Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering
Informatie

Menu informatie reisverzekeringen

NIEUWSBERICHTEN »

WAT IS EEN ANNULERINGSVERZEKERING? »

WAT IS EEN REISVERZEKERING? »

REISVERZEKERING EN WERKEN IN HET BUITENLAND »

WELKE LANDEN VALLEN ONDER EUROPADEKKING? »


Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Lees hier meer informatie over de Allianz reisverzekering:

Op deze pagina lees je informatie over verschillende situatie, reizen en reisverzekeringen. Om de juiste reisverzekering te kunnen kiezen is het goed om eerst de informatie te lezen die voor jou van belang is. Zo zorg je er voor dat je goed verzekerd op reis gaat en niet teveel premie betaalt.

Nieuwberichten en blogartikelen, lees het laatste vakantie- en verzekeringsnieuws.

Wat is een annuleringsverzekering? Lees hier alle informatie over annuleringsverzekeringen.

Kleurcodes reisadviezen en je reisverzekering, wat is gedekt? Lees hier over reisadviezen en de gevolgen voor de dekking van je reisverzekering.

Ga je naar het buitenland voor een strandvakantie? Een jaartje backpacken? Een verre reis maken? Of bijzondere sporten beoefenen tijdens je vakantie? Denk dan ook aan een reisverzekering die aansluit bij jouw reisgedrag. Dan ben je goed verzekerd en betaal je niet teveel premie. Vergeet ook je annuleringsverzekering niet! Wil je tijdens je vakantie een auto huren zonder zorgen? Kies dan voor de Eigen Risico Verzekering Autohuur de perfecte huurauto verzekering. Ben jij je reisverzekering of annuleringsverzekering vergeten? Neem dan contact met ons op. In veel gevallen hebben wij een oplossing. Je kunt ook bij ons terecht voor bijzondere reisverzekeringen, bijvoorbeeld als je aan wedstrijdsport doet. Komt er iemand over uit het buitenland? Dan is een medische reisverzekering voor een Schengenvisum noodzakelijk.

Waarom een reisverzekering afsluiten?

Een reisverzekering is een onmisbare verzekering die jouw financiële bescherming biedt tijdens je reizen en vakanties. Deze verzekering zorgt ervoor dat je met een gerust hart op pad kunt gaan, zonder zorgen over onverwachte kosten.

Met een reisverzekering ben je gedekt voor uiteenlopende situaties, zoals medische kosten in het buitenland, verlies of diefstal van je bagage, en juridische bijstand. Bovendien kun je rekenen op de hulp van een gespecialiseerde alarmcentrale die 24/7 voor je klaarstaat.

Afhankelijk van je behoeften, kun je kiezen voor een eenmalige of doorlopende reisverzekering. Als je regelmatig op reis gaat, biedt een doorlopende reisverzekering vaak de meest voordelige optie.

Bij het kiezen van een reisverzekering is het belangrijk om te letten op de dekking en het eigen risico. Zo zorg je ervoor dat je een verzekering vindt die perfect aansluit op jouw specifieke situatie en wensen.

Kortom, een reisverzekering is een onmisbare investering voor iedere reiziger. Het biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van je welverdiende vakantie.