Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Ontvang 10% extra korting op de kortlopende wintersportreisverzekering!

Wintersportverzekering nodig? Ontvang op deze website nu 10% extra premiekorting op de kortlopende wintersportreisverzekering met standaard bagagedekking van Allianz Global Assistance. Zo ben je goed en voordelig verzekerd tijdens jouw wintersportvakantie.

Wintersportverzekering

Ben jij op zoek naar een voordelige kortlopende wintersportverzekering met een ruime dekking? De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten.

 • Nu al vanaf € 1,26 per dag in heel Europa goed verzekerd, inclusief bagagedekking tot € 4.000!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een kortlopende reisverzekering voor wintersport afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Kortlopende Reisverzekering voor wintersport (eventueel met annuleringsdekking) ontvang je direct per e-mail! Je kan de wintersportverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een uitstekende kortlopende wintersportverzekering!

Vragen over reisverzekeringen? Stuur een e-mail: [email protected] of bel: 055 540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Goedkoopste wintersport reisverzekeringen nu 10-20% korting!

Goedkoopste wintersportverzekering

Op zoek naar een een wintersportverzekering bijvoorbeeld een voordelige kortlopende- of doorlopende wintersport reisverzekering? Bekijk hier de mogelijkheden. Je ontvangt hier een doorlopende korting van 10-20% op de premie van reis- en annuleringsverzekering van Allianz.

Bij de voorbereiding op een wintersportvakantie denk je na over je uitrusting, je conditie maar ook over veiligheid. Je draagt een helm en beschermende kleding. Je laat niets aan het toeval over en sluit daarom ook een goede (doorlopende) reisverzekering met wintersportdekking en geneeskundige kosten af. Deze verzekering komt van pas wanneer bijvoorbeeld:

 • je een been breekt op de piste;
 • jouw ski-uitrusting gestolen wordt;
 • je door een blessure niet meer kan skiën en de kosten voor je skipas terug wilt ontvangen;
 • je door een lawine het dorp niet meer kunt verlaten.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, een goede doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je veel problemen voorkomen. Maar nog belangrijker: je zorgt er voor dat jouw wintersportvakantie niet een financiële ramp wordt.

Wintersportdekking

Als je op wintersport- of langlaufvakantie gaat, moet je bij een (doorlopende) reisverzekering een aanvullende wintersportdekking afsluiten. Dit heeft als reden dat wintersport specifieke risico’s met zich meebrengt. Wij hebben zowel een kortlopende- als een doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie:

 • Ga je slechts een keer op wintersport en niet op zomervakantie? Dan is een kortlopende (eenmalige) reisverzekering met wintersportdekking de beste keuze. Lees hier meer informatie: Kortlopende reisverzekering met wintersport »
 • Ga je vaker op vakantie en ook op wintersport? Dan is de doorlopende reisverzekering met wintersportdekking de juiste optie. Lees hier meer informatie: Doorlopende reisverzekering met wintersport »

Wintersportuitrusting

Een wintersport reisverzekering biedt tevens dekking tegen verlies of diefstal van je wintersportuitrusting: eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht je door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijg je ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen, -huur en -lessen, vergoedt. Worden je ski’s gestolen dan worden de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen vergoed.

Medische kosten bij wintersportverzekering

Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ga je op wintersport? Zorgverzekeraars vergoeden niet altijd de kosten van het vervoer per “banaan” of helikopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Met de dekkingen Medische kosten en Wintersport ben je hiervoor wel verzekerd.

Ook verzekerd bij off-piste skiën

Je bent bij Allianz Global Assistance uitstekend verzekerd als je off-piste gaat skiën. Wel moet je voldoende voorzichtig zijn. Je bent niet verzekerd bij roekeloos gedrag of als je het gevaar letterlijk opzoekt. Roekeloos gedrag is bijvoorbeeld off-piste gaan skiën als er sprake is van lawinegevaar. In Europa is een waarschuwingssysteem van kracht. Dit systeem werkt met vijf codes:

 1. Gering gevaar
 2. Matig gevaar
 3. Aanzienlijk gevaar
 4. Groot gevaar
 5. Zeer groot gevaar

Ga je skiën als er gevaar dreigt voor lawines, dan ben je niet verzekerd.

Kortlopende reisverzekering met wintersportdekking (bijzondere sporten)

Een kortlopende wintersport reisverzekering is bij ons extra voordelig omdat je bij ons ook nog eens 10% extra korting ontvangt. Kinderen die op de ingangsdatum van de wintersport reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd, voor dezelfde risico´s als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders. Met de dekking wintersport ben je natuurlijk verzekerd bij het skiën, langlaufen en snowboarden, daarnaast ben je zelfs verzekerd voor bijzondere wintersporten zoals: bobslederijden, ijsklimmen, ijshockey, speedskiën, skispringen, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën.

Doorlopende reisverzekering met wintersportdekking (bijzondere sporten)

Met de doorlopende reisverzekering inclusief wintersportdekking ben je het hele jaar door goed en goedkoop verzekerd voor zomer- en wintervakanties. Wij geven je altijd 10% korting op de premie. Ieder jaar weer. De premie voor deze doorlopende wintersport reisverzekering bedraagt slechts € 1,63 per maand (SOS-kosten en wintersport). Je bent dan in heel Europa verzekerd voor vrijwel alle vormen van wintersport waaronder off-piste skiën.

Tip: Deze dekking geeft tijdens wintersport geen vergoeding voor vervoer per helikopter of ”banaan” van de piste. Hiervoor sluit je ook de dekking Medische kosten af.

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 10% korting op de totale premie van de Doorlopende Reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Sluit je de Uitgebreid of Compleet variant af? Dan ontvang je 10% korting. Met de Budget variant ontvang je ook 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting.

Heb je nog geen voordelige doorlopende wintersportreisverzekering? Sluit hem hieronder af!

Vragen?

Na het afsluiten van de wintersportverzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 ( 09.00 uur tot 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail naar: [email protected]

Wintersportverzekering

Op zoek naar een goede doorlopende- of kortlopende wintersport verzekering, maar wil je niet teveel betalen? Wij geven je 10 tot 20% korting op wintersport verzekering van Allianz Global Assistance.

10 tot 20% korting op een wintersportverzekering

Op deze website ontvang je altijd 10% extra online korting. Het enige wat je daarvoor hoeft toe doen is via deze website de wintersport verzekering afsluiten. Kies je voor een doorlopende wintersport verzekering en ben je jonger dan 27 jaar, dan kom je in aanmerking voor jongerenkorting die kan oplopen tot 10%. In totaal kan de korting op de premie daarom 20% bedragen.

Kortlopende of doorlopende wintersportverzekering?

Een doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie afsluiten is meestal voordeliger wanneer je vaker dan eenmaal per jaar op vakantie gaat. Veel Nederlanders gaan meerdere keren op vakantie. Bijvoorbeeld drie weken zomervakantie naar Ibiza, een week wintersporten in Oostenrijk en een lang weekend naar de Belgische Ardennen. In dat geval is een doorlopende reisverzekering goedkoper dan meerdere malen een eenmalige reisverzekering afsluiten.

Wat kost een wintersport reisverzekering?

Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een doorlopende wintersportverzekering vanaf € 1,63 per maand. Dat is inclusief onze 20% korting. Ben je ouder dan 27 jaar dan ontvang je 10% korting en betaal je voor dezelfde reisverzekering € 1,92 per maand. Een kortlopende wintersportverzekering kost € 2,43 per dag en is vooral handig als je niet zo vaak op vakantie gaat.

Let op! Wij adviseren om ook medisch kosten mee te verzekeren.

Doorlopende reisverzekering Allianz Global Assistance

Bij Allianz Global Assistance kan je kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

Budget: basisdekking – goed en goedkoop
Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Voordelige reisverzekering met wintersportdekking

Op wintersport gaan is heerlijk. Lekker buiten genieten op de piste in Frankrijk of Oostenrijk. Natuurlijk gaat het wel eens mis. Daarom zorg je voor een skihelm, beschermende kleding en zorg je vooraf dat je in een goede conditie verkeerd. Mocht er daarna nog iets fout gaan dan kan je terugvallen op je kortlopende of doorlopende reisverzekering met wintersportdekking. Hiermee voorkom je hoge kosten, bijvoorbeeld als je van de piste gered moet worden met een helikopter of gerepatrieerd moet worden naar Nederland met een gipsvlucht. En vergis je niet er gaat nogal eens wat mis op besneeuwde berghellingen in de wintersportgebieden. Het letsel dat men oploopt tijdens het skiën betreft vooral:

 • Gebroken polsen.
 • Letsel aan knieën en enkels (verstuikingen en breuken).
 • Sleutelbeenbreuken.
 • Gebroken armen en ribben.

Een reisverzekering met wintersportdekking is zeker noodzakelijk wanneer je op wintersportvakantie gaat. Een wintersportverzekering is van belang, wanneer je bijvoorbeeld:

 • een been breekt op de piste;
 • je ski-uitrusting gestolen wordt;
 • je gered moet worden van een berghelling;
 • je door een lawine het dorp niet meer kunt verlaten.

Wat is belangrijk bij een wintersport verzekering?

Een reisverzekering van Allianz Global Assistance bestaat uit verschillende dekkingen. Je kunt zelf een keuze maken wat je wel en niet wilt meeverzekeren. Ga je op wintersport dan zijn de volgende twee dekkingen van belang:

 • Wintersportdekking
 • Medische kosten

Wintersportdekking

Als je bij je reisverzekering een wintersportdekking afsluit zijn jouw (gehuurde) ski’s, skiuitrusting, skipassen en de niet gevolgde skilessen meeverzekerd. Je krijgt dan de gemaakte kosten terug als er iets gebeurt wat je reisverzekering dekt. Denk hierbij aan een ziekenhuisopname door een gebroken enkel, een ongeval tijdens de wintersport of diefstal van je skiuitrusting.

Medische kosten wintersport

Geneeskundige kosten in het buitenland worden niet altijd volledig vergoed door je basis zorgverzekering. Daarom is het verstandig om een Allianz Global Assistance reisverzekering met dekking voor medische kosten af te sluiten. Je bent dan ook verzekerd als je na een val op de skipiste met een banaan naar beneden moet. Maar ook als je met een helikopter van een berghelling moet worden vervoerd. Dit soort bijzondere kosten zijn meestal alleen gedekt op je reisverzekering.

Daarnaast wordt je bij een wintersportblessure vaak naar een privé-kliniek gebracht. Deze klinieken rekenen een hoger tarief dan gebruikelijk in Nederland. Jouw basisverzekering vergoedt alleen de kosten voor spoedeisende hulp tot het maximaal in Nederland geldende tarief. Wanneer je achteraf niet met een forse nota wil worden geconfronteerd is het belangrijk dat je zowel de dekkingen ‘medische kosten’ als ‘wintersport’ meeverzekerd op je reisverzekering. Gebeurt er toch iets tijdens je wintersportvakantie dan is een telefoontje naar de alarmcentrale van Allianz Global Assistance voldoende om alles te regelen. Je komt dan achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen te staan.

Wat zijn bijzondere wintersporten?

In de onderstaande lijst zie je een overzicht van wintersporten die verzekerd zijn op de dekking bijzondere wintersporten:

Balletskiën Bobsleeën
Bootskiën Bückelskiën
Cross Country Skiën Duo Buckelskiën
Fern Ski Extreem Fernblättern
Freestyle Skiën Funboarden
Gästerennen Glaciospeologie
Gletsjerskiën Heli-Skiën
Husky Tochten IJsduiken
IJshockey IJsklimmen
IJswatervallen Beklimmen IJszeilen
Mono-Skiën Off Piste
Paraskiën Rodeln
Schansspringen Skeleton
Ski Jöring Ski-Bob
Ski-Figuur Springen Ski-Zeilen
Skibocken Skisafari
Skispringen Skivliegen
Skiwal Sneeuwschoentochten
Sneeuwsurfen Snorkelskiën
Snowboarden Snowscooter
Telemarken Tiefschneeskiën
Tourskiën

Waarom Allianz Global Assistance?

Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering. Dit betekent een verzekering van Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend.
 • Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering.

Vragen?

Na het afsluiten van de reisverzekering met wintersport ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 ( 09.00 uur tot 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail naar: [email protected]

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.