Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

De beste reisverzekering nu met 10% korting!

Ontvang op de website van Reisverzekeringkorting.nl nu 10% extra premiekorting op de kortlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance, de beste reisverzekering voor jouw vakantie!

Ben jij op zoek naar een uitstekende kortlopende reisverzekering met een ruime dekking? De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft een uitstekende dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten. Nu al vanaf € 1,35 per dag!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct de beste reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Kortlopende Reisverzekering ontvang je direct per e-mail! Je kan de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een goede kortlopende reisverzekering!

Vragen? Stuur een e-mail: [email protected] of bel: 055 540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Beste reisverzekering nu met 10% korting

De beste reisverzekering en ook 10% korting op de premie? Dat ontvang je hier.

Een uitstekende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten is namelijk zo geregeld. Je ontvangt direct de polis en voorwaarden per e-mail. Zo ga je prima verzekerd op reis.

De beste reisverzekering volgens de Consumentenbond en de reisbranche

De verzekeringen van Allianz Global Assistance bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding, dit maakt ze tot de beste reisverzekeringen. Niet voor niets hebben de verzekeringen van Allianz Global Assistance diverse awards gewonnen. Zoals de titel “Beste koop” door de Consumentenbond in de 2011 en 2012 voor de doorlopende reisverzekering. Maar ook de prestigieuze Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar. Deze is in 2012 uitgereikt tijdens de vakantiebeurs in Utrecht.

In 2021 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.

Deze prijzen stimuleren Allianz Global Assistance om de service op een hoog niveau te houden. Dus voor de beste reisverzekering met uitmuntende voorwaarden kan je bij Allianz Global Assistance terecht.

Een prima reisverzekering en extra korting

Jij gaat voor een goede reisverzekering, maar je wilt natuurlijk niet teveel betalen. In dat geval hebben wij goed nieuws voor jou. Kwaliteit en voordeel gaan op deze website samen. Als je op onze website een verzekering van Allianz Global Assistance afsluit, ontvang je ook nog eens 10-20% extra online korting. Dat is mooi meegenomen!

Een uitstekende keuze: Allianz Global Assistance

Wanneer je op vakantie gaat wil je geen gezeur en gedoe bij problemen. Je wilt een reisverzekering waar je op kunt vertrouwen. Daarom biedt Allianz Global Assistance uitmuntende reisverzekeringen aan, zowel kortlopende als doorlopende. Je kunt bij Allianz Global Assistance terecht voor een goede reisverzekering die past bij jouw reisgedrag. Er zijn reisverzekeringen voor verschillende soorten reizen. Ook als je voor langere periode gaat werken, stage lopen of studeren in het buitenland, heeft Allianz Global Assistance een perfecte reisverzekering voor jou.

Allianz Global Assistance is actief in 37 landen, hierdoor weet Allianz Global Assistance wat consumenten willen: de beste service en uitmuntende kwaliteit. Een professionele en snelle service, waar ook ter wereld, staat daarom hoog in het vaandel. Uiteraard is Allianz Global Assistance 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor als je hulp nodig hebt.

Allianz Global Assistance staat altijd voor je klaar en zorgt voor de een goede en passende dienstverlening. Dit alles maakt de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance tot een uitmuntende keuze.

Beste reisverzekering

Je kunt zelf gemakkelijk een reisverzekering online afsluiten. Maak eerst een premieberekening en besluit dan of je de reisverzekering af wilt sluiten. Je ontvangt direct de polis en voorwaarden per e-mail. Bereken nu je voordeel en kies een echt goede reisverzekering.

Makkelijk en keuzevrijheid

Wat wil je verzekeren, en wat niet? Dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. De Kortlopende Reisverzekering is volledig aan te passen aan je wensen. Als je daarnaast ook de Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, heb je nog een zorg minder. Een kortlopende reis- en annuleringsverzekering kan je gemakkelijk zelf online samenstellen, je hebt de keuze uit:

 • Europa of werelddekking
 • Reisongevallen
 • Medische Kosten
 • Geld en reischeques
 • Automobilistenhulpverzekering
 • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
 • Annuleringsverzekering

Kies eerst je dekkingsgebied: Europadekking of werelddekking (met of zonder USA en Canada).

Tip: Ga je naar Cuba of Rusland dan kan je bij ons gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring voor medische kosten aanvragen (mits meeverzekerd op je polis).

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd (max. combinatie B)

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de Kortlopende Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Medische kosten volledig gedekt

Als je zonder reisverzekering op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al snel hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Van de beste Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance mag je verwachten dat al jou onvoorziene medische kosten vergoed (mits meeverzekerd). Waar je ook bent.

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is niet alleen ’s werelds beste reisverzekeraar maar ook de grootste. Met alarmcentrales in 29 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Of je nu gaat backpacken in Australië, drie weken met je gezin naar Frankrijk gaat of een zakentrip maakt: Allianz Global Assistance biedt de beste reis- en annuleringsverzekering.

Reisverzekering en woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar in België of Duitsland en wil je ook een goede reis- en annuleringsverzekering afsluiten? Geen probleem. Je ontvangt ook de 10% korting! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders die in België wonen.
 • Nederlanders die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).
 • Belgen (heel België).
 • Duitsers (die niet verder dan 100 km van de grens met Nederland wonen).

Stuur een e-mail naar [email protected] en vraag naar het aanvraag formulier voor een reisverzekering over de grens. Of bel ons in Nederland: 0031 (0)55 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen). Wil je een premie-indicatie? Je kunt zelf een premieberekening maken op onze website.

Vragen?

Heb je een vraag over de uitmuntende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance? Neem dan contact met ons op:

Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.