Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Allianz Global Assistance reisverzekeringen op aanvraag

Op de website van Reisverzekeringkorting.nl kun je de premie van een groot aantal reisverzekeringen van Allianz Global Assistance berekenen en direct afsluiten. Je vult je gegevens in en ontvangt dan de polis per e-mail.

Dit geldt echter niet voor alle reisverzekeringen. Een aantal verzekeringen kun je alleen afsluiten op aanvraag. Een reisverzekering op aanvraag betekent dat wij zelf de polis opmaken en naar je toesturen. Dat is meestal dezelfde dag geregeld, dus supersnel.

Het afsluiten van een reisverzekering op aanvraag gaat als volgt:

Stap 1. Neem contact met ons op: 055 540 04 09 of stuur een e-mail.
Stap 2. Wij sturen je een aanvraagformulier toe per e-mail.
Stap 3. Je stuurt het aanvraagformulier retour per e-mail.
Stap 4. Wij maken de polis op ne je ontvangt deze per e-mail.

Reisverzekeringen van Allianz Global Assistance op aanvraag:

  • Travel Risk Insurance, complete reis- en annuleringsverzekering voor buitenlanders, zoals familie, vrienden of een partner die naar Nederland overkomt.

Allianz Global Assistance, marktleider in reisverzekeringen

Allianz Global Assistance is marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen. De reisverzekeraar en hulpverlener telt meer dan 10.000 werknemers, die samen meer dan 40 talen spreken. Ze werken over de hele wereld met een netwerk van 400.000 dienstverleners en 180 correspondenten. 250 miljoen mensen (4% van de totale wereldpopulatie) maakt gebruik van de services die Allianz Global Assistance Group aanbiedt op alle vijf de continenten. Allianz Global Assistance is een onderdeel van de Allianz Group.

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn:
Telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.