Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Goedkoopste studenten reisverzekering: 10-25% korting!

Studeren is al duur genoeg en op reis gaan ook. Daarom hebben wij een voordeeltje voor alle studenten, die je direct in je zak kan steken. Je ontvangt, alleen op deze website van Reisverzekeringkorting.nl, 10-25% korting op de premie van een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Wanneer je een premieberekening maakt zie je onderaan bij het totaalbedrag de korting die wij jou geven. Wij geven ook nog eens de laagste prijs garantie dus bij ons geen fabeltjes.

Iedere student ontvang bij ons 10% korting op de premie van onze toch al voordelige online reis- en annuleringsverzekeringen. Wij bieden studerende jongeren de beste reisverzekeringen tegen de meest gunstige premie, zoals:

 • Kortlopende reisverzekering met bagagedekking voor de EU: € 1,26 per dag (10% korting)!
 • Doorlopende reisverzekering Europadekking < 27 jaar: € 1,18 per maand (25% korting)!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een reisverzekering afsluiten. Snel, eenvoudig en goedkoop. Gereed in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt 10 tot 25% extra studentenkorting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de reisverzekering ontvang je direct in je mailbox! Je kan een reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten. Goed en goedkoop geregeld.

Lees hier, voor het afsluiten, eerst de voorwaarden en de verzekeringskaart

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste reisverzekeringen voor studenten!

Heb je een vraag? Ons telefoonteam zit voor je klaar: 055-540 04 09 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Volg ons ook op Twitter en Facebook!

Wij geven studenten een flinke korting op de premie!

10% studentenkorting op je reis- en annuleringsverzekeringNatuurlijk wil je tijdens of na je studie op reis. Even wat anders dan een college en studieboeken voor je neus. Omdat je een beperkt budget hebt let je goed op je uitgaven. Desondanks wil je wel goed verzekerd op reis. Dat kan bijvoorbeeld met de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Studenten tot 27 jaar kunnen bij ons een korting op de premie krijgen die oploopt tot 25%. Alleen op deze website, want naast leeftijdskorting tot 15% geven wij jou ook nog eens onze unieke online korting van 10%. Deze korting gaat natuurlijk niet ten koste van de dekking of de voorwaarden want deze zijn exact gelijk. Dus waarom duur doen als het goedkoop kan? Begin met een leuk voordeel en pak de aantrekkelijke studentenkorting.

Doorlopend goed verzekerd in heel Europa al v.a. € 1,18 per maand

Je kunt hier al een uitstekende en goedkope doorlopende reisverzekering voor studenten afsluiten vanaf € 1,18 per maand. Deze reisverzekering (budgetvariant) is bij de introductie zelfs door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop. Dus goed en goedkoop, wat wil je nog meer?

Studenten tot 27 jaar ontvangen tot 25% korting!

Studeren is al duur genoeg en je wilt je geld niet over de balk smijten. Al helemaal niet aan reisverzekeringen. Dat begrijpen wij. Daarom geen gezeur of gedoe, gewoon een goede doorlopende reisverzekering met een hoge korting. Zo weet je waar je aan toe bent. Je bent dan verzekerd bij Allianz Global Assistance in Amsterdam, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Voor jou de zekerheid dat het wel snor zit en jij zonder zorgen kan reizen. Studenten kunnen hier fors besparen dankzij onze flinke kortingsregelingen. Met de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je al voor € 1,18 in heel Europa verzekerd voor hulpverlening en SOS-kosten.

De doorlopende reisverzekering is gemakkelijk uit te breiden met dekkingen die jij belangrijk vindt, zoals bagage, sportdekking en medische kosten. Ben jij student en wil jij ook 10 tot 25% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting. Iedereen ontvangt 10% online korting, maar ben je jonger dan 27 jaar dan kan de korting zelfs oplopen tot 25%!

Voordelen doorlopende reisverzekering

 • Keuzevrijheid voor studenten; door jou op maat te maken.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld.
 • Jongerenkorting; voor studenten tot 27 jaar.
 • Unieke extra Assistant services; alleen bij Allianz Global Assistance.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Waarom een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Het is voor studenten vaak voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Bereken zelf de premie

Wil je weten hoeveel korting studenten krijgen op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Drie varianten van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Bij Allianz Global Assistance kunnen studenten kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Comfort: normale dekking – gunstige premie
 • Premium: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Je kunt voor Bagage kiezen uit 3 varianten:

    Verzekerd p.p.
 • Budget
Verzekerd bedrag: max. € 1.000,-
  Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 500,-
  Overige bagage (per item): max. € 350,-
  Eigen risico: € 50,-
 • Comfort
Verzekerd bedrag: max. € 3.500,-
  Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 1.750,-
  Overige bagage (per item): max. € 500,-
  Eigen risico: € 50,-
 • Premium
Verzekerd bedrag: max. € 5.000,-
  Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 3.500,-
  Overige bagage (per item): max. € 1.000,-
  Eigen risico: Geen

Kies je voor een bepaalde variant Bagage, dan is deze van invloed op de keuze voor Medische kosten. Beide moeten van dezelfde variant zijn. Tip: Neem je tijdens je reis veel sportuitrusting mee? Kies dan ook voor de dekking Uitgebreide sportuitrusting. Bij alle drie de varianten bepaal je zelf wat je wilt meeverzekeren. S.O.S. hulpverlening is de enige rubriek, die standaard in je doorlopende reisverzekering zit. De andere rubrieken kan je toevoegen of uitsluiten.

Premies aanvullende dekkingen

Maandpremie doorlopende reisverzekering (vanaf)
S.O.S hulpverlening (verplicht)€ 1,18
Ongevallen€ 0,38
Reisbagage
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,25
€ 0,88
€ 1,59
Medische kosten
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,96
€ 0,99
€ 1,08
Rechtsbijstand€ 0,35
Werelddekking€ 0,67
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,45
Ongevallen bijzondere sporten€ 1,45
Uitgebreide sportuitrusting€ 1,82
Geld€ 2,46
S.O.S Autohulp€ 1,72
Uitbreiding 180 dagenToeslag 50%
Annuleringsdekking€ 5,14
Premies exclusief assurantiebelasting en inclusief leeftijdskorting plus online korting. Maak zelf een premieberekening voor de exacte premie.

Stel zelf je reisverzekering samen

Jij bepaald als student zelf wat je wel en niet wilt verzekeren tijdens je reis of vakantie. Je kunt daarom de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance zelf samenstellen. Bij alle drie de varianten van de doorlopende reisverzekering bepaal je zelf wat je extra wilt meeverzekeren.

S.O.S. hulpverlening is de enige rubriek, die standaard in je doorlopende reisverzekering zit. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Comfort tot € 3.500,- en met Premium zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af. De hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt welke variant je kiest.

Dekking Medische kosten

Wij adviseren aan studenten om ook de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland, bijvoorbeeld wanneer je in een privékliniek terecht komt of de repatriëringskosten. De dekking medische kosten geeft tijdens wintersport ook vergoeding voor vervoer per helikopter of ”banaan” van de piste.

Tip: Wanneer je de dekking voor medische kosten afsluit, vergoedt Allianz Global Assistance zelfs het verplicht eigen risico van jouw zorgverzekering bij medische kosten in het buitenland. Dat kan je al € 360,- schelen. Toch veel geld voor de gemiddelde student.

Dekking Rechtsbijstand

Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is binnen Europa: kostprijs. Voor buiten Europa (als je ‘Werelddekking’ hebt afgesloten): tot € 50.000,-. Voor contractuele geschillen geldt dan wel een maximum van € 5.000,-.

Ongevallendekking

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is: Overlijden: € 25.000,- Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,- Heb je gekozen voor de dekking Ongevallen? Bij het beoefenen van bijzondere sporten, bijzondere wintersporten en technisch duiken is er geen recht op uitkering bij overlijden of invaliditeit als gevolg van een ongeval. Wil je dit meeverzekeren? Kies dan ook voor de dekking Ongevallen bijzondere sporten.

Werelddekking

Je bent standaard verzekerd voor geheel Europa, waaronder ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Kies je voor Werelddekking, dan ben je in de gehele wereld verzekerd. Dat is handig als je een tijdje gaat backpacken, wat veel studenten dan ook doen.

Dekking Wintersport en bijzondere sporten

Sommige studenten pakken ook een weekje wintersport. Kies dan voor de dekking wintersport. Deze optie is belangrijk wanneer je op wintersport gaat of bijzondere sporten tijdens je vakantie gaat beoefenen. Je bent dan verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bijvoorbeeld parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken). Recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zijn zonder deze dekking al standaard meeverzekerd.

Dekking uitbreiding sportuitrusting

Met deze dekking ben je verzekerd voor je sportuitrusting tot maximaal € 2.500,-. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage en geldt voor uitrusting die gebruikt wordt bij o.a.: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport.

Dekking geld en cheques

Met deze dekking ben je verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en/of chippassen. Verzekerd is: Maximaal € 750,- per reis en maximaal € 1.500,- per jaar.

Dekking SOS Autohulp

De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Zo hoef jij met je vrienden en reisgenoten niet in een kleine huurauto te stappen.

Dekking uitbreiding naar 180 dagen

Ga je na je studie wat langer weg, dan kan je jouw doorlopende reisverzekering uitbreiden. Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard op een doorlopende reisverzekering is dit 60 dagen. Let op: Vrijwilligerswerk en ‘taalcursussen’ tot maximaal 60 aaneengesloten dagen zijn standaard verzekerd als ze onderdeel uitmaken van een georganiseerde reis van een touroperator. Andere vormen van werken zijn niet verzekerd. Sluit hiervoor de Zakenreisverzekering of Globetrotter Reisverzekering af.

Dekking Annuleringsverzekering

De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar. De dekking kan je eventueel uitbreiden naar € 3.000 per reis en € 15.000 per jaar. Ben je te laat om een annuleringsverzekering af te sluiten, dan kan je deze nog als extra optie afsluiten op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering (onder voorbehoud van acceptatie).

Dekking Annuleringsverzekering samengestelde reis

Steeds meer studenten stellen zelf een reis samen. Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb je daarvoor dekking met deze aanvulling op je doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid jouw reis voort te zetten.

Unieke extra Assistant services

Alleen bij een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Onderstaande services bieden nog meer zekerheid en beschermen kind(eren), bagage èn jou persoonlijk. Afhankelijk welke variant je van de Doorlopende Reisverzekering afsluit, zijn sommige services gratis. En anders kun je ze tegen een aantrekkelijke prijs extra bij je doorlopende reisverzekering bestellen. Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar in Nederland die deze unieke services bij haar Doorlopende Reisverzekering aanbiedt.

 • Kid Assistant: De nachtmerrie van elke ouder: kind kwijt. Met het speciale polsbandje van Kid Assistant worden kinderen weer snel herenigd met hun ouders.
 • Luggage Assistant: Ook handig voor studenten. Koffer kwijt? Sleutels weg? Tas verloren? Met Luggage Assistant krijg je het snel weer in handen. Vinders van verloren items bellen het alarmnummer op het label of de sticker. Op een veilige manier word je weer herenigd met je bagage.
 • Life Assistant: Het kan overal en altijd gebeuren: je krijgt een ongeval en bent niet meer aanspreekbaar. Dankzij Life Assistant weten hulpverleners wie je bent en welke hulp ze moeten of mogen geven.
 • SMS Assistant: Bij dreigend gevaar in het reisgebied word je razendsnel per SMS gewaarschuwd.

Gratis medisch advies voor studenten

Je voelt je niet lekker. Dan heb je wellicht behoefte aan medisch advies. Juist op vakantie. Met een Doorlopende Reisverzekering is iedere student verzekerd van ondersteuning van de Reisarts van Allianz Global Assistance. En mocht het nodig zijn, dan kan hij je doorverwijzen naar de beste arts of het beste ziekenhuis in de buurt. Ook vóór je reis helpt Allianz Global Assistance je graag: met professioneel Inentingsadvies.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de goedkoopste studenten reisverzekering (FAQ)

Meest gestelde vragen en antwoorden.

Hebben jullie een doorlopende reisverzekering met 10-25% studentenkorting?

Ja, de doorlopende reisverzekering is voor studenten extra voordelig dankzij de korting van 10-25% die je doorlopende ontvangt. In 2018 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.

Wat kost een doorlopende reisverzekering met korting voor studenten?

De premie voor de doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering met werelddekking vanaf € 1,18 per maand (inclusief 10% extra korting en 15% studentenkorting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Wat is de standaarddekking van de doorlopende reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS hulpverlening. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kan de dekking uitbreiden naar eigen keuze, zoals met werelddekking, maar bijvoorbeeld ook met een bagagedekking en een annuleringsdekking.

Kan ik ook een annuleringsdekking afsluiten?

Jazeker, aanvullend op de doorlopende reisverzekering kun je een annuleringsdekking afsluiten. Hiermee krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Een samengestelde reis is standaard gedekt. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de doorlopende reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kan je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Moet ik de dekking medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten wellicht niet volledig gedekt. Kies je voor werelddekking? Dan adviseren wij altijd één van de varianten van de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekeraar vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ook zijn medische kosten buiten Europa vaak hoger dan in Nederland.

Liever een kortlopende reisverzekering met korting?

Ben jij student en op zoek naar een voordelige kortlopende reisverzekering met een ruime dekking? De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten.

De basisdekking van de kortlopende reisverzekering bestaat uit de volgende dekkingen:

 • Reisbagage: verlies/ diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. € 4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Nu al voor slechts € 1,26 per persoon per dag verzekerd in de EU. En dat is inclusief een bagagedekking tot € 4.000! Voordelig en goed geregeld bij Reisverzekeringkorting waar studenten altijd 10% korting krijgen op de premies van Allianz Global Assistance.

Aanvullen met annuleringsverzekering

De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten. Je kan deze dekkingen ook nog aanvullen met een annuleringsverzekering. En dat is extra voordelig omdat je dan maar 1x poliskosten hoeft te betalen.

De polis van de kortlopende reisverzekering ontvang je direct per e-mail! Je kan de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance

Het is goed om te weten dat Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld is, met alarmcentrales in 34 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Kortom, hét vertrouwde adres voor een goedkope kortlopende reisverzekering!

Basisdekking reisverzekering

De basisdekking van de kortlopende reisverzekering bestaat uit:

 • Reisbagage: verlies/ diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. € 4.000,-)
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Deze dekking kan je zelf eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld een dekking voor:

 • Medische kosten
 • Bijzondere sporten zoals wintersport
 • Ongevallen

Dekking medische kosten belangrijk

Wanneer een student zonder reisverzekering op vakantie gaat, dan kan hij of zij onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al snel hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar het tarief dat in Nederland geldt voor een behandeling. Maar als medische zorg in het buitenland duurder is, dan zijn de extra kosten voor eigen rekening. Met de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance worden al je onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar je ook bent. Dat geldt ook voor je verplicht eigen risico op je zorgverzekering.

Voordelen

 • Gunstige premie en 10% extra korting voor studenten dus altijd de goedkoopste reisverzekering.
 •  Binnen een paar minuten online afgesloten. Je ontvangt direct de polis per e-mail.
 • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Vragen?

Heb je een vraag over de kortlopende reisverzekering met studentenkorting? Stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons: telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.