Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering voor lang verblijf, tot 20% korting!

Ontvang tot 20% premiekorting op een lang verblijf buitenland reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Ga jij lang op reis naar het buitenland? Dan is de Globetrotter reisverzekering lang verblijf buitenland voor jou. Je mag zelfs 24 maanden in het buitenland verblijven. Studie, stage, vrijwilligerswerk en betaald werk, valt ook onder de dekking. Alleen hier ontvang je tot 20% korting op de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance.

 • Ben je jonger dan 27 jaar, dan heb je al een Globetrotter Verzekering v.a. € 8,51 per maand (inclusief 20% korting)

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Globetrotter Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Globetrotter reisverzekering lang verblijf buitenland ontvang je direct per e-mail! Je kunt een Globetrotter Verzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Globetrotter Verzekering!

Vragen over reisverzekeringen? stuur een e-mail naar: [email protected] of bel: 055 540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Volg ons ook op Twitter en Facebook! En lees interessante artikelen op ons blog.

Allianz Travel Risk Insurance


Globetrotter Verzekering voor lange reizen en werken

alli logo th

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gratis gedekt.

10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Nu 10% extra online korting, alleen op deze website!

Reisverzekering lang verblijf buitenland: Globetrotter Verzekering – Tot 20% korting, v.a. € 8,51 per maand

Reisverzekering lang verblijf buitenland? Ga je voor een langere tijd naar het buitenland? Om te reizen of te werken of een combinatie van beide. Dan wil je jezelf ook goed verzekeren. Daarvoor is de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance. Hiermee mag je tot 24 maanden in het buitenland verblijven en werken is ook toegestaan.

Reisverzekering lang verblijf in het buitenland: Globetrotter Verzekering vanaf € 8,51 per maand!

Je kunt deze reisverzekering lang verblijf buitenland hier afsluiten voor de laagste prijs. Vanaf slechts € 8,51 per maand ben je in heel Europa gedekt voor SOS-kosten. Voor buiten Europa kun je werelddekking afsluiten. Je kunt de verzekering uitbreiden met dekkingen voor o.a. reisbagage, medische kosten, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen.

Reisverzekering lang verblijf: dekking tot 24 maanden

Je mag met de Globetrotter Verzekering twee jaar onafgebroken in het buitenland verblijven. Kom je een keer terug naar Nederland dan ben je ook verzekerd. Je mag tijdens je verblijf in het buitenland betaalde of onbetaalde werkzaamheden verrichten. Normaal werk is standaard gedekt. Denk aan werken op kantoor of in een bar. Voor gevaarlijke beroepen betaal je een geringe premietoeslag. Medische kosten zijn volledig mee te verzekeren, ook als je in Nederland je basis zorgverzekering opzegt.

Reisverzekering lang verblijf buitenland
Digital nomad? Reisverzekering lang verblijf buitenland

Wat is een lang verblijf in het buitenland?

Een lang verblijf in het buitenland is een verblijf meer dan 180 dagen. Ga je korter dan kun je een doorlopende reisverzekering overwegen van Allianz Global Assistance overwegen. Deze kent een standaarddekking van 60 dagen aangesloten verblijf in het buitenland. Je kunt dit uitbreiden met een extra dekking tot 180 dagen. Daar betaal je dan extra prime voor. Ga je echter werken of blij je langer dan 180 in het buitenland dan is een Globetrotter Verzekering de beste en voordeligste optie. Je dient ook voor een Globetrotter Verzekering te kiezen als jij jouw basis zorgverzekering stop zet tijdens je buitenlandse verblijf.

Premies aanvullende dekkingen

De Globetrotter Verzekering is geheel naar eigen wens samen te stellen. In de onderstaande tabel kan je zien wat de uitbreidingen op de standaarddekking kosten.

Globetrotter Verzekering Allianz
Maandpremies Globetrotter Verzekering
< 27 jaar> 27 jaar
SOS hulpverlening Europadekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€8,51
€8,91
.
€9,45
€9,90
SOS hulpverlening werelddekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€16,20
€17,82
.
€18,00
€19,80
Bagage Europadekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€2,43
€4,86
€7,29
.
€2,70
€5,40
€8,10
Bagage werelddekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€2,84
€5,67
€8,51
.
€3,15
€6,30
€9,45
Medische Kosten Europadekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€6,89
€23,90
.
€7,65
€26,55
Medische Kosten werelddekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€8,10
€27,95
.
€9,00
€31,05
Ongevallen€2,23€2,48
Rechtsbijstand€2,03€2,25
Aansprakelijkheid€2,43€2,70
Wintersport en bijzondere sporten€2,23€2,48
SOS Autohulp (alleen Europa)€6,75€6,75
Premies zijn vanaf, maak een premieberekening voor de exacte premie.

Premie berekenen en afsluiten

Met de online premieberekening kies je de dekkingen die op jouw situatie van toepassing zijn en zie je per dekking wat je kwijt bent. Zo kun je snel bepalen of de Globetrotter Verzekering ook voor jou de beste en aantrekkelijkste reisverzekering voor lang verblijf in het buitenland is. Betalen doe je via iDEAL of via een eenmalige automatische incasso.

Lang verblijf en werken

Ga je op reis en wil je gaan werken in het buitenland? Dan kan dat niet op een doorlopende reisverzekering. Het maakt niet uit of het om betaald of onbetaald werk gaat (vrijwilligerswerk). Ook moet je in veel gevallen je zorgverzekering opzeggen.

Wanneer je gaat werken in het buitenland, kun je hiervoor een speciale reisverzekering afsluiten: de Globetrotter Verzekering. De Globetrotter Verzekering is speciaal ontwikkeld voor reizigers die voor langere tijd naar het buitenland gaan om bijvoorbeeld te backpacken. Je bent gewoon verzekerd als je tussentijds een bijbaantje neemt om wat geld bij te verdienen.

Er zijn verschillende redenen waarom iemand in het buitenland gaat werken, we noemen er een paar:

 • Je gaat backpacken en tijdens je reis ook werken.
 • Je bent een digital nomad.
 • Je gaat vrijwilligerswerk of ontwikkelingswerk doen.
 • Je gaat vakantiewerk in het buitenland doen.
 • Je gaat stage lopen in het buitenland.
 • Je gaat in het buitenland werken als Au Pair.

Speciaal hiervoor is er de Globetrotter Verzekering. De verzekering is voor minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden af te sluiten. Bij het afsluiten kun je kiezen voor Europa- of werelddekking. Besluit je tussentijds nog langer te blijven? Dan verleng je heel eenvoudig online je verzekering. En als je besluit eerder terug te komen dan verwacht, krijg je een deel van je verzekeringspremie terug (mits je geen schade hebt geclaimd). zoals je ziet de ideale reisverzekering lang verblijf buitenland.

Risicovol werk

De Globetrotter Verzekering is de ideale verzekering als je gaat werken in het buitenland. Je bent uitstekend gedekt als je ‘standaard’ werk gaat doen. Met standaard werk kun je denken aan kantoorwerk of een baantje in de horeca. Ga je meer risicovol werk doen, dan is Allianz Global Assistance de enige verzekeraar bij wie je terecht kunt. Hiervoor betaal je dan wel een toeslagpremie. Wil je weten of voor jouw werk ook een toeslagpremie geldt? Kijk dan hier: pagina toeslagpremies.

Let op: Ga je risicovol werk doen en is de toeslagpremie voor jou van toepassing? Dan kun je de verzekering alleen telefonisch afsluiten. Neem dan contact op met ReisverzekeringKorting.nl via 055 – 5400409 (09.00 -12.00 uur op werkdagen).

Aansprakelijkheid tijdens werk

Als je betaald werk of een stage gaat doen in het buitenland, is je werkgever verplicht een aansprakelijkheidsverzekering voor je af te sluiten voor tijdens je werkzaamheden. Wil je ook naast je werkzaamheden verzekerd zijn voor aansprakelijkheid, dan kies je voor de dekking ‘Aansprakelijkheid’. Tijdens werkzaamheden geldt deze dekking dus nooit. Enige uitzondering hierop is als je vrijwilligerswerk gaat doen, in dat geval ben je ook tijdens de werkzaamheden gedekt voor aansprakelijkheid als je de dekking ‘Aansprakelijkheid’ meeverzekerd. Dan ben je dus ook tijdens vrijwilligerswerk gedekt voor aansprakelijkheid.

Tot 20% korting op de Globetrotter Verzekering

Hier ontvang je tot 20% korting op een Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance. Deze korting bestaat uit 10% online korting en tot 10% jongerenkorting wanneer je jonger bent dan 27 jaar.

Premie v.a. slechts € 8,51 per maand

Vanaf slechts € 8,51 per maand (SOS-dekking), ben je al verzekerd in geheel Europa! Sluit in 3 simpele stappen de Globetrotter Verzekering af. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

De Globetrotter Verzekering kan je helemaal afstemmen op jouw specifieke reissituatie. Of je nu vrijwilligerswerk gaat doen, gaat studeren, stage lopen, rondreizen, backpacken, werken of als au pair naar het buitenland gaat, de Globetrotter Verzekering is altijd de beste keuze.

Globetrotter reisverzekering lang verblijf buitenland

De Globetrotter Verzekering is ideaal voor backpackers, studenten, wereldreizigers, overwinteraars, expats en anderen die lang in het buitenland verblijven of er gaan werken:

 • Speciaal ontwikkeld voor reizigers die voor langere tijd naar het buitenland gaan.
 • Een doorlopende reisverzekering biedt in veel gevallen geen dekking als je lang op reis gaat.
 • Ook dekking als je gaat werken en studeren tijdens je reis.

Voordelen van de Globetrotter Verzekering

 • Studeren, reizen en werken; kies zelf je dekking.
 • Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.
 • 10% extra online korting als je de verzekering op deze website afsluit.
 • Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service, Reisarts en Inentingsadvies.
 • Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.
 • Ook dekking bij tussentijds verblijf in Nederland (maximaal 21 dagen).
 • Gratis medisch advies, ook over inentingen.
 • Creditcard of pinpas kwijt? Allianz helpt en regelt een voorschot bij een Western Union wisselkantoor.

Gratis extra services

 • Personal Assistant: zoekt samen met jou antwoord op al je vragen! Ook als de nood minder hoog is.
 • SMS Assistant: gratis sms of e-mail die je waarschuwt bij nood in jouw reisgebied.
 • Online schade melden: Binnen 5 werkdagen afgehandeld.
 • Eenvoudig verlengen van de verzekering tijdens de reis.

Voordelen van Allianz Global Assistance

 • MoneyView rating en beste koop.
 • Eigen alarmcentrales in 37 landen; 24/7 bereikbaar en altijd dichtbij.
 • Meer dan 60 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening.
 • Eigen medische database met inzicht kwaliteit van ziekenhuizen wereldwijd.
 • Meerdere keren uitgeroepen tot Beste Reisverzekeraar.

Vragen?

Heb je een vraag over de reisverzekering voor lang verblijf in het buitenland, de Globetrotter Verzekering? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail: [email protected] of bel 055-540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Reisverzekering lang verblijf buitenland

De Globetrotter Verzekering biedt veel voordelen voor iedereen die lang op reis gaat en eventueel gaat werken:

 • Kan voor maximaal 24 maanden worden afgesloten.
 • Bepaal zelf je dekking en betaal nooit teveel.
 • Keuze uit Europa- of werelddekking.
 • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag bereikbaar.
 • Extra services, zoals de Allianz Global Assistance Reisarts, inentingsadvies, geldservice en Persoonlijke Reisassistent.
 • Risicovolle sporten zijn optioneel mee te verzekeren.
 • Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.
 • Ook dekking bij tussentijds verblijf in Nederland (maximaal 21 dagen).
 • Tot 10% jongerenkorting.
 • De ideale reisverzekering voor lang verblijf in het buitenland.

De Globetrotter reisverzekering lang verblijf buitenland zelf samenstellen

Het bijzondere van de Globetrotter reisverzekering lang verblijf buitenland is, dat je deze helemaal op maat kunt samenstellen. Jij kiest zelf waar je voor verzekerd wilt zijn. Zo voorkom je dubbele dekkingen en bespaar je op de premie. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Standaard geldt voor deze verzekering Europadekking en dekking voor SOS-kosten (Hulpverlening van de alarmcentrale, repatriëring, extra verblijfskosten, etc.). Dit kun je uitbreiden met de volgende dekkingen:

 • Ongevallen
 • Bagage
 • Medische Kosten (volledig of aanvullend)
 • Rechtsbijstand
 • Aansprakelijkheid
 • Werelddekking
 • Wintersport en bijzondere sporten
 • S.O.S. Autohulp
 • Assistant Services (SMS Assistant, Luggage Assistant, Kid Assistant, Life Assistant)

Medische kosten volledig meeverzekeren

Als je voor een langere tijd naar het buitenland gaat, moet je, afhankelijk van jouw situatie, in veel gevallen je zorgverzekering in Nederland opzeggen. Daarom kun je bij de Globetrotter Verzekering een volledige medische kostendekking afsluiten. Zo kom je niet voor onverwachtse grote uitgaven te staan als je naar de dokter moet of in het ziekenhuis wordt opgenomen. Vraag ook advies aan je zorgverzekeraar. Het kan per zorgverzekeraar verschillen of het toegestaan is om je zorgverzekering op te zeggen.

Medische kosten aanvullend meeverzekeren

Deze dekking adviseren we af te sluiten als je de zorgverzekering in Nederland aanhoudt. Je bent dan gedekt voor de kosten die je zorgverzekeraar niet vergoedt. Als de medische kosten in het land waar je naartoe gaat bijvoorbeeld hoger zijn dan in Nederland, vergoedt een zorgverzekeraar vaak maar alleen dat deel wat ze in Nederland aan eenzelfde behandeling kwijt zouden zijn (Nederlands tarief).

Tip: check goed of je de basisverzekering in Nederland mag aanhouden. Neem hiervoor altijd contact op met je zorgverzekeraar. Moet je de basisverzekering opzeggen? Sluit dan de dekking ‘Medische kosten volledig’ af.

Gratis service: Persoonlijke Reisassistent en Geld Service

Bij de Globetrotter reisverzekering lang verblijf buitenland ontvang je gratis twee handige diensten:

 • Persoonlijke Reisassistent
 • Geld Service

Persoonlijke Reisassistent

Met deze gratis service ga je nooit alleen op reis. Belde je vroeger je reisverzekeraar alleen bij nood, de Personal Assistant van Allianz Global Assistance helpt je antwoord te vinden op alledaagse reisvragen. Waar is hier het dichtstbijzijnde vliegveld? Waar vind ik de Nederlandse ambassade? Welk nummer moet ik bellen om mijn bankpas te blokkeren? Mag ik de verzekering tijdens de reis wijzigen? De Persoonlijke Reisassistent maakt onderdeel uit van de alarmcentrale van Allianz Global Assistance en helpt 24/7 antwoord te vinden op dit soort vragen.

Geld Service

Creditcard of pinpas kwijt? Allianz Global Assistance helpt en stelt contant geld beschikbaar bij één van de 400.000 kantoren van Western Union. Zo heb je direct de beschikking over cash geld. Wel zo handig. Deze service is onderdeel van de dekking Bagage en uniek in Nederland.

Speciaal voor jongeren, tot 10% jongerenkorting

Ben je op de ingangsdatum van de verzekering jonger dan 27 jaar? Dan krijg je een korting van 10% op de gehele premie van de Globetrotter Verzekering. Hiermee bespaar je al snel enkele tientallen euro’s.

Sluit hier de verzekering nu af en ontvang ook nog eens 10% extra korting!

Globetrotter verzekekering Allianz
Dekkingsoverzicht Globetrotter Verzekering
A. SOS HULPVERLENING
Opsporing- en reddingsacties:Max. €50.000,- per persoon per gebeurtenis
Repatriëring verzekerde + een reisgenoot:Kostprijs
Reiskosten als gevolg van een ongeval:Kostprijs
Verblijfskosten als gevolg van een ongeval:Max. €75,- per persoon per dag
Onvoorziene reis- en verblijfskosten i.v.m. oponthoud, natuurgeweld of staking:Terugreiskosten na het einde van de voorgenomen verblijfsduur per openbaar naar Nederland, kostprijs. Extra verblijfskosten max. €75,- per dag.
Telecommunicatiekosten:Max. €100,- per persoon per polis
B. ONGEVALLEN
Vergoeding bij overlijden:Standaard €25.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 5.000,-
Vergoeding bij blijvende invaliditeit:Standaard €75.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 25.000,-
C. BAGAGE
Verzekerd bedrag reisbagage
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. €1.500,-
Max. €3.500,-
Max. €5.000,-
Eigen risico reisbagage schade
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
€ 75,-
€ 50,-
€ 0,-
Vergoeding foto-, film- en videoapparatuur, (spel)computers, mobiele telefoons en andere digitale/elektrische apparatuur
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 750,-
Vergoeding overige items (zoals fietsen, horloges, kledingstukken, zonnebrillen, etc.) per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Vergoeding tijdens reis aangeschafte goederen per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Vergoeding van schade aan logies/verblijf
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Contant geld
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
D. MEDISCHE KOSTEN (bedragen per persoon per polis)Aanvullend en Volledig
Telefonisch advies van Nederlandse reisarts van Allianz Global Assistance:Gratis
Dokters en ziekenhuiskosten in het buitenland:Kostprijs
Vergoeding tandheelkundige kosten bij spoedeisende hulp:Max. €250,-
Vergoeding aangeschafte /gehuurde krukken of rolstoel:Max. €250,-
Eventuele nabehandeling in Nederland:Max. €1.000,-
Dokters- en ziekenhuiskosten in Nederland tijdens tussentijds bezoek van max. 21 dagen:Max. €25.000,-
Eigen risico:Max. €100,-
E. RECHTSBIJSTAND
Europa;Kostprijs
Buiten Europa:Max. €5.000 bij contractuele geschillen of € 50.000,- voor overige gebeurtenissen
F. AANSPRAKELIJKHEID
Uitkering voor aansprakelijkheid:
In Australie:
Max. €1.000.000,-
Max. €1.500.000,-
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Vragen over de Globetrotter reisverzekering lang verblijf buitenland?

Heb je nog vragen over de reisverzekering lang verblijf buitenland? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.