Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekeringen voor ieder type reis

Reisverzekeringen informatie

Zoveel mensen, zoveel reizen. De een gaat op het strand liggen en de andere gaat bergbeklimmen. Gelukkig is er ook een reisverzekering en ook een annuleringsverzekering voor ieder type reis of vakantie. Welke jij moet kiezen hangt van een aantal factoren af.

Ga je kort of lang op reis? Ga je werken tijdens je verblijf in het buitenland? Een wereldreis maken? Met een groep op reis? Ga je bijzondere sporten beoefenen of op wintersport? Ga je op zakenreis? Ben je op zoek naar een goedkope reisverzekering? Voor al deze situaties en meer bestaan op maat gemaakte reisverzekeringen. Om jou te helpen de juiste keuze te maken zetten wij ze op een rijtje.

 • Kortlopende reisverzekering: Voor iedereen die af en toe op reis gaat en goed verzekerd wilt zijn.
 • Doorlopende reisverzekering: Ga je vaker per jaar op vakantie, met meerdere personen (gezin) of blijf je langer weg, dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger.
 • Kortlopende annuleringsverzekering: Je bent verzekerd tegen annuleringskosten voor en tijdens je vakantie. Zo loop je geen financieel risico.
 • Doorlopende annuleringsverzekering: Boek je meerdere vakanties ieder jaar en wil je verzekerd zijn tegen annuleringskosten, dan is een doorlopende annuleringsverzekering voordeliger dan een eenmalige.
 • Groepsreisverzekering: Voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes en andere groepsreizen is er een speciale verzekering: de groepsreisverzekering.
 • Au Pair reisverzekering: Ben je van plan een Au Pair naar Nederland te laten overkomen? Dan is een Au Pair reisverzekering de beste optie. Met deze verzekering is de Au Pair gedurende haar verblijf bij het gastgezin in Nederland uitstekend verzekerd.
 • Backpackers reisverzekering: De backpackers reisverzekering biedt dekking voor een langere periode dan een doorlopende reisverzekering. Je kunt hem afsluiten voor een periode van maximaal twee jaar. Ook is het toegestaan om te werken tijdens je verblijf in het buitenland.
 • Adventure & Survival verzekering: Een reisverzekering voor bijzondere en extreme sporten. Ga jij bijvoorbeeld raften, parachutespringen, bergbeklimmen, kitesurfen of een weekend naar de Ardennen om outdoor te sporten? Dan is een outdoor reisverzekering van belang omdat ook reisongevallen en aansprakelijkheid zijn meeverzekert.
 • Reisverzekering voor buitenlanders: Deze reisverzekering is bedoeld voor buitenlandse toeristen die in Nederland familie of vrienden willen bezoeken. Men is dan verzekerd op de heen en terug reis, tijdens het verblijf en eventueel bij een reis door Europa/Wereld.
 • Reisverzekering voor lang verblijf en of werken in het buitenland: Wanneer je voor een lang verblijf naar het buitenland gaat, moet je daarvoor een speciale reisverzekering afsluiten: de Globetrotter Verzekering is daarvoor het meest geschikt.
 • Reisverzekering voor visumaanvraag: Een belangrijke voorwaarde voor toeristen, om een Schengenvisum te kunnen verkrijgen, is een reisverzekering met dekking voor medische kosten en repatriëring.

Reisverzekeringen voor iedere reis of vakantie!

reisverzekering-infoBij de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering.

Dit betekent een verzekering van Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend.
 • Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering.

Reisverzekeringen voor iedere situatie

Bekijk hier onze reisverzekering voor bijzondere omstandigheden:

Reisverzekeringen voor gevaarlijke sporten – Ga je aan bijzondere, extreme of gevaarlijke sporten doen in het buitenland, bijvoorbeeld bergbeklimmen, raften/kiten, abseilen, ultralight vliegen of zweefvliegen? Dan heb je een speciale reisverzekering nodig of een reisverzekering met een aanvullende dekking voor bijzondere sporten. Wij hebben drie mogelijkheden.

Reisverzekeringen voor wintersport – Op zoek naar een kortlopende- of doorlopende reisverzekering voor wintersport? Wij hebben meerdere mogelijkheden en je ontvangt een korting van 10-20% op de premie. Bijzondere wintersporten en off-piste skiën zijn ook meeverzekerd evenals je wintersportuitrusting en skipas. Met onze reisverzekering ga jij ontspannen skiën of snowboarden.

Reisverzekering vergelijken – Wil jij ook 10 tot 20% korting op de premie van reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 20% wanneer je een doorlopende reisverzekering of een Globetrotter Verzekering afsluit! Vergelijk zelf de premie en je zult zien dat je niet snel ergens anders goedkoper terecht kunt.

Reisverzekering voor studenten – Natuurlijk hebben wij ook de goedkoopste reisverzekeringen voor studenten. Studenten kunnen hier fors besparen dankzij onze flinke kortingsregelingen. Met de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je al voor € 1,12 in heel Europa verzekerd voor hulpverlening en SOS-kosten. De doorlopende reisverzekering is gemakkelijk uit te breiden met dekkingen die jij belangrijk vindt, zoals bagage, sportdekking en medische kosten.

Goedkope reisverzekering Europa – Een voordelige kortlopende reisverzekering met dekking voor Europa, sluit je hier af. Je bent al verzekerd voor slechts € 1,35 per dag. Dat is inclusief reisbagage met dekking voor verlies/diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal voor maximaal € 4.000,-).

Meer informatie over reisverzekeringen

Reisverzekering en repatriëring – Repatriering is een belangrijk onderdeel van je (doorlopende) reisverzekering. Je wilt als je ernstig ziek of gewond bent natuurlijk zo snel mogelijk terug naar Nederland. Sluit je bij Allianz Global Assistance een reisverzekering af dan ben je verzekerd voor SOS-kosten. Een onderdeel daarvan is repatriëring van personen bij ziekte of overlijden.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.