Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Ontvang hier 10 tot 25% korting op de premie van je annuleringsverzekering!

Wil jij ook 10 tot 25% korting op de premie van een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 25% indien je een doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking afsluit! Dus altijd de goedkoopste annuleringsverzekering. Sluit hier je annuleringsverzekering af met 10 – 25% korting (de korting zie je onderaan de premieberekening):

Een nieuw verzekeringsproduct voor reizigers is de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance. De Eigen Risico Verzekering Autohuur is de ideale verzekering als je een auto, motor of camper huurt (in Nederland of het buitenland). Als je onderweg schade aan het voertuig hebt of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Kortom de perfecte huurautoverzekering! En natuurlijk ontvang je alleen op deze website gratis 10% korting op de premie van de huurauto verzekering.