Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Groepsannuleringsverzekering Allianz - ontvang nu 10% korting

Ontvang op de website van Reisverzekeringkorting.nl nu 10% extra premiekorting op de groepsannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Zo ben je goed en voordelig verzekerd en kan je annuleren als iemand van de groep ernstig ziek wordt of komt te overlijden.


Let op: Ook dekking bij Corona (Covid-19)! Als je met een groep of familie een vakantie gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd ook dekking hebben voor het geval dat een van de deelnemers aan de groepsreis, voor vertrek, corona oploopt. Dat valt bij ons onder de dekking! De hele groep* mag annuleren als een van de deelnemers een coronabesmetting oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel corona testbedrijf.

* Uitgezonderd de grote groepen annuleringsverzekering met beperkte dekking.


Ben jij op zoek naar een voordelige eenmalige groepsannuleringsverzekering met een gunstige premie? Wij hebben drie mogelijkheden voor groepen:

 • De annuleringsverzekering voor groepen tot 7 personen (deze kan je zelf afsluiten: annuleringsverzekering).
 • De eenmalige groepsannuleringsverzekering voor maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten (volledige dekking).
 • De annuleringsverzekering speciaal voor groepen groter dan 7 personen (beperkte dekking).

De laatste twee groepsannuleringsverzekeringen zijn maatwerk en kan je niet zelf online afsluiten. Desondanks geven wij toch 10% korting op de premie. Wil je een een vrijblijvende premie-opgave, neem dan contact met ons op. Je ontvangt dan van ons ook de polisvoorwaarden, zodat je die vooraf kan doorlezen.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste groepsannuleringsverzekering.

Vragen over groepsannuleringsverzekeringen? Bel: 055-5400409 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Groepsannulering Allianz

Groepsannulering Allianz

Goedkoopste groepsannuleringsverzekering Allianz: 10% korting!

Ga je met een groep op reis, bijvoorbeeld met familie, collega’s, een vereniging of vrienden en wil je annuleren als één van de groepsleden door ziekte of overlijden niet mee kan? Dan is een groepsannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance een goede keuze. Wanneer je een vakantie boekt sluit je meestal ook een annuleringsverzekering af. Hiermee verzeker je jezelf en jouw eventuele reisgenoten tegen mogelijke annuleringskosten. Bijvoorbeeld omdat je niet op reis kan gaan omdat je ziek bent geworden of iemand in je naaste familie is ernstig ziek. Als je met een groep op reis gaat kan je ook een groepsannuleringsverzekering afsluiten. In dat geval sluit een groep gezamenlijk een verzekering af ten opzichte van elkaar. Stel dat één van je meereizende vrienden of collega’s een week voor vertrek overlijdt of levensbedreigend ziek wordt, dan kunnen we ons voorstellen dat de hele groep geen zin meer heeft om op reis te gaan. Met deze speciale groepsannuleringsverzekering kan de reis voor de hele groep worden geannuleerd en krijg je de annuleringskosten vergoed.

Wat is een Allianz groepsannuleringsverzekering?

Een kortlopende groepsannuleringsverzekering is raadzaam als je met een groep op reis gaat (familie, vrienden, collega’s, club, school, vereniging of een gezelschap) en je wilt annuleren als iemand uit de groep komt te overlijden, een ongeval of ernstige ziekte krijgt. Er is dus dekking ten opzichte van elkaar.

Welke groepsannuleringsverzekeringen zijn er?

Wij hebben 3 mogelijkheden afhankelijke van de groepsgrootte:
1. De kortlopende annuleringsverzekering voor groepen tot 7 personen.
2. De eenmalige annuleringsverzekering voor groepen bestaande uit: maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten.
3. De kortlopende groepsannuleringsverzekering speciaal voor reisgezelschappen groter dan 7 personen.

Geven jullie 10% korting op de premie van een groepsannuleringsverzekering?

Jazeker, vraag desnoods vrijblijvend een offerte aan, dan zal je zien dat wij de goedkoopste groepsannuleringsverzekering aanbieden met de meest uitgebreide voorwaarden.

Wat dekt de groepsannuleringsverzekering?

De groepsannuleringsverzekering biedt onder andere dekking indien de annulering het gevolg is van:
• Overlijden, ongeval of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een familielid (1e, 2e en 3e graad);
• medisch noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
• zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
• echtscheiding of relatiebreuk;
• overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.
• Etc.

De groepsannuleringsverzekering voor grote reisgezelschappen kent een afwijkende dekking. Raadpleeg altijd de voorwaarden.

Wat moet ik precies verzekeren bij een groepsannuleringsverzekering?

Je verzekert de totale reissom van de groepsreis, denk aan de groepsaccommodatie, hotelkamers, eventuele vliegtickets, etc.

Wanneer moet de groepsannuleringsverzekering worden afgesloten?

Wij adviseren zo snel mogelijk na het boeken van de reis. Het liefst binnen 7 dagen, maar als het later is doen wij niet moeilijk.

Hebben jullie ook een groepsannuleringsverzekering voor grote reisgezelschappen?

Ja, daar hebben wij ook een oplossing voor. Neem contact met ons op.

Hebben jullie ook een groepsreisverzekering?

Jazeker, wij hebben en voordelige groepsreisverzekering met 10% korting voor groepen tot wel 400 personen. De verzekering is in heel Europa geldig.

logo Allianz Global Assista

Groepsannuleringsverzekering Allianz met 10% korting op de premie!

Een groepsannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance voorkomt financiële schade door annuleringskosten. Verzeker jouw groepsreis zoals een bedrijfsuitje, groepsuitje of familievakantie tegen mogelijke annuleringskosten met de annuleringsverzekering voor groepen van Allianz Global Assistance.

Vergeet niet om naast de groepsannuleringsverzekering ook een groepsreisverzekering af te sluiten. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Annuleringsverzekering voor groepsreizen

Wanneer je een vakantie boekt sluit je meestal ook een annuleringsverzekering af. Hiermee verzeker je jezelf en jouw eventuele reisgenoten tegen mogelijke annuleringskosten. Bijvoorbeeld omdat je niet op reis kan gaan omdat je ziek bent geworden of iemand in je naaste familie is ernstig ziek. Als je met een groep op reis gaat kan je ook een groepsannuleringsverzekering afsluiten. In dat geval sluit een groep gezamenlijk een verzekering af ten opzichte van elkaar.

Groepsannuleringsverzekering Allianz

Ga je met een groep vrienden een weekend weg? Of organiseer je voor alle medewerkers van een bedrijf een tripje naar Barcelona? Dan kan je de Groepsannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten, zodat jouw groepsreis ook verzekerd is tegen annuleringskosten. Stel dat één van je meereizende vrienden of collega’s een week voor vertrek overlijdt of levensbedreigend ziek wordt, dan kunnen we ons voorstellen dat de hele groep geen zin meer heeft om op reis te gaan. Met deze speciale annuleringsverzekering kan de reis voor de hele groep worden geannuleerd en krijg je de annuleringskosten vergoed.

Schoolreizen annuleringsverzekering

De schoolreizen annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance biedt financiële zekerheid als er een schoolreis wordt geboekt. Met deze annuleringsverzekering voor schoolreizen kan het schoolbestuur, de reis annuleren als een van de leerlingen of leraren vanaf 4 weken voor vertrek ernstig ziek wordt, een ongeval krijgt of komt te overlijden.

Familievakantie? Groepsannuleringsverzekering

Met de familie op vakantie zoals een weekje weg, weekendje of ander uitje, maar hoe doe je dat met de annuleringsverzekering? Er zijn vaak vragen over familiereizen en hoe men zich moet verzekeren, waarbij het aandachtspunt is dat als er iemand van de familie ziekt wordt of komt te overlijden, de resterende familieleden willen annuleren.

Opa en oma boeken een luxe groepsaccommodatie op een bungalowpark in het buitenland. De kosten bedragen ruim € 2.000,- Kinderen en kleinkinderen gaan mee met deze familie groepsreis. Opa heeft de reis geboekt en hij wil ook een annuleringsverzekering afsluiten voor totale groep van 12 personen. Belangrijk is dat hij de familievakantie wil annuleren als er iemand van de familiegroep ziek wordt. In dat geval kan hij kiezen voor de kortlopende annuleringsverzekering voor groepen van Allianz Global Assistance. Mocht er iemand van de familie niet mee kunnen vanwege een verzekerde gebeurtenis, dan kan opa de vakantie annuleren en de schade claimen op zijn annuleringsverzekering bij Allianz Global Assistance.

Wat is verzekerd op de Allianz annuleringsverzekering?

Ga je op reis met je familie of een groep dan is het verstandig een goede annuleringsverzekering af te sluiten, want er kan onverwacht iets gebeuren waardoor je genoodzaakt bent om de geboekte reis uit te stellen of zelfs te annuleren. Zo kom je niet voor financiële verrassingen te staan.

De groepsannuleringsverzekering voor meer dan 7 personen vergoedt de annuleringskosten van de reis bij ernstige ziekte, ernstig ongeval of overlijden van jezelf of de medereizigers, binnen 4 weken voor vertrek.

Door een annuleringsverzekering af te sluiten, krijg je het reisgeld terug bij annulering in geval van een verzekerde gebeurtenis, tot maximaal het verzekerde bedrag.

Voorbeelden van een verzekerde gebeurtenis bij de groepsannuleringsverzekering tot 7 personen of 4 gezinnen en 3 reisgenoten, zijn:

 • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van jezelf of een medeverzekerde.
 • Overlijden, ernstige ziekte of levensbedreigend ongeval van een familielid in de eerste, tweede graad of derde graad.
 • Ziekte of een ongeval van een familielid in de eerste graad. Hierbij moet gelden dat alleen jij het familielid kan verzorgen (zorgplicht).
 • Als een niet-meereizend gezinslid plotseling een medisch noodzakelijke operatie moet ondergaan.
 • Een operatie van een verzekerde in verband met transplantatie van een donororgaan.
 • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van de mensen bij wie je in het buitenland zou verblijven.
 • Het geboekte verblijf is door schade niet meer bewoonbaar.
 • Als je inentingen of medicijnen niet mag (mee)nemen die voor de reis verplicht zijn. Dit moet dan zijn om medische redenen.
 • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van jouw hond, kat of paard. Dit moet plaatsvinden binnen zeven dagen voor het begin van de reis.
 • Medisch vastgestelde noodzaak in verband met je zwangerschap.
 • Onvrijwillige werkloosheid na een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Het particuliere vervoermiddel waarmee de reis zou worden gemaakt, kan niet gerepareerd worden voor het begin van de reis.
 • Als binnen vier weken na annulering een echtscheidingsprocedure of ontbinding van de notariële samenlevingsovereenkomst in gang wordt gezet.
 • Je krijgt onverwacht niet het visum dat je nodig hebt voor de reis. Dit is niet verzekerd als je het visum te laat hebt aangevraagd.
 • Diefstal, verlies of vermissing van de reisdocumenten die nodig zijn voor de reis.

Zoals je ziet vallen ziekte, ongeval of overlijden van familie in de 1e, 2e graad en 3e graad, onder de dekking van de kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance:

 • Familieleden 1e graad: Partner, (schoon)ouders, kinderen en partners van je kinderen.
 • Familieleden 2e graad: Kleinkinderen, grootouders, broers, zwagers en (schoon)zussen.
 • Familieleden 3e graad: Ooms, tantes, neven, nichten, overgrootouders en achterkleinkinderen.

Groepsannuleringsverzekering Allianz voor familievakantie

De kortlopende annuleringsverzekering kan worden afgesloten voor o.a.:

 • Familievakanties
 • Weekendjes weg
 • Huur van een vakantiehuis
 • En andere uitjes

Let op!: De kortlopende annuleringsverzekering voor families kan worden afgesloten voor maximaal 4 gezinnen + 3 reisgenoten of 7 personen met eventueel 2 extra reisgenoten. Is de groep groter dan bieden wij je de annuleringsverzekering speciaal voor groepen aan. Deze kent wel een meer beperkte dekking. De groep is dan ook voor annuleringskosten gedekt maar uitsluitend bij overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel van één van de deelnemers binnen 4 weken voor vertrek.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.