Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Annuleringsverzekering voor huisdieren – ontvang nu 10% premiekorting!

Annuleringsverzekering voor huisdieren - ontvang nu 10% premiekorting!

Ontvang nu 10% extra korting op de premie van  een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance inclusief dekking voor je huisdieren.

Bij de annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is ook je hond, kat of paard meeverzekerd. Wordt je huisdier ziek, dan mag je een geboekte vakantie annuleren.

Annuleringsverzekering voor huisdieren

Je huisdier is natuurlijk ook een belangrijk gezinslid. Wanneer er iets vervelends met je huisdier gebeurt, dan ga je niet met een prettig gevoel op vakantie. Allianz Global Assistance snapt dat. De annuleringsverzekering die je bij Allianz Global Assistance afsluit is daarom tevens geldig voor je huisdier. Daar hoef je zelfs geen extra premie voor te betalen.

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering geeft een schadevergoeding, wanneer je door een onverwachte gebeurtenis je reis of vakantie moet annuleren of afbreken. Het moet dan om een gebeurtenis gaan, die onder de dekking valt. In de polisvoorwaarden van een Allianz Global Assistance annuleringsverzekering staat welke gebeurtenissen gedekt zijn. We geven een aantal voorbeelden:

 • overlijden of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een naast familielid (1e,2e en 3e graad);
 • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
 • zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;ernstige ziekte van een zaakwaarnemer;
 • echtscheiding;
 • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
 • ernstige schade aan jouw huis of bedrijf;
 • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband;
 • aangaan van een nieuw dienstverband na werkloosheid;
 • zorgplicht voor een familielid in 1e graad;
 • verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek;
 • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek;
 • overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.

Ben je al op vakantie maar moet je deze afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet gebruikte reisdagen.

Bij een annuleringsverzekering heb je, net als bij een reisverzekering, de keuze uit een eenmalige- of een doorlopende verzekering.

Annuleringsverzekering: ook dekking bij Corona (Covid-19)!

Als je alleen, met een reisgenoot of met je familie een vakantie gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd ook dekking hebben voor het geval dat jij, je reisgenoot of iemand van je gezin corona (Covid-19) oploopt. Dat valt bij ons onder de dekking van de annuleringsverzekering! Je kan de boeking van je vakantie annuleren, als jij of een van de verzekerde reisgenoten, voor vertrek, een coronabesmetting oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel corona testbedrijf.

Annuleringsverzekering Allianz Global Assistance: inclusief huisdieren

Indien je huisdier (uitsluitend hond, kat of paard) komt te overlijden, levensgevaarlijk ziek wordt of levensgevaarlijk ongevalsletsel oploopt binnen 7 dagen voor aanvang van de reis, mag je jouw vakantie annuleren.

Wanneer moet ik een tijdelijke annuleringsverzekering afsluiten?

De kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance moet je altijd direct bij de boeking of binnen 7 dagen na de boeking afsluiten.

Wat kost een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance?

De premie voor een annuleringsverzekering is bijzonder gunstig. En bij Reisverzekeringskorting.nl ontvang je ook nog eens 10% extra korting. Je hebt al een annuleringsverzekering vanaf 5,31% van de reissom (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Hoe sluit ik een kortlopende annuleringsverzekering af?

Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf eenvoudig een kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. De annuleringsverzekering biedt ook dekking voor huisdieren. Bereken hier de premie en sluit de verzekering af. Je ontvangt de polis direct per e-mail:

Meer informatie?

Wil je meer informatie over annuleringsverzekeringen of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 op werkdagen of stuur een email naar [email protected] in Apeldoorn.

Reisverzekeringkorting.nl is een intermediair waar je direct online verzekeringen van Allianz Global Assistance kunt afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance ! Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

GARANTIE: de extra korting op je reisverzekering gaat niet ten koste van de dekking of kwaliteit.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.