Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Allianz reisverzekering: alleen hier tot 20% KORTING!

Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening. De verzekeraar heeft 60 jaar ervaring, telt meer dan 13.000 medewerkers, die samen 58 talen spreken. Zij zijn aanwezig met eigen vestigingen op vijf continenten, in 37 landen. Dus ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan. Samen met ruim 400.000 dienstverleners én een netwerk van betrouwbare lokale agenten, staan ze dag en nacht voor je klaar.

logo Allianz Global Assista

Elke twee seconde neemt Allianz Global Assistance ergens ter wereld een hulpaanvraag in behandeling en helpen ze ieder uur ruim 5.000 mensen. In 2013 ontvingen ze 53 miljoen telefoontjes en handelden ze 22 miljoen dossiers af. Wil je meer lezen over de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance? Kijk dan hier: Alarmcentrale Allianz Global Assistance »

Allianz Global Assistance heeft uitstekende reisverzekeringen en alleen op deze website krijg je ook nog eens 10-20% korting op een Allianz reisverzekering, kijk hoeveel jij kan besparen:

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een reisverzekering afsluiten. Snel, eenvoudig en goedkoop. Gereed in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt 10 tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de reisverzekering ontvang je direct in je e-mailbox! Je kan een reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten. Goed en goedkoop geregeld. Ook een huurauto verzekering van Allianz met 10% korting op de premie regel je hier snel en eenvoudig.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste reisverzekering!

Heb je een vraag? Ons telefoonteam zit voor je klaar: 055-5400409 of stuur een e-mail: [email protected] Volg ons ook op Twitter en Facebook!

Lees hier meer informatie over de Allianz reisverzekering:

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Allianz doorlopende reisverzekering met 10-20% korting!

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz.

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Nu met een doorlopende korting van 10 tot 20%!

Bereken hier de premie voor een Allianz reisverzekering of annuleringsverzekering. Je kunt daarna eenvoudig de verzekering afsluiten. De polis en de voorwaarden ontvang je direct per e-mail. Snel, handig en voordelig.

Allianz Global Assistance

Alle Allianz reisverzekeringen hebben uitstekende voorwaarden en een gunstige premie. Zo is de Allianz reisverzekering modulair opgebouwd en kan je zelf je dekkingen kiezen. De Allianz annuleringsverzekering biedt ook dekking voor familie in de derde graad. Laat je familie of een partner uit het buitenland naar Nederland komen dan is de Allianz Travel Insurance een goede keuze. Ga je voor langere tijd naar buitenland, backpacken of werken? De Allianz Globetrotter verzekering is speciaal samengesteld voor deze groep reizigers. Je ontvangt bij Allianz direct je polis per e-mail nadat je een online een reisverzekering hebt afgesloten.

Meer lezen over de verschillende Allianz reisverzekeringen? Kijk hier:

Voor een reisverzekering ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres. Zij hebben voor ieder soort reiziger uitstekende reisverzekeringen. Je kan altijd rekenen op de beste hulp in noodsituaties. Zo zorgt de dekking repatriëring er voor dat je bij ziekte, ongeval of na een overlijden in het buitenland, altijd wordt teruggebracht naar Nederland.

Allianz reisverzekering
Allianz reisverzekering (askarim / Shutterstock.com)

Hoe sluit ik een Allianz reisverzekering af?

Je kunt hier zelf gemakkelijk een Allianz reisverzekering online afsluiten. Je ontvangt (alleen op deze website) ook nog eens 10-20% korting.

Maak eerst een premieberekening en besluit dan of je de reisverzekering af wilt sluiten. De korting staat onderaan de premieberekening vermeld. Je ontvangt direct de polis en voorwaarden per e-mail.

Bereken nu je voordeel:

Allianz doorlopende reisverzekering als je vaker op vakantie gaat

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of als je meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Sluit bij Allianz reisverzekeringen direct online je verzekering af. Je berekend eerst de premie. De polis ontvang je direct per e-mail. Snel, handig en voordelig!

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Allianz Global Assistance is daarnaast al twee keer door reisagenten gekozen tot de beste Reisverzekeraar van Nederland tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Voor reisverzekeringen ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres. Zij hebben voor ieder soort reiziger uitstekende reisverzekeringen. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, je kan altijd rekenen op de beste hulp in noodsituaties. Zo zorgt de dekking repatriëring er voor dat je bij ziekte, ongeval of na een overlijden in het buitenland, altijd wordt teruggebracht naar Nederland.

Allianz reisverzekeringen hebben uitstekende voorwaarden en een gunstige premie. Zo zijn de Allianz reisverzekeringen modulair opgebouwd en kan je zelf je dekkingen kiezen. Je ontvangt bij Allianz direct je polis per e-mail nadat je een online een reisverzekering hebt afgesloten.

Wil je weten of de Allianz doorlopende reisverzekering ook voor jou voordeliger is? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Met een Allianz reisverzekering onbezorgd op reis

Met een Allianz reisverzekering ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie. Denk aan schade aan jouw bagage of kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf. Een Allianz kortlopende reisverzekering dekt één vakantiereis. Met de Allianz doorlopende reisverzekering ben je een jaar lang voor alle vakantiereizen verzekerd en deze verzekering wordt jaarlijks verlengd.

Zonder Allianz reisverzekering kan je voor hoge onvoorziene kosten komen te staan tijdens je reis. Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance verzeker je jezelf altijd voor hulp in noodsituaties (SOS hulpverlening). Daarnaast kan je bij Allianz ook dekkingen selecteren die je belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage en medische kosten. Kinderen die op de ingangsdatum van de verzekering jonger zijn dan vijf jaar, zijn gratis meeverzekerd bij Allianz. De Allianz reisverzekeringen zijn af te sluiten als je Nederland, België of Duitsland (tot 100 km van de Nederlandse grens) woont.

Sluit voor je op reis gaat een Allianz reisverzekering af (een Allianz reisverzekering voor iemand anders afsluiten kan natuurlijk ook). Je bent dan verzekerd tegen materiële-, immateriële- en letselschade die je tijdens je reis kunt oplopen. Het afsluiten van een reisverzekering bij Allianz zorgt er voor dat je 24 uur per dag, waar ook ter wereld, hulp kunt krijgen van deskundigen.

Allianz reisverzekering direct afsluiten

Een Allianz reisverzekering direct afsluiten? Dat kan hier. Je ontvangt onmiddellijk per e-mail de polis. Dat kan nog 5 minuten voor dat je naar jouw reisbestemming vertrekt. Wil je eerst weten wat de Allianz reisverzekering kost? Dan kan je een premieberekening maken. Na het berekenen van uw premie kan je de offerte naar jezelf mailen óf direct de verzekering afsluiten. De meeste aanvragen worden automatisch goedgekeurd. Er zijn ook omstandigheden die voor het beoordelen van een aanvraag van belang zijn. Ligt jouw aanvraag of wijziging ter acceptatie bij Allianz Global Assistance? Dan ontvangt je de beoordeling uiterlijk op de tweede werkdag.

Allianz reisverzekering met Europa of werelddekking?

Onder de Europadekking bij een Allianz reisverzekering vallen alle landen van Europa en de niet-Europese landen grenzend aan de Middellandse Zee, de Azoren, Madeira en de Canarische Eilanden. De dekking geldt ook in Rusland, tot de Oeral en de Kaukasus. Ook zeereizen tussen de genoemde gebieden vallen onder de dekking.

Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance bepaal je zelf in welke landen je verzekerd bent. Deze keuze maak je door te kiezen voor een dekkingsgebied.

Allianz Kortlopende Reisverzekering

Bij het afsluiten van een Kortlopende Reisverzekering kies je uit drie dekkingsgebieden:

 • Europa
 • Wereld exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada
 • Wereld inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada

Allianz Doorlopende Reisverzekering

Bij het afsluiten van een Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering is er keuze uit twee dekkingsgebieden:

 • Europa
 • Wereld

Kortlopende of doorlopende reisverzekering van Allianz?

Ga je vaker dan eenmaal per jaar op vakantie? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor de Allianz doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, maar de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten.

Als je vaker per jaar op reis gaat is de Allianz doorlopende reisverzekering vrijwel altijd voordeliger. In het algemeen geldt dat een doorlopende verzekering voor een gezin met kinderen al na twee vakantieweken per jaar voordeliger is dan de kortlopende reisverzekering van Allianz. Bij een stel ligt het omslagpunt meestal ongeveer op drie weken per jaar en bij een alleenstaande op 3 à 4 weken. De Allianz jaarpolis reisbijstandverzekering is ook af te sluiten voor inwoners van Belgie.

Allianz reisverzekering voor je kind of kinderen

Als kinderen zonder ouder(s) op reis gaan, wil je toch ze goed verzekerd zijn. Wij ontvangen daarom regelmatig de vraag of er een Allianz reisverzekering voor een kind kan worden afgesloten, zonder dat de ouder of verzorger meegaat op reis. Dat is geen enkel probleem. Een ouder kan ongeacht de leeftijd van zijn of haar kinderen altijd een Allianz reisverzekering afsluiten. De ouder is dan de verzekeringsnemer, dat is degene die de premie betaalt, en de kinderen zijn de verzekerden. Kinderen vanaf 16 jaar mogen ook zelfstandig een Allianz reisverzekering afsluiten.

Meer over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is een internationaal bedrijf dat diensten biedt op het gebied van reis- en verzekeringsoplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 1966 en is onderdeel van de Allianz Group, een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld.

Allianz Global Assistance biedt een breed scala aan producten en diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Dit omvat onder meer reisverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, pechhulp en hulp bij noodsituaties tijdens het reizen. Bovendien biedt het bedrijf ook diensten voor het beheer van annuleringsrisico’s voor bedrijven in de reisindustrie.

Met vestigingen in meer dan 70 landen en een wereldwijd netwerk van medische en hulpverleningspartners, staat Allianz Global Assistance klanten wereldwijd bij met betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige diensten. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te hulp te bieden met het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van hun reisgemak en -veiligheid.

Allianz Global Assistance is toegewijd aan het bieden van eersteklas klantenservice en staat altijd klaar om klanten te woord te staan met hun vragen en problemen. Het bedrijf heeft een team van deskundige medewerkers die altijd bereid zijn om klanten te helpen en hun reis zo aangenaam en onbezorgd mogelijk te maken.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Allianz reisverzekeringen (FAQ)

Hieronder lees je een selectie van veel gestelde vragen en antwoorden over Allianz reisverzekeringen.

Wat houdt een Allianz reisverzekering in?

Met een Allianz reisverzekering ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie. Denk aan schade aan bagage, kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf. Een kortlopende reisverzekering dekt één vakantiereis. Met een doorlopende reisverzekering ben je een jaar lang voor alle vakantiereizen verzekerd en deze verzekering wordt jaarlijks verlengd. Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je standaard verzekerd voor hulp in noodsituaties (SOS hulpverlening). Daarnaast kan je zelf de dekkingen selecteren die je belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage en medische kosten. Kinderen die op de ingangsdatum van de verzekering jonger zijn dan vijf jaar, zijn gratis meeverzekerd.

Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

Om te kunnen beoordelen welke reisverzekering het beste aansluit bij jouw situatie, is het goed om de voorwaarden, uitsluitingen, hoogte van de vergoedingen en premies te bekijken. Check ook de voorwaarden van je zorgverzekering. Stel dat je een cruise gaat maken. Hoe is het dan geregeld met je dekking tijdens het verblijf op internationale wateren? Biedt je zorgverzekering wel dekking tegen medische repatriëring uit het buitenland? Wist je dat een zorgverzekering de kosten van opsporing en redding niet vergoed en een reisverzekering wel?

Moet ik medische kosten meeverzekeren? Ik heb toch al een zorgverzekering.

Medische kosten worden in het buitenland niet altijd (volledig) vergoed door je zorgverzekeraar. Een reisverzekering met dekking voor medische kosten geeft wel 100% zekerheid. Jouw kosten worden dan altijd betaald door de reisverzekeraar. Sluit je op deze website een Allianz reisverzekering af met dekking voor medische kosten dat valt zelfs het eigen risico van je zorgverzekering onder de vergoeding. De belangrijkste voordelen op een rijtje:
– Spoedeisende medische kosten in het buitenland worden altijd vergoed, ongeacht je zorgverzekering. Dus ook als je in een privekliniek terecht komt.
– Je hoeft geen medische kosten voor te schieten en je ontvangt geen aanvullende nota’s achteraf.
– Je bent tevens verzekerd voor medische repatriëring (het terugbrengen naar Nederland met een vliegtuig of ambulance).
– Veel zorgverzekeraars vergoeden het verplicht eigen risico van € 385,- niet. Met de reisverzekering die je hier kunt afsluiten wordt dat wel vergoed.
– Wordt je ernstig ziek en wil je een familielid laten overkomen? Dan worden de kosten van de vlucht niet vergoed door jouw zorgverzekering. Een reisverzekering van Allianz Global Assistance vergoedt deze kosten wel.
– Met een reisverzekering ben je ook verzekerd voor opsporings- en reddingskosten (SOS-kosten).

Wanneer moet ik kiezen voor Europadekking of werelddekking?

De naam ‘werelddekking’ doet vermoeden dat je deze dekking nodig hebt zodra je buiten Europa op vakantie gaat. Toch zijn er flink wat landen buiten Europa waar geen werelddekking voor nodig is. Voorbeelden zijn de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira, de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee en Rusland (tot de Oeral en de Kaukasus).

Is mijn kind verzekerd als hij zelfstandig op reis gaat?

Een ouder kan ongeacht de leeftijd van het kind altijd als verzekeringsnemer fungeren (degene die de premie betaalt). Kinderen onder de 16 jaar kunnen niet zelfstandig een reisverzekering afsluiten. In dat geval dient de ouder of verzorger daar voor te zorgen. De ouder is dan verzekeringsnemer en aanvrager van de reisverzekering (degene die de premie betaalt) het kind is dan de verzekerde. De volwassene vult zijn gegevens in bij verzekeringnemer en bij verzekerde worden de gegevens ingevuld van het kind.

Tot wanneer kan ik een reisverzekering afsluiten?

Een reisverzekering kan tot de dag voor vertrek nog afgesloten worden. Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Mijn reisgenoot heeft haar been gebroken en kan niet op vakantie, kan ik mijn annuleringsverzekering aanspreken?

Met de annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance zijn ook reisgenoten meeverzekerd, dat is van belang als je samen met een kennis, vriend of vriendin op reis gaat. Wordt jouw reisgenoot en medereiziger bijvoorbeeld ziek en kan die persoon niet op reis, dan mag jij de reis ook kosteloos annuleren.

Hoe zit het met een Corona besmetting en een reisverzekering bij Allianz?

Je hebt bij Allianz een gratis extra Covid-19 dekking bij groen en geel reisadvies. Voor de reisverzekering geldt dat je:
– Medische kosten vergoed krijgt wanneer je corona oploopt op je reisbestemming (uiteraard als medische kosten zijn meeverzekerd).
– Extra reis- en verblijfskosten vergoed krijgt wanneer je in quarantaine moet, omdat jij of iemand uit jouw omgeving Covid-19 heeft opgelopen.
Als je ook een annuleringsverzekering afsluit, krijg je:
– Annuleringskosten vergoed als je corona oploopt vlak voor vertrek.
– Annuleringskosten vergoed als je in quarantaine moet omdat je in contact bent geweest met iemand die corona heeft.
– Een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen op bestemming als je door Covid-19 in het ziekenhuis bent opgenomen.

Biedt een Allianz reisverzekering ook dekking als ik naar een oranje gebied reis?

Raak je besmet met corona tijdens je reis? En moet je daarom opgenomen worden in een ziekenhuis? Dan heb je dekking voor medische kosten vanwege een ziekenhuisopname tijdens je reis, als je corona oploopt. Je moet dan wel de module Medische Kosten hebben meeverzekerd. Deze dekking geldt ook in gebieden met het reisadvies Oranje, vanwege het risico op coronabesmetting. De dekking geldt niet als het gebied waar je verblijft de kleurcode Rood heeft.

Bereken nu je voordeel:

Allianz doorlopende reisverzekering als je vaker op vakantie gaat

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of als je meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Vragen?

Heb je een vraag over Allianz reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400409 (op werkdagen, tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: [email protected]

Een voordelige reisverzekering, annuleringsverzekering of pechhulp verzekering nodig? Op onze website kan je de uitstekende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance afsluiten en ook nog eens met korting.

Allianz reisverzekering heeft voor ieder soort reiziger een passende verzekering. Met ruim 60 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening. Ben jij op zoek naar de beste doorlopende reisverzekering? De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kreeg van Moneyview het predikaat ‘5-sterren beoordeling’.

Allianz reisverzekering: Ontvang hier 10 tot 20% korting op de premie!

Wil jij ook 10 tot 20% gratis korting op de premie van reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 20% wanneer je een doorlopende reisverzekering of een Globetrotter Verzekering afsluit! Dus altijd de goedkoopste reisverzekering. Bereken zelf de premie van onze voordelige reisverzekeringen.

Allianz Global Assistance in Nederland

De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam. Van daaruit werken 290 enthousiaste medewerkers. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de Pechhulp- en ongevalshulp voor ruim 2,5 miljoen auto’s.

Klanttevredenheid

Uit het jaarlijkse onderzoek van het Verbond van Verzekeraars onder klanten blijkt dat verzekerden erg tevreden zijn over Allianz.

Het onderzoek geeft inzicht in de betrouwbaarheid en dienstverlening van de verzekeraar. Verzekeraars willen graag transparant zijn over hun prestaties. Allianz Global Assistance kreeg in 2017 een 7,43 als rapportcijfer en scoorde een 9e plek op de ranglijst van 48 verzekeraars. Een knappe prestatie. Dit cijfer is een gemiddelde van de cijfers die Allianz Global Assistance scoort op de onderdelen algemene tevredenheid (7,33), klantgerichtheid (7,66), deskundigheid (7,53), duidelijkheid (7,45), vertrouwen (7,17) en contact met de verzekeraar (7,45).

Allianz Global Assistance is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Allianz reisverzekering en Allianz Group

Allianz Global Assistance behoort tot de internationale Allianz Global Assistance Group. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance valt direct onder de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München. De Allianz Group is één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld en loopt voorop in verzekeren met als bewijs o.a. het verzekeren van Bollywood films en van ruimtereizen.

Wat betekent de slogan “How can we help?”

“How can we help” is het motto. Dat houdt in dat wij ons altijd de vraag stellen hoe wij je het beste kunnen helpen. Een probleem in het drukke wegverkeer, op een afgelegen eiland, in een bergdorp waar niemand Nederlands of Engels spreekt, in bange momenten. Hulp is altijd binnen handbereik. Of het nu een levensreddende actie moet zijn, een geduldig oor of direct een arts aan de telefoon die Nederlands spreekt. Wij gaan altijd op zoekt naar de beste oplossing voor jouw situatie. Allianz Global Assistance Assistance, how can we help?

Assistant Services

Als grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld helpt Allianz Global Assistance reizigers voor, tijdens en na de reis. Om deze hulp nog verder uit te breiden biedt Allianz Global Assistance vier innovatieve services. SMS Assistant, Luggage Assistant, Kid Assistant en Life Assistant, bieden reizigers meer zekerheid tijdens de vakantie:

 • SMS Assistant: Door middel van een SMS bericht als eerste op de hoogte bij dreiging en gevaar in je reisgebied.
 • Luggage Assistant: Verloren bagage snel weer terug bij de eigenaar.
 • Kid Assistant: Kid Assistant herenigt ouders met hun uit het oog verloren kind.
 • Life Assistant: Life Assistant zorgt ervoor dat hulpverleners in geval van nood de juiste medische gegevens ontvangen.

Meer informatie of afsluiten?

De services worden, afhankelijk van de gekozen dekking, gratis of tegen betaling aangeboden in combinatie met de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering. Vanzelfsprekend kunnen de Assistant Services ook los worden afgesloten. Benieuwd welke Assistant Services goed bij je passen en hoe je ze online afsluit? We bieden je graag meer informatie.

Assistant Services activeren en beheren? Hoe werkt het?

De Assistant Services kun je 24/7 online beheren. Ga naar www.assistant-services.nl en kies de Assistant Service die je wilt activeren of beheren. Nadat je bent ingelogd kun je alle noodzakelijke gegevens, zoals bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer toevoegen of wijzigen. Afhankelijk van de gekozen service verschillen de benodigde gegevens die je moet invullen.

Allianz Reisarts

Allianz Global Assistance heeft jarenlange ervaring met het helpen van reizigers over de hele wereld en heeft hiermee kennis opgebouwd van de meest voorkomende medische problemen. Deze kennis hebben de artsen en verpleegkundigen van Allianz Global Assistance omgezet in medische tips. Lees: hoe je kunt genezen of, beter nog, kunt voorkomen.

Omdat tips algemeen blijven en niet altijd antwoord geven op je specifieke probleem kun je tijdens je reis gebruik maken van Allianz Global Assistance Reisarts. Voorbeelden van vragen waarmee Allianz Global Assistance Reisarts benaderd kan worden zijn: Ik heb enkele dagen last van diarree en het gaat niet over. Moet ik nu naar een dokter gaan? Ik heb Thaise medicijnen gekregen tegen koorts, maar is het vertrouwd om die te slikken? Ik heb huiduitslag en denk dat het zonneallergie is, wat kan ik hieraan doen?

De ervaren artsen en verpleegkundigen van onze alarmcentrale, Allianz Global Assistance, verstrekken het medisch advies. Zij gaan vertrouwelijk om met medische informatie en verstrekken advies volgens de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap.

Je kunt de Allianz Global Assistance Reisarts raadplegen door:

 • Je vraag online te stellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie;
 • Te bellen met telefoonnummer 020 592 91 41. Zij zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.

Voor urgente medische hulp kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij de Allianz Global Assistance Alarmcentrale. Voor minder urgente gevallen kun je echter ook bij Allianz Global Assistance terecht.

Inentingsadvies van Allianz reisverzekering

In sommige landen komen ziektes voor die in Nederland niet of nauwelijks voorkomen. Je kunt van die ziektes flink ziek worden, soms zelfs levensbedreigend. Gelukkig kun je je hiertegen beschermen door je voor je reis in te laten enten.

Als je een Globetrotter Reisverzekering, Doorlopende Reisverzekering of Doorlopende Zakenreisverzekering hebt afgesloten en je reisplan is bekend dan kun je gratis gebruik maken van Allianz Global Assistance Inentingsadvies. De ervaren artsen en verpleegkundigen van de Allianz Global Assistance Alarmcentrale verstrekken het advies. Zij vertellen je, op basis van je reisplan, welke inentingen en malaria tabletten je nodig hebt. Ook weten ze waar je de inentingen kunt halen.

Samenwerking met gespecialiseerde artsen van Thuisvaccinatie.nl

Op het gebied van inentingen werkt Allianz Global Assistance samen met Thuisvaccinatie.nl, de aanbieder van reisvaccinaties aan huis. Dit betekent thuisvaccinatie:

 • Vaccinatie en advies aan huis
 • Buiten kantooruren en zelfs in het weekend
 • Deels of zelfs geheel vergoed door je zorgverzekering!

Je kunt inentingsadvies verkrijgen door:

 • Je vraag online te stellen aan Allianz Global Assistance Inentingsadvies. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie;
 • Te bellen met telefoonnummer Allianz Global Assistance Inentingsadvies via 020 592 91 42. Ze zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar;

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.