Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering
Schengen verzekeringen

Menu Schengen verzekeringen

REISVERZEKERING SCHENGENVISUM »

REISVERZEKERING BUITENLANDSE GASTEN »

VERZEKERING SCHENGENVISUM »

SCHENGEN VERZEKERING »


Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Lees hier meer informatie over de Allianz reisverzekering:

Travel Risk Insurance voor aanvraag Schengenvisum

De Travel Risk Insurance is een internationale medische reisverzekering voor niet-Nederlands ingezetene, buitenlanders en geschikt voor de aanvraag Schengenvisum en garantstelling. Hier snel en voordelig geregeld.

Ben jij op zoek naar een kortlopende reisverzekering voor buitenlanders (of voor Nederlanders die in het buitenland wonen) met een ruime dekking? Heb je een verzekering nodig om te voldoen aan de eisen voor een Schengenvisum? Wij hebben de perfecte oplossing: de Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance (voor personen tot 70 jaar). De goedkoopste Schengen verzekering voor buitenlandse gasten.

  • Travel Risk Insurance, complete reis- en annuleringsverzekering voor buitenlanders, zoals familie, vrienden of een partner die naar Nederland overkomt. Ook voor de aanvraag van een Schengenvisum.

  • Reisverzekering voor buitenlandse gasten, krijg je een gast uit het buitenland, bijvoorbeeld vrienden, familie of een partner? Dan moet je er rekening mee houden dat zij ook verzekerd moeten zijn tegen medische kosten.

  • Wereldwijde medische reisverzekering voor buitenlanders, een medische reisverzekering met werelddekking voor buitenlanders sluit je hier af voor slechts € 3,- per persoon per dag. 

  • Wat is een reisverzekering voor een Schengenvisum? Deze reisverzekering is speciaal bedoeld voor buitenlandse gasten (vrienden, familie of partner) die naar Nederland komen.

  • Verzekering Schengenvisum, wij bieden een uitstekende medische verzekering voor een Schengenvisum aan vanaf € 2,- per persoon per dag. De verzekering voldoet aan alle Schengenvoorwaarden en wordt altijd geaccepteerd.

  • Schengen Verzekering, een Schengen verzekering van Allianz Global Assistance is een medische reisverzekering en geschikt voor het aanvragen van een Schengenvisum.

  • Schengen Verzekering Nederland, heb je een Schengen verzekering voor Nederland nodig? Wij bieden je een voordelige en goedgekeurde Schengen verzekering met visumgarantie. Dat wil zeggen dat je bij een eventuele visum afwijzing niets hoeft te betalen.

De Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance is een uitstekende verzekering, voor personen tot en met 69 jaar en voldoet aan alle eisen en wordt altijd geaccepteerd door de ambassade en VFS Global. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld en meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.