Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Reisverzekeringen voor gevaarlijke sporten nu 10-25% korting!

Reisverzekeringen voor gevaarlijke sporten

Reisverzekeringen voor gevaarlijke sporten

Op zoek naar een kortlopende- of doorlopende reisverzekering voor gevaarlijke sporten? Wij hebben meerdere mogelijkheden en je ontvangt een korting van 10-25% op de premie. Extreme, avontuurlijke en bijzondere sporten verzeker je hier eenvoudig en snel tegen de meest gunstige premie!

Ga je bijvoorbeeld bergbeklimmen, raften/kiten, abseilen, ultralight vliegen of zweefvliegen? Dan heb je een speciale reisverzekering nodig of een reisverzekering met een aanvullende dekking voor bijzondere sporten. Wij hebben een aantal mogelijkheden:

  1. Ga je eenmalig sporten in Europa? Dan is de Adventure & Survival Verzekering het meest geschikt. Deze kortlopende reisverzekering heeft dekking voor aansprakelijkheid, ongevallen en medische kosten en heb je al v.a. € 1,62 p/d (niet voor wintersport of wedstrijdsport). Meer informatie: Adventure & Survival Verzekering voor gevaarlijke sporten »
  2. Ga je eenmalig sporten buiten Europa? Dan is de Kortlopende Reisverzekering met dekking voor bijzondere sporten de beste optie. Meer informatie: Kortlopende Reisverzekering met dekking voor bijzondere sporten »
  3. Ga je regelmatig sporten in of buiten Europa, dan is Doorlopende Reisverzekering de beste keuze. Meer informatie: Doorlopende Reisverzekering met dekking voor bijzondere sporten »
  4. Ga je voor wedstrijdsport naar het buitenland? Denk daarbij aan een bijvoorbeeld een marathon, tenniswedstrijd, trainingskamp, hardloopwedstrijd, enz., neem dan contact met ons op. Wij geven je dan een premie-indicatie: Klik hier voor contact »

Gevaarlijke sporten niet standaard meeverzekerd

Heb je al een (doorlopende) reisverzekering? Kijk dan eerst naar je polisvoorwaarden. Hierin lees je welke activiteiten wel en niet zijn gedekt. Misschien heb je een aanvullende dekking nodig. Denk er dan aan dat je voor een aantal sporten een aanvullende dekking nodig hebt. Kijk in iedere geval je polis na als je bijvoorbeeld gaat:

  • Bergbeklimmen
  • Skiën
  • Diepzeeduiken
  • Parachutespringen
  • Waterskiën
  • Kitesurfen

Gevaarlijke sporten moet je vrijwel altijd apart meeverzekeren, denk daar aan als je een reisverzekering afsluit.

Ga je ook wintersporten?

Als je (ook) gaat wintersporten dan kan je geen Adventure & Survival Verzekering afsluiten. Je kan wel een kortlopende- of doorlopende reisverzekering met dekking voor bijzondere (winter)sporten afsluiten. Lees hier meer informatie: Reisverzekeringen voor wintersport »

Ga je aan wedstrijdsport doen?

Je kan bij Allianz Global Assistance ook een kortlopende- of doorlopende reisverzekering afsluiten met een premietoeslag voor deelname aan wedstrijdsport en/of trainingskampen. Je kan daarnaast ook sportongevallen en je kostbare sportuitrusting meeverzekeren. Dit is maatwerk dus neem contact met ons op voor een premie opgave.

Welke gevaarlijke sporten zijn bij Allianz Global Assistance verzekerd?

Op de kortlopende- en doorlopende reisverzekering met dekking voor bijzondere sporten, zijn de volgende gevaarlijke en/of extreme sporten verzekerd:

Abseilen Parachute Springen
Balletskiën Paragliding
Berg- En Rotsklimmen Parapente
Big Foot Paraskiën
Bobsleeën Rennfiggl
Bootskiën Rodeln
Bückelskiën Schansspringen
Bungee Jumping Skeleton
Canape-ing Ski Jöring
Canyoning Ski-Bob
Catcrawl Skibocken
Cave-Rafting Ski-Figuur Springen
Cliffjumping Skisafari
Cross Country Skiën Skispringen
Deltavliegen Skivliegen
Downhill-Biking Skiwal
Duo Buckelskiën Ski-Zeilen
Fern Ski Extreem Skyboot
Fernblättern Skysurfing
Flottage Sneeuwschoentochten
Fly By Wire Sneeuwsurfen
Formatiespringen Snorkelskiën
Freestyle Skiën Snowboarden Off Piste
Funboarden Snowscooter
Gästerennen Speedraces
Glaciospeologie Speleologie
Gletsjerskiën Surfski
Hanggliding Swingbo
Heli-Skiën Tandemspringen
Husky Tochten Telemarken
Hydrospeed Tiefschneeskiën
IJsduiken Tijgeren
IJshockey Tokkelen
IJsklimmen Tourskiën
IJswatervallen Beklimmen Ultra Light Vliegen
IJszeilen Wildwaterkanoën
Indoor Wandklimmen Yetiballing
Kite Surfing Zandskiën
Klettern Zeilvleugelvliegen
Mono-Skiën Zweefvliegen
Off-Piste Skiën

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over reisverzekeringen voor bijzondere sporten? Bel: 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail naar info@reisverzekeringkorting.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.