Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Doorlopende reisverzekering van Allianz voor het hele gezin nu 10% korting op de premie!

Allianz Travel Risk Insurance
alli logo th

Allianz doorlopende reisverzekering met korting!

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Nu met een doorlopende korting van 10 tot 20%!

Meer informatie over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering Allianz

Heb je vragen over de doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.


Een voordelige doorlopende reisverzekering voor je gezin sluit je hier af. Je betaalt slechts voor één kind premie en je ontvangt ook nog eens doorlopend 10% korting op de premie!

Ga jij met je gezin regelmatig op vakantie en wil je niet te veel betalen voor je doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Wij hebben een goede maar ook voordelige reisverzekering voor het hele gezin. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kun je geheel afstemmen op jouw manier van reizen. Zo is het mogelijk om de dekking uit te breiden met een dekking voor bijzondere sporten en een annuleringsdekking.

Je hebt al een doorlopende reisverzekering met Europadekking voor het hele gezin (jezelf, partner en kinderen) v.a.: € 3,- per maand (inclusief de 10% korting die je alleen op deze website krijgt). Maak vrijblijvend een premieberekening dan zie je hoe gunstig onze premie is. De korting staat onderaan bij het totaalbedrag. Je kunt de premie per maand of per jaar betalen. En nog een voordeel, je zit nergens aan vast. De doorlopende reisverzekering is na het eerste jaar, per maand opzegbaar.

Gezinnen met meerdere kinderen? Je betaalt slechts voor 1 kind

Ook voor grotere gezinnen is de doorlopende reisverzekering extra voordelig. Als heb je 4 kinderen, je betaalt voor slecht 1 kind premie. De anderen zijn gratis meeverzekerd. Jouw kinderen zijn tot hun 27ste verjaardag meeverzekerend op de doorlopende reisverzekering van de ouders. Gaat de zoon of dochter van het gezin zelfstandig op vakantie, dan is hij of zij gewoon verzekerd. Voorwaarde is wel dat de zoon of dochter nog thuis woont, of uitwonend student is.

Doorlopende reisverzekering voor het gezin
Doorlopende reisverzekering gezin

Gezin: Studerende uitwonende kinderen gewoon meeverzekerd

Heb jij studerende uitwonende kinderen tot 27 jaar? Dan hoeven zij bij Allianz Global Assistance geen aparte reisverzekering af te sluiten als zij op reis gaan. Bij de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance zijn uitwonende studerende kinderen gewoon meeverzekerd op de polis van de ouders. Misschien zelfs wel gratis omdat je, maar voor één kind premie hoeft te betalen.

Alleen hier: 10% extra korting op de premie

Op deze website ontvang je voor alle premiebetalende leden van het gezin 10% extra korting op de premie. De korting zie je terug in de premieberekening onderaan. De korting is niet eenmalig maar doorlopend, zo lang de polis loopt. Zo blijft jouw gezin profiteren van de laagste premie.

Premie en dekkingen

De premie voor de doorlopende reis- en annuleringsverzekering is voor gezinnen met kinderen bijzonder gunstig. Zie onderstaande premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Bagagedekking

Gezinnen met kinderen nemen meestal meer bagage mee op vakantie, daarom kun je bij Allianz Global Assistance kiezen uit drie verschillende varianten:

  • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
  • Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
  • Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Heb je nog geen voordelige doorlopende reisverzekering voor je gezin? Sluit hem hieronder af!

Doorlopende reisverzekering voor het gezin

De doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance kent de volgende dekkingen die je zelf kunt kiezen of uitsluiten. Zo kun je zelf een reisverzekering op maat voor jouw gezin samenstellen:

  • SOS-kosten – Deze rubriek is verplicht en betreft o.a. 24-uurs hulpverlening, redding en opsporing, extra verblijfskosten, repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot) maar ook de kosten van een begrafenis of crematie en overkomst van familie.
  • Ongevallen – Je ontvangt een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval.
  • Bagage (Budget, Uitgebreid of Compleet) – Beschadiging, verlies of diefstal van je reisbagage waaronder je smartphone, laptop, tablet of camera.
  • Medische Kosten – O.a. ziekenhuis, ambulance, dokterskosten, hulpmiddelen, tandartskosten bij ongeval en medicijnen.
  • Rechtsbijstand – Hulp van juristen en advocaten bij geschillen in het buitenland.

Aanvullende dekkingen

  • Werelddekking – Standaard ben je in Europa verzekerd waaronder wordt verstaan de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Bovendien is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Bij werelddekking: de gehele wereld.
  • Wintersport en bijzondere sporten – Voor het beoefenen van bijzondere sporten (bijv. parachutespringen, abseilen en rafting). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken).
  • Uitgebreide sportuitrusting – Met deze dekking ben je verzekerd voor je sportuitrusting tot maximaal € 2.500,-. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage. Deze dekking geldt voor uitrusting die gebruikt wordt bij o.a.: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport.
  • Geld – Met deze dekking ben je verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en/of chippassen.
  • SOS-autohulp – Met SOS-autohulp heb je recht op hulp aan je auto of motor bij een ongeluk, diefstal, pech of als de bestuurder niet meer in staat is te rijden. De hulp bestaat o.a. uit reparatie ter plaatse, transport naar de garage en eventueel transport naar Nederland als het voertuig niet gerepareerd kan worden. Daarnaast worden o.a. kosten vergoed voor vervangend vervoer, de terugreis naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand.
  • 180 dagen dekking – Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard is dit 60 dagen.

Annuleringsdekking

Je hebt de mogelijkheid om de doorlopende reisverzekering voor je gezin uit te breiden met een annuleringsdekking. Dat is wel zo verstandig, want stel dat jouw kind ziek wordt vlak voor dat je vertrekt naar je bestemming….

  • Doorlopende Annuleringsverzekering –  We vergoeden de kosten die de reisorganisatie jou in rekening brengt bij een annulering. Ook als je een reis moet afbreken of bij een vertraging op de heenreis van meer dan 8 uur, ontvang je een vergoeding. Samengestelde reizen zijn standaard meeverzekerd.
  • Doorlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering – De Doorlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Met de Dubbel-Zeker variant wordt bij eerdere terugkeer naar huis de volledige reissom vergoed (tot maximaal het verzekerd bedrag). Verder geldt dezelfde dekking als bij de standaard Doorlopende Annuleringsverzekering.
  • Dekking Terreuraanslagen & natuurrampen – Deze dekking kun je afsluiten in combinatie met de doorlopende annuleringsverzekering. Vertrek je binnen een bepaalde periode na de gebeurtenis naar een gebied waar recent een aanslag of ramp heeft plaatsgevonden? Dan vergoedt Allianz Global Assistance de kosten van annulering van je reis.

Ernstige ziekte, ongeval of overlijden van familie in de 1e, 2e graad en 3e graad, vallen onder de dekking van de annuleringsverzekering.

  • Familieleden 1e graad: Partner, (schoon)ouders, kinderen en partners van je kinderen.
  • Familieleden 2e graad: Kleinkinderen, grootouders, broers, zwagers en (schoon)zussen.
  • Familieleden 3e graad: Ooms, tantes, neven, nichten, overgrootouders en achterkleinkinderen.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de doorlopende reisverzekering voor een gezin (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Hebben jullie een voordelige doorlopende reisverzekering voor het gezin?

Jazeker. Een voordelige doorlopende reisverzekering voor je gezin sluit je hier af. Je betaalt slechts voor één kind premie en je ontvangt ook nog eens doorlopend 10% korting op de premie!

Wat is de premie voor een doorlopende reisverzekering voor het gezin?

Je hebt al een doorlopende reisverzekering met Europadekking voor het hele gezin (jezelf, partner en kinderen) v.a.: € 3,- per maand (inclusief de 10% korting die je alleen op deze website krijgt). Maak vrijblijvend een premieberekening dan zie je hoe gunstig onze premie is. De korting staat onderaan bij het totaalbedrag. Je kunt de premie per maand of per jaar betalen. En nog een voordeel, je zit nergens aan vast. De doorlopende reisverzekering is na het eerste jaar, per maand opzegbaar.

Voor hoeveel kinderen moet ik premie betalen?

Voor slechts 1 kind, alle andere kinderen in het gezin zijn gratis meeverzekerd.

Is mijn kind verzekerd als hij zelfstandig op reis gaat?

Kinderen zijn tot hun 27ste verjaardag meeverzekerend op de doorlopende reisverzekering van de ouders. Gaat de zoon of dochter van het gezin zelfstandig op vakantie, dan is hij of zij gewoon verzekerd. Voorwaarde is wel dat de zoon of dochter nog thuis woont, of uitwonend student is.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger?

Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger.

Wat is de dekking van de doorlopende reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS-hulpverlening en Europadekking. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten door een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kunt de dekking uitbreiden naar eigen keuze. Bijvoorbeeld met een bagagedekking en een annuleringsdekking.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Europadekking of werelddekking?

De Europadekking beslaat meer dan Europa alleen. Ook de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira, de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee en Rusland (tot de Oeral en de Kaukasus) vallen onder de Europadekking. De rest valt onder werelddekking.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kun je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Moet ik de dekking medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten mogelijk niet volledig gedekt.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.