Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Op deze pagina lees je informatie over verschillende situatie, reizen en reisverzekeringen. Om de juiste reisverzekering te kunnen kiezen is het goed om eerst de informatie te lezen die voor jou van belang is. Zo zorg je er voor dat je goed verzekerd op reis gaat en niet teveel premie betaalt.

Nieuwberichten en blogartikelen, lees het laatste vakantie- en verzekeringsnieuws.

Wat is een annuleringsverzekering? Lees hier alle informatie over annuleringsverzekeringen.

Wat is een reisverzekering? Lees hier alle informatie over reisverzekeringen.

Werken in buitenland, waar moet je op letten en welke reisverzekering is daarvoor geschikt?

Welke landen vallen onder Europadekking? Lees hier welke landen er onder Europadekking vallen bij een kortlopende reisverzekering.

Kleurcodes reisadviezen en je reisverzekering, wat is gedekt? Lees hier over reisadviezen en de gevolgen voor de dekking van je reisverzekering.

 

Ga je naar het buitenland voor een strandvakantie? Een jaartje backpacken? Een verre reis maken? Of bijzondere sporten beoefenen tijdens je vakantie? Denk dan ook aan een reisverzekering die aansluit bij jouw reisgedrag. Dan ben je goed verzekerd en betaal je niet teveel premie. Vergeet ook je annuleringsverzekering niet! Wil je tijdens je vakantie een auto huren zonder zorgen? Kies dan voor de Eigen Risico Verzekering Autohuur de perfecte huurauto verzekering. Ben jij je reisverzekering of annuleringsverzekering vergeten? Neem dan contact met ons op. In veel gevallen hebben wij een oplossing. Je kan ook bij ons terecht voor bijzondere reisverzekeringen, bijvoorbeeld als je aan wedstrijdsport doet. Komt er iemand over uit het buitenland? Dan is een medische reisverzekering voor een Schengenvisum noodzakelijk.