Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Naar Amerika? Tot 20% korting op je reisverzekering van Allianz

"Allianz"/

alli logo th

Kies voor de vernieuwde en verbeterde kortlopende reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking) met nog meer flexibiliteit!

Wat is er nieuw?

 • Je hebt de mogelijkheid om zelf de hoogte van je bagagedekking te bepalen.
 • Gemakkelijker en sneller kiezen uit 3 pakketten.
 • Nu ook Allrisk annuleringsdekking mogelijk.
 • Annuleringsverzekering: 3e graad familie meeverzekerd, ook dekking voor goede vriend/vriendin (tijdens de reis) en zaakwaarnemer standaard opgenomen.
Pakket 1:
Basis
Pakket: 2
Uitgebreid
Pakket 3:
Compleet
SOS-hulpverleningSOS-hulpverleningSOS-hulpverlening
Bagagedekking
(1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€3.500,- of €5.000,-)
Geen dekking voor medische kostenInclusief medische kostenInclusief medische kosten
Geen uitbreidingen mogelijkKeuze voor wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)Keuze voor ongevallen, wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)
Premie v.a. €1,31 per dagPremie v.a. €1,54 per dagPremie v.a. €1,81 per dag
Maak vrijblijvend een premieberekening voor het pakket en de eventuele opties die je kiest.

Premie berekenen en afsluiten:

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Let op: De tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Op reis naar Amerika? Denk eraan dat de medische kosten daar erg hoog zijn. Een goede (doorlopende) reisverzekering met dekking voor medische kosten van Allianz Global Assistance biedt jou de juiste zekerheid. Je ontvangt op deze website ook nog eens tot 20% korting op de premie!

Wil jij ook 10 tot 20% korting op de premie van een reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting.nl. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 20% wanneer je een doorlopende reisverzekering of een Globetrotter Verzekering afsluit!

Naar Amerika? Tot 20% korting op je reisverzekering
Naar Amerika? Tot 20% korting op je reisverzekering

De medische kosten in Amerika zijn aanzienlijk hoger dan in Nederland. Soms wel tot 10 maal zo hoog. Een reisverzekering van Allianz Global Assistance met dekking voor medische kosten is daarom belangrijk als je niet geconfronteerd wilt worden met een financiële tegenslag.

Let op! Wanneer je hier online je reisverzekering voor Amerika afsluit, ontvang je van ons 10% korting op de toch al scherpe premies van Allianz Global Assistance! De korting wordt getoond bij de premieberekening.

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Amerika in trek

Amerika, officieel de Verenigde Staten van Amerika is een topbestemming voor Nederlandse reizigers. Ieder jaar bezoeken ongeveer een kwart miljoen landgenoten het enorme land, onder andere bekend van de cowboys en de indianen. De bekende bezienswaardigheden in Amerika zoals de steden New York en Las Vegas, maar ook de Rocky Mountains en de Grand Canyon zijn zeer in trek bij toeristen.

Onverwachte kosten

Ga je binnenkort naar Amerika? Dan is een reisverzekering van Allianz Global Assistance met dekking voor medische kosten aan te bevelen. Deze reisverzekering dekt bijvoorbeeld de extra kosten die je tijdens jouw reis moet maken vanwege een onverwachte, gedekte gebeurtenis. Je kunt namelijk ziek worden en dat je daardoor langer in Amerika moet verblijven. Allianz Global Assistance is niet alleen het aanspreekpunt in geval van schade, maar zorgt bijvoorbeeld ook voor repatriëring (terugkeer) naar Nederland.

Reisverzekering biedt uitkomst

Er zijn een aantal redenen waarom het verstandig is een reisverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten voor je reis naar Amerika. De belangrijkste zijn:

 • onbezorgd op vakantie;
 • hulpverlening bij onverwachte gebeurtenissen;
 • het voorkomen van hoge kosten.

Een aantal praktijkvoorbeelden waarbij een reisverzekering van pas komt:

 • Je moet je reis in Amerika afbreken in verband met ziekte of een ongeval.
 • Een familielid is opgenomen in het ziekenhuis en je moet direct terug naar Nederland.
 • Je vlucht is vertraagd door noodweer en je moet in een hotel overnachten.
 • Je bagage is zoekgeraakt op het vliegveld.
 • Je hebt medische hulp nodig in Amerika en het ziekenhuis wil een betalingsgarantie.
 • Je bent betrokken bij een auto-ongeluk in de VS en je hebt juridische bijstand nodig.
 • Je kunt niet naar huis vanwege noodweer.

Zorgverzekering niet toereikend

Sommige Amerika reizigers denken dat een medische dekking op een reisverzekering overbodig is, omdat de basis-zorgverzekering deze dekking biedt. Dit is een misverstand, want de basis zorgverzekering dekt zorgkosten alleen volgens het Nederlandse tarief, of aanvullend soms tot twee keer Nederlands tarief. In veel landen is dit helaas niet toereikend en zeker niet in de Verenigde Staten.

Amerika: hoge medische kosten

De medische zorg in de Amerika is van uitstekende kwaliteit, maar alleen noodgevallen worden zonder vooruitbetaling behandeld. Een ‘gewone’ behandeling wordt zonder verzekeringsbewijs, betalingsgarantie of voorschot vaak geweigerd. Daar komt bij dat de medische kosten kunnen oplopen tot het tienvoudige van het gangbare tarief in Nederland.

Een huisartsenbezoek voor een insectenbeet in de Verenigde Staten kost bijvoorbeeld ongeveer € 1.400,- terwijl dit in Nederland slechts € 130,- kost. Een reisverzekering die alle ziektekosten dekt wordt dan ook sterk aanbevolen. (Let wel: medische kosten is vaak een aanvullende dekking, controleer of je hiervoor gedekt bent!)

Ga je langer dan een maand naar Amerika om bijvoorbeeld te studeren, backpacken, werken of voor een stage of vrijwilligerswerk? Dan biedt een standaard (doorlopende) reisverzekering vaak geen dekking. Een Globetrotter Reisverzekering van Allianz Global Assistance biedt wel dekking en is speciaal ontwikkeld voor reizigers die voor langere periode naar het buitenland gaan.

Doorlopende reisverzekering soms voordeliger

Indien je meer dan 16 tot 21 dagen per jaar op vakantie gaat, is de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance vaak voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Met deze doorlopende reisverzekering ben je het gehele jaar verzekerd. Je betaalt ook maar één keer poliskosten. Lees hier meer informatie: doorlopende reisverzekering Allianz Global Assistance.

Annuleringsverzekering ook van belang

Een reis naar Amerika betekent vaak een flinke investering. Met een annuleringsverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet naar Amerika op reis kan gaan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt dan de reissom terug. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. De premie voor een annuleringsverzekering is bijzonder gunstig.

Reisverzekeringen afsluiten

In slechts drie stappen sluit je zelf een (doorlopende) reisverzekering en/of een annuleringsverzekering af. De kortlopende reisverzekering en annuleringsverzekering kan je betalen met automatische incasso of iDEAL. Een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering kun je per maand betalen met een machtiging voor automatische incasso. De polis ontvang je direct per e-mail.

Heb je nog geen doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!.

Waarom Allianz Global Assistance?

Een reisverzekering afsluiten van Allianz Global Assistance is een goede keuze, want:

√ Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.

√ Allianz Global Assistance heeft een wereldwijd netwerk van hulpverleners en eigen alarmcentrales.

√ Je wordt altijd in het Nederlands te woord gestaan ook door de eigen reisarts van Allianz Global Assistance.

√ Allianz Global Assistance heeft een gratis handige App voor smartphones.

√ Allianz Global Assistance geeft jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.

√ De Consumentenbond heeft de doorlopende reisverzekering uitgeroepen tot ‘Beste Keuze’.

Vragen?

Heb je nog vragen over reisverzekeringen voor Amerika? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409 of stuur een e-mail: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.