Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Kortlopende reisverzekering van Allianz nu 10% extra korting!

Zoek je de goedkoopste kortlopende reisverzekering per dag? Ontvang op de website van Reisverzekeringkorting.nl, nu 10% extra premiekorting op de kortlopende reisverzekering met standaard bagagedekking van Allianz Global Assistance. Zo ben je goed en voordelig verzekerd tijdens jouw reis of vakantie.

LogoAlliRVK

Ben jij op zoek naar een voordelige eenmalige reisverzekering met een ruime dekking? De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten.

 • Nu al voor €0,81 per dag goed verzekerd (Nederland dekking), inclusief bagagedekking!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een goedkope korte reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de goedkoopste kortlopende reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking) ontvang je direct na het afsluiten per e-mail! Je kunt de korte reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de goedkoopste kortlopende reisverzekering!

Vragen over de voordelige kortlopende reisverzekeringen? Stuur een e-mail: [email protected] of bel: 055 540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Lees hier meer informatie over de Allianz reisverzekering:

Zoek je de goedkoopste kortlopende reisverzekering per dag? Ontvang hier 10% extra korting op de voordelige kortlopende reisverzekering van Allianz

"Allianz"/

alli logo th

Kies voor de vernieuwde en verbeterde kortlopende reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking) met nog meer flexibiliteit!

Wat is er nieuw?

 • Je hebt de mogelijkheid om zelf de hoogte van je bagagedekking te bepalen.
 • Gemakkelijker en sneller kiezen uit 3 pakketten.
 • Nu ook Allrisk annuleringsdekking mogelijk.
 • Annuleringsverzekering: 3e graad familie meeverzekerd, ook dekking voor goede vriend/vriendin (tijdens de reis) en zaakwaarnemer standaard opgenomen.
Pakket 1:
Basis
Pakket: 2
Uitgebreid
Pakket 3:
Compleet
SOS-hulpverleningSOS-hulpverleningSOS-hulpverlening
Bagagedekking
(1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€3.500,- of €5.000,-)
Geen dekking voor medische kostenInclusief medische kostenInclusief medische kosten
Geen uitbreidingen mogelijkKeuze voor wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)Keuze voor ongevallen, wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)
Premie v.a. €1,31 per dagPremie v.a. €1,54 per dagPremie v.a. €1,81 per dag
Maak vrijblijvend een premieberekening voor het pakket en de eventuele opties die je kiest.

Premie berekenen en afsluiten:

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Let op: De tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Jij zoekt de goedkoopste kortlopende reisverzekering. Nu 10% korting op je kortlopende reisverzekering met standaard bagagedekking bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste reisverzekering met een ruime dekking en lage premie! De basisdekking van de kortlopende reisverzekering bestaat uit de volgende dekkingen:

 • Reisbagage: verlies/diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. €4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten door een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Deze polis biedt bijstand bij ziekte, ongeval of overlijden van jezelf, reisgenoten of familieleden thuis. Het is mogelijk om de reisverzekering te personaliseren met verschillende dekkingen afhankelijk van je reisgewoonten. Deze polis is geldig voor een specifieke periode.

Overzicht dekkingen kortlopende reisverzekering Allianz

Goedkoopste kortlopende reisverzekering en dekking:

OnderwerpBeschrijving dekking kortlopende reisverzekering
Soort verzekeringDeze verzekering van Allianz zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn. Je kunt de reisverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Je sluit deze verzekering af voor een bepaalde periode.
Wat is er verzekerd?SOS-kosten: Je krijgt altijd hulp van de Allianz Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden ze vervoer naar huis en hulp aan je gezin. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
Keuze:
medisch
Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Ook vergoedt Allianz het verplichte eigen risico van je zorgverzekering.
BagageJe bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. Er gelden maximale vergoedingen. Voor de vergoeding maakt Allianz gebruik van een afschrijvingstabel.
Keuze: bijzondere
sporten
Ga je op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? En heb je medische kosten en bagage meeverzekerd? Dan vergoedt Allianz medische kosten bij een ongeluk. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.
Keuze:
pech
op reis
Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelen en vergoeden ze vervangend vervoer. Ook zorgen ze voor vervoer van je defecte voertuig naar huis. Schade aan of diefstal van je vervoermiddel is niet verzekerd.
Keuze: ongevallenKrijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
Keuze: annulerings-
dekking
Allianz vergoedt de kosten die de reisorganisatie jou in rekening brengt bij een annulering. Ook als je een reis moet afbreken of bij een vertraging van het openbaar vervoer op de heenreis van meer dan 8 uur, ontvang je een vergoeding.
GebiedenJe kunt kiezen uit vier verzekeringsgebieden: 1. Europa, 2. Wereld excl. VS en Canada en 3. Wereld incl. VS en Canada, 4. Nederland. Tot Europa rekent Allianz ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.
BetalingJe betaalt de premie bij het afsluiten van de verzekering. Betalen kan via iDEAL of machtiging.
Dekkings-
periode
De dekking begint op de ingangsdatum van de reis en stopt automatisch op de einddatum van je reis zoals vermeld op het polisblad. Loop je vertraging op met het openbaar vervoer of beland je tijdens je reis in het ziekenhuis en kun je niet terug naar huis? Dan loopt de verzekering door, ook na de einddatum.
Deze tabel geeft alleen een beknopte samenvatting van de reisverzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Verzekeringsgebieden zijn: Europa, Wereld excl. VS en Canada, Wereld incl. VS en Canada, Nederland. Eerlijke antwoorden op de vragen zijn vereist bij het aanvragen van de verzekering. Daarnaast dien je je best te doen om schade te vermijden en te beperken. Neem bij noodgevallen zo snel mogelijk contact op met de alarmcentrale en doe aangifte bij de politie bij verlies, diefstal of vermissing van bagage. Het kunnen aantonen van de schade is verplicht.

De betaling van de premie gebeurt bij het afsluiten van de verzekering of na ontvangst van de factuur, via iDEAL, automatische incasso of overschrijving, afhankelijk van hoe je de verzekering hebt afgesloten. De premie moet betaald zijn om een schadeclaim te kunnen indienen.

De dekking van de verzekering begint op de startdatum van de reis en eindigt automatisch op de einddatum van je reis zoals aangegeven op het polisblad. Als je vertraging oploopt met het openbaar vervoer of in het ziekenhuis belandt tijdens je reis en niet naar huis kunt terugkeren, dan blijft de verzekering geldig, ook na de einddatum.

Als je de verzekering wilt opzeggen, kan dat alleen binnen de bedenktijd van 14 dagen als de verzekering langer dan een maand duurt. Hiervoor moet je contact met ons opnemen.

Korte eenmalige reisverzekering afsluiten

Je kunt hier een korte eenmalige reisverzekering afsluiten. We noemen dat ook een tijdelijke reisverzekering, kortdurende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering. Je kunt een losse reisverzekering voor 1 dag, maar ook voor meerdere dagen of een week afsluiten. Een korte reisverzekering kun je natuurlijk ook voor meerdere weken afsluiten. Als je wilt weten wat een reisverzekering kortlopend voor 2 weken kost, maar je eenvoudig een premieberekening. De korting die wij geven staat onderaan vermeld.

Een kortlopende reisverzekering afsluiten kan op dezelfde manier. Natuurlijk kun je ook eerst de premie voor de korte reisverzekering vergelijken. Wij bieden je in ieder geval een goedkope kortlopende reisverzekering dankzij de 10% korting die je alleen op deze website krijgt. Misschien zijn wij niet altijd de goedkoopste, maar kijk dan ook vooral naar de voorwaarden van Allianz die zijn gewoon uitstekend te noemen.

Een kortlopende reisverzekering een handige optie voor mensen die op zoek zijn naar flexibiliteit en bescherming tegen onvoorziene gebeurtenissen tijdens een korte reis of vakantie. Zo kun je met een gerust hart op pad gaan en genieten van jouw reis zonder zorgen.

goedkoopste kortlopende reisverzekering
goedkoopste kortlopende reisverzekering

Wat is een kortlopende reisverzekering?

Een kortlopende reisverzekering is een verzekering die speciaal is ontworpen voor mensen die slechts voor een korte periode op reis gaan. Deze verzekering biedt dekking voor onvoorziene omstandigheden die zich kunnen voordoen tijdens de reis, zoals ziekte, ongevallen, bagageproblemen en annuleringen.

Er zijn verschillende soorten kortlopende reisverzekeringen beschikbaar, afhankelijk van de behoeften van de reiziger. Sommige verzekeringen bieden alleen dekking voor medische kosten, terwijl andere ook dekking bieden voor annuleringen en bagageproblemen. Het is belangrijk om de verschillende opties te vergelijken om te bepalen welke het beste bij jou past.

In het geval van onvoorziene omstandigheden tijdens de reis, kan een kortlopende reisverzekering helpen om de kosten te dekken en zorgen dat jij je op jouw reis kunt concentreren zonder zorgen te maken over onverwachte uitgaven. Het afsluiten van een kortlopende reisverzekering kan dus een slimme keuze zijn voor degenen die op korte termijn op reis gaan.

Wat zijn de voordelen van een kortlopende reisverzekering?

Een van de voordelen van een kortlopende reisverzekering is dat deze soms goedkoper is dan een doorlopende reisverzekering voor een jaar. Dit komt doordat de verzekeringsdekking alleen geldt voor een specifieke periode. Dit maakt het mogelijk om alleen te betalen voor de dekking die je nodig hebt, wat de kosten laag kan houden.

Daarnaast biedt een kortlopende reisverzekering flexibiliteit. Aangezien het specifiek is ontworpen voor korte reizen, kun je verzekering afsluiten voor precies de periode waarvoor je dekking nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je een weekendje weg gaat, of als je een last minute vakantie boekt en snel dekking nodig heeft.

Verder kan een kortlopende reisverzekering ook handig zijn als aanvulling op een bestaande verzekering. Sommige verzekeringen bieden beperkte dekking voor reizen, of geen dekking voor bepaalde risico’s. In dat geval kan een kortlopende reisverzekering de gaten opvullen en je extra zekerheid bieden.

Maak een premieberekening en zie hoeveel een reisverzekering kost

Misschien wil je weten wat een eenmalige reisverzekering kost voor een week? De beste manier om er achter te komen wat een reisverzekering kost is een premieberekening maken, je kunt de reisverzekering daarna eenvoudig afsluiten. Het is dan goed om vooraf te bepalen wat je precies wilt. Stel jezelf de volgende vragen:

 • Hoe ben ik nu verzekerd? Ben je via je zorgverzekering verzekerd tegen medische kosten in het buitenland?
 • Waar ga je naar toe? Kies je voor Europa- of werelddekking?
 • Hoe lang blijf ik daar? Blijf je lang weg, dan kan een doorlopende reisverzekering voordeliger zijn.
 • Wat voor soort vakantie is het? Ga je werken of gevaarlijk sporten beoefenen?
 • Wat neem ik mee? Veel of weinig bagage? Kostbare spullen?

Annuleringsdekking voor extra zekerheid mocht je vakantie niet doorgaan

Wij hebben niet alleen de goedkoopste kortlopende reisverzekering voor je, maar ook een voordelige annuleringsdekking op de kortlopende reis- en annuleringsverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt dan de reissom terug. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst.

Dekking van annuleringskosten

De annuleringsdekking vergoedt de kosten van het annuleren van een reis als gevolg van een onvoorziene bijzondere omstandigheid opgetreden tijdens de verzekeringsduur. Er moet dan sprake zijn van een gebeurtenis die onder de dekking van de verzekering valt. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je van Allianz Global Assistance een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. De Allianz Global Assistance kortlopende annuleringsverzekering biedt dekking als de annulering het gevolg is van:

 • overlijden of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een naast familielid;
 • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
 • zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
 • ernstige ziekte van een zaakwaarnemer;
 • echtscheiding;
 • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
 • ernstige schade aan jouw huis of bedrijf;
 • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband;
 • aangaan van een nieuw dienstverband na werkloosheid;
 • zorgplicht voor een familielid in 1e graad.
 • verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek.
 • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek.
 • overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.

Je kunt in de voorwaarden van de annuleringsverzekering exact nalezen welke gebeurtenissen nog meer gedekt zijn. Je kunt de goedkoopste kortlopende reisverzekering gemakkelijk uitbreiden met een annuleringsdekking.

Goedkope reisverzekering afsluiten: ontvang nu 10% extra korting

Je hebt hier de goedkoopste eenmalige reisverzekering dankzij de 10% extra online korting op de premie van de reisverzekering. Dat is mooi meegenomen! Je kunt deze eenmalige reisverzekering eenvoudig uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Dekkingen kortlopende reisverzekering

BasisdekkingenVergoeding
BasispremieHulpverlening in het buitenland en vergoeding van noodzakelijke extra verblijfs- en reiskosten. Reisbagage: diefstal of verlies van bezittingen, kostbaarheden of reisdocumenten tot max. € 4.000,-.
Medische kostenMedische kosten (arts, specialist, ziekenhuis, prive-kliniek, medicijnen, ambulance) in het buitenland tot de kostprijs vergoed. Er geldt geen eigen risico en kosten van nabehandeling in Nederland worden tot max. € 1.000,- vergoed.
ReisongevallenBlijvende invaliditeit: tot max. € 75.000,- Overlijden: tot max. € 25.000,-
Geld en reischequesTot max. € 750,-
Wintersport en bijzondere sportenDekking voor bijzondere, gevaarlijke en risicovolle sporten zoals abseilen, duiken, bungeejumpen, parachutespringen, bergbeklimmen of zweefvliegen.
AutomobilistenhulpPechhulp bij het uitvallen van de bestuurder en/of het voertuig door een ongeluk, diefstal of pech langs de weg.
AnnuleringsverzekeringVergoeding bij vertraging, geheel of gedeeltelijke vergoeding van de reissom, vergoeding van niet genoten vakantiedagen. De annuleringsverzekering moet uiterlijk binnen 14 dagen na het boeken van je reis zijn afgesloten.

Premie goedkoopste Reisverzekering

De premie voor een kortlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een kortlopende reisverzekering vanaf € 0,81 per dag voor Nederlanddekking en € 1,26 per dag voor Europadekking (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening of bekijk de onderstaande tabel, zo scoor jij eenvoudig de goedkoopste kortlopende reisverzekering.

Kortlopende reisverzekering Allianz
Premies Kortlopende Reisverzekering per dag*
Nederlanddekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€0,81
Europadekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€1,26
Reisongevallen€0,09
Medische kosten€0,23
Geld en reischeques€0,50
Wintersport/bijzondere sporten€0,99
Automobilistenhulpverlening€12,38
Annuleringsverzekering (standaard)4,95% v/d reissom
Werelddekking exclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€2,07
Reisongevallen€0,09
Medische kosten€0,32
Geld en reischeques€0,50
Wintersport/bijzondere sporten€0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
Werelddekking inclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€2,66
Reisongevallen€0,09
Medische kosten€0,32
Geld en reischeques€0,50
Wintersport/bijzondere sporten€0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
*Premies exclusief assurantiebelasting. De bovenstaande premies zijn een indicatie, maak voor de exacte premies altijd eerst een premieberekening.

De voordelen van de Kortlopende Reisverzekering

 • Goedkoopste eenmalige kortlopende reisverzekering per dag.
 • Binnen een paar minuten online afgesloten. Je ontvangt direct de polis per e-mail.
 • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
 • Bij Allianz Global Assistance: kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.
 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Voor iets meer dan een euro per dag goed verzekerd op reis!

Een Kortlopende Reisverzekering sluit je al af vanaf € 0,81 per dag (Europadekking). Dus voor de premie hoef je het niet te laten. Je hele gezin tijdens de vakantie goed verzekerd voor iets meer dan een euro per persoon per dag, betekent lekker ontspannen en onbezorgd op reis. Ook het afsluiten van de goedkoopste kortlopende reisverzekering is hier zo geregeld.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd op de goedkoopste kortlopende reisverzekering

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Dus eventuele kinderen zijn zonder premie daarvoor te betalen net zo goed verzekerd als de ouders/begeleiders.

Allianz Global Assistance alarmcentrale voor snelle hulp

Je wilt graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners ben je altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je in het Nederlands wordt geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ook bij repatriëring (het terughalen uit het buitenland bij ziekte of overlijden) kun je rekenen op de alarmcentrale en de kosten daarvoor worden vergoed.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten, aanvullend op je zorgverzekering

Als je zonder een kortlopende reisverzekering op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten in het buitenland kunnen al snel hoog oplopen. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar maximaal de kosten die ook in Nederland gangbaar zijn. Hogere kosten komen dan voor eigen rekening. Met de goedkoopste kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je altijd voor 100% verzekerd tegen medische kosten.

Snelle afhandeling van schade zoals verlies, diefstal en medische kosten

Schade tijdens je vakantie is altijd vervelend. Dus wil je dat je schademelding snel wordt afgehandeld. Allianz Global Assistance streeft er naar je schadeaangifte binnen tien werkdagen af te handelen. Het kan nog sneller wanneer je online je schade meldt. Allianz Global Assistance zorgt er dan voor dat je schadeaangifte binnen 5 werkdagen afgehandeld is, wat service betreft hoe je niet in te leveren bij de goedkoopste kortlopende reisverzekering.

Optioneel meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport

Bij de Kortlopende Reisverzekering is het als optie mogelijk om wintersport (inclusief deelname aan Gasterennen en Wisbiwedstrijden) en bijzondere (winter)sporten mee te verzekeren. Bijzondere sporten zijn bijvoorbeeld: bergbeklimmen, abseilen, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen. Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, bobslederijden, ijshockey, skispringen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën. Kortom: voor een echt volledige en de goedkoopste kortlopende reisverzekering kan je bij Allianz Global Assistance terecht.

Laat je niet onaangenaam verrassen tijdens je vakantie

Hoe goed je alles tijdens je reis ook regelt, er kan altijd iets gebeuren waardoor je bijvoorbeeld eerder terug moet komen dan verwacht, en terug wilt vallen op je kortlopende reisverzekering. Je kunt ziek worden, er kan een ongeluk gebeuren of je bagage kan gestolen worden. Dan is er de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Zij hebben de kennis en ervaring om je deskundig, alert en efficiënt terzijde te staan. Ga je niet regelmatig op vakantie, dan is deze voordelige Kortlopende Reisverzekering voor jou de juiste keuze. Wanneer je vaker op vakantie gaat, raden wij je de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance aan. Sluit vandaag nog online de complete goedkoopste Kortlopende Reisverzekering af en ga met een gerust hart op vakantie.

Vaker op reis: doorlopende reisverzekering

Ga je vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan ben je mogelijk voordeliger uit met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Het omslagpunt van een Kortlopende Reisverzekering naar een Doorlopende Reisverzekering ligt al bij 14 dagen per jaar voor gezinnen met kinderen.

Een kortlopende reisverzekering afsluiten

Een kortlopende reisverzekering afsluiten kan handig zijn als je binnenkort op vakantie gaat. Zo’n eenmalige reisverzekering is soms goedkoper dan een doorlopende reisverzekering en biedt dezelfde dekking voor een beperkte tijd. Zo ben je bijvoorbeeld verzekerd als je bagage kwijtraakt, ziek wordt tijdens je reis of als je reis moet annuleren.

Om een goedkope kortlopende reisverzekering af te sluiten, moet je meestal enkele gegevens invullen, zoals je naam, adres en geboortedatum. Verder moet je ook aangeven waar je naartoe gaat, hoe lang je weg bent. Het is bovendien verstandig om goed te kijken welke dekking je wil afsluiten, zodat je niet te veel betaalt voor dekkingen die je niet nodig hebt.

Als je een kortlopende reisverzekering afsluit, is het belangrijk om goed te lezen wat er precies in de polisvoorwaarden staat. Zo weet je wat je wel en niet verzekerd bent en wat je moet doen als je gebruik wilt maken van de reisverzekering. In het geval van een noodsituatie (bijvoorbeeld als je ziek wordt tijdens je reis) kun je contact opnemen met de alarmcentrale van Allianz. Zij zullen je dan direct professioneel helpen en eventuele kosten te vergoeden.

Al met al is het afsluiten van een kortlopende reisverzekering een slimme zet als je op vakantie gaat. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze reis en kun je met een gerust hart genieten van je vakantie.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de goedkoopste kortlopende reisverzekering (FAQ)

Hieronder lees je de meest gestelde vragen en antwoorden over de goedkoopste kortlopende reisverzekering per dag.

Hebben jullie de goedkoopste kortlopende reisverzekering?

Ja, want je krijgt alleen bij ons standaard 10% korting op de premie. Bovendien zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd! Als je een premieberekening maakt zie je onderaan de korting staan.

Wat is een kortlopende reisverzekering?

Als je niet vaker dan één of twee keer per jaar op vakantie gaat, dan is een kortlopende reisverzekering, ook wel dagreisverzekering of aflopende reisverzekering genoemd, de beste keuze. Je sluit deze reisverzekering af voor dezelfde periode als je reis of vakantie. Wanneer je vakantie is afgelopen stopt ook de reisverzekering. Ook de premiebetaling is eenmalig.

Is bagage ook meeverzekerd op de kortlopende reisverzekering?

Ja, je reisbagage is verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging tot max. € 4.000,- ook kostbaarheden en je reisdocumenten zijn meeverzekerd.

Tot wanneer kan ik de reisverzekering afsluiten?

Dat kan zelfs nog 5 minuten voordat je vertrekt. Maar als je eenmaal op weg bent naar je vakantiebestemming kan het niet meer.

Hoe zit het met Europa en werelddekking

De Europadekking is erg uitgebreid en is meer dan Europese landen. Ook de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira, de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee en Rusland (tot de Oeral en de Kaukasus) vallen onder de Europadekking. De rest valt onder werelddekking.

Kan ik de reisverzekering uitbreiden met een annuleringsdekking?

Ja, dat kan. Met een Allianz Global Assistance annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Zo ben je onder andere voor de reis verzekerd tegen de kosten van annulering bij:
– overlijden;
– ernstige ziekte;
– ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie;
– zwangerschap;
– een onverwachte nieuwe huurwoning;
– als je plotseling werkeloos wordt;
– etc.

Wat valt er allemaal onder de reisverzekering?

S.O.S. hulpverlening, dat geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten door een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Verlies of diefstal van of schade aan je bagage. Daarnaast kun je de reisverzekering uitbreiden. Bijvoorbeeld voor bijzondere sporten/wintersport, medische kosten of automobilistenhulp.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Dat adviseren wij wel. Je zorgverzekering vergoedt slechts voor een
deel de medisch noodzakelijke kosten in het buitenland en dan tot maximaal het tarief wat in Nederland geldt. De medische kosten boven het Nederlandse tarief worden gedekt door een reisverzekering. Het vroegtijdig afbreken en repatriëring van een reis door een ongeval of ziekte valt ook niet onder je zorgverzekering, maar wel onder de reisverzekering. Dat geldt ook voor reddings- en opsporingskosten. Met de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je altijd voor 100% verzekerd tegen medische kosten.

Wat is het verschil tussen een kortlopende en een doorlopende reisverzekering?

Een kortlopende reisverzekering sluit je voor één vakantie af. De verzekering stopt daarna automatisch. Een doorlopende reisverzekering geldt voor het hele jaar en al je reizen. Ga je meer dan 14 dagen per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering al snel goedkoper.

Vragen?

Heb je een vraag over de goedkope kortlopende reisverzekering? Neem dan contact met ons op.

Kortlopende reisverzekering

Zoek niet verder naar de goedkoopste kortlopende reisverzekering per dag. Een reisverzekering kortlopend online afsluiten kan hier. Ontvang ook nog eens 10% korting. Je hebt al een kortlopende reisverzekering voor Nederland vanaf € 0,81 per dag (reisbagage en SOS-hulpverlening)! Voor € 1,26 per dag ben je in heel Europa verzekerd, inclusief de landen om de Middellandse Zee.

Je kunt hier zelf gemakkelijk een reisverzekering online afsluiten. Maak eerst een premieberekening, kies je dekkingen en sluit dan de verzekering af. Betalen kan gemakkelijk en veilig met iDEAL. Je ontvangt direct de polis en voorwaarden per e-mail. Handig en supersnel.

Voordeel tip: Wanneer jouw kinderen op de ingangsdatum van de reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar, kun je ze gratis meeverzekeren! 

Waarom een kortlopende reisverzekering?

Sluit nu online een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance af, dan kun je onbezorgd op vakantie. Je krijgt hulp bij onverwachte gebeurtenissen en je voorkomt hoge kosten. Onder andere de volgende situaties vallen onder de dekking:

 • Je moet je reis afbreken in verband met ziekte van jezelf, je reisgenoot of een familielid.
 • Je bagage is zoekgeraakt tijdens de reis.
 • Je bent verdwaald tijdens een wandeling en je moet gered worden.
 • Je wordt in een ziekenhuis opgenomen in het buitenland.
 • Je bent betrokken bij een auto-ongeluk in het buitenland en je hebt juridische bijstand nodig.
 • Je kunt niet naar huis vanwege stakingen op je bestemming.

Allianz Global Assistance: kies zelf online je dekkingen

Een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kun je gemakkelijk zelf online samenstellen. Je hebt de keuze uit:

 • Europa of werelddekking.
 • Reisongevallen.
 • Medische Kosten.
 • Geld en reischeques.
 • Automobilistenhulpverzekering.
 • Wintersport/bijzondere (winter)sporten.
 • Annuleringsverzekering.

Europa of werelddekking?

Kies eerst je dekkingsgebied op de goedkoopste kortlopende reisverzekering. Je hebt de keuze uit:

 • Nederland dekking
 • Europadekking*
 • Werelddekking exclusief de Verenigde Staten en Canada
 • Werelddekking inclusief de Verenigde Staten en Canada

*Europadekking geldt voor de volgende landen: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittannië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Tip: Reis je naar Cuba of Rusland dan kun je bij ons gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring voor medische kosten aanvragen (mits meeverzekerd op je polis).

Basisdekking goedkoopste kortlopende reisverzekering

De basisdekking bestaat o.a. uit de volgende dekkingen:

 • Reisbagage: verlies/ diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal voor maximaal € 4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten als gevolg van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Ongevallendekking

Deze dekking op de kortlopende reisverzekering biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is:

 • Overlijden: € 25.000,-
 • Blijvende invaliditeit maximaal: € 75.000,-

Tip: Ga je een bijzondere sport uitvoeren? Dan adviseren wij om naast ‘Ongevallen’ ook voor de dekking ‘Ongevallen bijzondere sporten’ te kiezen (deze verschijnt na de keuze voor ‘Wintersport en bijzondere sporten’).

Dekking medische kosten

Wil je in het buitenland verzekerd zijn voor de kosten van dokters, ziekenhuizen en privéklinieken? Kies dan deze dekking. Verzekerd is:

 • Dokters en ziekenhuiskosten in het buitenland: vergoeding van kostprijs.
 • Eigen risico per persoon: Geen
 • Nabehandelingskosten in Nederland € 1.000,-

Tip: Wij adviseren de dekking Medische kosten altijd mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ga je op wintersport? Zorgverzekeraars vergoeden niet altijd de kosten van het vervoer per “banaan” of helikopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Met de dekkingen Medische kosten en Wintersport ben je hiervoor wel verzekerd.

Geld en reischeques

Geld en reischeques zijn verzekerd tegen verlies en diefstal. Het verzekerd bedrag per polis is € 750,-

Automobilistenhulp verzekering

De Automobilistenhulpverzekering biedt dekking bij het uitvallen van de bestuurder of het uitvallen van het motorrijtuig of aanhanger door pech of ongeval. De verzekering biedt alleen dekking in Europa. De verzekering is niet geldig binnen Nederland, tenzij de reis door Nederland één geheel uitmaakt met de reis vanuit Nederland naar de buitenlandse bestemming en omgekeerd.

Bijzondere (winter)sporten

Ga je op wintersport of ga je tijdens je zomervakantie bijzondere sporten beoefenen? Kies dan voor deze dekking op de kortlopende reisverzekering. Wintersport en bijzondere (winter)sporten zijn dan verzekerd. Bijzondere sporten zijn onder andere: bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungeejumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen. Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyleskiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën.

Annuleringsverzekering

Bij de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering worden bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Bij eerdere terugkeer naar huis, wordt de volledige reissom vergoed. Bij de standaard Annuleringsverzekering is de dekking vóór de reis gelijk aan de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering, bij voortijdige terugkeer worden echter alleen de niet-gebruikte dagen vergoed.

Tip: Wil je alleen een kortlopende annuleringsverzekering (zonder reisverzekering) afsluiten, of afwijkend aantal verzekerden? Sluit dan de kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af.

Voordelen Allianz Global Assistance

Sluit nu een kortlopende reisverzekering online af en profiteer direct van de volgende voordelen:

Allianz Global Assistance Alarmcentrale, Wereldwijd professionele hulp

Je wilt graag de zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners ben je altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je in het Nederlands wordt geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten

Als je zonder een Kortlopende reisverzekering op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan, denk daarbij aan medische kosten bij een ziekenhuisopname. Ziektekosten in het buitenland kunnen namelijk snel hoog oplopen. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar maximaal de kosten die ook in Nederland gangbaar zijn. Hogere kosten komen dan geheel voor eigen rekening. Met de Kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je altijd voor 100% verzekerd tegen alle medische kosten.

Snelle afhandeling van schade

Schade tijdens je vakantie is altijd vervelend. Dus wil je dat je schademelding snel wordt afgehandeld. Allianz Global Assistance streeft er naar je schadeaangifte binnen tien werkdagen af te handelen. Het kan nog sneller dan je online je schade meldt. Allianz Global Assistance zorgt er dan voor dat je schadeaangifte binnen vijf werkdagen afgehandeld is.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Dus eventuele kinderen zijn zonder premie daarvoor te betalen net zo goed verzekerd als de ouders/begeleiders.

Bijzondere sporten en wintersport

Bij de kortlopende reisverzekering is het als optie mogelijk om wintersport (inclusief deelname aan Gasterennen en Wisbiwedstrijden) en bijzondere (winter)sporten mee te verzekeren.

Dekkingsoverzicht goedkoopste Kortlopende reisverzekering Allianz Global Assistance

Rubriek I. S.O.S.-KOSTEN – 

De Maatschappij vergoedt de volgende kosten tot de genoemde maxima, wanneer deze noodzakelijk zijn in verband met:a. Ziekte, ongeval of vermissing van verzekerde

Comb.       Comb.        Comb.      Nederland

A              B               C           Dekking

Extra verblijfkosten

€ 75,- p.p. per dag

Extra terugreiskosten naar Nederland

Kostende Prijs

Kosten van terugkeer per ambulancevliegtuig

Kostende Prijs

Kosten van ziekenhuisbezoek, per verzekeringsbewijs

 75,-

Kosten van overkomst van familie in geval van levensgevaar:
Reiskosten (max. 2 familieleden)

Kostende Prijs

Verblijfkosten (max. 2 familieleden/max. 10 dagen)

€ 75,- p.p. per dag

Kosten van opsporings- en reddingsacties

 50.000,-

b. Overlijden van verzekerde
Vervoerskosten stoffelijk overschot of

Kostende Prijs

Kosten van begrafenis of crematie in het buitenland incl. overkomst van 2 familieleden Tot max. de kosten van vervoer stoffelijk overschot naar Nederland
Extra reiskosten gezinsleden/reisgenoot

Kostende Prijs

c. Ziekte, ongeval of overlijden van niet-meereizende familie van verzekerde
Extra terugreiskosten naar Nederland

Kostende Prijs

Extra kosten van terugkeer naar de reisbestemming (max. 4 personen)

Kostende Prijs

d. Overlijden van een meeverzekerde reisgenoot
Kosten van overkomst van familie indien verzekerde alleenreizend wordt:
Reiskosten (max. 1 familielid)

Kostende Prijs

Verblijfkosten (max. 1 familielid/max. 10 dagen)

€ 75,- p.p. per dag

e. Schade aan eigendommen van verzekerde in Nederland
Extra terugreiskosten naar Nederland

Kostende Prijs

f. Schade aan het bedrijf in Nederland waar verzekerde werkzaam is
Extra terugreiskosten naar Nederland

Kostende Prijs

g. Uitvallen van de bestuurder
Terugreiskosten naar Nederland per trein (2e klasse)

Kostende Prijs

Extra verblijfkosten € 75,- p.p. per dag voor max. 10 dagen
h. Uitvallen van het motorrijtuig
Terugreiskosten naar Nederland per trein (2e klasse) en/of

Kostende Prijs

Huurkosten vervangend vervoermiddel, per dag € 100,- € 125,- € 150,- Niet verzekerd
Huurkosten vervangend vervoermiddel, per verzekeringsbewijs € 1.000,- € 1.250,- € 1.500,-
Extra verblijfkosten € 75,- p.p. per dag voor max. 10 dagen
Kosten van vervoer naar/van logies-, verhuur- en/of reparatiebedrijf € 100,- per verzekerings-bewijs
i. Uitvallen van fiets of bromfiets
Terugreiskosten naar Nederland per trein (2e klasse) of

Kostende Prijs

Huurkosten vervangend vervoermiddel of Noodzakelijke huurkosten voor max. 15 dagen
Extra verblijfkosten € 75,- p.p. per dag voor max. 5 dagen
Kosten van vervoer naar/van logies-, verhuur- en/of reparatiebedrijf € 100,- per verzekeringsbewijs
j. Gedwongen oponthoud
Extra terugreiskosten naar Nederland

Kostende Prijs

Extra verblijfkosten

€ 75,- p.p. per dag

k. Uitvallen van het verblijf
Huurkosten vervangend verblijf bij uitval binnen 14 dagen voor de ingangsdatum van de verzekering € 50,- p.p. per dag voor max. 3 weken
Huurkosten vervangend verblijf bij uitval tijdens de dekkingsperiode van de verzekering € 50,- p.p. per dag tot max. de voorgenomen verblijfsduur

 

Rubriek III. REISBAGAGE (Premier Risque) –

Diefstal, vermissing of beschadiging  van reisbagage, verzekerd bedrag:

Combinatie

A

€ 3.000,-

Combinatie

B

€ 4.000,-

Combinatie

C

€ 5.000,-

Nederland

Dekking

€ 2.000,-

Eigen risico per persoon per gebeurtenis € 75,- € 50,- geen € 75,-
Waaronder:
• Foto-, film-, video/dvd-  en computerapparatuur € 1.000,- € 2.000,- € 3.000,- € 1.000,-
• Kostbaarheden € 250,- € 500,- € 750,- € 250,-
• Telecommunicatie-apparatuur € 100,- € 175,- € 250,- € 100,-
• Contactlenzen en brillen € 250,- € 500,- € 750,- € 250,-
• Muziekinstrumenten (franchise € 35,- per gebeurtenis/vergoeding per verzekeringsbewijs max. € 22.500,-) € 350,- € 600,- € 1.000,- € 350,-
• Reisdocumenten

Kostende Prijs

• (Tand)prothesen/gehoorapparatuur

€ 250,-

• Gereedschappen en overige artikelen genoemd in artikel 1.9

€ 350,-

• Fietsen en overige artikelen genoemd in artikel 1.10 (franchise € 35,- per gebeurtenis)

€ 350,-

• Geld en reischeques (extra dekking, uitsluitend indien de toeslagpremie is voldaan en dit blijkt uitde invulling van het verzekeringsbewijs) € 750,- per verzekeringsbewijs voor alle verzekerden samen
• Zakelijke goederen

€ 500,-

• Medische  apparatuur

€ 500,-

• Goederen die tijdens de reis zijn aangeschaft

€350,-

• Giften voor derden

€ 250,-

• Uitrusting die gebruikt wordt bij de beoefening van bijzondere (winter)sporten

€ 350,-

Vermissing/vertraagde  aankomst reisbagage
• Vervangende kleding en/of toiletartikelen € 250,- € 350,- € 500,- € 250,-
• Eigen risico

geen

Door verzekerde toegebrachte  schade aan logiesverblijven
• Maximale vergoeding voor schade toegebracht aan hotel-/bungalowinventaris of -opstallen € 250,- € 350,- € 500,- € 250,-
• franchise per gebeurtenis

€ 25,-

(Verzekerde bedragen per persoon per verzekeringsbewijs, tenzij anders wordt vermeld)

Rubriek IV.  MEDISCHE KOSTEN  –  

Ziekte of ongeval van verzekerde, vergoeding voor medische kosten:

Combinatie

A              B               C         Nederland

In het buitenland:
• dokters- en ziekenhuiskosten Kostende Prijs Kostende Prijs Kostende Prijs € 500,-
• aangeschafte/gehuurde krukken/rolstoel

€ 100,-

• prothesen noodzakelijk ten gevolge van een ongeval

€ 750,-

• tandartskosten ten gevolge van een ongeval

€ 500,-

• tandartskosten bij overige spoedeisende  hulp

€ 250,-

In Nederland:
• dokters- en ziekenhuiskosten

€ 500,-

• aangeschafte/gehuurde krukken/rolstoel

€ 100,-

• nabehandelingskosten

€ 1.000,-

• tandartskosten ten gevolge van een ongeval

€ 500,-

• tandartskosten bij overige spoedeisende  hulp

€ 250,-

Eigen risico per persoon per verzekeringsbewijs(niet van toepassing voor kosten bij ziekenhuisopname langer dan 24 uur en bij tandartskosten) € 500,- geen geen geen
Ziekte of ongeval van huisdieren in het buitenland
• Medische  kosten  huisdier, per verzekeringsbewijs

€ 125,-

(Verzekerde bedragen per persoon per verzekeringsbewijs, tenzij anders wordt vermeld)

Reisverzekering en woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar in België of Duitsland en wil je ook een reis- en annuleringsverzekering afsluiten? Geen probleem. Je ontvangt ook de 10% korting! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders die in België wonen.
 • Nederlanders die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).
 • Belgen (heel België).
 • Duitsers (die niet verder dan 100 km van de grens met Nederland wonen).

Stuur een e-mail naar [email protected] en vraag naar het aanvraagformulier voor een reisverzekering over de grens. Of bel ons in Nederland: 0031 (0)55 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen). Wil je een premie-indicatie? Je kunt zelf een premieberekening maken op onze website. Wil je een andere reisverzekering afsluiten, ook geen probleem. Neem contact met ons op.

Allianz Group

Allianz Global Assistance is onderdeel van de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance Group opereert met bijna 10.000 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 28 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep, dat is 4% van de hele wereldbevolking. In 2011 heeft de groep 49 miljoen telefoontjes aangenomen en in totaal 18 miljoen dossiers afgehandeld. Sluit vandaag nog online de complete kortlopende reisverzekering af van Allianz Global Assistance en ga met een gerust gevoel op vakantie.

Vragen?

Heb je vragen over de kortlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.