Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Allianz Annuleringsverzekering ook voor huisdieren – ontvang nu 10% premiekorting!

Allianz Direct je reisverzekering
alli logo th

Kies voor de vernieuwde en verbeterde annuleringsverzekering nu ook met allrisk dekking en 10% korting!

Wat is er nieuw:

  • Nu ook Allrisk annuleringsdekking mogelijk.
  • 3e graad familie meeverzekerd.
  • Zaakwaarnemer standaard opgenomen.

Ontvang direct de polis per e-mail, snel en goed geregeld!

Verzekerd bij annulering, reisonderbreking en vertraging.

✔ Allrisk dekking voor gebeurtenissen die niet in de voorwaarden staan.

Dekking bij ernstige ziekte, ongeval en overlijden.

Dekking reisgenoten en familie in 1e, 2e en 3e graad.

Uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Vergoeding voor gemiste vakantiedagen (afbreken vakantie of ziekenhuisopname).

Allianz is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende annuleringsverzekering Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Let op: de tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Ontvang nu 10% extra korting op de premie van  een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance inclusief dekking voor je huisdieren.

Annuleringsverzekering voor huisdieren - ontvang nu 10% premiekorting!

Bij de annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is ook je hond, kat of paard meeverzekerd. Wordt je huisdier ziek, dan mag je een geboekte vakantie annuleren.

Annuleringsverzekering voor huisdieren

Je huisdier is natuurlijk ook een belangrijk gezinslid. Wanneer er iets vervelends met je huisdier gebeurt, dan ga je niet met een prettig gevoel op vakantie. Allianz Global Assistance snapt dat. De annuleringsverzekering die je bij Allianz Global Assistance afsluit is daarom tevens geldig voor je huisdier. Daar hoef je zelfs geen extra premie voor te betalen.

Overzicht dekkingen kortlopende annuleringsverzekering

Kortlopende annuleringsverzekering van Allianz
Type VerzekeringAnnuleringsverzekering
Wat is verzekerd?– Kosten van annulering van een reis of als je de reis moet afbreken/onderbreken.
– Kosten van omboeken.
– Vergoeding bij meer dan 8 uur vertraging in het openbaar vervoer.
Dekking voor gezondheidsredenenKosten van het annuleren of onderbreken van een reis als gevolg van overlijden, een ongeval, ernstige ziekte of onverwachte medische behandeling van jezelf, een familielid of een reisgenoot. Vergoeding ook in geval van complicaties bij zwangerschap.
Dekking voor familiegebeurtenissenDekking als een familielid in de eerste, tweede of derde graad overlijdt of in een levensbedreigende situatie komt.
Dekking voor werkgerelateerde redenenRecht op vergoeding als de reis wordt geannuleerd omdat je een nieuwe baan hebt nadat je werkloos bent geweest, of als je buiten je schuld ontslagen bent.
Dekking voor woninggerelateerde redenenKosten van annulering worden vergoed als je onverwacht een huurwoning toegewezen krijgt, of als je woning beschadigd raakt voor of tijdens de reis.
Optie:
Dekking voor zelf samengestelde reizen
Bij een reis waarvan je zelf de verschillende onderdelen hebt samengesteld, worden de kosten voor annulering of onderbreking vergoed. Als één van deze onderdelen uitvalt door een gebeurtenis uit de voorwaarden, worden de annulering van de reisonderdelen waar je geen gebruik van kunt maken vergoed.

Optie:
Dubbel Zeker dekking
Bij het afbreken van de reis wordt ook de volledige reissom vergoed, tot maximaal het bedrag op het polisblad. De reden moet in de voorwaarden staan.
Annulering reisgenootAls je reisgenoot zijn reis annuleert en jij hierdoor niet meer op reis wilt, heb je recht op vergoeding, mits de reden voor annulering door je reisgenoot in de voorwaarden staat. De vertrek- en terugreisdatum moeten gelijk zijn.
Bovenstaande is slechts een beknopt overzicht de dekking is nog veel uitgebreider, lees daarvoor de polisvoorwaarden.

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering geeft een schadevergoeding, wanneer je door een onverwachte gebeurtenis je reis of vakantie moet annuleren of afbreken. Het moet dan om een gebeurtenis gaan, die onder de dekking valt. In de polisvoorwaarden van een Allianz Global Assistance annuleringsverzekering staat welke gebeurtenissen gedekt zijn. We geven een aantal voorbeelden:

  • overlijden of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een naast familielid (1e,2e en 3e graad);
  • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
  • zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;ernstige ziekte van een zaakwaarnemer;
  • echtscheiding;
  • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
  • ernstige schade aan jouw huis of bedrijf;
  • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband;
  • aangaan van een nieuw dienstverband na werkloosheid;
  • zorgplicht voor een familielid in 1e graad;
  • verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek;
  • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek;
  • overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.

Ben je al op vakantie maar moet je deze afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet gebruikte reisdagen.

Bij een annuleringsverzekering heb je, net als bij een reisverzekering, de keuze uit een eenmalige- of een doorlopende verzekering.

Annuleringsverzekering: ook dekking bij Corona (Covid-19)!

Als je alleen, met een reisgenoot of met je familie een vakantie gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd ook dekking hebben voor het geval dat jij, je reisgenoot of iemand van je gezin corona (Covid-19) oploopt. Dat valt bij ons onder de dekking van de annuleringsverzekering! Je kan de boeking van je vakantie annuleren, als jij of een van de verzekerde reisgenoten, voor vertrek, een coronabesmetting oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel corona testbedrijf.

Annuleringsverzekering Allianz Global Assistance: inclusief huisdieren

Indien je huisdier (uitsluitend hond, kat of paard) komt te overlijden, levensgevaarlijk ziek wordt of levensgevaarlijk ongevalsletsel oploopt binnen 14 dagen voor aanvang van de reis, mag je jouw vakantie annuleren.

Wanneer moet ik een tijdelijke annuleringsverzekering afsluiten?

De kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance moet je altijd direct bij de boeking of binnen 14 dagen na de boeking afsluiten.

Wat kost een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance?

De premie voor een annuleringsverzekering is bijzonder gunstig. En bij Reisverzekeringskorting.nl ontvang je ook nog eens 10% extra korting. Je hebt al een annuleringsverzekering vanaf 5,31% van de reissom (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Hoe sluit ik een kortlopende annuleringsverzekering af?

Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf eenvoudig een kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. De annuleringsverzekering biedt ook dekking voor huisdieren. Bereken hier de premie en sluit de verzekering af. Je ontvangt de polis direct per e-mail:

Meer informatie?

Wil je meer informatie over annuleringsverzekeringen of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 op werkdagen of stuur een email naar [email protected] in Apeldoorn.

Reisverzekeringkorting.nl is een intermediair waar je direct online verzekeringen van Allianz Global Assistance kunt afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance ! Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

GARANTIE: de extra korting op je reisverzekering gaat niet ten koste van de dekking of kwaliteit.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.