Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering
Schengen verzekeringen

Menu Schengen verzekeringen

REISVERZEKERING SCHENGENVISUM »

REISVERZEKERING BUITENLANDSE GASTEN »

VERZEKERING SCHENGENVISUM »

SCHENGEN VERZEKERING »


Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Meer informatie over Schengen verzekeringen

Lees hier meer informatie over de Allianz reisverzekering:

Travel Risk Insurance voor aanvraag Schengenvisum

De Travel Risk Insurance is een internationale medische reisverzekering voor niet-Nederlands ingezetene, buitenlanders en geschikt voor de aanvraag Schengenvisum en garantstelling. Hier snel en voordelig geregeld.

Ben jij op zoek naar een kortlopende reisverzekering voor buitenlanders (of voor Nederlanders die in het buitenland wonen) met een ruime dekking? Heb je een verzekering nodig om te voldoen aan de eisen voor een Schengenvisum? Wij hebben de perfecte oplossing: de Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance (voor personen tot 70 jaar). De goedkoopste Schengen verzekering voor buitenlandse gasten.

  • Travel Risk Insurance, complete reis- en annuleringsverzekering voor buitenlanders, zoals familie, vrienden of een partner die naar Nederland overkomt. Ook voor de aanvraag van een Schengenvisum.

  • Reisverzekering voor buitenlandse gasten, krijg je een gast uit het buitenland, bijvoorbeeld vrienden, familie of een partner? Dan moet je er rekening mee houden dat zij ook verzekerd moeten zijn tegen medische kosten.

  • Wereldwijde medische reisverzekering voor buitenlanders, een medische reisverzekering met werelddekking voor buitenlanders sluit je hier af voor slechts € 3,- per persoon per dag. 

  • Wat is een reisverzekering voor een Schengenvisum? Deze reisverzekering is speciaal bedoeld voor buitenlandse gasten (vrienden, familie of partner) die naar Nederland komen.

  • Verzekering Schengenvisum, wij bieden een uitstekende medische verzekering voor een Schengenvisum aan vanaf € 2,- per persoon per dag. De verzekering voldoet aan alle Schengenvoorwaarden en wordt altijd geaccepteerd.

  • Schengen Verzekering, een Schengen verzekering van Allianz Global Assistance, is een medische reisverzekering en geschikt voor het aanvragen van een Schengenvisum.

  • Schengen Verzekering Nederland, heb je een Schengen verzekering voor Nederland nodig? Wij bieden je een voordelige en goedgekeurde Schengen verzekering met visumgarantie. Dat betekent dat je bij een eventuele visum afwijzing niets hoeft te betalen.

De Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance is een uitstekende verzekering, voor personen tot en met 69 jaar en voldoet aan alle eisen en wordt altijd geaccepteerd door de ambassade en VFS Global. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld en meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Schengenvisum voor Nederland

Het aanvragen van een Schengenvisum kan van toepassing zijn voor jouw reis naar Europa. Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat een Schengenvisum je toegang biedt tot 27 Europese landen binnen de Schengenzone. Hierdoor kun je onbelemmerd reizen zonder je zorgen te maken over grenscontroles.

Om een Schengenvisum aan te vragen, dien je contact op te nemen met de ambassade of het consulaat van het land waar je het langst zult verblijven. Hier ontvang je de benodigde informatie over de documenten die vereist zijn voor de aanvraag.

Tijdens het aanvraagproces zul je merken dat er verschillende soorten Schengenvisa bestaan, zoals toeristenvisa, zakenvisa en studentenvisa. Het is van belang om het juiste type visum te kiezen op basis van het doel van je reis.

Houd er rekening mee dat een Schengenvisum een beperkte geldigheidsduur heeft. Gewoonlijk mag je maximaal 90 dagen binnen een periode van 180 dagen verblijven in de Schengenlanden. Daarom is het raadzaam om jouw reisplannen zorgvuldig te plannen.

Het is belangrijk om te weten dat de verwerkingstijd van een Schengenvisum aanvraag kan variëren. Dien jouw aanvraag dus ruim op tijd in om eventuele problemen te voorkomen. Dat kan al 6 maanden voor jou voorgenomen reisdatum.

Samenvattend is een Schengenvisum een onmisbaar document voor jouw reis naar Europa. Door de juiste stappen te volgen en goed voorbereid te zijn, zul je zonder problemen kunnen genieten van jouw verblijf in de Schengenlanden.

Schengen verzekering

Een Schengen verzekering is een noodzakelijke voorziening voor jouw reis naar de Schengenzone. Allereerst is het belangrijk om te weten dat het afsluiten van een Schengenverzekering vaak verplicht is bij het aanvragen van een Schengenvisum. Deze verzekering dekt je tegen mogelijke medische kosten en andere onvoorziene omstandigheden tijdens je verblijf.

Om aan de vereisten te voldoen, dient jouw Schengenverzekering een minimale dekking te bieden van €30.000 voor medische kosten, repatriëring en kosten als gevolg van overlijden.