Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Menu reisverzekeringen

KORTLOPENDE REISVERZEKERING »

DOORLOPENDE REISVERZEKERING »

GLOBETROTTER VERZEKERING »

ADVENTURE & SURVIVAL »

GROEPSREISVERZEKERING »

SCHOOLREISVERZEKERING »

TRAVEL RISK INSURANCE »

Op alle bovengenoemde reisverzekeringen (m.u.v. de Travel Risk Insurance) ontvang je 10-25% korting op de premie (zie onderaan bij een premieberekening)!


Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger de goedkoopste doorlopende- of kortlopende reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Met ruim 60 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Ben je op zoek naar de beste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering? Dan ben je hier aan het juiste adres! De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance die je hier kan afsluiten is niet alleen de goedkoopste, dankzij de 10-20 % korting, maar ook nog de beste volgens onderzoeksbureau Moneyview. De doorlopende reisverzekering Premium van Allianz heeft 5 sterren op het gebied van verzekeringsvoorwaarden. De doorlopende reisverzekering premie is gunstig, dus goed en voordelig tegelijkertijd.

De beste doorlopende reisverzekering van Allianz heeft diverse prijzen gewonnen en is daarom de beste keuze. In 2021 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.

Een Allianz kortlopende reisverzekering met 10% korting sluit je exclusief af op deze website. Zo bespaar je direct op de kosten van een Allianz reisverzekering. De Allianz reisverzekering heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten.

Ben je student en op zoek naar een doorlopende reisverzekering? Wij bieden je dit aan: Doorlopende reisverzekering student nu 25% korting! Natuurlijk wil je voor, tijdens of na je studie op reis. Even wat anders dan een college en studieboeken voor je neus. Omdat je een beperkt budget hebt let je goed op je uitgaven. Desondanks wil je wel goed verzekerd op reis. Dat kan met de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance, dankzij de hoge korting die wij je geven.

Ontvang hier 10 tot 25% korting op de premie van je reisverzekering!

Wil jij ook 10 tot 25% korting op de premie van reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 25% indien je een doorlopende reisverzekering afsluit! Dus altijd de goedkoopste reisverzekering. Sluit hier je reisverzekering af met 10 – 25% korting (de korting zie je onderaan de premieberekening):

Premie berekenen doorlopende reisverzekering

De premie berekenen doorlopende reisverzekering kan je zelf doen. Met deze premieberekening zie je direct wat de reisverzekering voor je kost. En je bent nergens toe verplicht. De berekening kan je ook nog naar jezelf e-mailen. Je hoeft dan nog niet direct te beslissen of je  de verzekering wilt afsluiten en je kan hem eventueel nog vergelijken met andere aanbieders. Via een link in de e-mail kom je direct weer in de premieberekening en zijn de gekozen dekkingen bewaard gebleven. Wil je weten wat een doorlopende reisverzekering met korting kost, dan kan je op deze pagina de premie berekenen. Bij de berekening worden ook de poliskosten vermeld.

Dekking van de doorlopende reisverzekering

Wat valt er onder de dekking van de doorlopende reisverzekering? Met de uitgebreide doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance krijg je altijd hulp van de eigen alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden we vervoer naar huis en hulp aan je gezin. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.

Tot wanneer na het boeken van een vakantie kan ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Een doorlopende reisverzekering afsluiten na het boeken van een vakantie kan hier snel en eenvoudig. Dit gaat volledig geautomatiseerd, de polis ontvang je direct per e-mail. Het afsluiten van een annuleringsverzekering kan echter niet op het laatste moment. Voor het afsluiten van een doorlopende reisverzekering na het boeken van je vakantie, neem je de volgende stappen:

  1. Kies de doorlopende reisverzekering en maak een premieberekening.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Betaal per iDeal of machtiging.

De polis ontvang je per e-mail en je kan verzekerd op vakantie.

Doorlopende reisverzekering ook voordelig voor gezinnen

Ga jij met je gezin regelmatig op vakantie en wil je niet teveel betalen voor je doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Wij hebben een goede maar ook voordelige doorlopende reisverzekering voor het gezin. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je geheel afstemmen op jouw manier van reizen. Zo is het mogelijk om de dekking uit te breiden met een dekking voor bijzondere sporten en een annuleringsdekking.

Doorlopende reisverzekering voor Europa

Een voordelige doorlopende reisverzekering voor Europa sluit je hier met een flinke korting af. Wanneer je de doorlopende reis- en annuleringsverzekering verzekering afsluit ben je altijd in heel Europa verzekerd, maar de Europadekking gaat nog verder en geldt ook voor alle landen aan de Middellandse Zee, zoals Israël, Tunesië, Egypte en Marokko.

Doorlopende Reisverzekering bijzondere sporten werelddekking

Ben jij op zoek naar een voordelige Doorlopende Reisverzekering met werelddekking voor bijzondere sporten? Kies voor de sportdekking op de doorlopende reisverzekering. Je bent dan in Europa verzekerd tijdens het sporten. Wil je in heel de wereld verzekerd zijn bij het uitoefenen van extreme sporten? Kies dan voor werelddekking.

Premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 15% jongerenkorting bij.

Goedkoopste studenten reisverzekering

De goedkoopste studenten reisverzekering hebben wij voor jou. Natuurlijk wil je tijdens of na je studie op reis. Even wat anders dan een college en studieboeken voor je neus. Omdat je een beperkt budget hebt let je goed op je uitgaven. Desondanks wil je wel goed verzekerd op reis. Dat kan bijvoorbeeld met de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Studenten tot 27 jaar kunnen bij ons een korting op de premie krijgen die oploopt tot 25%. Alleen op deze website, want naast leeftijdskorting tot 15% geven wij jou ook nog eens onze unieke online korting van 10%. Deze korting gaat natuurlijk niet ten koste van de dekking of de voorwaarden want deze zijn exact gelijk. Dus waarom duur doen als het goedkoop kan? Begin met een leuk voordeel en pak de aantrekkelijke studentenkorting.

Je leest het goed. Globetrotter Verzekering student nu tot 20% korting! Wij geven je de laagste prijsgarantie op de Globetrotter Verzekering van Allianz. Ben je student? Maak een premieberekening en vergelijk de premie met andere aanbieders, dan kan je zien dat wij altijd 10% goedkoper zijn!

Doorlopende reisverzekering met rechtsbijstand

Een doorlopende reisverzekering met rechtsbijstand regel je hier snel en voordelig met een korting op de premie tot 25%. Met de dekking rechtsbijstand ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland, binnen Europa zelfs volledig en buiten Europa tot maximaal € 50.000 (voor contractuele geschillen geldt een maximum van € 5.000). Je hebt hier al een uitstekende doorlopende reisverzekering met rechtsbijstand vanaf € 1,63 per maand (Europadekking). Bij juridische conficten krijg je professionele hulp van DAS rechtsbijstand.

Tip: Bij reizen met de auto adviseren wij je ook S.O.S. autohulp af te sluiten. Dan kun je in geval van pech of ongeval gebruik maken van rechtsbijstand.

Cuba verklaring

Ga je naar Cuba op vakantie? Denk er dan aan dat een reisverzekering met dekking voor medische kosten verplicht is. De reisverzekeraar moet erkend zijn door de Cubaanse overheid en je moet in het bezit zijn van een Engelstalige Cuba verzekeringsverklaring. Die kan je bij ons gratis aanvragen.