Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Globetrotter Verzekering nu tot 20% korting!

Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance, nu tot 20% premiekorting!

logo Allianz Global Assista

Ben jij op zoek naar een voordelige Globetrotterverzekering met een ruime dekking?

 • Je hebt al een Globetrotter Verzekering vanaf € 8,51 per maand.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Globetrotterverzekering ontvang je direct per e-mail! Je kan een Globetrotterverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Globetrotter Verzekering!

Vragen over de Allianz Globetrotter Verzekering? Stuur een e-mail naar: [email protected] of bel: 055 540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Volg ons ook op Twitter en Facebook! En lees interessante artikelen op ons blog.

Samenvatting

De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance is een speciale reisverzekering ontworpen voor mensen die voor langere tijd naar het buitenland gaan, zoals backpackers, studenten, wereldreizigers en mensen die in het buitenland gaan werken. Het is mogelijk om deze verzekering af te sluiten met volledige dekking voor medische kosten in het buitenland, wat vooral nuttig kan zijn als je je basis zorgverzekering in Nederland opzegt. De verzekering biedt dekking voor maximaal 24 maanden aaneengesloten​.

De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance biedt verschillende voordelen:

 • Het is mogelijk om de verzekering af te sluiten tot vijf minuten voor vertrek.
 • Premieberekening en afsluiting van de verzekering kan eenvoudig in drie stappen: premieberekening, persoonsgegevens invullen, controle en betaling.
 • Bij aankoop via deze website krijg je tot 20% korting op de premie.
 • Er is een extra 10% korting voor jongeren onder de 27 jaar.
 • De verzekering dekt standaard (vrijwilligers)werk gratis. Voor gevaarlijk werk geldt een premietoeslag.
 • Unieke diensten zoals Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts worden aangeboden.
 • De verzekering dekt ook je laptop, telefoon en iPad.
 • Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden is gedekt​​.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld​.

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance

Globetrotter Verzekering voor lange reizen en werken

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gratis gedekt

Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Nu 10% extra online korting, alleen op deze website!

Globetrotter Verzekering nodig? Hier vanaf €8,51 per maand

Ga je tot maximaal 24 maanden op reis of werken in het buitenland? Kies dan voor de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance. Geschikt voor backpackers, studenten, wereldreizigers en iedereen die gaat werken in het buitenland.

De Globetrotter Verzekering is een speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werken in het buitenland. De Allianz Globetrotterverzekering is ideaal als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Je mag ook werken tijdens je reis met deze verzekering. Voor gevaarlijk werk geldt een premietoeslag. Je kunt deze verzekering afsluiten met een volledige dekking voor ziektekosten in het buitenland, bijvoorbeeld omdat je jouw basis zorgverzekering in Nederland opzegt. Met de Globetrotter Verzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd.

Alleen hier 10-20% korting op de premie!

Wil jij ook 10-20% korting op de premie (wat je moet betalen) van de Globetrotter Verzekering? Die krijg je alleen op deze website. Verder is alles gelijk, zoals dekking en voorwaarden. Dus pak ook dat voordeel en doe jezelf niet te kort! Ben je jonger dan 27 jaar dan ontvang je 10% korting en wij doen daar nog eens 10% korting bovenop. Ben je ouder dan 27 jaar? Dan krijg je van ons ook 10% korting! Maak vrijblijvend een premieberekening dan zie je onderaan de streep jouw korting.

Overzicht van de dekking

De Globetrotter Verzekering is geschikt als je voor een reis, studie, stage of (vrijwilligers)werk langer van huis gaat. Dit kan tussen 1 en 24 maanden zijn.

OnderwerpBeschrijving dekking Globetrotter Verzekering
SOS-kosten:Je krijgt altijd hulp van de Allianz Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelt en vergoedt Allianz vervoer naar huis en verleent noodzakelijke hulp. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
Medische dekking:Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Je kunt kiezen uit Aanvullend of Volledig. Dit is afhankelijk van het doorlopen van je (basis)zorgverzekering.
Bagagedekking:Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. Er gelden maximale vergoedingen. Voor de vergoeding maakt Allianz gebruik van een afschrijvingstabel.
Wintersport en bijzondere sporten:Ga je op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? En heb je medische kosten en bagage meeverzekerd? Dan vergoedt Allianz medische kosten bij een ongeluk. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.
Pech op reis:Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelt en vergoedt Allianz vervangend vervoer. Deze dekking is geldig in de landen op het internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) van het voertuig.
Ongevallen:Krijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
Aansprakelijkheid:Tijdens je verblijf in het buitenland kun je schade toebrengen aan andere mensen. Deze dekking vergoedt de schade tot €1.000.000 per gebeurtenis. In Australië wordt de schade tot €1.500.000 vergoed.
Rechtsbijstand:Je bent hiermee verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Voor juridische hulp binnen Europa geldt geen maximum vergoeding. Buiten Europa is dat tot €50.000.
Risicovolle werkzaamheden:Normaal werk is gratis meeverzekerd. Risicovolle werkzaamheden zijn tegen toeslag mee te verzekeren.
Dekkingsgebied:Je kunt kiezen uit Europa of wereldwijd. Tot Europa rekent Allianz ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.
Betaling:Je betaalt de premie eenmalig bij het afsluiten van de verzekering. Betalen kan via iDEAL.
Begin en einde dekking:De dekking begint op de ingangsdatum van de reis en stopt automatisch op de einddatum van je reis zoals vermeld op het polisblad. Loop je vertraging op met het openbaar vervoer of beland je tijdens je reis in het ziekenhuis en kun je niet terug naar huis? Dan loopt de verzekering door, ook na de einddatum.
Deze tabel geeft alleen een beknopte samenvatting van de Globetrotter Verzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Premie v.a. slechts €8,51 per maand

Vanaf slechts €8,51 per maand* (SOS-dekking), ben je al verzekerd in geheel Europa! Sluit in 3 simpele stappen de Globetrotter Verzekering af. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. *

Inclusief jongerenkorting en 10% extra internetkorting wanneer je de Globetrotter Verzekering op deze website afsluit.

Globetrotter Verzekering Allianz
Maandpremies Globetrotter Verzekering
< 27 jaar> 27 jaar
SOS hulpverlening Europadekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€8,51
€8,91
.
€9,45
€9,90
SOS hulpverlening werelddekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€16,20
€17,82
.
€18,00
€19,80
Bagage Europadekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€2,43
€4,86
€7,29
.
€2,70
€5,40
€8,10
Bagage werelddekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€2,84
€5,67
€8,51
.
€3,15
€6,30
€9,45
Medische Kosten Europadekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€6,89
€23,90
.
€7,65
€26,55
Medische Kosten werelddekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€8,10
€27,95
.
€9,00
€31,05
Ongevallen€2,23€2,48
Rechtsbijstand€2,03€2,25
Aansprakelijkheid€2,43€2,70
Wintersport en bijzondere sporten€2,23€2,48
SOS Autohulp (alleen Europa)€6,08€6,75
Premies zijn vanaf, maak een premieberekening voor de exacte premie.

Ga jij de wereld verkennen?

Een Globetrotter Verzekering is een speciale reisverzekering voor mensen die lange reizen maken en de wereld verkennen. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor globetrotters en biedt dekking voor medische kosten, repatriëring naar huis, bagagedekking en hulpverlening. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten en kun je volop genieten van je reis.

Met een Globetrotter Verzekering ben je ook verzekerd voor hulp en ondersteuning bij nood. Zo heb je toegang tot een 24/7 noodnummer en kun je rekenen op professionele hulp van deskundige medewerkers van Allianz. Zo ben je altijd veilig en verzekerd tijdens je reis.

Bij het afsluiten van een Globetrotter Verzekering is het belangrijk om te kijken naar de voorwaarden en dekking van de verzekering. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je de verzekering afsluiten die het beste bij je past.

Kies voor een Globetrotter Verzekering en geniet zorgeloos van je reis naar verre oorden. Laat je verrassen door de schoonheid van de wereld en beleef de avonturen van een echte globetrotter.

Globetrotter Verzekering
Globetrotter Verzekering nu to 20% korting!

Voordelen van de Globetrotterverzekering

 • Studeren, reizen en werken; kies zelf je dekking bij de Globetrotter Verzekering.
 • Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.
 • 10% extra online korting als je de verzekering op deze website afsluit.
 • Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service, Reisarts en Inentingsadvies.
 • Laptop en iPad goed verzekerd.
 • Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.
 • Ook dekking bij tussentijds verblijf in Nederland (maximaal 21 dagen).
 • Gratis medisch advies, ook over inentingen.
 • Creditcard of pinpas kwijt? Allianz Global Assistance helpt en regelt een voorschot bij een Western Union wisselkantoor.

Verschil reisverzekering en Globetrotter Verzekering

Voordelen van Allianz Global Assistance

 • Moneyview rating en beste koop.
 • Eigen alarmcentrales in 37 landen; 24/7 bereikbaar en altijd dichtbij.
 • Meer dan 60 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening.
 • Eigen medische database met inzicht kwaliteit van ziekenhuizen wereldwijd.
 • Meerdere keren uitgeroepen tot Beste Reisverzekeraar van Nederland.

Flexibel: kies zelf je dekkingen

Door de flexibele opbouw is het mogelijk de Globetrotter Verzekering precies op maat samen te stellen. Wil je bagage meeverzekeren? Heb je wereld- of Europadekking nodig? Bij de Globetrotter Verzekering bepaal je dit allemaal zelf. Bij de Bagagedekking kun je bovendien kiezen uit drie varianten: 

 • Budget
 • Comfort
 • Premium

Het verschil per variant zit in de hoogte van de verzekerde bedragen. De verzekering is per maand af te sluiten tot maximaal 24 maanden. Kom je eerder terug? Geen probleem! Je krijgt de premie voor de niet-gebruikte maanden van de Globetrotter Verzekering terug. 

Globetrotter verzekekering Allianz
Dekkingsoverzicht Globetrotter Verzekering
A. SOS HULPVERLENING
Opsporing- en reddingsacties:Max. €50.000,- per persoon per gebeurtenis
Repatriëring verzekerde + een reisgenoot:Kostprijs
Reiskosten als gevolg van een ongeval:Kostprijs
Verblijfskosten als gevolg van een ongeval:Max. €75,- per persoon per dag
Onvoorziene reis- en verblijfskosten i.v.m. oponthoud, natuurgeweld of staking:Terugreiskosten na het einde van de voorgenomen verblijfsduur per openbaar naar Nederland, kostprijs. Extra verblijfskosten max. €75,- per dag.
Telecommunicatiekosten:Max. €100,- per persoon per polis
B. ONGEVALLEN
Vergoeding bij overlijden:Standaard €25.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 5.000,-
Vergoeding bij blijvende invaliditeit:Standaard €75.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 25.000,-
C. BAGAGE
Verzekerd bedrag reisbagage
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. €1.500,-
Max. €3.500,-
Max. €5.000,-
Eigen risico reisbagage schade
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
€ 75,-
€ 50,-
€ 0,-
Vergoeding foto-, film- en videoapparatuur, (spel)computers, mobiele telefoons en andere digitale/elektrische apparatuur
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 750,-
Vergoeding overige items (zoals fietsen, horloges, kledingstukken, zonnebrillen, etc.) per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Vergoeding tijdens reis aangeschafte goederen per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Vergoeding van schade aan logies/verblijf
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Contant geld
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
D. MEDISCHE KOSTEN (bedragen per persoon per polis)Aanvullend en Volledig
Telefonisch advies van Nederlandse reisarts van Allianz Global Assistance:Gratis
Dokters en ziekenhuiskosten in het buitenland:Kostprijs
Vergoeding tandheelkundige kosten bij spoedeisende hulp:Max. €250,-
Vergoeding aangeschafte /gehuurde krukken of rolstoel:Max. €250,-
Eventuele nabehandeling in Nederland:Max. €1.000,-
Dokters- en ziekenhuiskosten in Nederland tijdens tussentijds bezoek van max. 21 dagen:Max. €25.000,-
Eigen risico:Max. €100,-
E. RECHTSBIJSTAND
Europa;Kostprijs
Buiten Europa:Max. €5.000 bij contractuele geschillen of € 50.000,- voor overige gebeurtenissen
F. AANSPRAKELIJKHEID
Uitkering voor aansprakelijkheid:
In Australie:
Max. €1.000.000,-
Max. €1.500.000,-
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Reisduur en dekkingsgebied

De Globetrotter Verzekering is de flexibelste verzekering van Allianz. De verzekering kan voor minimaal 1 maand en voor maximaal 24 maanden worden afgesloten. Daarbij heb je de keuze tussen Europa- of werelddekking. En mocht je tussentijds besluiten langer in het buitenland te blijven, dan kun je de verzekering eenvoudig online verlengen. Kom je eerder terug dan verwacht? Als je geen schade hebt gemeld en minimaal één maand voor de oorspronkelijke einddatum op de verzekering terugkeert, dan krijg je het ongebruikte deel van de betaalde premie teruggestort.

De Globetrotter Verzekering van Allianz is speciaal ontwikkeld voor reizen met een duur van 1 maand tot maximaal 24 maanden en kan voor maximaal 9 personen tegelijk worden afgesloten.

Ga je commercieel, administratief of toezichthoudend werk doen? Dan is dit standaard gedekt.
Werkzaamheden met een verhoogd risico kunnen ook worden verzekerd. Hiervoor geldt wel een toeslag.

Dekkingsgebieden

Je hebt de keuze uit twee dekkingsgebieden:

 • Europadekking (inclusief de landen om de Middellandse Zee)
 • Werelddekking

Europadekking op de Globetrotter Verzekering betekent dekking in de volgende landen/gebieden: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittannië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Voor alle overige landen kies je voor werelddekking.

Allianz Globetrotter Verzekering

De Allianz Globetrotter Verzekering heeft 6 algemene dekkingen:

 • SOS-hulpverlening;
 • Ongevallen;
 • Bagage;
 • Medische kosten;
 • Rechtsbijstand;
 • Aansprakelijkheid.

Naast deze algemene dekkingen zijn er ook aanvullende dekkingen:

 • Werelddekking;
 • Wintersport en bijzondere sporten;
 • SOS-autohulp.

Hiermee kun je de Allianz Globetrotter Verzekering helemaal afstemmen op je eigen wensen.

Algemene dekkingen op de Globetrotter Verzekering

Hieronder kun je lezen wat de algemene dekking van de Globetrotterverzekering inhouden.

SOS-hulpverlening

Met de dekking SOS-hulpverlening worden de extra reis- en verblijfkosten vergoed die je moet maken als er tijdens jouw reis of vakantie sprake is van:

 • Ziekte;
 • Ongeval;
 • Overlijden.

Ook andere extra kosten, waar je op het moment van boeken geen rekening mee houdt, vallen onder deze dekking. Denk bijvoorbeeld aan extra terugreiskosten naar Nederland vanwege:

 • Overlijden of levensgevaar van een familielid 1e of 2e graad;
 • Schade aan je eigendommen (bijvoorbeeld als je huis waterschade heeft).

Ongevallen

Anders dan de vergoeding voor dokters- en ziekenhuiskosten bij de dekking Medische kosten, kan er met een Ongevallendekking aanspraak worden gemaakt op een eenmalige uitkering. Je hebt hier recht op wanneer er sprake is van blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval tijdens de reis. De mate van invaliditeit wordt door een arts vastgesteld en dit bepaalt de hoogte van de uitkering. Onder ongeval wordt ook verstaan:

 • De gevolgen van een verkeerde medische behandeling, wondinfectie of bloedvergiftiging;
 • Letsel door het onvrijwillig binnenkrijgen of inslikken van vreemde voorwerpen;
 • Plotselinge vergiftiging door gassen en/of dranken en andere vloeibare of vaste stoffen.

Bagage

Met deze dekking is verlies, diefstal of beschadiging van digitale en elektrische apparatuur tijdens de reis verzekerd. Maar ook andere persoonlijke eigendommen en bagage zijn gedekt, met uitzondering van voer- en vaartuigen. Bij diefstal, vermissing of beschadiging van een item wordt de schade gecompenseerd tot maximaal het verzekerde bedrag. Hoe hoog die vergoeding is, hangt af van het voorwerp en de restwaarde. Hieronder enkele voorbeelden van wat er onder de dekking Bagage valt:

 • Foto-, film-, video, dvd- en computerapparatuur/tablets/iPads/niet-ingebouwde navigatieapparatuur;
 • Telecommunicatieapparatuur/smartphones;
 • Kleding en schoenen;
 • Contactlenzen en brillen;
 • Reisdocumenten, waaronder paspoorten, rij- en skibewijzen.

Medische kosten

Een ziekenhuisopname in het buitenland kan tot torenhoge kosten leiden. Om dit te voorkomen kan je de Globetrotter Verzekering uitbreiden met de dekking Medische kosten. Je kiest bij deze dekking voor aanvullend of volledig.

Medische Kostendekking Globetrotter Verzekering: Aanvullend of volledig?

De dekking Aanvullend sluit je af als jij jouw zorgverzekering in Nederland aanhoudt. Je bent dan aanvullend gedekt voor de noodzakelijke medische kosten in het buitenland. Ook als de zorgverzekeraar die niet vergoedt. Geen Nederlandse zorgverzekering, bijvoorbeeld omdat je die opzegt of gaat werken in het buitenland? Sluit dan de dekking Volledig af, zodat medisch noodzakelijke behandelingen altijd vergoed worden. Raadpleeg ook altijd je eigen zorgverzekeraar.

Allianz Globetrotter Verzekering: Dekking Medische Kosten of toch je Zorgverzekering?

Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Een Nederlandse basiszorgverzekering vergoedt maximaal één keer het Nederlandse tarief voor zorg in het buitenland. Een aanvullende zorgverzekering kan deze dekking uitbreiden, maar de dekking is soms beperkt tot maximaal 200% van het Nederlands tarief. 

Voorbeeld: een behandeling voor een maag/darmontsteking kost in Spanje €8.000. Dezelfde behandeling kost in Nederland €2.000,-. Basiszorgverzekering betaalt maximaal 100% = €2.000,-. 
Kosten voor eigen rekening €6.000,-.

Wanneer je afreist naar een land waar medische hulp duurder is dan in Nederland, is een dekking voor medische kosten absoluut noodzakelijk! Is dit niet meeverzekerd op de Globetrotter Verzekering? Dan loop je het risico zelf voor de kosten te moeten opdraaien.

Rechtsbijstand

Met deze dekking ben je verzekerd van juridische ondersteuning door DAS bij:

 • Het verhalen van schade aan jou persoonlijk of aan je eigendommen (behalve aan voertuigen);
 • Een strafzaak, maar niet als het strafbaar feit met (voorwaardelijke) opzet of bewust is begaan;
 • Geschillen uit contracten die je rechtstreeks in verband met de reis heeft gesloten.

Binnen Europa wordt juridische hulp volledig vergoed. Wordt er buiten Europa gereisd? Dan is de dekking beperkt tot maximaal €50.000,-.

Aansprakelijkheid

Wanneer je betaald gaat werken of een stage in het buitenland gaat volgen, moet de werkgever een aansprakelijkheidsverzekering voor jou afsluiten. Als je ook buiten je werk goed verzekerd wilt zijn, kies dan voor de dekking Aansprakelijkheid. Deze dekking geldt dus niet als er betaalde werkzaamheden uitgevoerd worden, maar wel als je vrijwilligerswerk doet. Met deze dekking ben je dus ook tijdens vrijwilligerswerk gedekt voor aansprakelijkheid.

Wintersport en bijzondere sporten

De dekking Wintersport en bijzondere sporten is noodzakelijk wanneer je tijdens je reis gaat skiën, snowboarden of een andere van sneeuw en ijs afhankelijke sport gaat doen. Naast wintersport ben met deze dekking ook verzekerd tijdens het beoefenen van andere bijzondere sporten, zoals parachutespringen of abseilen.

Let op: Deze dekking geeft tijdens wintersport geen vergoeding voor vervoer per helikopter of ”banaan” van de piste. Sluit hiervoor de dekking Medische kosten af.

SOS-autohulp

Met deze dekking heb jij recht op hulp aan de auto of motor bij een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand.

Let op, de dekking is alleen geldig binnen Europa en alleen voor personenauto’s, autobusjes of motoren met een Nederlands kenteken.

Eerder naar huis

Als je voor langere tijd naar het buitenland gaat, is er een kans dat je vanwege een noodgeval (bijvoorbeeld ziekte of overlijden van familie) eerder naar huis moet. Met de SOS-hulpverlening ben je hiervoor verzekerd. De alarmcentrale van Allianz regelt in dat geval een vliegticket voor jou. Als de verzekering nog een maand of langer doorloopt, zorgen zij ervoor dat je de reis weer kan vervolgen.

Is de verzekering afgesloten met een vriend, vriendin of andere reisgenoot? Dan vergoed Allianz ook voor jouw reisgenoot de terugreis.

Werken in het buitenland is geen probleem met de Globetrotterverzekering

Ga je werken in het buitenland? Dan is de Globetrotterverzekering de ideale verzekering! Normale werkzaamheden in de commerciële, administratieve en toezichthoudende sector zijn standaard verzekerd. Denk hierbij aan kantoorwerk of een baan in de horeca. Ga je meer risicovol werk doen? Dan kan dit ook meeverzekerd worden door middel van een toeslag op basis van de werkzaamheden. In dat geval wordt het een maatwerk polis en hiervoor kun je het beste met ons contact opnemen.

Standaard werk

 • Werkzaamheden die geen extra risico met zich meebrengen;
 • Bijvoorbeeld standaard kantoorwerk (marketing en communicatie), horeca en receptie;
 • 0% toeslag.

Licht verhoogd risico

 • Werkzaamheden waarbij de klant een laag risico loopt
 • Bijvoorbeeld arts, skileraar of tuinman
 • 10% toeslag op SOS-hulpverlening, Ongevallen, Medische kosten en werelddekking

Verhoogd risico

 • Werkzaamheden met duidelijk meer risico;
 • Bijvoorbeeld chauffeur (koerier, taxi), loodgieter en elektricien;
 • 25% toeslag op SOS-hulpverlening, Ongevallen, Medische kosten en werelddekking.

Zwaar verhoogd risico

 • Werkzaamheden met een aanzienlijk verhoogd risico;
 • Bijvoorbeeld bruggenbouwer, metaalbewerker en sloper;
 • 100% toeslag op SOS-hulpverlening, Ongevallen, Medische kosten en werelddekking.

Extra service

Tijdens het verblijf in het buitenland kun je gebruikmaken van verschillende extra services. Innovatieve diensten zoals de Persoonlijke Reisassistent en de Assistant Services. De Persoonlijke Reisassistent is onderdeel van de Allianz alarmcentrale en geeft 24/7 antwoord op allerlei reisvragen.

Wat zijn Globetrotters?

Een globetrotter is iemand die vaak op reis is en de wereld verkent. Globetrotters zijn avontuurlijke reizigers die graag nieuwe culturen en landen ontdekken. Ze houden ervan om te reizen en onbekende plekken te verkennen. Juist voor deze groep is de Globetrotter Verzekering dan ook perfect. Globetrotters zijn vaak onafhankelijk en flexibel en weten hoe ze het beste kunnen reizen. Ze plannen hun reis vaak zelf en houden van avontuur en ontdekking. Ze zijn ook vaak goed op de hoogte van de laatste reistrends en hebben veel kennis van verschillende landen en culturen.

Globetrotters zijn ook nieuwsgierig en durven te gaan naar plekken waar andere mensen niet voor kiezen, de niet begaande paden. Ze zijn niet bang om nieuwe dingen te proberen en onbekende situaties te ervaren. Zo kunnen ze de wereld optimaal ontdekken en beleven.

In het algemeen is een globetrotter iemand die houdt van reizen en avontuur en graag de wereld verkent. Ze zijn onafhankelijk, flexibel en dapper en weten hoe ze het beste kunnen reizen. Ze genieten van het ontdekken van nieuwe culturen en landen en beleven de avonturen van een echte wereldreiziger.

Globetrotter Verzekering ook voor backpacken

Backpacken is een manier van reizen waarbij je met een rugzak op pad gaat. Backpackers reizen vaak naar verre landen en ontdekken de wereld op een avontuurlijke manier. Backpacken is vooral populair onder jonge mensen en studenten die graag op reis gaan en de wereld willen ontdekken. Ze houden ervan om onafhankelijk te zijn en hun eigen reis te plannen. Zo kunnen ze de wereld en het reizen op hun eigen manier beleven. De Globetrotter Verzekering sluit dan ook perfect aan bij deze doelgroep.

Backpackers reizen met een rugzak. Zo kunnen ze gemakkelijk reizen en hun bagage meenemen naar verschillende bestemmingen. Backpackers zijn vaak flexibel en durven nieuwe dingen uit te proberen en onbekende situaties te ervaren.

Globetrotterverzekering tegen onverwachte kosten op reis

Een Globetrotterverzekering is een soort reisverzekering die is ontwikkeld voor mensen die veel reizen, voor een lange tijd naar het buitenland gaan en naar verre bestemmingen gaan. Dit kunnen zowel globetrotters als backpackers zijn. Een Globetrotterverzekering biedt vaak uitgebreide dekking voor medische kosten, bagageverlies, hulpverlening en andere situaties die kunnen ontstaan tijdens het reizen.

Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je besluit om een Globetrotterverzekering af te sluiten. Lees de voorwaarden zorgvuldig door om te weten wat wel en niet is gedekt op de Globetrotterverzekering. Zo kun je er zeker van zijn dat je goed verzekerd bent tijdens je reizen en dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Bij het afsluiten van een Globetrotterverzekering is het ook belangrijk om te overwegen wat voor soort reizen je gaat maken en wat je nodig hebt als het gaat om dekking. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een verzekering die alleen dekking biedt voor SOS-kosten en medische kosten, of voor een verzekering die ook bagageverlies en bijzondere sporten dekt. Je kunt de Globetrotterverzekering samentellen zoals jij dat wilt.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de Globetrotter Verzekering met korting (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden over de Allianz Globetrotter Verzekering.

Wat is een Allianz Globetrotter Verzekering?

De Globetrotter Verzekering is een speciale reisverzekering voor werken, reizen en backpacken. Je kunt deze verzekering afsluiten met een volledige dekking voor ziektekosten in het buitenland, bijvoorbeeld omdat je jouw basis zorgverzekering in Nederland opzegt. Met de Globetrotter Verzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd voor jouw vakantie.

Wat kost een Globetrotterverzekering?

Bij ons slechts €8,51 per maand (SOS-dekking). Je bent dan verzekerd in geheel Europa! De premie wordt hoger als je kiest om de basisdekking uit te breiden. Daarom kun je het beste zelf even een premieberekening maken.

Geven jullie korting op Globetrotter Verzekering?

Jazeker, je ontvangt tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar. En ook nog eens 10% extra online korting als je de verzekering op deze website afsluit.

Wat zijn de voordelen van de Globetrotter Verzekering?

Je profiteert direct van de volgende voordelen:
– Speciale verzekering voor backpackers en lange reizen.
– Backpacken, studeren, reizen en werken; kies zelf je dekking.
– 10% extra internetkorting, die je alleen hier krijgt.
– Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.
– Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service, Reisarts en Inentingsadvies.
– Laptop en iPad goed verzekerd.
– Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.
– Ook dekking bij tussentijds verblijf in Nederland (maximaal 21 dagen).
– Gratis medisch advies, ook over inentingen.
– Creditcard of pinpas kwijt? Allianz Global Assistance helpt en regelt een voorschot bij een Western Union wisselkantoor.
– Gratis extra services voor Backpackers:
– Personal Assistant: zoekt samen met jou antwoord op al je vragen! Ook als de nood minder hoog is.
– SMS Assistant: gratis sms of e-mail die je waarschuwt bij nood in jouw reisgebied.
– Online schade melden: Binnen 5 werkdagen afgehandeld.
Eenvoudig verlengen van de Backpackers verzekering tijdens de reis.

Mag ik werken met deze verzekering?

Bij de Globetrotter Verzekering ben je standaard verzekerd voor gewoon werk op bijvoorbeeld een kantoor of in de horeca. Als je in het buitenland werkzaamheden gaat verrichten met een hoger risico, bijvoorbeeld in de bouw of als kok, dan ben je tegen betaling van een toeslag ook goed verzekerd. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe kan ik medische kosten meeverzekeren tijdens mijn reis?

Met de Globetrotter Verzekering kun je medische kosten op twee manieren meeverzekeren: Aanvullend op je huidige zorgverzekering of volledig.
1. Medische Kosten Aanvullend
Houd je gedurende je reis een Nederlandse ziektekostenverzekering aan? Dan vul je deze aan met Medische Kosten Aanvullend. Mocht er dan sprake zijn van medische kosten in het buitenland, dan vergoedt de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance, datgene wat je zorgverzekeraar niet vergoedt. Met als voordeel dat je zo nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.
2. Medische Kosten Volledig
Houd je gedurende je verblijf in het buitenland geen Nederlandse ziektekostenverzekering aan? Kies dan voor Medische Kosten Volledig. Want dan ben je echt volledig verzekerd voor alle medische kosten die je maakt in het buitenland. Mocht je tussentijds een bezoekje aan Nederland brengen, dan loopt je verzekering gewoon door (maximaal 21 dagen).
Raadpleeg ons adviesschema om te bepalen wat het beste bij jouw situatie aansluit: Adviesschema Backpacker reisverzekering (PDF)

Kan ik de Globetrotter Verzekering verlengen als ik langer weg blijf?

Je kunt tijdens je reis eenvoudig je Globetrotter Verzekering online verlengen tot een totale duur van maximaal 24 maanden. Als je de aanvraag hebt gedaan, ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail.

Krijg ik premie terug als ik eerder terugkom?

Als je eerder terug komt van je reis dan verwacht, heb je recht op premierestitutie. Je krijg dan de premie van de volledig niet verzekerde maanden teruggestort op je rekening. Je hebt recht op premierestitutie: Als je minimaal een maand eerder terugkomt voor de einddatum van je verzekering. Je geen schadeclaim bij Allianz Global Assistance hebt ingediend.

Globetrotter Verzekering met korting!

Globetrotter Verzekering de speciale verzekering voor backpackers en wereldreizigers.

Nu tot 20% korting op een Allianz Globetrotterverzekering. De beste keuze voor globetrotters en backpackers!

Een tijdje backpacken na je studie? Een half jaartje sabbatical na jaren hard werken? Een stage of studie in het buitenland? Bij al je reizen is het belangrijk om je goed te verzekeren.

Het maken van een wereldreis is hoe dan ook geweldig. Een unieke ervaring waar je je hele leven op zult terugkijken. Natuurlijk ben je kerngezond en neem je nauwelijks bagage mee. Maar je kunt het niet riskeren om zonder reisverzekering op reis te gaan, want wat doe je bijvoorbeeld als je aan de andere kant van de wereld zit en er gebeurt iets met jou of met een van je familieleden thuis? De Globetrotters Verzekering van Allianz Global Assistance is de verzekering voor backpackers en globetrotters op wereldreis.

De premie voor een Allianz Globetrotter Verzekering is bijzonder gunstig. Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Globetrotter Verzekering, speciaal voor langere reizen.

De Allianz Global Assistance Globetrotter Verzekering is speciaal ontwikkeld voor reizigers die voor langere periode in het buitenland gaan reizen, overwinteren, studeren, stage lopen of werken. Met deze verzekering kun je tot maximaal 24 maanden aaneengesloten in het buitenland blijven.

Meer informatie over werken, studeren, stage en vrijwilligerswerk in het buitenland, staat op onze pagina “Werken in het buitenland en de globetrotter reisverzekering“.

Wereldwijde hulp, 24 uur per dag bereikbaar.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales, in 28 landen over de hele wereld. 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Zodra je belt, krijg je direct hulp in het Nederlands. Vervolgens schakelen zij voor jou één van de 400.000 gegarandeerd goede hulp- en zorgverleners in! Door het wereldwijde netwerk weet Allianz Global Assistance bovendien precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan de westerse standaarden. Een geruststellende gedachte voor een wereldreiziger.

Extra services, zoals de Allianz Global Assistance Reisarts en Inentingsadvies.

Standaard inbegrepen zijn de medische adviezen van de Allianz Global Assistance Reisarts. Je kunt vooraf en tijdens je reis al je (medische) vragen stellen. En dankzij het Allianz Global Assistance Inentingsadvies ga je altijd met de juiste voorzorg op vakantie. Extra service waar iedereen met een Globetrotters Verzekering gratis gebruik van kan maken.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

In sommige gevallen kan de basisverzekering worden opgezegd. In dat geval geeft Medische Kosten Volledig een uitstekende dekking voor ziektekosten in het buitenland en tijdens een tussentijds bezoek aan Nederland (van maximaal 21 dagen). Als je de basisverzekering in Nederland aanhoudt, sluit dan Medische Kosten Aanvullend af. Hiermee ben je verzekerd van een vergoeding voor medische kosten die buiten je huidige zorgverzekering vallen. Je voorkomt hiermee vervelende verrassingen voor als de zorgverzekeraar niet alle kosten vergoedt.

De Globetrotter Verzekering heeft voor het meeverzekeren van medische kosten in het buitenland altijd een passende oplossing. Je kunt deze verzekering gemakkelijk aanpassen aan jouw persoonlijke situatie:

 • Medische Kosten Aanvullend voor als je de basisverzekering in Nederland aanhoudt. Je bent verzekerd tegen medische kosten en je voorkomt dat je voor vervelende verrassingen komt te staan als je ziektekostenverzekeraar niet alle kosten vergoedt.
 • Medische Kosten Volledig voor als je geen basisverzekering in Nederland aanhoudt. Hiermee ben je zowel in het buitenland als tijdens een tussentijds bezoek aan Nederland uitstekend verzekerd tegen medische kosten.

Raadpleeg ons adviesschema om te bepalen wat het beste bij jouw situatie aansluit:

Globetrotter Verzekering: meest gestelde vragen

Misschien wil je een globetrotter verzekering afsluiten, maar heb je nog enkele vragen? Hieronder staan de meest gestelde vragen over de globetrotter reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Vraag: Als een Globetrotter Verzekering wordt afgesloten, kan dan de huidige ziektekostenverzekering in Nederland worden opgezegd?
Antwoord: Wanneer je een Globetrotter Verzekering afsluit, is het qua dekking niet noodzakelijk een basisverzekering in Nederland te hebben. Wanneer je nu wel/of geen basisverzekering moet aanhouden, kun je lezen in het volgende document: adviesschema medische kosten We raden je aan om voorafgaand aan je reis bij je zorgverzekeraar te informeren of je een basisverzekering moet aanhouden gedurende je reis.

Als je een basisverzekering aanhoudt in Nederland in combinatie met de Globetrotter Verzekering, sluit dan de Globetrotter Verzekering met Medische Kosten Aanvullend af. Je hebt dan een zeer goede aanvullende dekking voor ziektekosten als je aan het rondreizen bent. Het kan voorkomen dat de basisverzekering in Nederland onvoldoende dekking biedt in het buitenland. Bovendien wil je niet in de situatie terechtkomen dat je ouders en/of vrienden garant moeten staan voor eventuele ziektekosten, omdat je niet afdoende verzekerd bent.

Als je geen basisverzekering aanhoudt in Nederland moet je kiezen voor de Globetrotter Verzekering met Medische Kosten Volledig. Hiermee ben je uitstekend verzekerd voor ziektekosten zowel in het buitenland als bij tussentijdse terugkeer (van maximaal 21 dagen) in Nederland.

Vraag: Als ik door ziekte plotseling terug moet naar Nederland ben ik dan nog verzekerd op de Globetrotter Verzekering?
Antwoord: Als je terugkeert naar Nederland en je weer inschrijft in het bevolkingsregister kun je jezelf met terugwerkende kracht vanaf de datum van terugkeer naar Nederland verzekeren voor ziektekosten bij een zorgverzekeraar. Wanneer je gedurende je reis ziek wordt biedt de Globetrotter Verzekering dekking voor spoedeisende medische kosten, als je de Medische Kosten (Aanvullend/Volledig) hebt verzekerd. Als blijkt dat je in het land waar je op vakantie bent geen goede passende zorg kunt krijgen, kan er besloten worden je te repatriëren naar Nederland. Allianz Global Assistance regelt dit dan allemaal voor je.

Vraag: Als ik eerder terugkeer naar Nederland, is er dan recht op teruggave van de resterende premie?
Antwoord: Ja, premierestitutie kan verleend worden over de resterende hele maanden. Restitutie wordt uitsluitend verleend wanneer er geen schade of schademelding en geen contact met de Alarmcentrale is geweest. Zie hiervoor de voorwaarden van de Globetrotter Verzekering.

Vraag: Is een ongeval als gevolg van duiken verzekerd op de Globetrotter Verzekering?
Antwoord: Ja, duiken is standaard meeverzekerd voor de rubrieken SOS, Bagage en Reisongevallen. Alle (medische) noodzakelijke kosten zijn verzekerd, mits een Globetrotter Verzekering met Medische Kosten Aanvullend of Volledig is afgesloten.

Vraag: Geldt er een leeftijdsgrens voor de GlobetrotterVerzekering?
Antwoord: Er geldt géén leeftijdsgrens voor het afsluiten van de Globetrotter Reisverzekering. De module Medische Kosten Volledig is echter niet af te sluiten vanaf 61 jaar.

Vraag: Is geld meeverzekerd op de Globetrotter Verzekering?
Antwoord: Nee, geld is niet meeverzekerd.

Vraag: Ben ik verzekerd als ik tijdens de verzekeringsduur van de Globetrotter Verzekering meerdere malen terugkom in Nederland.
Antwoord: Wanneer je een basisverzekering aanhoudt, ben je automatisch voor medische kosten verzekerd tijdens een tussentijds bezoek aan Nederland. Wanneer je echter je basisverzekering hebt opgezegd, ben je alleen voor medische kosten verzekerd wanneer je Medische Kosten Volledig hebt afgesloten. Dit biedt dekking voor medische kosten tijdens 1 tussentijds bezoek van maximaal 21 dagen.

Vraag: Is schade aan een motorvoertuig verzekerd op de Globetrotter Verzekering?
Antwoord: Nee, dit is niet verzekerd. Voor reizen binnen Europa kan men Allianz Global Assistance Pechhulp afsluiten, een zeer compleet pechhulpproduct, dat al vanaf € 30,50 per jaar is af te sluiten. Voor reizen buiten Europa moet men hiervoor een regeling treffen met de eigen motorrijtuigverzekeraar of de verhuurder ter plaatse.

Vraag: Kan een Globetrotter Verzekering verlengd worden?
Antwoord: Ja, deze kan tijdens de reis verlengd worden. Dit moet wel tijdig aangevraagd worden. De maximale termijn van 24 maanden mag niet overschreden worden. Verlenging is altijd onder voorbehoud van acceptatie door Allianz Global Assistance.

Vraag: Kan men zich bijvoorbeeld een maand voordat de wereldreis ingaat ook al verzekeren door middel van een Globetrotter Verzekering?
Antwoord: Nee, dit is niet mogelijk. De verzekering gaat in op de dag van vertrek.

Vraag: Wanneer ik in Nederland verzekerd ben voor medische kosten. Is het dan nodig een Globetrotter Verzekering af te sluiten?
Antwoord: Sommige reizigers kiezen ervoor om met een doorlopende reisverzekering te gaan reizen. Controleer in dit geval altijd goed de dekking op de polis. Vaak zijn stage, studeren en werken in het buitenland uitgesloten van dekking en worden er beperkingen gesteld aan de maximale reisduur. Met de Globetrotter Verzekering kun je tot maximaal 24 maanden reizen. Bovendien zijn werken, stage lopen en studeren in het buitenland meeverzekerd. Houdt er daarnaast rekening mee dat een doorlopende reisverzekering alleen die medische kosten zal vergoeden die niet door de basisverzekering gedekt worden. Je bent dus verplicht een basisverzekering bij je doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Vraag: Wat is de ingangsdatum van de Globetrotter Verzekering?
Antwoord: De datum dat je vertrekt naar het buitenland.

Vraag: Zijn werkzaamheden op de Globetrotter Verzekering meeverzekerd?
Antwoord: Ja, het risico van werkzaamheden van commerciële, administratieve en toezichthoudende aard is standaard meeverzekerd. Overige werkzaamheden zijn eventueel mee te verzekeren tegen een toeslag.

Vraag: Zijn ziektekosten mee te verzekeren op een Globetrotter Verzekering?
Antwoord: De Globetrotter Verzekering heeft een optionele dekking (Aanvullend/Volledig) voor Medische Kosten. Medische Kosten Aanvullend is een dekking voor aanvullende ziektekosten. In combinatie met deze dekking en de dekking die je basisverzekering biedt, ben je prima verzekerd voor ziektekosten in het buitenland gedurende je reis. De dekking voor medische kosten op je basisverzekering in het buitenland is vaak beperkt. Daarnaast is repatriëring vaak niet meeverzekerd en mag je niet werken, stage lopen of vrijwilligerswerk uitvoeren gedurende je reis. Het is dus altijd verstandig om voorafgaand aan je reis te informeren bij je zorgverzekeraar welke kosten exact gedekt worden in het buitenland.

Als je geen basisverzekering aanhoudt in Nederland kan gekozen worden voor de Globetrotter Verzekering met Medische Kosten Volledig. Met deze dekking zijn reizigers prima verzekerd voor medische kosten, zowel in het buitenland als tijdens een tussentijds bezoek (eenmalig met een maximum van 21 dagen).

Sluit nu een Globetrotter Verzekering af!

Wacht niet langer en loop geen risico. Sluit nu online een Globetrotter Verzekering af bij Reisverzekeringkorting.nl en ontvang ook nog eens 10-20% extra korting op de premies van Allianz Global Assistance.

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.