Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkoopste Allianz doorlopende reisverzekering: tot 20% korting

Ben jij op zoek naar de goedkoopste doorlopende reisverzekering met een ruime dekking? Sluit hier een voordelige doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance af. Je ontvangt een korting tot 20%! Beste koop volgens de Consumentenbond.

LogoAlliRVK

Goedkoopste doorlopende reisverzekering, al vanaf: € 1,58 per maand!

De premie berekenen en het afsluiten van een Doorlopende reisverzekering, doe je hier in slechts vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je krijgt van ons 10 tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de voordelige Doorlopende Reis en Annuleringsverzekering ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reis en Annuleringsverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

De polis van de Doorlopende Reisverzekering ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de goedkoopste Doorlopende Reisverzekering!

Vragen over doorlopende reisverzekeringen? Bel: 055-5400409 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Lees hier meer informatie over de Allianz reisverzekering:

Allianz Travel Risk Insurance
alli logo th

Allianz doorlopende reisverzekering met korting!

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Nu met een doorlopende korting van 10 tot 20%!

Meer informatie over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering Allianz

Heb je vragen over de doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Goedkoopste doorlopende reisverzekering vanaf €1,58 p/m

Wil jij ook de goedkoopste doorlopende reisverzekering met 10 tot 20% korting op de premie? Dat krijg je hier. Iedereen ontvangt 10% online korting, maar ben je jonger dan 27 jaar dan kan de korting zelfs oplopen tot 20%! Zo heb jij altijd de goedkoopste reisverzekering voor al je reizen.

Jij bent een echte wereldreiziger, toch? En je weet als geen ander dat een goede voorbereiding de sleutel is tot succesvol reizen. Allianz deelt die overtuiging en biedt een oplossing waar je op kan vertrouwen, een goedkope doorlopende reisverzekering al v.a. € 1,58 per maand.

Kijk, reizen is een passie, maar het gaat gepaard met risico’s. Daarom heeft Allianz een reisverzekering ontwikkeld die naadloos aansluit op jouw levensstijl. Wij zijn er voor je, vanaf het moment dat je de deur uitgaat tot de veilige terugkeer naar huis.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Ongetwijfeld, reizen brengt kosten met zich mee. Maar weet je wat het mooie is? Veiligheid en zekerheid hoeft geen fortuin te kosten. Al voor slechts € 1,58 per maand, biedt Allianz je al een doorlopende reisverzekering aan.

Waarom Allianz?

Waarom zou je voor Allianz kiezen, vraag je je misschien af. Simpel, we zijn niet zomaar een verzekeringsmaatschappij. Met ruim 60 jaar ervaring en de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, ben je in goede handen bij Allianz.

Kortom, of je nu een wereldreiziger bent die nieuwe avonturen zoekt, of iemand die af en toe een reisje maakt, Allianz is je perfecte reispartner. Al vanaf slechts € 1,58 per maand kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van je reis. Want uiteindelijk gaat het niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis. En Allianz zorgt ervoor dat jouw reis soepel verloopt.

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reis- en annuleringsverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

10% Jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting die kan oplopen tot 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 20%! Zo maken we het wel heel voordelig voor jou!

Overzicht doorlopende reisverzekering

AspectDetails
Soort verzekeringDoorlopende Reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking).
Wat is er verzekerd?SOS hulpverlening, Bagage en Rechtsbijstand en keuzedekkingen.
Keuzedekking: MedischVergoeding van medische kosten in het buitenland en het verplichte eigen risico van de zorgverzekering.
Keuzedekking: BagageSchade, vermissing of diefstal van bagage. Maximale vergoeding varieert.
Keuzedekking: Wintersport en bijzondere sportenHulpverlening en medische kosten bij ongeval tijdens de beoefening; schade aan sportuitrusting.
Keuzedekking: Pech op reisHulp bij pech of een ongeval met eigen vervoer; regelen en vergoeden van vervangend vervoer en vervoer van defect voertuig.
Keuzedekking: OngevallenEenmalige uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval tijdens de reis.
Keuzedekking: Doorlopende annuleringsverzekeringVergoeding van kosten bij annulering, onderbreking of vertraging van meer dan 8 uur.
Zelf samengestelde reisVergoeding van extra kosten bij uitval van een onderdeel tot maximaal €500 p.p.
RechtsbijstandJuridische hulp in het buitenland.
DekkingsgebiedKeuze uit Europa of Wereld.
VerplichtingenEerlijk antwoorden bij aanvragen, schade zoveel mogelijk voorkomen en beperken, bij nood de alarmcentrale bellen, bij verlies/diefstal/vermissing aangifte doen.
BetalingPremie per maand of per jaar te betalen, via automatische incasso of zelf overmaken.
Begindatum en einddatum dekkingBegint op datum op polis, eindigt bij terugkeer op huisadres, maximaal 60 dagen (uit te breiden naar 180 dagen).
Contract opzeggenBinnen de bedenktermijn van 14 dagen in het eerste jaar, daarna met een opzegtermijn van één maand.
Dit overzicht geeft alleen een beknopte samenvatting van de doorlopende reisverzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.
Goedkoopste doorlopende reisverzekering
Goedkoopste doorlopende reisverzekering

Premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een goedkope doorlopende reis- en annuleringsverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Voordelen doorlopende reisverzekering

 • Keuzevrijheid; door jou op maat te maken.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Gunstige lage premie.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • Goedkoopste reis annuleringsverzekering
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een goedkope doorlopende reis en annuleringsverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering of annuleringsverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Bereken zelf de voordelige premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt op de doorlopende reis en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel. Zo ben je goed en goedkoop verzekerd voor al je reizen en vakanties.

Waarom een doorlopende reis en annuleringsverzekering afsluiten?

Een doorlopende reis en annuleringsverzekering is een verzekering die speciaal is ontworpen om je te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen die tijdens een reis of vakantie kunnen optreden. Dit type verzekering biedt dekking voor een breed scala aan situaties, zoals medische kosten, annuleringen en bagage beschadiging. Wat een doorlopende reis- en annuleringsverzekering uniek maakt, is dat de verzekering geldt voor al je reizen gedurende een bepaalde periode, in plaats van alleen voor één specifieke reis.

Een van de voordelen van een doorlopende reis en annuleringsverzekering is dat deze meestal goedkoper is dan steeds weer het afsluiten van een aparte reisverzekering voor elke reis die je maakt. Dit komt doordat je met een doorlopende verzekering slechts één keer premie en poliskosten betaalt voor dekking gedurende een bepaalde periode, in plaats van elke keer opnieuw wanneer je op reis gaat.

Daarnaast biedt een doorlopende reis en annuleringsverzekering ook flexibiliteit. Aangezien de verzekering geldt voor al je reizen gedurende een bepaalde periode, kun je op elk moment gebruikmaken van de verzekering. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je vaak op reis gaat en niet wilt dat je steeds opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten.

Verder kan een doorlopende reis en annuleringsverzekering ook handig zijn als aanvulling op een bestaande verzekering. Sommige verzekeringen bieden beperkte dekking voor reizen, of geen dekking voor bepaalde risico’s. In dat geval kan een doorlopende reis- en annuleringsverzekering de gaten opvullen en je extra zekerheid bieden.

Al met al is een doorlopende reis en annuleringsverzekering een handige optie voor mensen die vaak op reis gaan en op zoek zijn naar flexibiliteit en bescherming tegen onvoorziene gebeurtenissen tijdens hun reizen. Zo kun je met een gerust hart op pad gaan en genieten van al je vakanties zonder zorgen.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de goedkoopste doorlopende reisverzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Waarom een doorlopende reisverzekering?

Ga je vaker per jaar op vakantie of wat langer (meer dan 18 dagen), dan is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering een voordelige keuze. Wanneer je bij de doorlopende reisverzekering ook kiest voor de dekking Annuleringsverzekering dan ben je compleet verzekerd voor al je reizen en vakanties.

Wat kost de goedkoopste doorlopende reisverzekering?

De premie voor de doorlopende reis en annuleringsverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende reis en annuleringsverzekering met Europadekking vanaf € 1,58 per maand (inclusief 10% extra korting en 10% jongerenkorting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening. De korting die je van ons ontvangt staat onderaan vermeld.

Krijg ik 10-20% korting op de premie?

De doorlopende reis en annuleringsverzekering is extra voordelig dankzij de korting van 10-20% die je alleen op deze website doorlopend ontvangt. En je betaalt voor slecht 1 kind premie.

Waarom de doorlopende reis en annuleringsverzekering van Allianz?

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft diverse prijzen gewonnen en is daarom de beste keuze:
– Uitgeroepen tot “Beste koop” door de Consumentenbond.
– De prestigieuze Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar tijdens de vakantiebeurs in Utrecht.
– MoneyView heeft de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.
Jij kan daarom altijd de beste doorlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance vinden.

Wat is voordeliger, de kortlopende of de doorlopende reis en annuleringsverzekering?

In veel gevallen is de doorlopende reis en annuleringsverzekering goedkoper dan een kortlopende reisverzekering. Een doorlopende reis en annuleringsverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger.

Wat is de standaarddekking van de doorlopende reis en annuleringsverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS-hulpverlening, rechtsbijstand en bagage. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten als gevolg van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kunt de dekking uitbreiden naar eigen keuze, zoals met werelddekking, maar bijvoorbeeld ook met een annuleringsdekking.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kun je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Kan ik ook een annuleringsdekking afsluiten?

Jazeker, aanvullend op de doorlopende reisverzekering kun je een annuleringsdekking afsluiten. Hiermee krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal €1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Een samengestelde reis is standaard gedekt. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reis en annuleringsverzekering in?

De dekking van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Goedkoopste doorlopende reisverzekering

Ben jij op zoek naar de goedkoopste doorlopende reis en annuleringsverzekering? En wil je weten waar je precies op moet letten? Lees dan eerst onze tips!

Tips om de goedkoopste doorlopende reisverzekering af te sluiten:

Kies de juiste reisverzekering
Ga je vaker per jaar op vakantie of wat langer (meer dan 18 dagen), dan is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering een voordelige keuze. In dat geval adviseren wij je de ‘budget variant’ van Allianz Global Assistance. Dit is de goedkoopste reisverzekering in ons assortiment. Ondanks de lage premie, ben je toch uitstekend verzekerd.

Voorkom dubbele dekkingen en sluit rubrieken uit
De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance bestaan uit verschillende rubrieken. Je kunt zelf kiezen welke rubrieken je belangrijk vindt en meeverzekert. Hiermee voorkom je dubbele dekkingen en bespaar je op de premie. Eigenlijk kun je zelf bepalen hoe duur of hoe goedkoop je de reisverzekering maakt. Zo stel je zelf eenvoudig de voordeligste reisverzekering samen.

Maak gebruik van de jongerenkorting
Ben je jonger dan 27 jaar? Dan ontvang je ook nog eens een vette jongerenkorting! Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering kiezen. Jongeren tot 27 jaar ontvangen nog eens extra 10% korting.

Pak de extra 10% korting van Reisverzekeringkorting.nl
Reisverzekeringkorting.nl is een intermediair waar je direct online goedkope reisverzekeringen van Allianz Global Assistance kunt afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je nog eens 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance! Ook op de doorlopende reis en annuleringsverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% extra korting. Zo kunnen wij jouw reisverzekeringen met een gunstige premie aanbieden.

Meer informatie doorlopende reis en annuleringsverzekering

De doorlopende reis en annuleringsverzekering kent drie varianten: Budget, Uitgebreid en Compleet. De keuze voor de hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ bepaalt de verzekeringsvariant. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Uitgebreid tot € 3.500,- en met Compleet zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen toevoegen. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af.

Zo bepaal je helemaal zelf of je wel of niet een bepaalde dekking in je doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluit. Op deze manier betaal je nooit teveel en heb je een doorlopende reisverzekering die helemaal past bij jouw manier van reizen!

Doorlopende reis en annuleringsverzekering is al snel voordeliger

Een doorlopende reis en annuleringsverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de Doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een Kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit.

Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een Doorlopende reis en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Daarnaast is het nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reis en annuleringsverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland.

Doorlopende Annuleringsverzekering

Wanneer je bij de doorlopende reisverzekering ook kiest voor de dekking Annuleringsverzekering dan ben je compleet verzekerd voor al je reizen en vakanties.

Met de annuleringsdekking ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt dan de reissom terug.

Premie doorlopende reis en annuleringsverzekering

De premie voor een doorlopende reis en annuleringsverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra korting die je ontvangt als je jonger dan 27 jaar bent. Maar ook voor iedereen boven de 27 jaar zijn de premies erg voordelig. Zie onderstaande premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Keuzevrijheid Doorlopende reisverzekeringen Allianz Global Assistance

De doorlopende reis en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance kent de volgende dekkingen die je zelf kunt kiezen of uitsluiten:

 • SOS-kosten – Deze rubriek is verplicht en betreft o.a. 24-uurs hulpverlening, redding en opsporing, extra verblijfskosten, repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot) maar ook de kosten van een begrafenis of crematie en overkomst van familie.
 • Ongevallen – Je ontvangt een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval.
 • Bagage (Budget, Uitgebreid of Compleet) – Beschadiging, verlies of diefstal van je reisbagage waaronder je smartphone, laptop, tablet of camera.
 • Medische Kosten – O.a. ziekenhuis, ambulance, dokterskosten, hulpmiddelen tandartskosten bij ongeval en medicijnen).
 • Rechtsbijstand – Hulp van juristen en advocaten bij geschillen in het buitenland.

Aanvullende dekkingen

 • Werelddekking – Standaard ben je in Europa verzekerd waaronder wordt verstaan de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Bovendien is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Bij Werelddekking: De gehele wereld
 • Wintersport en bijzondere sporten – Voor het beoefenen van bijzondere sporten (bijv. parachutespringen, abseilen en rafting). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken).
 • SOS autohulp – Met SOS autohulp heb je recht op hulp aan je auto of motor bij een ongeluk, diefstal, pech of als de bestuurder niet meer in staat is te rijden. De hulp bestaat o.a. uit reparatie ter plaatse, transport naar de garage en eventueel transport naar Nederland als het voertuig niet gerepareerd kan worden. Daarnaast worden o.a. kosten vergoed voor vervangend vervoer, de terugreis naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand.
 • 180 dagen dekking – Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard is dit 60 dagen.

Annuleringsverzekering

 • Doorlopende Annuleringsverzekering – De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten voor de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen.
 • Samengestelde Reis – Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb je daarvoor dekking met deze aanvulling op jouw doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid jouw reis voort te zetten.

Dekking van annuleringskosten

De annuleringsdekking vergoedt de kosten van het annuleren van een reis als gevolg van een onvoorziene bijzondere omstandigheid opgetreden tijdens de verzekeringsduur. Er moet dan sprake zijn van een gebeurtenis die onder de dekking van de verzekering valt. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je van Allianz Global Assistance een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. De annuleringsverzekering biedt dekking als de annulering het gevolg is van:

 • overlijden of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een naast familielid (1e,2e en 3e graad);
 • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
 • zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
 • ernstige ziekte van een zaakwaarnemer;
 • echtscheiding;
 • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
 • ernstige schade aan jouw huis of bedrijf;
 • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband;
 • aangaan van een nieuw dienstverband na werkloosheid;
 • zorgplicht voor een familielid in 1e graad;
 • verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek;
 • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek;
 • overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.

Je kunt in de voorwaarden van de annuleringsverzekering exact nalezen welke gebeurtenissen nog meer gedekt zijn.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

De goedkoopste doorlopende reisverzekering is zo geregeld bij Reisverzekeringkorting. Bereken zelf de premies en zie hoe voordelig de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance zijn.

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail: [email protected] of bel: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.