Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkoopste doorlopende reisverzekering werelddekking

Op zoek naar de goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking van Allianz en wil jij ook 10 tot 20% korting op de premie? Dat krijg je hier, alleen op deze website. Iedereen ontvangt altijd 10% online korting, maar ben je jonger dan 27 jaar dan kan de korting zelfs oplopen tot 20%! 

logo Allianz Global Assista

Je kunt hier al een uitstekende doorlopende reisverzekering met werelddekking afsluiten vanaf € 2,29 per maand. Goed en goedkoop, wat wil je nog meer?

De premie berekenen en het afsluiten van de doorlopende reisverzekering met werelddekking, doe je hier in slechts vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je krijgt van ons tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking ontvang je direct in je mailbox. Je kan een doorlopende reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste en voordeligste doorlopende reisverzekering met werelddekking!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055-5400409 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).


Nu 10% extra online korting

Op deze website ontvang je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering met werelddekking. Deze korting is doorlopend en stopt niet.

Je kan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs.

Ook 10 tot 10% Jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting van 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 20%! Zo maken we het wel heel voordelig voor jou!

Premie goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking

De premie voor een doorlopende reisverzekering met werelddekking is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen op deze website ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd < 27 jaar > 27 jaar
Budget €1,58 €1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid €3,30 €3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet €4,47 €4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Voordelen doorlopende reisverzekering met werelddekking

 • Goedkoop en keuzevrijheid; door jou op maat te maken.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • Grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Bereken zelf de premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt op de goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Hulp nodig?

Nog vragen over de goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking? Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking, nu tot 20% premiekorting!

De goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking scoor je hier, dankzij de 10-20% korting die wij je geven. Bij ons geen lokkertjes met een eenmalige korting, want onze korting is doorlopend. De korting ontvang je altijd. Iedere maand bij maanbetaling of iedere jaar bij jaarbetaling (de polis is na 1 jaar per maand opzegbaar, dus je zit er niet aan vast). De doorlopende reisverzekering van Allianz met werelddekking beste verzekering voor als je wat vaker en verder op vakantie gaat!

De premie voor de goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering met werelddekking vanaf € 2,29 per maand (inclusief 10% extra korting en jongerenkorting)!

Goedkoopste doorlopende reisverzekering werelddekking
Goedkoopste doorlopende reisverzekering werelddekking

Jij bent een reiziger met een mondiale blik. Veel landen op onze aardbol zijn een potentiële bestemming voor jou. Daarom wil je wereldwijd verzekerd zijn. Maar niet tegen de hoofdprijs ander gaat dit van je reisbudget af. Geen punt voor ons. In vrijwel alle gevallen kunnen wij jou de goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking aanbieden.

Maak vrijblijvend een premieberekening en vergelijk de prijs die je moet betalen met andere aanbieders. Krijg je dan een uitgeklede reisverzekering met beperkte dekking? Nee, zeker niet! De doorlopende reisverzekering is in het verleden meerdere keren gekozen tot beste koop. Ook dit jaar scoort de doorlopende reisverzekering (premium) van Allianz Global Assistance, 5 sterren op het gebied van verzekeringsvoorwaarden bij onderzoeksbureau Moneyview.

Jij gaat vaker en verder op vakantie

De doorlopende reisverzekering met werelddekking van Allianz is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en even een stedentripje tussendoor.

Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen waar ook ter wereld en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gemakkelijk toch, om permanent verzekerd te zijn tegen eventuele reis- of annuleringsschade?

Premie en voorwaarden goedkoopste doorlopende reisverzekering

De premie voor de goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering met werelddekking vanaf € 2,29 per maand (inclusief 10% extra korting en jongerenkorting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Allianz Global Assistance biedt drie verschillende basisdekkingen op de doorlopende reisverzekering. Deze zijn eenvoudig aan te passen met verschillende dekkingen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een reisverzekering op maat af te sluiten. Je bepaalt dus zelf wat je wel en niet wilt mee verzekeren.

De voordelen van een doorlopende reisverzekering met werelddekking:

 • Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten.
 • Gratis, medisch advies voor reizigers.
 • Snelle en zorgvuldige schadebehandeling bij problemen.
 • Kinderen meeverzekeren, óók als ze alleen op vakantie gaan.
 • Aan te vullen met de doorlopende annuleringsverzekering.

Doorlopende reisverzekering, gemakkelijk aanpassen aan je eigen wensen

Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is zeer compleet. Deze permanente reisverzekering zorgt er voor dat je continu verzekerd bent en is daarom geschikt voor liefhebbers van wintersport én zonvakanties. Maar je kunt de Doorlopende Reisverzekering met werelddekking volledig aanpassen aan je eigen wensen en deze bijvoorbeeld uitbreiden met een doorlopende annuleringsverzekering.

Ook financieel gezien zijn de Doorlopende reisverzekering en de Doorlopende Annuleringsverzekering aantrekkelijk. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de Doorlopende Reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een Kortlopende Reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een Doorlopende Reisverzekering werelddekking van Allianz. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar. Sluit nu online de Allianz Global Assistance Doorlopende reisverzekering met Doorlopende Annuleringsverzekering af en regel alles in één keer.

Doorlopende reisverzekering Allianz Global Assistance: geheel naar wens samen te stellen

Jij bepaald zelf wat je wel en niet wilt verzekeren tijdens je reis of vakantie. Je kunt daarom de doorlopende reisverzekering met werelddekking van Allianz Global Assistance zelf samenstellen. Je hebt allereerst de keuze uit drie dekkingen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
 • Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Bij alle drie de varianten bepaal je zelf wat je extra wilt meeverzekeren. S.O.S-hulpverlening, rechtsbijstand en een bagagedekking zitten standaard in je doorlopende reisverzekering. S.O.S-hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Uitgebreid tot € 3.500,- en met Compleet zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af.

Dekking Medische kosten

Wij adviseren je de dekking Medische kosten altijd mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland, bijvoorbeeld wanneer je in een privékliniek terecht komt of de repatriëringskosten. De dekking medische kosten geeft tijdens wintersport ook vergoeding voor vervoer per helikopter of ”banaan” van de piste. Allianz Global Assistance vergoedt zelfs het eigen risico van jouw zorgverzekering bij medische kosten in het buitenland.

Dekking Rechtsbijstand

Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is binnen Europa: kostprijs. Voor buiten Europa (als je ‘Werelddekking’ hebt afgesloten): tot € 50.000,-. Voor contractuele geschillen geldt dan wel een maximum van € 5.000,-.

Ongevallendekking

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is: Overlijden: € 25.000,- Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,- Heb je gekozen voor de dekking Ongevallen? Bij het beoefenen van bijzondere sporten, bijzondere wintersporten en technisch duiken is er geen recht op uitkering bij overlijden of invaliditeit als gevolg van een ongeval. Wil je dit meeverzekeren? Kies dan ook voor de dekking Ongevallen bijzondere sporten.

Werelddekking

Je bent standaard verzekerd voor geheel Europa, waaronder ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Kies je voor Werelddekking, dan ben je in de gehele wereld verzekerd.

Dekking Wintersport en bijzondere sporten

Deze optie is belangrijk wanneer je op wintersport gaat of bijzondere sporten tijdens je vakantie gaat beoefenen. Je bent dan verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken). Recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zijn zonder deze dekking al standaard meeverzekerd.

Dekking SOS Autohulp

De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Zo hoef je op vakantie met het hele gezin en veel bagage niet in een kleine huurauto te stappen.

Dekking uitbreiding naar 180 dagen

Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard op een doorlopende reisverzekering is dit 60 dagen. Let op: Vrijwilligerswerk en ‘taalcursussen’ tot maximaal 60 aaneengesloten dagen zijn standaard verzekerd als ze onderdeel uitmaken van een georganiseerde reis van een touroperator. Andere vormen van werken zijn niet verzekerd. Sluit hiervoor de Zakenreisverzekering of Globetrotter verzekering af.

Dekking Annuleringsverzekering

De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar. De dekking kan je eventueel uitbreiden naar € 3.000 per reis en € 15.000 per jaar. Ben je te laat om een annuleringsverzekering af te sluiten, dan kan je deze nog als extra optie afsluiten op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering (onder voorbehoud van acceptatie).

Dekking Annuleringsverzekering samengestelde reis

Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb je daarvoor dekking met deze aanvulling op je doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid jouw reis voort te zetten.

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering (Uitgebreid)

Doorlopende reisverzekering Allianz

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering Allianz (Uitgebreid)*
SOS HULPVERLENING
Opsporing en reddingsactiesKostprijs
Repatriëring Kostprijs
Extra reiskosten bij ziekte, ongeval, overlijdenKostprijs
Extra verblijfskosten bij ziekte, ongeval, overlijden€ 100,- per dag (max. 5 dagen)
Extra reiskosten bij overlijden/levensgevaar
familie
Kostprijs
Telecommunicatiekosten alarmcentrale Kostprijs
Telecommunicatiekosten overig€ 150,-
BAGAGE
Max. totaal verzekerd bedrag€ 3.500,-
Max. digitale/elektrische apparatuur € 1.750.-
Max. overige bagage€ 500,-
Max. tijdens reis aangeschafte goederen,
per item
€ 350,-
Schade aan logies/verblijf€ 500,-
Eigen risico bagage€ 50,-
MEDISCHE KOSTEN
Dokters- en ziekenhuiskosten buitenlandKostprijs
Tandheelkundige kosten buitenland€ 750,-
Dokters- en ziekenhuiskosten NederlandMax. € 1.000,-
Telefonische advies van Nederlandse ReisartsGratis
RECHTSBIJSTAND
Binnen EuropaKostprijs
Buiten EuropaMax. € 50.000,- met een maximum van € 5.000,- voor contractuele verschillen.
*Alle bedragen in deze dekking zijn per persoon, per reis.
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De verzekeraar bepaalt of je voor vergoeding in aanmerking komt. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een voordelige doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
 • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Meest gestelde vragen over de goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking (FAQ)

Lees hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden.

Hebben jullie de goedkoopste doorlopende reisverzekering met werelddekking?

Ja, de doorlopende reisverzekering met werelddekking is voordelige dankzij de korting van 10-20% die je doorlopende ontvangt. En je levert niet in op kwaliteit want in 2021 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.

Wat kost een doorlopende reisverzekering met werelddekking bij jullie?

De premie voor de doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering met werelddekking vanaf € 2,29 per maand (inclusief 10% extra korting en jongerenkorting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening. De korting staat onderaan en kan je zelf controleren.

Wat is de standaarddekking van de doorlopende reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS hulpverlening, rechtsbijstand en bagage. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kan de dekking uitbreiden naar eigen keuze, zoals met werelddekking en een annuleringsdekking.

Kan ik ook een annuleringsdekking afsluiten?

Jazeker, aanvullend op de doorlopende reisverzekering kun je een annuleringsdekking afsluiten. Hiermee krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500,- per polis per jaar). Een samengestelde reis is standaard gedekt. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de doorlopende reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kan je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Moet ik de dekking medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten wellicht niet volledig gedekt. Kies je voor werelddekking? Dan adviseren wij altijd één van de varianten van de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekeraar vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ook zijn medische kosten buiten Europa vaak hoger dan in Nederland.

Werelddekking op je doorlopende reisverzekering

Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance bepaal je zelf in welke landen je verzekerd bent. Deze keuze maak je door te kiezen voor een dekkingsgebied. Bij het afsluiten van de doorlopende reisverzekering is er keuze uit twee dekkingsgebieden:

 • Europa
 • Wereld*

*Een doorlopende reisverzekering met werelddekking is geldig in deze landen: Afghanistan, Albanië, Algerije, Amerikaanse Maagdeneilanden, Andorra, Angola, Anguilla, Antigua en Barbuda, Argentinië, Armenië, Aruba, Australië, Azerbeidzjan, Bahama’s, Bahrein, Bangladesh, Barbados, België, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Bolivia, Bosnië en Herzegovina, Botswana, Brazilië, Britse Maagdeneilanden, Brunei, Bulgarije, Burkina Faso, Burundi, Cambodja, Canada, Centraal-Afrikaanse Republiek, Chili, China, Colombia, Comoren, Congo-Brazzaville, Congo-Kinshasa, Cookeilanden, Costa Rica, Cuba, Curacao, Cyprus, Denemarken, Djibouti, Dominica, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, Egypte, El Salvador, Engeland, Equatoriaal Guinea, Eritrea, Estland, Ethiopië, Faeröer, Fiji, Filipijnen, Finland, Frankrijk, Frans Polynesië, Gabon, Gambia, Georgië, Ghana, Gibraltar, Grenada, Griekenland, Groenland, Guam, Guatamala, Guernsey, Guinee, Guinee-Bissau, Guyana, Haïti, Honduras, Hong Kong, Hongarije, Ierland, IJsland, India, Indonesië, Irak, Iran, Israël, Italië, Ivoorkust, Jamaica, Japan, Jemen, Jersey, Jordanië, Kaaimaneilanden, Kaapverdië, Kameroen, Kazachstan, Kenia, Kirgizië, Kiribati, Koeweit, Kosovo, Kroatië, Laos, Lesotho, Letland, Libanon, Liberia, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macau, Macedonië, Madagaskar, Malawi, Malediven, Maleisië, Mali, Malta, Man, Marokko, Marshalleilanden, Mauritanië, Mauritius, Mexico, Micronesia, Moldavië, Monaco, Mongolië, Montenegro, Montserrat, Mozambique, Myanmar, Namibië, Nauru, Nederland (alleen met een betaalde overnachting), Nepal, Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Niger, Nigeria, Niue, Noord-Ierland, Noord-Korea, Noordelijke Marianen, Noorwegen, Oeganda, Oekraïne, Oezbekistan, Oman, Oost-Timor, Oostenrijk, Pakistan, Palau, Panama, Papoea-Nieuw-Guinea, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Roemenië, Rusland, Rwanda, Saint Kitts en Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Salomonseilanden, Samoa, San Marino, Sao Tomé en Principe, Saoedi-Arabië, Schotland, Senegal, Servië, Seychellen, Sierra Leone, Singapore, Sint Maarten, Slovenië, Slowakije, Soedan, Somalië, Spanje, Sri Lanka, Suriname, Swaziland, Syrië, Tadzjikistan, Taiwan, Tanzania, Thailand, Togo, Tonga, Trinidad en Tobago, Tsjaad, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Turkmenistan, Turks en Caicoseilanden, Tuvalu, Uruguay, Vanuatu, Vaticaanstad, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten van Amerika, Vietnam, Wales, Wit-Rusland, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zweden en Zwitserland.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.