Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Globetrotter verzekering Allianz nu tot 20% tussenjaar studentenkorting! Pak dat voordeel!

Allianz

Allianz
Globetrotter Verzekering voor Studenten met korting!

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gratis gedekt

Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Nu 10% extra online korting, alleen op deze website!

Nu tot 20% tussenjaar studentenkorting op een Globetrotter Verzekering, uitsluitend bij Reisverzekeringkorting. De beste keuze voor studenten, globetrotters en backpackers!

Een tijdje backpacken na je studie? Een tussenjaar? Een stage of studie in het buitenland? Dan wil je ook goed verzekerd zijn, en tevens je voordeel pakken. Dat kan hier met studentenkortingen die oplopen tot 20%!

Tussenjaar studentenkorting

Tijdens je hogeschool of universitaire opleiding kan je een tussenjaar nemen. Bijvoorbeeld om te werken of vrijwilligerswerk te doen in het buitenland. Je kan verschillende dingen doen in een tussenjaar, bijvoorbeeld:

 • reizen;
 • werken in het buitenland;
 • vrijwilligerswerk;
 • een taalcursus;
 • werken als au-pair;
 • een jaar high school of college in het buitenland;

Allemaal prima opties. Wat wil je graag doen in het buitenland? De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit zijn populaire activiteiten voor een tussenjaar.

Globetrotter verzekering met tot 20% tussenjaar studentenkorting!
Globetrotter verzekering met tot 20% tussenjaar studentenkorting!

Vrijwilligerswerk

Je inzetten voor anderen. Een steentje bijdragen. Praktijkervaring opdoen. Je onderdompelen in een andere cultuur. En ondertussen een (nieuwe) taal leren en veel vrienden maken. Allemaal redenen waarom vrijwilligerswerk een goed idee is voor een tussenjaar.

High school of college

Een tussenjaar op een high school of college is een unieke manier om te ervaren hoe het leven er ergens anders uitziet. En om je taalkennis met reuzensprongen te verbeteren. Op een college mag je vaak (deels) je eigen vakkenpakket samenstellen. Dat is een mooie manier om te proeven aan verschillende vakken. Handig als je nog niet weet wat je wil gaan studeren.

Au pair

Meedraaien in een gezin, een vreemde taal beter leren spreken en een andere cultuur van binnenuit leren kennen. Werken als au pair is een betaalbare manier om je tussenjaar in te vullen. In ruil voor kost, inwoning en zakgeld ondersteun je een gezin bij de zorg voor de kinderen. In je vrije tijd kun je je omgeving verkennen, tijd besteden aan je hobby’s, een cursus volgen of vrienden opzoeken.

Reizen en werken

Een tussenjaar waarbij je reizen en werken combineert is praktisch en populair. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Let wel goed op of je een werkvergunning nodig hebt. Controleer ook of je je Nederlandse zorgverzekering mag aanhouden.

Taalcursus

Tijdens je tussenjaar een taalcursus volgen in het buitenland is dé manier om je taalkennis bij te spijkeren. Het aanbod is groot. En de variatie ook. Er zijn cursussen voor beginners tot gevorderden. En hoe lang de cursussen duren verschilt ook enorm: van een week tot een heel jaar.

Globetrotter verzekering voor studenten

Kan een goede reisverzekering voor studenten ook goedkoop zijn? Ja, in dit geval wel, want je krijgt van Reisverzekeringkorting.nl 10% studentenkorting en tot 10% jongerenkorting op de Globetrotter Verzekering. Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Globetrotter Verzekering met studentenkorting afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen.

Studenten op reis

Een Globetrotter Verzekering wordt voornamelijk afgesloten door studenten en backpackers, die er op uit trekken om voor een langere periode de wereld te verkennen (maximaal 24 maanden), zoals bij een tussenjaar. Bijzonder aan deze verzekering is dat je mag werken tijdens je reis en dat als jij je zorgverzekering in Nederland opzegt, je met de dekking ‘Medische kosten volledig’ toch verzekerd bent voor geneeskundige kosten in het buitenland

Reisverzekering met gunstige premie voor studenten v.a. slechts € 8,51 per maand

De goedkoopste Globetrotter Verzekering voor studenten kost hier slechts € 8,51 per maand (SOS-dekking). Je bent dan verzekerd in geheel Europa (werelddekking kan natuurlijk ook)! Sluit in 3 simpele stappen de voordelige Globetrotter Verzekering voor studenten af. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis met studentenkorting en de voorwaarden direct per e-mail.

De Globetrotter Verzekering kan je helemaal afstemmen op jouw specifieke reissituatie tijdens je tussenjaar. Of je nu vrijwilligerswerk gaat doen, in het buitenland gaat studeren, stage lopen, rondreizen, backpacken, werken of als au pair naar het buitenland gaat, de Globetrotter Verzekering is altijd de beste keuze voor studenten.

Globetrotter Verzekering Allianz
Maandpremies Globetrotter Verzekering
< 27 jaar> 27 jaar
SOS hulpverlening Europadekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€8,51
€8,91
.
€9,45
€9,90
SOS hulpverlening werelddekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€16,20
€17,82
.
€18,00
€19,80
Bagage Europadekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€2,43
€4,86
€7,29
.
€2,70
€5,40
€8,10
Bagage werelddekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€2,84
€5,67
€8,51
.
€3,15
€6,30
€9,45
Medische Kosten Europadekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€6,89
€23,90
.
€7,65
€26,55
Medische Kosten werelddekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€8,10
€27,95
.
€9,00
€31,05
Ongevallen€2,23€2,48
Rechtsbijstand€2,03€2,25
Aansprakelijkheid€2,43€2,70
Wintersport en bijzondere sporten€2,23€2,48
SOS Autohulp (alleen Europa)€6,08€6,75
Premies zijn vanaf, maak een premieberekening voor de exacte premie.

Bereken hier de premie met korting voor je Globetrotter Verzekering

Bereken zelf eenvoudig de voordelige premie. En zie onderaan hoeveel studentenkorting je krijgt. Je kunt daarna de Globetrotter Verzekering afsluiten in slechts een paar stappen. De polis en voorwaarden ontvang je direct per e-mail. Handig, snel en voordelig. Betalen doe je via iDeal of via een éénmalige automatische incasso.

Heb je nog geen Globetrotter Verzekering met een tussenjaar stundentenkorting voor jouw reis naar het buitenland? Sluit hem hieronder af:

Standaarddekking Globetrotter Verzekering voor studenten

Je stelt als student de Globetrotter Verzekering op maat samen. Je bepaalt zelf waarvoor je wel of niet gedekt wilt zijn, alleen de SOS dekking is verplicht. Zo betaal je nooit teveel premie Dankzij de extra studentenkorting ben jij hier voordeliger uit dan elders. En met de Assistant Services ben je helemaal verzekerd van extra zekerheid tijdens jouw reis. De dekkingen waaruit je kunt kiezen zijn:

 • Ongevallen
 • Bagage Budget, Uitgebreid of Compleet
 • Medische Kosten Aanvullend/Volledig (optioneel)
 • Rechtsbijstand
 • Aansprakelijkheid

Aanvullende dekkingen:

 • S.O.S. Autohulp
 • Wintersport en bijzondere sporten
 • Werelddekking

Zoals gezegd is alleen S.O.S. Hulpverlening verplicht. Deze dekking is voor o.a.: extra verblijfskosten, repatriëring, opsporing- en reddingskosten.

Je kunt de Globetrotter Verzekering ook uitbreiden met de onderstaande services, deze bieden nog meer zekerheid voor studenten en beschermen de bagage èn jou persoonlijk. Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar in Nederland die deze unieke services aanbiedt.

Werken tijdens je reis

Studenten kiezen er soms voor om tijdens de vakantie te gaan werken, om de reis en het verblijf te bekostigen. Door het lange verblijf in het buitenland zijn er specifieke risico’s. Allianz Global Assistance heeft hiervoor de voordelige Globetrotter Verzekering. en wij bieden je de unieke tussenjaarkorting op de toch al voordelige premie.

Waarom een Allianz Globetrotter Studenten Verzekering?

Het bijzondere aan een Globetrotter Verzekering is dat je hem voor een langere periode kunt afsluiten. Een doorlopende reisverzekering kent een maximum verzekeringsduur bij een verblijf in het buitenland. Een kortlopende reisverzekering is relatief duur, als je deze voor een langere periode afsluit. Het is de enige reisverzekering die je nog kan afsluiten, als je jouw zorgverzekeraar hebt opgezegd. Wat ook afwijkt, is dat je werkzaamheden mag verrichten in het buitenland (afhankelijk van het risico, met of zonder toeslag).

Wanneer heb je een Globetrotter Reisverzekering nodig?

De Globetrotter Reisverzekering is de beste keuze wanneer je 8 weken tot 24 maanden aaneengesloten in het buitenland gaan reizen, studeren of werken. Met deze verzekering verzeker je jezelf o.a. voor:

 • Reisongevallen
 • Reisbagage
 • SOS-kosten
 • Rechtsbijstand
 • Aansprakelijkheid
 • Gevaarlijke sporten
 • Medische kosten (aanvullend of volledig).

Je kunt 24 uur per dag contact opnemen met de Allianz Global Assistance Alarmcentrale bij problemen. Met deze reisverzekering mag je ook gaan werken in het buitenland. Sommige werkzaamheden zijn standaard meeverzekerd, voor andere moet je een toeslag betalen van 10 tot 100%.

Globetrotter verzekekering Allianz
Dekkingsoverzicht Globetrotter Verzekering
A. SOS HULPVERLENING
Opsporing- en reddingsacties:Max. €50.000,- per persoon per gebeurtenis
Repatriëring verzekerde + een reisgenoot:Kostprijs
Reiskosten als gevolg van een ongeval:Kostprijs
Verblijfskosten als gevolg van een ongeval:Max. €75,- per persoon per dag
Onvoorziene reis- en verblijfskosten i.v.m. oponthoud, natuurgeweld of staking:Terugreiskosten na het einde van de voorgenomen verblijfsduur per openbaar naar Nederland, kostprijs. Extra verblijfskosten max. €75,- per dag.
Telecommunicatiekosten:Max. €100,- per persoon per polis
B. ONGEVALLEN
Vergoeding bij overlijden:Standaard €25.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 5.000,-
Vergoeding bij blijvende invaliditeit:Standaard €75.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 25.000,-
C. BAGAGE
Verzekerd bedrag reisbagage
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. €1.500,-
Max. €3.500,-
Max. €5.000,-
Eigen risico reisbagage schade
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
€ 75,-
€ 50,-
€ 0,-
Vergoeding foto-, film- en videoapparatuur, (spel)computers, mobiele telefoons en andere digitale/elektrische apparatuur
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 750,-
Vergoeding overige items (zoals fietsen, horloges, kledingstukken, zonnebrillen, etc.) per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Vergoeding tijdens reis aangeschafte goederen per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Vergoeding van schade aan logies/verblijf
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Contant geld
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
D. MEDISCHE KOSTEN (bedragen per persoon per polis)Aanvullend en Volledig
Telefonisch advies van Nederlandse reisarts van Allianz Global Assistance:Gratis
Dokters en ziekenhuiskosten in het buitenland:Kostprijs
Vergoeding tandheelkundige kosten bij spoedeisende hulp:Max. €250,-
Vergoeding aangeschafte /gehuurde krukken of rolstoel:Max. €250,-
Eventuele nabehandeling in Nederland:Max. €1.000,-
Dokters- en ziekenhuiskosten in Nederland tijdens tussentijds bezoek van max. 21 dagen:Max. €25.000,-
Eigen risico:Max. €100,-
E. RECHTSBIJSTAND
Europa;Kostprijs
Buiten Europa:Max. €5.000 bij contractuele geschillen of € 50.000,- voor overige gebeurtenissen
F. AANSPRAKELIJKHEID
Uitkering voor aansprakelijkheid:
In Australie:
Max. €1.000.000,-
Max. €1.500.000,-
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Voor wie is de reisverzekering bedoeld?

Zoals gezegd voor Globetrotters, backpackers, studenten en andere reizigers die voor een langere periode naar het buitenland gaan, zoals bij een tussenjaar. Maar ook:

 • Studenten die in het buitenland gaan werken.
 • Studenten die stage gaan lopen in het buitenland.
 • Studenten die in het buitenland gaan studeren.
 • Studenten die vrijwilligerswerk gaan verrichten in het buitenland.
 • Studenten die als ‘au pair’ gaan werken in het buitenland.

Welke voordelen heeft de Globetrotter Verzekering voor studenten?

De belangrijkste voordelen van een Globetrotter Verzekering voor studenten zijn:

 • Afgestemd op de student die voor een langere periode naar het buitenland gaat om te reizen en/of werken.
 • De verzekering biedt dekking voor werkzaamheden, vrijwilligerswerk, studie, stage en sporten in het buitenland.
 • De mogelijkheid om tussentijds een bezoek aan Nederland te brengen.
 • Goedkoper dan een kortlopende reisverzekering.

Vragen over een Globetrotter Verzekering voor studenten?

Wil je meer weten over de goedkope Globetrotter Reisverzekering met tussenjaar korting voor studenten? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons: Telefoon 055 540 04 08 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.