Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Menu annuleringsverzekeringen

KORTLOPENDE ANNULERINGSVERZEKERING »

DOORLOPENDE ANNULERINGSVERZEKERING »

TICKET ANNULERINGSVERZEKERING »

GROEPSANNULERINGSVERZEKERING »

Op alle bovengenoemde annuleringsverzekeringen van Allianz ontvang je 10% korting op de premie (zie onderaan bij een premieberekening)!

Meer informatie over Allianz reisverzekering

Lees hier meer informatie over de Allianz reisverzekering:


Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Speciaal voor grote groepen hebben wij de de kortlopende annuleringsverzekering voor grote groepen (groter dan 7 personen of 4 gezinnen met maximaal 3 reisgenoten) dit is een zogenaamde groepsannuleringsverzekering. Hiermee verzeker je de gehele groep tegen annuleringskosten. Als er bijvoorbeeld 1 persoon binnen de groep ernstig ziek wordt, een ongeval krijgt of komt te overlijden dan kan de gehele groep annuleren.

Wat een groepsannuleringsverzekering van Allianz kost, hangt van een aantal factoren af zoals, de grootte van de groep, de leeftijdssamenstelling, het aantal personen uit een gezin, de bestemming en de totale reissom. Een groepsannuleringsverzekering kan je al afsluiten bij een kleine groep bijvoorbeeld 3 personen of 2 gezinnen, maar natuurlijk ook bij hele grote groepen.

Ga je een groepsaccommodatie boeken of heb je deze al geboekt en zoek je hiervoor een annuleringsverzekering? Hier kan je een voordelige groepsaccommodatie annuleringsverzekering van Allianz afsluiten. Je ontvangt ook nog eens 10% groepskorting op de premie!

Lees ook onze veelgestelde vragen en antwoorden over annuleringsverzekeringen.

Ontvang hier 10 tot 20% korting op de premie van je annuleringsverzekering!

Wil jij ook 10 tot 20% gratis korting op de premie van een annuleringspolis van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 20% indien je een doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking afsluit! Dus altijd de goedkoopste annuleringsverzekering. Sluit hier je annuleringsverzekering af met 10 – 20% korting (de korting zie je onderaan de premieberekening):

Gratis korting op je annuleringsverzekering? Wie wil dat niet? Alleen op deze website ontvang je 10% korting op verschillende annuleringsverzekeringen die je zelf kan afsluiten. En voor deze gratis korting geldt, er zijn geen addertjes onder het gras.

Annuleringsverzekering afsluiten na boeken reis

Een annuleringsverzekering afsluiten na het boeken van reis kan dat? Jazeker, je kan bij ons nog een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten als je al een vakantie geboekt hebt. Wij hanteren geen termijn van 7 -14 dagen na het boeken maar er moet nog wel wat tijd zitten tussen het afsluiten en de vertrekdatum. Natuurlijk kan je geen annuleringsverzekering meer afsluiten als je al weet dat je een annulering gaat claimen op de verzekering.

Tot wanneer kan je een annuleringsverzekering afsluiten?

Tot wanneer kan je een annuleringsverzekering afsluiten? Dat kan bij ons ook als je langer dan 14 dagen geleden geboekt hebt. Bij de meeste verzekeraars moet een annuleringsverzekering binnen 7-14 dagen na het boeken van de reis worden afgesloten. Bij ons gelukkig niet. Natuurlijk is het verstandig om zo snel mogelijk na het boeken een annuleringsverzekering af te sluiten, maar wij begrijpen het dat je dat misschien vergeten bent. Daarom kan je hier alsnog een annuleringsverzekering afsluiten en – onder voorbehoud van acceptatie – ben je dan gewoon verzekerd tegen eventuele annuleringskosten.