Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering
Goedkoopste doorlopende reisverzekering jongeren

Goedkoopste doorlopende reisverzekering voor jongeren – Pak ook 20% korting als je jonger dan 27 jaar bent!

Wij hebben voor jou de goedkoopste doorlopende reisverzekering, dankzij onze online korting en jongerenkorting. Ben je niet ouder dan 27 jaar en klaar om de wereld te ontdekken? Ontdek dan de ultieme doorlopende reisverzekering van Allianz speciaal voor jongeren! Al voor minder dan €2,- per maand in heel Europa verzekerd!

doorlopende reisverzekering gezin kinderen

De doorlopende reisverzekering met 10% korting van Allianz is extra voordelig voor gezinnen met kinderen

Allianz Global Assistance biedt een doorlopende reisverzekering waarbij kinderen tot 27 jaar automatisch meeverzekerd zijn op de polis van hun ouders. Deze dekking geldt niet alleen als de kinderen nog thuis wonen, maar ook als ze studeren en op zichzelf wonen. Zelfs kinderen van gescheiden ouders die niet meer thuis wonen, kunnen zo moeiteloos worden meeverzekerd.

Dit moet je weten over je reisverzekering!

Binnenkort op vakantie? Dit moet je weten over je reisverzekering!

Een reisverzekering geeft je recht op hulp als je in een noodsituatie belandt, zoals een ongeluk of autopech in het buitenland of een val tijdens het skiën. De kosten die je dan maakt, worden vaak (grotendeels) vergoed. Overweeg of je een tijdelijke of doorlopende reisverzekering wilt afsluiten en kijk naar dekkingen zoals Europadekking of werelddekking en medische kosten in het buitenland.

Wat is de prijs van doorlopende reisverzekering

Wat is de prijs van een doorlopende reisverzekering van Allianz, met 10-20% korting?

Wat is de prijs van een doorlopende reisverzekering? De prijs van een doorlopende reisverzekering is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het pakket, de dekkingen die je kiest, het dekkingsgebied, je leeftijd (i.v.m. leeftijdskorting), aaneengesloten reisduur 60 of 180 dagen), kortingen die je krijgt (zoals hier 10% online korting).