Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Doorlopende Reisverzekering Compleet van Allianz krijgt 5 sterren van Moneyview

Onderzoeksbureau Moneyview heeft in de Special Item aandacht besteed aan reisverzekeringen. Voor deze uitgave onderzochten zij de prijs en kwaliteit van doorlopende en kortlopende reisverzekeringen.

Doorlopende Reisverzekering Compleet krijgt 5 sterren van Moneyview

De onderzochte verzekeringen zijn beoordeeld met een ‘sterrenrating’. Dit jaar scoort de Doorlopende Reisverzekering Compleet van Allianz Global Assistance, 5 sterren op het gebied van verzekeringsvoorwaarden.

Beoordeling

Moneyview beoordeelt verzekeraars jaarlijks op zowel prijs als voorwaarden. Allianz Global Assistance heeft dit jaar vijf sterren gekregen voor de voorwaarden op de Doorlopende Reisverzekering Compleet. Voor de beoordeling van de voorwaarden zijn 40 doorlopende reisverzekeringen met elkaar vergeleken. Deze verzekeringen zijn beoordeeld op 170 criteria.

Sterrenrating

De ProductRating van MoneyView maakt op een eenvoudige manier duidelijk hoe een verzekering zich verhoud in vergelijking met soortgelijke verzekeringen. Reisverzekeringen kennen namelijk veel verschillende voorwaarden en kenmerken. Al die kleine lettertjes maakt het verkrijgen van inzicht lastig. De sterrenrating geeft dit inzicht op eenvoudige wijze en is volledig onafhankelijk. Allianz is dan ook trots dat zij een 5-sterrenrating hebben ontvangen voor de verzekeringsvoorwaarden van de Doorlopende Reisverzekering Compleet.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.