Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Online reisverzekering nu 20% extra korting!

Online een reisverzekering afsluiten kan hier in drie stappen. Je ontvangt ook nog eens 10-20% korting op de premie. Snel en goed geregeld bij Allianz Global Assistance. Bekijk onze scherpe internet premies:

 • Kortlopende reisverzekering v.a. slechts: € 0,81 per dag.
 • Doorlopende reisverzekering, nu al vanaf: € 1,75 per maand.
 • Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een doorlopende reisverzekering voor € 1,58 per maand!

Hier kun je zelf online de premie berekenen en via internet een reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

 • Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
 • Stap 2: Persoonsgegevens
 • Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de reisverzekering ontvang je direct in je mailbox! Je kan een reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek nog online afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste reisverzekering!

Heb je een vraag? Ons telefoonteam zit voor je klaar: 055-540 04 09 of stuur een e-mail: [email protected]

Online een reisverzekering afsluiten kan snel en voordelig.

Regel hier snel en voordelig online je reisverzekering. Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering. Met ruim 60 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Ontvang hier 10-20% korting op de premie!

Wil jij ook 10 tot 20% korting op de premie van reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting.nl. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 20% wanneer je een doorlopende reisverzekering of een Globetrotter Verzekering afsluit!

De voordelen van een Allianz Global Assistance reisverzekering:

 • Uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
 • Zelf online de premie berekenen en een reisverzekering afsluiten.
 • De grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met ruim 60 jaar ervaring.
 • Een reisverzekering voor iedere situatie en ieder individu of groep.
 • Eigen alarmcentrales in 37 landen en ruim 10.000 medewerkers wereldwijd.
 • Snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen).
 • Hulp en advies van een Reisarts.
 • Tot 10% jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.

De voordelen van Reisverzekeringkorting.nl:

 • 10% extra internet korting op de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance.
 • Binnen vijf minuten verzekerd: online je premie berekenen, polis afsluiten en je ontvangt direct je polis per email.
 • Je kunt ons bellen tijdens kantooruren voor vragen.
 • Wij zijn specialist op het gebied van reisverzekeringen.
 • Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding voor jouw veiligheid en privacy.
 • Wij geven de laagste prijsgarantie op de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance.
 • Wij hebben keurmerken, voor veilig online winkelen.

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen)

Online reisverzekering

Een reisverzekering online afsluiten was nog nooit zo eenvoudig. Het kan op deze website in slechts drie stappen.

Ben jij op zoek naar een voordelige reisverzekering met een ruime dekking? Wij bieden de beste reisverzekeringen tegen de meest gunstige premie. Je kunt deze premie zelf berekenen via onze website.

Online reisverzekering afsluiten, hoe werkt dat?

Dankzij internet kan iedereen snel en eenvoudig een reisverzekering online afsluiten. Na een keuze te hebben gemaakt welke reisverzekering je wenst, kan je via onze website zelf een premieberekening maken. Ga je akkoord met de premie en de voorwaarden, dan vul je jouw persoonsgegevens in. Met slechts een paar muisklikken heb je de reisverzekering online afgesloten. Je ontvangt de digitale polis direct per e-mail.

Voordelen van een reisverzekering online afsluiten

Bij Reisverzekeringkorting.nl kan je zelf online een reisverzekering van Allianz Global Assistance (de grootste reisverzekeraar ter wereld) afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance reisverzekeringen! Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

Alle voordelen van een online reisverzekering op een rijtje:

 • Je hoeft de deur niet uit of telefonisch in de wacht te staan.
 • 24 uur per dag een reisverzekering afsluiten op internet.
 • Zelf eenvoudig online de premie berekenen op onze website.
 • Veilig online betalen via een beveiligde internetverbinding.
 • Geen vertraging via de post. De polis ontvang je direct en digitaal per email, deze kan je uitprinten en meenemen op vakantie.
 • Door de kostenbesparende werkwijze via internet, geven wij 10% extra internet korting.

Online reisverzekering met gunstige premie

Een goede reisverzekering en toch goedkoop? Ja, dat kan. Daarom is de budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Je kunt bij Reisverzekeringkorting voordeling online een reisverzekering afsluiten. Zo heb je al een:

 • Kortlopende reisverzekering v.a. slechts: € 0,81 per dag.
 • Doorlopende reisverzekering, nu al vanaf: € 1,75 per maand.
 • Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een doorlopende reisverzekering voor € 1,58 per maand!
Snel en goed geregeld!

Doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering?

Welke online reisverzekering is voor jou het beste? Wanneer je niet vaker dan een of twee keer per jaar op vakantie gaat, dan is een kortlopende reisverzekering voor jou de beste keuze. Je sluit deze reisverzekering online af voor de dezelfde periode als je reis of vakantie. Wanneer je vakantie is afgelopen stopt ook de reisverzekering. De premiebetaling is eenmalig.

Een doorlopende reisverzekering kun je online afsluiten indien je meerdere keren per jaar op reis gaat. Denk bijvoorbeeld aan een zomervakantie, stedentrip, wintersport en een weekendje weg. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering af hoeft te sluiten, dat scheelt ook meerdere keren poliskosten. Een doorlopende reisverzekering wordt ieder jaar automatisch verlengd.

Waarom een reisverzekering afsluiten?

Een reisverzekering is vooral bij een (ernstige) ziekte of een ongeval van groot belang. De kosten van medische hulp kunnen vaak erg hoog zijn. Een reisverzekering met dekking van medische kosten in het buitenland is de basis van een zorgeloze vakantie. Voor een paar euro per dag kun je online een reisverzekering afsluiten en loop je geen risico.

Waar op letten bij het afsluiten?

Ben je van plan om online een reis verzekering af te sluiten, stem deze dan af op jouw individuele situatie. Denk daarbij aan je gezinssamenstelling, Europa- of werelddekking, extra bagage etc. Bedenk wat je gaat ondernemen tijdens je vakantie. Bijzondere sporten zoals wintersport en survival moet je apart meeverzekeren. Tegenwoordig nemen veel mensen dure elektronische apparatuur mee, zoals digitale fotocamera’s, laptops en spelcomputers. Dan is het verstandig om je bagage voldoende mee te verzekeren.

Voor elke reis een passende reisverzekering

Bij de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering. Dit betekent een reisverzekering van Allianz global Assistance:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend.
 • Professionele hulpverleners die helpen in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering.

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl doen wij iets extra’s voor jou. Je krijgt als jij dat wilt een persoonlijk reisverzekeringadvies van onze deskundige medewerkers. Dat kan telefonisch tijdens kantooruren of per e-mail. Maar er is meer. Wij geven jou 10% extra korting op de online af te sluiten reisverzekeringen van Allianz Global Assistance. Dat betekent dat je altijd een lagere premie hebt dan elders. Wij geven jou zelfs een laagste prijsgarantie. Wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit, krijg je de korting van 10% elk jaar zo lang de polis loopt. Kijk dat is nog eens een echte meevaller. Je ziet de korting verschijnen onderaan bij de premieberekening. Zo kan je altijd contoleren of wij doen wat wij beloven. Wacht niet langer en sluit nu hier een reisverzekering af!

Allianz Global Assistance reisverzekering online afsluiten

Kies de ideale reisverzekering voor jouw vakantie en sluit hem hier direct online af. Hieronder vind je een overzicht van de reis- en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering afsluiten doe je gemakkelijk en snel in drie stappen, maar je kunt natuurlijk ook eerst vrijblijvend de premie berekenen. Voordat je een reisverzekering afsluit is het raadzaam om goed naar je reissituatie te kijken, zodat je goed verzekerd bent, maar niet te veel betaald. Je kunt bij ons online de volgende reisverzekeringen afsluiten:

Allianz Global Assistance reisverzekeringen

Allianz Global Assistance staat voor wereldwijde hulpverlening. Je kunt rekenen op ruim 10.000 medewerkers, op vijf continenten, in 29 landen, die veertig talen spreken, waaronder de jouwe. Zij staan dag en nacht voor je klaar, samen met ruim 400.000 dienstverleners en een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar Allianz Global Assistance geen eigen vestiging heeft. Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in reisverzekeringen, hulpverlening en persoonlijke diensten. Bijna elke seconde nemen zij ergens ter wereld een melding in behandeling.

In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,2 miljoen auto’s. De verzekeringen van Allianz Global Assistance worden o.a. verkocht via Reisverzekeringkorting.nl. De vele verschillende typen verzekeringen kunnen altijd perfect afgestemd worden op de wensen van de reiziger. Ook kunnen reisverzekeringen, annuleringsverzekeringen en de pechhulpverzekering praktisch en voordelig gecombineerd worden.

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn (alleen op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.