Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Doorlopende Reisverzekering Premium krijgt 5 sterren van Moneyview

Onderzoeksbureau Moneyview heeft in de Special Item aandacht besteed aan reisverzekeringen. Voor deze uitgave onderzochten zij de prijs en kwaliteit van doorlopende en kortlopende reisverzekeringen.

Doorlopende Reisverzekering Premium krijgt 5 sterren van Moneyview

De onderzochte verzekeringen zijn beoordeeld met een ‘sterrenrating’. Dit jaar scoort de Doorlopende Reisverzekering Premium van Allianz Global Assistance, 5 sterren op het gebied van verzekeringsvoorwaarden.

Beoordeling

Moneyview beoordeelt verzekeraars jaarlijks op zowel prijs als voorwaarden. Allianz Global Assistance heeft dit jaar vijf sterren gekregen voor de voorwaarden op de Doorlopende Reisverzekering Premium. Voor de beoordeling van de voorwaarden zijn 40 doorlopende reisverzekeringen met elkaar vergeleken. Deze verzekeringen zijn beoordeeld op 170 criteria.

Sterrenrating

De ProductRating van MoneyView maakt op een eenvoudige manier duidelijk hoe een verzekering zich verhoud in vergelijking met soortgelijke verzekeringen. Reisverzekeringen kennen namelijk veel verschillende voorwaarden en kenmerken. Al die kleine lettertjes maakt het verkrijgen van inzicht lastig. De sterrenrating geeft dit inzicht op eenvoudige wijze en is volledig onafhankelijk. Allianz is dan ook trots dat zij een 5-sterrenrating hebben ontvangen voor de verzekeringsvoorwaarden van de Doorlopende Reisverzekering Premium.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.