Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

GOEDKOPE reisverzekering WERELD met bagagedekking nu 10% KORTING!

"Allianz"/

alli logo th

Kies voor de vernieuwde en verbeterde kortlopende reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking) met nog meer flexibiliteit!

Wat is er nieuw?

  • Je hebt de mogelijkheid om zelf de hoogte van je bagagedekking te bepalen.
  • Gemakkelijker en sneller kiezen uit 3 pakketten.
  • Nu ook Allrisk annuleringsdekking mogelijk.
  • Annuleringsverzekering: 3e graad familie meeverzekerd, ook dekking voor goede vriend/vriendin (tijdens de reis) en zaakwaarnemer standaard opgenomen.
Pakket 1:
Basis
Pakket: 2
Uitgebreid
Pakket 3:
Compleet
SOS-hulpverleningSOS-hulpverleningSOS-hulpverlening
Bagagedekking
(1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€3.500,- of €5.000,-)
Geen dekking voor medische kostenInclusief medische kostenInclusief medische kosten
Geen uitbreidingen mogelijkKeuze voor wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)Keuze voor ongevallen, wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)
Premie v.a. €1,31 per dagPremie v.a. €1,54 per dagPremie v.a. €1,81 per dag
Maak vrijblijvend een premieberekening voor het pakket en de eventuele opties die je kiest.

Premie berekenen en afsluiten:

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Let op: De tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Een voordelige kortlopende reisverzekering met werelddekking is hier snel geregeld. Je ontvangt bij ons standaard 10% korting op de premie van een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. 

GOEDKOPE reisverzekering WERELD met bagagedekking

Een kortlopende reisverzekering voor de hele wereld, exclusief de Verenigde Staten en Canada, heb je al vanaf € 2,07 per persoon, per dag. Je bent dan verzekerd voor S.O.S. hulpverlening (geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie) en reisbagage (verlies/diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten, totaal max. € 4.000,-).

Voordelen reisverzekering werelddekking

  • Gunstige premie en binnen een paar minuten online afgesloten. Je ontvangt direct de polis per e-mail.
  • Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
  • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
  • Alleen hier 10% korting op de premie van je wereld reisverzekering.
  • Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.
  • Eenvoudig meeverzekeren van annuleringsdekking, bijzondere sporten en wintersport.

Overzicht dekkingen kortlopende reisverzekering Allianz

Goedkoopste kortlopende reisverzekering en dekking:

OnderwerpBeschrijving dekking kortlopende reisverzekering
Soort verzekeringDeze verzekering van Allianz zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn. Je kunt de reisverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Je sluit deze verzekering af voor een bepaalde periode.
Wat is er verzekerd?SOS-kosten: Je krijgt altijd hulp van de Allianz Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden ze vervoer naar huis en hulp aan je gezin. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
Keuze:
medisch
Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Ook vergoedt Allianz het verplichte eigen risico van je zorgverzekering.
BagageJe bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. Er gelden maximale vergoedingen. Voor de vergoeding maakt Allianz gebruik van een afschrijvingstabel.
Keuze: bijzondere
sporten
Ga je op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? En heb je medische kosten en bagage meeverzekerd? Dan vergoedt Allianz medische kosten bij een ongeluk. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.
Keuze:
pech
op reis
Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelen en vergoeden ze vervangend vervoer. Ook zorgen ze voor vervoer van je defecte voertuig naar huis. Schade aan of diefstal van je vervoermiddel is niet verzekerd.
Keuze: ongevallenKrijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
Keuze: annulerings-
dekking
Allianz vergoedt de kosten die de reisorganisatie jou in rekening brengt bij een annulering. Ook als je een reis moet afbreken of bij een vertraging van het openbaar vervoer op de heenreis van meer dan 8 uur, ontvang je een vergoeding.
GebiedenJe kunt kiezen uit vier verzekeringsgebieden: 1. Europa, 2. Wereld excl. VS en Canada en 3. Wereld incl. VS en Canada, 4. Nederland. Tot Europa rekent Allianz ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.
BetalingJe betaalt de premie bij het afsluiten van de verzekering. Betalen kan via iDEAL of machtiging.
Dekkings-
periode
De dekking begint op de ingangsdatum van de reis en stopt automatisch op de einddatum van je reis zoals vermeld op het polisblad. Loop je vertraging op met het openbaar vervoer of beland je tijdens je reis in het ziekenhuis en kun je niet terug naar huis? Dan loopt de verzekering door, ook na de einddatum.
Deze tabel geeft alleen een beknopte samenvatting van de reisverzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

10% extra korting op de verzekering voor je vakantie

Je ontvangt bij ons liefst 10% extra online korting op de premie van de kortlopende wereld reis- en annuleringsverzekering. Dat is mooi meegenomen! Je kunt deze eenmalige reisverzekering eenvoudig uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Reisverzekering met annuleringsdekking

Wil je nog goedkoper uit zijn? Vul je dekking dan aan met een annuleringsverzekering. Je krijgt 10% korting op de premie en je betaalt maar één keer poliskosten. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reis en annuleringsverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld doordat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt dan de reissom terug. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst.

Mocht je tijdens jouw vakantie in het buitenland opgenomen worden in het ziekenhuis dan kan je ook een beroep doen op de annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Je ontvangt een vergoeding voor je gemiste vakantiedagen en eventueel voor je hele vakantie bij de Dubbel-Zeker dekking (tot maximaal het verzekerd bedrag wat op de polis staat).

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de kortlopende reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Dus eventuele kinderen zijn zonder premie daarvoor te betalen net zo goed verzekerd als de ouders/begeleiders.

Hoe bereken ik de premie?

Je kan voor de reisverzekering met werelddekking een online premieberekening maken. Met deze premieberekening zie je direct wat de verzekering kost. De extra 10% korting die je bij ons krijgt staat onderaan in de premieberekening. De premieberekening kan je ook naar jezelf e-mailen. Je hoeft dan nog niet direct te beslissen of je de verzekering wilt afsluiten en kan hem eventueel nog vergelijken met andere aanbieders. Via een link in de e-mail kom je direct weer in de premieberekening en zijn de gekozen dekkingen bewaard gebleven.

Heb je nog geen kortlopende reisverzekering met wereldwijde dekking? Bereken de premie of sluit hem hieronder af!

Premie kortlopende reisverzekering

De premie voor een kortlopende wereld reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een kortlopende reisverzekering vanaf € 2,07 per dag (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening of bekijk de onderstaande tabel.

Kortlopende reisverzekering Allianz
Premies Kortlopende Reisverzekering per dag*
Nederlanddekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€0,81
Europadekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€1,26
Reisongevallen€0,09
Medische kosten€0,23
Geld en reischeques€0,50
Wintersport/bijzondere sporten€0,99
Automobilistenhulpverlening€12,38
Annuleringsverzekering (standaard)4,95% v/d reissom
Werelddekking exclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€2,07
Reisongevallen€0,09
Medische kosten€0,32
Geld en reischeques€0,50
Wintersport/bijzondere sporten€0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
Werelddekking inclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€2,66
Reisongevallen€0,09
Medische kosten€0,32
Geld en reischeques€0,50
Wintersport/bijzondere sporten€0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
*Premies exclusief assurantiebelasting. De bovenstaande premies zijn een indicatie, maak voor de exacte premies altijd eerst een premieberekening.

Kies zelf je dekkingen

Een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je gemakkelijk zelf online samenstellen. Je hebt de keuze uit:

  • Europa- of werelddekking.
  • Reisongevallen.
  • Medische Kosten.
  • Geld en reischeques.
  • Automobilistenhulpverzekering.
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten.
  • Annuleringsverzekering.

Werelddekking

Kies eerst je dekkingsgebied. Je heb de keuze uit werelddekking exclusief de Verenigde Staten en Canada of werelddekking inclusief de Verenigde Staten en Canada.

Tip: Reis je naar Cuba of Rusland dan kan je bij ons gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring voor medische kosten aanvragen (mits meeverzekerd op je polis).

Basisdekking kortlopende reisverzekering

De basisdekking bestaat o.a. uit de volgende dekkingen:

  • Reisbagage: verlies/ diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal voor maximaal € 4.000,-).
  • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Ongevallendekking

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is:

  • Overlijden: € 25.000,-
  • Blijvende invaliditeit maximaal: € 75.000,-

Tip: Ga je een bijzondere sport uitvoeren? Dan adviseren wij om naast ‘Ongevallen’ ook voor de dekking ‘Ongevallen bijzondere sporten’ te kiezen (deze verschijnt na de keuze voor ‘Wintersport en bijzondere sporten’).

Dekking medische kosten

Wil je in het buitenland verzekerd zijn voor de kosten van dokters, ziekenhuizen en privéklinieken? Kies dan deze dekking. Verzekerd is:

  • Dokters en ziekenhuiskosten in het buitenland: vergoeding van kostprijs.
  • Eigen risico per persoon: Geen
  • Nabehandelingkosten in Nederland € 1.000,-

Tip: Wij adviseren de dekking Medische kosten altijd mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ga je op wintersport? Zorgverzekeraars vergoeden niet altijd de kosten van het vervoer per “banaan” of helikopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Met de dekkingen Medische kosten en Wintersport ben je hiervoor wel verzekerd.

Annuleringsverzekering

Bij de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering worden bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Bij eerdere terugkeer naar huis, wordt de volledige reissom vergoed (tot maximaal het verzekerd bedrag). Bij de standaard Annuleringsverzekering is de dekking vóór de reis gelijk aan de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering, bij voortijdige terugkeer worden echter alleen de niet-gebruikte dagen vergoed.

Tip: Wil je alleen een annuleringsverzekering (zonder reisverzekering) afsluiten, of afwijkend aantal verzekerden? Sluit dan de kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af.

Dekkingsoverzicht reisverzekering

Onderstaande tabel geeft een overzicht van vergoedingen van de kortlopende reisverzekering.

Kortlopende reisverzekering Allianz
Dekkingsoverzicht kortlopende reis- en annuleringsverzekering
S.O.S. hulpverlening
Hulp en ondersteuning bij ziekte ongeval en overlijdenKostprijs
Reis- en verblijfskosten bij ziekte ongeval en overlijdenReiskosten: Kostprijs
Reiskosten bij overlijden/levensgevaar familieKostprijs
Repatriëring (o.a. ambulancevlucht)Kostprijs
Huurkosten vervangend vervoer per dag€ 125,-
Huurkosten vervangend vervoer, max. per verzekeringsbewijs € 1.250,-
Opsporings- en reddingkosten€ 50.000,-
Reisongevallen
Bij overlijdenMax. € 25.000,-
Bij algemene invaliditeitMax. € 75.000,-
Reisbagage
Reisbagage totaal€ 4.000,-
Foto-, film-, video- en computerapparatuur€ 2.000,-
Telecommunicatieapparatuur (o.a. mobiele telefoon) € 175,-
Contactlenzen en brillen€ 500,-
Reisdocumenten (o.a. paspoort, rijbewijs, tickets) Kostprijs
Eigen risico per persoon per gebeurtenis€ 50,-
Extra dekking
Vervangende kleding en/of toiletartikelen€ 350,-
Schade logiesverblijven€ 350,-
Medische kosten
Dokters- en ziekenhuiskosten buitenlandKostprijs
Dokters- en ziekenhuiskosten Nederland€ 500,-
Nabehandelingskosten in Nederland € 1.000,-
Dit is slechts een beknopt overzicht. Raadpleeg voor een uitgebreid overzicht de verzekeringsvoorwaarden.

(Verzekerde bedragen per persoon per verzekeringsbewijs, tenzij anders wordt vermeld)

Reisverzekering en woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar in België of Duitsland en wil je ook een reis- en annuleringsverzekering afsluiten? Geen probleem. Je ontvangt ook de 10% korting! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

  • Nederlanders die in België wonen.
  • Nederlanders die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).
  • Belgen (heel België).
  • Duitsers (die niet verder dan 100 km van de grens met Nederland wonen).

Stuur een email naar [email protected] en vraag naar het aanvraag formulier voor een reisverzekering over de grens. Of bel ons in Nederland: 0031 (0)55 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen). Wil je een premie-indicatie? Je kunt zelf een premieberekening maken op onze website. Wil je een andere reisverzekering afsluiten, ook geen probleem. Neem contact met ons op.

Vragen?

Heb je vragen over een wereld reis- en annuleringsverzekering? Stuur een e-mail naar: [email protected] of bel ons, telefoon: 055 – 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.