Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Annuleringsverzekering bij groepsboeking nu 10% korting

Annuleringsverzekering voor groepsboeking

Annuleringsverzekering voor groepsboeking

Een annuleringsverzekering voor een groepsboeking kan je hier afsluiten met 10% korting op de premie. Met de voordelige groepsannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance kan je een reis of vakantie annuleren als iemand van de groep door ziekte, ongeval of overlijden niet mee kan. 

Heb je een groepsboeking gemaakt voor bijvoorbeeld een familieweekend, uitje met de vereniging, schoolreis of voetbalkamp, dan wil je geen financiële risico lopen als je moet annuleren. Met de annuleringsverzekering voor groepsboekingen worden de annuleringskosten vergoed.

Nu 10% korting op de annuleringsverzekering voor groepsboekingen

Je ontvangt alleen op deze website maar liefst 10% extra online korting op de premie van een groepsannuleringsverzekering. Dat is mooi meegenomen! Wil je weten hoeveel premie dat scheelt? Maak een berekening of vraag een offerte aan.

Groepsannuleringsverzekeringen voor een groepsboeking

Als je met een groep op reis gaat kan je ook een annuleringsverzekering voor een groepsboeking afsluiten. In dat geval sluit een groep gezamenlijk een verzekering af ten opzichte van elkaar. Wij hebben drie mogelijkheden voor groepen en reisgezelschappen:

  • De standaard kortlopende annuleringsverzekering voor een groepsboeking tot 7 personen. Deze uitgebreide annuleringsverzekering heeft een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering. Je kan deze hier zelf afsluiten: annuleringsverzekering »
  • De annuleringsverzekering voor een groepsboeking van maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten. Deze kent een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering.
  • De annuleringsverzekering speciaal voor groepsboekingen bij meer dan 7 personen. Deze verzekering kent een beperkte dekking. De groepsleden zijn vanaf 4 weken voor vertrek ten opzichte van elkaar verzekerd. Het moet dan gaan om overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel van één van de personen op de groepsboeking.

De laatste twee annuleringsverzekeringen voor groepsboekingen zijn maatwerk en kan je niet zelf online afsluiten. Wil je een vrijblijvende premieopgave met 10% korting? Dat kan natuurlijk, neem daarvoor even contact met ons op: Stuur een e-mail naar: info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons: telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Grootte en samenstelling van een groepsboeking bepalen de dekking

De meest uitgebreide dekking (kortlopende annuleringsverzekering) kan je alleen afsluiten voor een groepsboeking van maximaal 7 personen (plus twee reisgenoten) of maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten. De groep is dan volledig en uitgebreid verzekerd. Voorbeelden van een verzekerde gebeurtenis bij deze annuleringsverzekering zijn:

  • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van jezelf of een medeverzekerde reisgenoot.
  • Overlijden, ernstige ziekte of levensbedreigend ongeval van een familielid in de eerste, tweede graad of derde graad.
  • Ziekte of een ongeval van een familielid in de eerste graad. Hierbij moet gelden dat alleen jij het familielid kan verzorgen (zorgplicht).
  • Als een niet-meereizend gezinslid plotseling een medisch noodzakelijke operatie moet ondergaan.

Bovenstaande opsomming is slechts een beknopt overzicht, bekijk voor alle vergoedingen in de voorwaarden.

Groepsreisverzekering

Naast de annuleringsverzekering voor groepsboeking, biedt Allianz Global Assistance ook een uitstekende groepsreisverzekering aan. Deze groepsreisverzekering is geschikt voor groepsboekingen vanaf 10 personen, denk daarbij aan verenigingen, scholen, sportverenigingen, personeelsreizen en bedrijfsuitjes. Alle deelnemers aan de groepsreis zijn verzekerd voor S.O.S.-kosten, reisongevallen, medische kosten, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Je kan dit eventueel nog uitbreiden met reisbagage en/of (winter)sport dekking. Meer weten? Klik hier: Groepsreisverzekering »

Vragen?

Heb je een vraag over annuleringsverzekeringen voor groepsboekingen, wil je een premie weten of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.