Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Over Reisverzekeringkorting.nl

Wij geven jou 10% korting op de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance!

Reisverzekeringkorting.nl is een merk van EXT Internet Consultancy en wij zijn een verbonden bemiddelaar van Faber Verzekeringen, President Kennedylaan 19, 2517 JK in Den Haag. Faber verzekeringen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer; 27348868 tevens staan zij ingeschreven bij de KiFiD onder nummer; 300.013717 alsmede bij de AFM onder nummer; 12019424.

Op deze website kan je direct online een reis- of annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance. Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

Waarom 10% extra korting.

Wij geven je op deze website de mogelijkheid om de verschillende Allianz Global Assistance reisverzekeringen af te sluiten. Doordat dit proces geautomatiseerd verloopt, zijn we in staat om je op alle reisverzekeringen die zelf online afsluit, 10% korting te geven*.

Laagste prijs!

Wij garanderen dat je via deze website de laagste prijs betaalt voor je Allianz Global Assistance reisverzekering.

Elders goedkoper?

Dat kan bijna niet! Mocht het toch voorkomen dat elders dezelfde verzekering goedkoper blijkt te zijn, dan betalen wij je het prijsverschil plus € 25,- retour!

Geen beperkingen qua dekking!

De 10% korting gaat niet ten koste van de dekking en/of de door Allianz Global Assistance gehanteerde voorwaarden.

*De korting wordt berekend over de Allianz Global Assistance basispremie. Er wordt geen korting gegeven over de assurantiebelasting en/of eventuele toeslagen.

Wie is Reisverzekeringkorting?

Reisverzekeringkorting.nl is een initiatief van EXT Internet Consultancy.

De directie van EXT Internet Consultancy bestaat uit:

  • Dhr. R.G. Heesters
  • Dhr. R.P. Demmers

E-mail: info@ext.nl

Contactgegevens:

Bezoekadres
Laan van de Mensenrechten 370, Apeldoorn

Postadres
Postbus 3101, 7339 ZG, Apeldoorn

E-mail
info@reisverzekeringkorting.nl

Telefoon
055-5400409

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur.


Geschiedenis van Reisverzekeringkorting.nl

De naam Reisverzekeringkorting.nl is geregistreerd op 07-09-2001. Op 22 november 2007 zijn wij formeel samenwerkingspartner geworden van ELVIA (later Mondial Assistance en nu Allianz Global Assistance) en ondertekende daarvoor een overeenkomst met R.M.J. Vermeule (directeur Sales & Marketing) en J.W. Stet (manager Sales Travel).

Enige tijd later ontwikkelde wij een plan die aansloot bij de liberalisering van de verzekeringsmarkt in Nederland. Op 1 januari 2008 is het verbod op retourprovisie geschrapt uit de Wet Assurantiebemiddelingsbedrijf (Wabb). Tussenpersonen mogen sinds die datum een deel van de provisie die zij ontvingen voor het afsluiten van een verzekering teruggeven aan klanten.

Het idee om 10% korting te geven aan klanten die een online een reisverzekering wilde afsluiten was geboren. Dit idee werd voorgelegd aan reisverzekeraar Allianz Global Assistance dat toen nog Mondial Assistance heette. De toenmalige directie gaf akkoord, de computersystemen werden daarvoor aangepast en wij konden beginnen met de website Reisverzekeringkorting.nl

Nog steeds is Reisverzekeringkorting.nl uniek omdat iedereen 10% korting krijgt op de reis- en annuleringsverzekeringen die via onze website worden afgesloten. Daarmee is een klant voordeliger uit dan, wanneer hij of zij dezelfde verzekering rechtstreeks bij Allianz Global Assistance zou afsluiten. Hiermee kunnen wij ook het hardnekkige fabeltje de wereld uit helpen dat een verzekering afsluiten via een tussenpersoon duurder is dan rechtstreeks. Zo zie je maar….


Ronald Heesters

Ronald Heesters

Over Ronald Heesters

Ronald Heesters is al jarenlang een deskundige in reis- en annuleringsverzekeringen, maar ook een pragmaticus die zonder veel omwegen zijn klanten zo goed mogelijk wil adviseren. Snelheid en betrouwbaarheid zijn daarbij zijn kernwoorden. Met enige regelmaat schrijft hij interessante artikelen op www.reisverzekeringkorting.nl over verschillende soorten verzekeringen.
Ronald is in het bezit van het diploma’s Wft-Basis en Wft Schade particulier die zijn uitgegeven door het Ministerie van Financiën en voldoet daarmee aan de wettelijke vakbekwaamheidseisen volgens de WFT om te mogen adviseren.

 

Rob Demmers

Rob Demmers

Over Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 met passie over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Al in 1990 behaalde hij zijn Assurantie B diploma. Hij heeft gewerkt voor o.a. RVS Verzekeringen (nu Nationale Nederlanden), ZilverenKruis, ANOZ verzekeringen, Kentron Adviesgroep en Meeùs (nu onderdeel van Aon). Rob schreef destijds regelmatig voor assurantievakbladen, met name over zorgverzekeringen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het online marketing vakgebied, is Rob gaan bloggen. Het schrijven is inmiddels onder zijn huid gekropen en redactiewerkzaamheden behoren tot zijn belangrijkste dagtaak.
Hij is in het bezit van het diploma Wft-Basis die is uitgegeven door het Ministerie van Financiën.