Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Ontvang hier 10 tot 25% korting op de premie van je annuleringsverzekering!

Wil jij ook 10 tot 25% korting op de premie van een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 25% indien je een doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking afsluit! Dus altijd de goedkoopste annuleringsverzekering. Sluit hier je annuleringsverzekering af met 10 – 25% korting (de korting zie je onderaan de premieberekening):

Een nieuw verzekeringsproduct voor reizigers is de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance. De Eigen Risico Verzekering Autohuur is de ideale verzekering als je een auto, motor of camper huurt (in Nederland of het buitenland). Als je onderweg schade aan het voertuig hebt of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Kortom de perfecte huurautoverzekering! En natuurlijk ontvang je alleen op deze website gratis 10% korting op de premie van de huurauto verzekering.

Biedt een reisverzekering dekking bij autohuur?

Biedt een reisverzekering dekking voor een huurauto? Nee, als je een auto gaat huren in Nederland of in het buitenland biedt een reisverzekering daar nooit dekking voor. Schade aan een huurauto, maar ook andere voertuigen is te allen tijde uitgesloten op een reisverzekering. Diefstal of schade aan de huurauto valt dus niet onder de dekking van je reisverzekering. Er bestaat wel een reisverzekering met pechhulp voor je auto maar deze dekt ook nooit schade aan je auto.

Er bestaat wel een verzekering om de eigen risico en borg van een huurauto te verzekeren. Deze heet ‘Eigen Risico Verzekering Autohuur‘ maar dat is geen reisverzekering. De Eigen Risico Verzekering Autohuur is wel een aanrader als je geen financieel risico wil lopen bij autohuur. De Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance is dan ook de ideale huurauto verzekering. De verzekering dekt in geval van diefstal of schade aan de gehuurde auto het eigen risico en/of de ingehouden borg. Zo loop jij geen financieel risico tijdens je vakantie.

Een kortlopende reisverzekering met pechhulp voor je camper en vervangend vervoer is de beste keuze bij een campervakantie. Pech met je camper kan immers je welverdiende vakantie verpesten. Met deze reisverzekering met automobilistenhulp (ook voor campers) ontvang je overal in het buitenland hulp bij pech en krijg je eventueel vervangend vervoer. De camper mag je eigen voertuig zijn maar het mag ook een gehuurde camper zijn (mits in Nederland gehuurd).