Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering
annuleringsverzekering groepen 1654259377

Annuleringsverzekering voor groepen van Allianz: Annuleren als iemand uit de groep niet mee kan door een verzekerde gebeurtenis

Ga je met een groep op reis, bijvoorbeeld familie, en wil je annuleren als één van de groepsleden niet mee kan omdat hij ziek is? Dan is een groepsannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance een goede keuze.

Nederland doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering met Nederland dekking van Allianz: nu tot 20% korting!

Op zoek naar een betaalbare doorlopende reisverzekering die zowel Nederland als Europa dekt? Kijk niet verder. Bij ons kun je de Allianz doorlopende reisverzekering afsluiten voor slechts €1,58 per maand, en dat is al inclusief een korting van 10-20%! Deze verzekering zorgt ervoor dat je gedekt bent voor SOS hulpverlening, bagageschade en rechtsbijstand.

ETIAS reisverzekering

ETIAS reisverzekering van Allianz voor een bezoek aan Nederland v.a. €2,- per dag – Travel Risk Insurance

Zoek je een ETIAS reisverzekering voor Schengen en Europa? Wij hebben de Travel Risk Insurance van Allianz voor jou. Geldig in heel Europa of zelfs wereldwijd afhankelijk van de dekking en uitstekend geschikt voor visumvrije buitenlandse reizigers die zich willen verzekeren tegen medische kosten.