Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Ontvang 10% korting op de Pechhulp verzekering!

Ontvang op deze website van Reisverzekeringkorting.nl jaarlijks 10% premiekorting op de Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance.

Ben jij op zoek naar een voordelige Pechhulp verzekering met een ruime dekking? Met de Pechhulp van Allianz GlobalAssistance kun je rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door.

 • Pechhulp verzekering v.a. € 1,85 per maand of € 22,27 per jaar!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Pechhulp verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Pechhulp Verzekering ontvang je direct per e-mail!

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Pechhulp verzekering!

Vragen over Pechhulp Verzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: [email protected].

Pechhulp verzekering voor auto nodig? Hier voor slechts € 22,27 per jaar!

Verzekering pechhulp auto van Allianz. Nu 10% korting op je pechhulp verzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor onvoorziene omstandigheden op de weg!

Er kan altijd iets vervelends gebeuren. Dat is nooit leuk. En al helemaal niet als je met de auto bent. Want daar sta je dan, met pech langs de weg. Of een auto die niet meer wil starten. Wat doe je dan? Wie moet je bellen? Gelukkig is er Allianz Global Assistance, de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Altijd bereikbaar, dag én nacht. Je wordt direct geholpen. Waar je in Europa ook met pech staat. Gewoon in het Nederlands. Zodat je niet naar woorden hoeft te zoeken. Dat is wel zo prettig.

Wat houdt de Pechhulp Verzekering precies in?

Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Global Assistance het volgende verwachten, zowel in Nederland als elders in Europa:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtst bijzijnde dealer of garage, of adres naar keuze bij pech in Nederland.
 • Vervoer naar huis van inzittenden.
 • In Nederland: Vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen indien de auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden.
 • In Europa: Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Premie en voorwaarden Pechhulp verzekering

De premie voor een Pechhulp verzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een  Pechhulp verzekering vanaf € 22,27 per jaar (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening of bekijk de tabel hieronder:

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

De goedkoopste pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Hoe sluit ik pechhulp af?

 • De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is los af te sluiten voor minimaal 1 jaar. Met deze verzekering kan je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech met jouw auto, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.
 • De verzekering is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat jouw auto voor pechhulp is verzekerd. Dit is handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.
 • Je kan kiezen voor pechhulp alleen in Nederland (in- of exclusief jouw woonplaats), maar ook in het buitenland.
 • De verzekering kan niet eerder ingaan dan op de vijfde dag nadat deze is aangevraagd.
 • De Pechhulp Verzekering is online af te sluiten.

Is de Pechhulp Verzekering kenteken- of persoonsgebonden?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kentekengebonden. Dat betekent dat de verzekering voor een specifieke auto geldt. Allianz Global Assistance registreert de verzekering op het kenteken van je voertuig. Als je meerdere voertuigen hebt, kan er per auto een verzekering afgesloten worden.

De Pechhulp Verzekering is alleen af te sluiten voor een auto met een Nederlands kenteken. Het totaal belast gewicht mag niet meer zijn dan 3.500 kg.

Wat te doen als ik pech heb? En hoe lang moet ik wachten op hulp?

Indien je Pech hebt kan je contact opnemen met de alarmcentrale op (020) 8512294. De hulpverleners zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer je pech krijgt, staat het netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De aanrijtijd van de pechhulpdienst is gemiddeld 35 minuten.

Waar ben ik verzekerd? En in welke Europese landen?

Op het polisblad staat waar je verzekerd bent. De mogelijke gebieden zijn:

 • Nederland zonder eigen woonplaats;
 • Nederland met eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa zonder eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa met eigen woonplaats.

Als Europa op de polis staat, ben je verzekerd in de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroätie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Voordelen Allianz Global Assistance Pechhulp Verzekering

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De Pechhulp Verzekering biedt jouw de volgende concrete voordelen:

 • Zeer scherpe premie – al vanaf € 22,27 per jaar.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • Het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak. Eigen Alarmcentrales, je wordt in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Grote automerken vertrouwen al jaren op deze hulpverlening.
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Makkelijk

Ben je geregeld met de auto onderweg? Dan is Allianz Global Assistance Pechhulp ideaal. Je kunt rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door. En waar je maar wilt. Dus je betaalt nooit teveel.

Zelf kiezen

Pechhulp afsluiten voor heel Europa, of alleen in Nederland? Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. Je beslist zelf. Net zoals de ingangsdatum. Handig, wanneer je nu nog ergens anders een pechhulpverzekering hebt lopen.

Betrouwbaar

Allianz Global Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van pechhulp. Talloze grote automerken vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Allianz Global Assistance. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Dat doen zij niet voor niets. Je kunt er daarom op vertrouwen dat je pech goed wordt verholpen door Allianz Global Assistance. Met kennis van zaken en grote ervaring. Dat geeft een betrouwbaar gevoel. Vervangend vervoer Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 28 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikken ze in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

Ook op een Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over pechhulp?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Pechhulp verzekering

Op zoek naar een voordelige pechhulp verzekering? Hier € 1,85 p/m of € 22,27 per jaar! inclusief vervangend vervoer!

Pech krijgen kan altijd, daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance Pechhulp) de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met onze Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland.

Wanneer je pech krijgt, staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Door onze efficiënte manier van werken kunnen we deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance!

Op zoek naar de goedkoopste pechhulp voor auto? Bij Reisverzekeringkorting.nl sluit je een Allianz Global Assistance Pechhulp Verzekering af voor slechts € 1,85 per maand.

Voordelige pechhulp door 10% extra korting

De toch al voordelige pechhulp verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven als je de verzekering afsluit via deze website. Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopech hulp van de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Waarom een pechhulp verzekering?

De kans dat je in een jaar met pech langs de weg komt te staan is 20%. Gemiddeld krijgt 1 op de 4 Nederlanders in een jaar te maken met autopech. Dat zijn maar liefst 1.200.000 pech gevallen per jaar! De meeste pech problemen ontstaan door:

 • Weigerende startmotoren
 • Lege accu’s
 • Lekke banden
 • Defecte motoren
 • Achtergelaten sleutels
 • Overige mankementen

Welke hulp krijg je met een Pechhulp Verzekering?

Wanneer je een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten en je komt met pech in Nederland te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance NL excl. woonplaats NL incl. woonplaats NL + Europa excl. woonpl. NL + Europa incl. woonpl.
Aantal keer recht op service 7x 7x (max. 5 in woonplaats) 7x 7x (max. 5 in woonplaats)
Uitsluiting ivm leeftijd auto Nee Nee Nee Nee
Incl. immobilisatie door eigen toedoen Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Transport Ja Ja Ja Ja
Pers.gebonden/kentekengebonden Kenteken Kenteken Kenteken Kenteken

Pechhulp binnenland

Hulp in woonplaats Nee Ja Nee Ja
Hulp ter plaatse Ja Ja Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. N.v.t. N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja Ja Ja
Vervoer inzittenden Ja Ja Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen
Hotelovernachting Ja Ja Ja Ja

Pechhulp buitenland

Hulp ter plaatse Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja
Toezenden van onderdelen Ja Ja
Kosten onderdelen Nee Nee
Vervoer inzittenden Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 30 dagen Max. 30 dagen
Stallingskosten Ja Ja
Hotelovernachting Ja Ja

Toelichting tabel Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance

 • Alle prijzen, voor zover van toepassing, exclusief assurantiebelasting
 • Een volledige lijst met Europese landen waar dekking geldt is beschikbaar in de voorwaarden. 
 • Onder immobilisatie door eigen toedoen vallen bijvoorbeeld een lege accu, verkeerd getankte brandstof of een lekke band.
 • Deze tabel geeft een overzicht van een aantal dekkingen en is indicatief en niet volledig. De voorwaarden van de verzekering zijn dat wel, lees deze voor het afsluiten van de verzekering.
 • Maak voor de meest actuele premies altijd een premieberekening.
 • Er kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Pechhulp ook voor op vakantie

Ieder jaar krijgt 20% van de vakantiegangers met autopech te maken tijdens de vakantie. De belangrijkste problemen zijn:

 • Kapotte versnellingsbakken.
 • Remmen die niet goed werken.
 • Koelingsproblemen.
 • Accu’s.

Niets is zo vervelend als autopech tijdens je vakantie. Een telefoontje naar Allianz Global Assistance zorgt er voor dat je snel adequate hulp krijgt. Zo kan autopech jouw welverdiende vakantie niet verpesten. Kan de auto niet spoedig gerepareerd worden? Dan krijg je vervangend vervoer aangeboden.

Wat mag je van een Pechhulp Verzekering verwachten bij pech tijdens je vakantie:

Mocht je pech krijgen tijdens je vakantie in Europa, dan kun je direct professionele hulp verwachten:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtstbijzijnde dealer of garage.
 • Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
 • Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Pech met aanhangwagen

Ga je op vakantie met een vouwwagen of caravan? Dan wil je daar onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de uitbreiding aanhangwagen module ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangend verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance deze kosten.

Sluit nu een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance af

Wil je geen risico lopen op problemen door autopech? Sluit dan nu een voordelige Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance af. Je kunt hier zelf de premie berekenen en direct de goedkoopste Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. De polis van de verzekering tegen autopech ontvang je direct per e-mail!

Transparant

Voor alle producten van Allianz Global Assistance geldt dat we je zo transparant en eerlijk mogelijk willen adviseren. Daarom is het van belang om te weten dat je wellicht al recht hebt op pechhulp als je auto nieuw is en nog binnen de fabrieksgarantie valt of wanneer je in een lease auto rijdt. Is dit op jou van toepassing dan zou je je met Allianz Global Assistance Pechhulp dubbel verzekeren. Dit is niet nodig. Tenzij je vindt dat het aantal dagen vervangend vervoer waar je al recht op hebt onvoldoende is. Dan is Allianz Global Assistance Pechhulp een prima aanvulling. Is je auto niet nieuw en geen lease auto? Dan is Allianz Global Assistance Pechhulp voor jou een hele goede keuze. Scherp geprijsd en zeer betrouwbaar. We helpen je graag als dat nodig is!

Ook op een Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over Pechhulp?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.