Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tot 20% op de doorlopende studenten reisverzekering!

Studenten reisverzekering nodig? Studenten tot 27 jaar ontvangen hier tot 20% korting op een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

logo Allianz Global Assista

Een doorlopende studenten reisverzekering v.a. slechts € 1,58 per maand (Europadekking).

De premie berekenen en het afsluiten van een Doorlopende Reisverzekering voor studenten, doe je hier in slechts drie eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je krijgt van ons tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Doorlopende Reisverzekering met studentenkorting ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Doorlopende Reisverzekering met studentenkorting!

Vragen over reisverzekeringen voor studenten? Bel: 055-5400409 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Tot 20% korting op je studenten reisverzekering

Studenten reisverzekering nodig?Je ontvangt hier tot 20% studentenkorting op een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance, de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld.

Studenten reisverzekering
Studenten reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering met Europadekking heb je al v.a. slechts € 1,58 per maand (SOS hulpverlening). Je bepaalt zelf waar je verzekerd voor wil zijn. Dus de basisdekking kan je gemakkelijk aanvullen met dekkingen die jij belangrijk vindt. Zo heb je ook een reisverzekering die volledig aansluit bij jouw reisgedrag. Profiteer van onze korting voor studenten en bespaar direct op je reisverzekering.

Studenten reisverzekering met korting

Natuurlijk wil je tijdens of na je studie op reis. Even wat anders dan een college en studieboeken voor je neus. Omdat je een beperkt budget hebt let je goed op je uitgaven. Desondanks wil je wel goed verzekerd op reis. Dat kan met de doorlopende studenten reisverzekering van Allianz Global Assistance. Studenten tot 27 jaar kunnen een korting op de premie krijgen die oploopt tot 20%. Alleen op deze website want naast de leeftijdskorting van 10% geven wij ook nog eens onze unieke online korting van 10%. Deze korting gaat natuurlijk niet ten koste van de dekking of de voorwaarden want deze zijn exact gelijk. Dus waarom duur doen als het goedkoop kan? Begin met besparen en pak de aantrekkelijke studentenkorting.

Goed en goedkoop: 5*****sterren beoordeling Moneview

Dat goed en goedkoop prima samengaan bewijst wel het predicaat ‘Hoogste waardering van MoneyView’. Elk jaar onderzoekt MoneyView de prijs en kwaliteit van reisverzekeringen. Net als eerdere jaren krijgt de Doorlopende Reisverzekering van Allianz met vijf sterren de hoogste waardering. In totaal onderzocht MoneyView 38 verzekeraars. Toch weer een extra zekerheid dat je met de doorlopende studenten reisverzekering van Allianz Global Assistance goed zit.

Premie doorlopende reisverzekering studenten

De premie voor een doorlopende studenten reisverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je student en jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Voordelen doorlopende studenten reisverzekering

 • Studenten reisverzekering; door jou op maat te maken.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld.
 • Studentenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de studenten reisverzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Hebben jullie een doorlopende studenten reisverzekering met 10-20% korting?

Ja, de doorlopende reisverzekering is voor studenten extra voordelig dankzij de korting van 10-20% die je doorlopende ontvangt. In 2021 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.

Wat kost een doorlopende reisverzekering met korting voor studenten?

De premie voor de doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering met Europadekking vanaf € 1,58 per maand (inclusief 10% extra korting en 10% studentenkorting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Wat is de standaarddekking van de doorlopende reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS hulpverlening, rechtsbijstand en bagage. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kan de dekking uitbreiden naar eigen keuze, zoals met werelddekking en een annuleringsdekking.

Kan ik ook een annuleringsdekking afsluiten?

Jazeker, aanvullend op de doorlopende reisverzekering kun je een annuleringsdekking afsluiten. Hiermee krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Een samengestelde reis is standaard gedekt. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de doorlopende reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kan je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Moet ik de dekking medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten wellicht niet volledig gedekt. Kies je voor werelddekking? Dan adviseren wij altijd één van de varianten van de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekeraar vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ook zijn medische kosten buiten Europa vaak hoger dan in Nederland.

Vragen?

Vragen over de studenten reisverzekering met korting? Stuur een e-mail: [email protected]isverzekeringkorting.nl of bel ons: telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Studentenkorting reisverzekering

Studenten tot 27 jaar ontvangen hier 20% korting op een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Studeren is al duur genoeg. Daarom ben je voorzichtig met je budget. Studenten kunnen hier flink besparen dankzij onze flinke kortingsregelingen. Met de doorlopende studenten reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je al voor € 1,58 in heel Europa verzekerd voor hulpverlening, SOS-kosten, rechtsbijstand en bagage. De doorlopende reisverzekering is gemakkelijk uit te breiden met dekkingen die jij belangrijk vindt, zoals een sportdekking en medische kosten.

Ben jij student en wil jij ook 10 tot 20% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting.nl Iedereen ontvangt 10% online korting, maar ben je jonger dan 27 jaar dan kan de korting zelfs oplopen tot 20%!

Lekker op vakantie tijdens je studie of een tijdje backpacken na je studie en natuurlijk pak je ook een weekje wintersport. In dat geval is de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance de meest voordelige oplossing voor studenten.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten

Het is voor studenten vaak voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Bereken zelf de premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel korting studenten krijgen op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Doorlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

Bij Allianz Global Assistance kunnen studenten kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
 • Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Je kunt voor Bagage kiezen uit 3 varianten:

Kortlopende reisverzekering Allianz
Bagagedekking Doorlopende Reisverzekering
Max. verzekerd p.p
BudgetVerzekerd bedrag:€ 1.000,-
Vergoeding foto-, film- en videoapparatuur, (spel) computer-
apparatuur, mobiele telefoons, PDA’s en
andere digitale/elektrische apparatuur:
€ 500,-
Vergoeding overige items excl. electronica (zoals fietsen, horloges, kledingstukken, opblaasboten, zonnebrillen, etc.) per item:€ 350,-
Vergoeding tijdens reis aangeschafte goederen per item€ 200,-
Vergoeding schade aan logies/verblijf per gebeurtenis:€ 350,-
Eigen risico:€ 75,-
UitgebreidVerzekerd bedrag:€ 3.500,-
Vergoeding foto-, film- en videoapparatuur, (spel) computer-
apparatuur, mobiele telefoons, PDA’s en
andere digitale/elektrische apparatuur:
€ 1.750,-
Vergoeding overige items excl. electronica (zoals fietsen, horloges, kledingstukken, opblaasboten, zonnebrillen, etc.) per item:€ 500,-
Vergoeding tijdens reis aangeschafte goederen per item:€ 350,-
Vergoeding schade aan logies/verblijf per gebeurtenis:€ 500,-
Eigen risico:€ 50,-
CompleetVerzekerd bedrag:€ 5.000,-
Vergoeding foto-, film- en videoapparatuur, (spel) computer-
apparatuur, mobiele telefoons, PDA’s en
andere digitale/elektrische apparatuur:
€ 3.500,-
Vergoeding overige items excl. electronica (zoals fietsen, horloges, kledingstukken, opblaasboten, zonnebrillen, etc.) per item:€ 1.000,-
Vergoeding tijdens reis aangeschafte goederen per item:€ 500,-
Vergoeding schade aan logies/verblijf per gebeurtenis:€ 1.000,-
Eigen risico:Geen

Doorlopende studenten reisverzekering Allianz Global Assistance: geheel naar wens samen te stellen

Jij bepaald als student zelf wat je wel en niet wilt verzekeren tijdens je reis of vakantie. Je kunt daarom de doorlopende studenten reisverzekering van Allianz Global Assistance zelf samenstellen. Bij alle drie de varianten van de doorlopende reisverzekering bepaal je zelf wat je extra wilt meeverzekeren. S.O.S. hulpverlening is de enige rubriek, die standaard in je doorlopende reisverzekering zit. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Uitgebreid tot € 3.500,- en met Compleet zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af. De hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt welke variant je kiest.

Dekking Medische kosten

Wij adviseren aan studenten om ook de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland, bijvoorbeeld wanneer je in een privékliniek terecht komt of de repatriëringskosten. De dekking medische kosten geeft tijdens wintersport ook vergoeding voor vervoer per helikopter of ”banaan” van de piste.

Tip: Wanneer je de dekking voor medische kosten afsluit, vergoedt Allianz Global Assistance zelfs het verplicht eigen risico van jouw zorgverzekering bij medische kosten in het buitenland. Dat kan je al € 360,- schelen. Toch veel geld voor de gemiddelde student.

Dekking Rechtsbijstand

Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is binnen Europa: kostprijs. Voor buiten Europa (als je ‘Werelddekking’ hebt afgesloten): tot € 50.000,-. Voor contractuele geschillen geldt dan wel een maximum van € 5.000,-.

Ongevallendekking

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is: Overlijden: € 25.000,- Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,-

Werelddekking

Je bent standaard verzekerd voor geheel Europa, waaronder ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de studenten reisverzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Kies je voor Werelddekking, dan ben je in de gehele wereld verzekerd. Dat is handig als je een tijdje gaat backpacken, wat veel studenten dan ook doen.

Dekking Wintersport en bijzondere sporten

Sommige studenten pakken ook een weekje wintersport. Kies dan voor de dekking wintersport. Deze optie is belangrijk wanneer je op wintersport gaat of bijzondere sporten tijdens je vakantie gaat beoefenen. Je bent dan verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bijvoorbeeld parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken). Recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zijn zonder deze dekking al standaard meeverzekerd.

Dekking SOS Autohulp

De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Zo hoef je op vakantie met het hele gezin en veel bagage niet in een kleine huurauto te stappen.

Dekking uitbreiding naar 180 dagen

Ga je na je studie wat langer weg, dan kan je jouw doorlopende studenten reisverzekering uitbreiden. Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard op een doorlopende reisverzekering is dit 60 dagen. Let op: Vrijwilligerswerk en ‘taalcursussen’ tot maximaal 60 aaneengesloten dagen zijn standaard verzekerd als ze onderdeel uitmaken van een georganiseerde reis van een touroperator. Andere vormen van werken zijn niet verzekerd. Sluit hiervoor de Globetrotter Verzekering af.

Dekking Annuleringsverzekering

De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar. De dekking kan je eventueel uitbreiden naar € 3.000 per reis en € 15.000 per jaar. Ben je te laat om een annuleringsverzekering af te sluiten, dan kan je deze nog als extra optie afsluiten op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering (onder voorbehoud van acceptatie).

Gratis medisch advies voor studenten en altijd in het Nederlands

Je voelt je niet lekker. Dan heb je wellicht behoefte aan medisch advies. Juist op vakantie. Met een Doorlopende Reisverzekering is iedere student verzekerd van ondersteuning van de Reisarts van Allianz Global Assistance. En mocht het nodig zijn, dan kan hij je doorverwijzen naar de beste arts of het beste ziekenhuis in de buurt. Ook vóór je reis helpt Allianz Global Assistance je graag: met professioneel Inentingsadvies.

Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld

Als je kosten hebt gemaakt voor schade, wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk na je reis weer terug ontvangen. Heb je een Doorlopende Reisverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance dan wordt altijd de situatie bekeken waarin de schade is ontstaan om schade zo eerlijk mogelijk te behandelen. Meld je de schade online? Dan zorgt Allianz Global Assistance ervoor dat je schade aangifte binnen 5 werkdagen is afgehandeld. Stuur je de schade met de post via een schade aangifteformulier? Dan streven we ernaar om deze binnen 10 werkdagen af te handelen.

Vragen?

Vragen over de doorlopende studenten reisverzekering? Stuur een e-mail:[email protected] of bel ons, telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen).

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.