Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Ontvang tot 20% korting: Allianz Doorlopende Reisverzekering

Ontvang alleen op deze website ieder jaar weer tot 20% premiekorting op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Ben jij op zoek naar een goede en voordelige doorlopende reisverzekering met een ruime dekking? Op deze website ontvang je jongerenkorting en extra online korting. Nergens voordeliger en laagste prijsgarantie!

 • Doorlopende reisverzekering v.a.: € 1,58 p/m (incl. 10-20% korting)!

De premie berekenen en het afsluiten van een doorlopende reisverzekering, doe je hier in slechts drie eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je krijgt van ons tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de doorlopende reisverzekering van Allianz ontvang je direct per e-mail in je mailbox. Je kan een doorlopende reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste doorlopende Reisverzekering!

Vragen over doorlopende reisverzekeringen? Bel: 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Lees hier meer informatie over de Allianz reisverzekering:

Nu tot 20% korting op de premie van een Allianz doorlopende reisverzekering

Wil jij ook 10 tot 20% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting.nl Iedereen ontvangt 10% online korting, maar ben je jonger dan 27 jaar dan kan de korting zelfs oplopen tot 20%! 

De doorlopende reisverzekering van Allianz krijgt de hoogste waardering van MoneyView. Elk jaar onderzoekt MoneyView de prijs en kwaliteit van 38 doorlopende reisverzekeringen. Net als eerdere jaren krijgt de doorlopende reisverzekering van Allianz vijf sterren voor de hoogste waardering.

Allianz Doorlopende reisverzekering

Alleen verzekeren wat echt nodig is

Alleen verzekeren wat echt nodig is. Dat is het uitgangspunt van de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. De basis van je reisverzekering is altijd de dekking ‘SOS hulpverlening’ in combinatie met een dekking voor rechtsbijstand en voor je bagage. Omdat jij het beste de waarde van je bagage kent, bepaal je zelf de hoogte van deze dekking. Daarnaast kun je kiezen voor extra dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Zo stel je zelf eenvoudig de doorlopende reisverzekering samen die past bij jouw manier van reizen.

Dit betekent Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar;
 • eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd;
 • meer dan 60 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening;
 • professionele hulp in het Nederlands;
 • snelle en eerlijke schadebehandeling;
 • het inschakelen van artsen of ziekenhuizen ter plaatse.

Kies je voor de doorlopende reisverzekering van Allianz, dan ben je verzekerd bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met 21.500 medewerkers wereldwijd en een internationaal netwerk van 900.000 medische dienstverleners. Dat biedt jou zekerheid en betrouwbaarheid voor snelle en deskundige hulpverlening bij calamiteiten.

Allianz heeft eigen vestigingen in 41 landen en ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan.

Ook verzekerd bij een Corona besmetting

Omdat corona voorlopig niet meer weg gaat of mogelijk wel voor altijd blijft, heeft Allianz Global Assistance een aantal unieke corona dekkingen toegevoegd bij de doorlopende reisverzekering. Zo weet je precies waar je aan toe bent voordat je een vakantie gaat boeken naar het buitenland of als je al op reis bent en te maken krijgt met corona (Covid-19) of quarantaine. In alle gevallen geldt natuurlijk wel dat corona vastgesteld moet zijn met een positieve PCR-test of antigeen-test.

Dit is verzekerd op de Allianz doorlopende reisverzekering (met dekking medisch kosten) in groene en gele gebieden:

 • Medische kosten bij diagnose corona: Geldt voor geel, groen en oranje gebieden.
 • Extra reis- en verblijfskosten bij ziekenhuisopname: alle noodzakelijke kosten.
 • Verplichte individuele quarantaine: extra verblijfskosten + latere terugvluchtvergoeding. Extra verblijfskosten maximaal € 100 per dag. Vergoeding latere terugvlucht tegen kostprijs (totale vergoeding extra reis- en verblijfskosten is maximaal € 1.000 per persoon).
 • Denied boarding (alleen corona gerelateerd en alleen terugvlucht): vergoeding extra verblijfskosten: bedrag per persoon per dag maximaal € 100. Vergoeding latere terugvlucht: kostprijs (alleen voor reizen binnen EU en buiten de EU alleen voor pakketreizen).
 • Vergoeding verplichte (PCR- of Antigeen-)test: indien op medisch voorschrift.

Zoals je kan zien biedt de doorlopende reisverzekering met corona dekking van Allianz jouw meer zekerheid, zonder dat je daarvoor extra premie hoeft te betalen.

10% extra online korting

Alleen op deze website van Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een doorlopende reisverzekering van Allianz. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis actief is. Zo blijf je altijd profiteren van de laagste premie.

10% jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons ook jongerenkorting van 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 20%! Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Doorlopende reisverzekering voor Europa

Een voordelige doorlopende reisverzekering voor Europa sluit je hier met een flinke korting af. Wanneer je de doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluit ben je altijd in heel Europa verzekerd, maar de Europadekking gaat nog verder en geldt ook voor alle landen aan de Middellandse Zee, zoals Israël, Tunesië, Egypte en Marokko. Je hebt bij ons al een doorlopende reisverzekering Europa vanaf € 1,58 per maand. Dat is inclusief 20% korting op de premie die je bij ons ontvangt indien jij jonger bent dan 27 jaar. Ben je ouder dan 27 jaar, dan ontvang je doorlopend 10% korting op de premie. De korting kan je ook berekenen en staat onderaan bij de totaalpremie.

Premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen op deze website ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan kan de korting oplopen tot 20%, dankzij onze jongerenkorting. Zie onderstaande premietabel voor een indicatie:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Voordelen doorlopende reisverzekering

 • Goedkoper als je vaker of langer op vakantie gaat.
 • Alleen hier 10% extra korting op de premie!
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Premie voor maximaal 1 kind.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering.

Voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Bereken zelf de premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel. De jaarpolis reisbijstandverzekering met korting is ook voor Belgen af te sluiten.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de doorlopende reisverzekering van Allianz (FAQ)

Misschien wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten, maar heb je nog een aantal vragen? Hieronder staan de meest gestelde vragen over de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Wat voor doorlopende reisverzekering heeft Allianz?

De reisverzekering bestaat uit twee vaste dekkingen: SOS-hulpverlening (inclusief Rechtsbijstand) en Bagage. Je hebt de keuze uit 3 pakketten:
Budget: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 1.500) + rechtsbijstand. Dit pakket kan je niet uitbreiden.
Uitgebreid: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 3.500) + medische kosten + rechtsbijstand. Je kan dan optioneel nog kiezen voor de dekkingen: ongevallen, wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.
Compleet: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 5.000) + medische kosten + ongevallen + rechtsbijstand. Je kan dan optioneel nog kiezen voor de dekkingen: wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.

Waarom heeft Allianz een aantal standaard dekkingen op de doorlopende reisverzekering?

Allianz, heeft als grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, gekozen voor een aantal vaste dekkingen, zodat klanten makkelijker en sneller de juiste keuze kunnen maken.

Waarom is de rechtsbijstandverzekering een verplicht onderdeel bij Allianz?

Veel rechtsbijstandsverzekeringen bieden in het buitenland geen of slechts een beperkte dekking. Gebeurt er iets tijdens je reis? Ontstaat er bijvoorbeeld een geschil over een huurappartement of huisje? Dan staat Allianz je bij en worden ook de kosten door hun vergoed. Deze hulp past bij Allianz als reisverzekeraar en hulpverlener.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger dan een kortlopende?

Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering voordeliger is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger. 

Wat kost een doorlopende reisverzekering bij Allianz?

Je hebt bij ons al een doorlopende reisverzekering Europa vanaf € 1,58 per maand. Dat is inclusief 20% korting op de premie die je bij ons ontvangt indien jij jonger bent dan 27 jaar. Ben je ouder dan 27 jaar, dan ontvang je doorlopend 10% korting op de premie. De korting kan je ook berekenen en staat onderaan bij de totaalpremie. De premie is natuurlijk afhankelijk van de dekkingen die je zelf kiest daarom kan je altijd vrijblijven een premieberekening maken.

Geven jullie jongerenkorting op de doorlopende reisverzekering?

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 10% korting op de totale premie van de doorlopende reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Ook als je niet meer thuis woont, maar vanwege je studie op kamers woont. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting.

Wie is er verzekerd op de doorlopende reisverzekering?

De doorlopende reisverzekering van Allianz is geschikt voor alleenstaanden, gezinnen met of zonder kinderen en eenoudergezinnen. Heb je een gezin met meer kinderen, dan hoef je maar voor 1 kind premie te betalen.

Zijn mijn uitwonende kinderen meeverzekerd?

Bij de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance zijn uitwonende studerende kinderen tot 27 jaar gewoon meeverzekerd op de polis van de ouders. Misschien zelfs wel gratis omdat je maar voor één kind premie hoeft te betalen.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de doorlopende reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Waar ben ik verzekerd?

Tot Europa rekenen we ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. De dekking geldt ook in Rusland, tot de Oeral en de Kaukasus. Ook zeereizen tussen de genoemde gebieden vallen onder de dekking. De Europadekking van de reisverzekering is in de volgende landen/gebieden geldig:
Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittanië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Wat is de maximale aaneengesloten reisduur?

De doorlopende reisverzekering heeft standaard een reisduur van maximaal 60 aaneengesloten dagen en dit kan je tegen een toeslag uitbreiden naar 180 aaneengesloten dagen. Ga je langer op reis? Dan is de Globetrotter Verzekering het meest geschikt; hiermee kan je maximaal 24 maanden aaneengesloten op reis.

Moet ik medische kosten meeverzekeren ik heb toch al een zorgverzekering met werelddekking?

Als je alleen een zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten wellicht niet volledig gedekt. Kies je voor werelddekking? Dan adviseren wij altijd om de dekking ‘medische kosten’ mee te verzekeren. Je zorgverzekeraar vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Zo zijn bijvoorbeeld repatriëringskosten niet verzekerd op een zorgverzekering. Ook zijn medische kosten buiten Europa vaak hoger dan in Nederland, het verschil moet je dan zelf bijbetalen. wil je dat niet, kies dan voor de dekking ‘medische kosten’.

Is een corona besmetting meeverzekerd op de doorlopende reisverzekering?

Ja, mits je ‘medische kosten’ hebt meeverzekerd. Als je verblijft in een gebied waar kleurcode groen, geel of oranje geldt ben je verzekerd voor medische kosten (mits meeverzekerd). Hierbij maakt het niet uit of je wel of niet gevaccineerd bent. Extra reis- en verblijfkosten als gevolg van een corona besmetting zijn alleen gedekt in kleurcode geel of groen of als je in het ziekenhuis wordt opgenomen.

Wat houdt Reisarts van Allianz in?

Verzekerden met een doorlopende reisverzekering van Allianz kunnen tijdens hun reis of vakantie bellen met een verpleegkundige of arts van de alarmcentrale, met vragen over hun gezondheid. De artsen van de alarmcentrale geven op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur, advies volgens de richtlijnen Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG).

Kan ik ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten?

Jazeker, aanvullend op de doorlopende reisverzekering kun je een annuleringsdekking afsluiten. Hiermee krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Een samengestelde reis is standaard gedekt. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto.

Ik woon niet in Nederland. Kan ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Ja, dat kan als je in België woont of in Duitsland binnen een straal van 100 km van de Nederlandse grens.

Wat is de opzegtermijn van de doorlopende reisverzekering?

De doorlopende verzekering is na de eerste termijn van 12 maanden, dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Allianz Doorlopende Reisverzekering nu tot 20% KORTING

Allianz Doorlopende Reisverzekering nu tot 20% KORTING

Allianz Doorlopende reisverzekering voor als je regelmatig op reis gaat!

Nu 10 tot 20% korting op je Doorlopende reisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor als je wat vaker op vakantie gaat!

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en even een stedentripje tussendoor. Als je nu de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, kun je hier lekker mee doorgaan. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gemakkelijk toch, om permanent verzekerd te zijn tegen eventuele reis- of annuleringsschade?

Premie en voorwaarden doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf € 1,58 per maand (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Allianz Global Assistance biedt drie verschillende basisdekkingen (Budget, Uitgebreid en Compleet) op de doorlopende reisverzekering. Uitgebreid en Compleet zijn eenvoudig aan te passen met verschillende dekkingen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een reisverzekering op maat af te sluiten. Je bepaalt dus zelf wat je wel en niet wilt mee verzekeren.

Doorlopende reisverzekering, gemakkelijk aanpassen aan je eigen wensen

Doorlopende reisverzekering van Allianz is zeer compleet. Deze permanente reisverzekering zorgt er voor dat je continu verzekerd bent en is daarom geschikt voor liefhebbers van wintersport én zonvakanties. Maar je kunt de doorlopende reisverzekering volledig aanpassen aan je eigen wensen.

Ook financieel gezien zijn de doorlopende reisverzekering en de doorlopende annuleringsverzekering aantrekkelijk. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering van Allianz. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Sluit nu online de Allianz Global Assistance Doorlopende reisverzekering met Doorlopende Annuleringsverzekering af en regel alles in één keer.

Doorlopende reisverzekering Allianz Global Assistance: geheel naar wens samen te stellen

Jij bepaald zelf wat je wel en niet wilt verzekeren tijdens je reis of vakantie. Je kunt daarom de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance zelf samenstellen. Je hebt allereerst de keuze uit drie standaarddekkingen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
 • Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Bij de laatste twee varianten bepaal je zelf wat je extra wilt meeverzekeren. S.O.S. hulpverlening, bagage en rechtsbijstand zit standaard in je doorlopende reisverzekering zit. S.O.S. hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Uitgebreid tot € 3.500,- en met Compleet zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis.

Algemene dekkingen

De basis van de doorlopende reisverzekering is de dekking SOS hulpverlening, aangevuld met een rechtsbijstand- en bagage- dekking. Je bepaalt zelf de hoogte van de bagagedekking door te kiezen voor € 1.500, € 3.500 of € 5.000,-. Daarnaast kun je kiezen voor een aantal aanvullende dekkingen om je verzekering compleet te maken.
SOS-hulpverlening, inclusief rechtsbijstand (standaard), dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten door een ongeval, ziekte of overlijden van jezelf of naaste familie. Je belt onze alarmcentrale en wij regelen alles voor je.

Ook ben je standaard verzekerd voor rechtsbijstand in het buitenland. Binnen Europa wordt juridische hulp volledig vergoed. Reis je buiten Europa? Dan wordt deze tot maximaal € 50.000 vergoed.

Bagage (standaard, keuze uit € 1.500, € 3.500 en € 5.000)

Hiermee is verlies, diefstal of schade van persoonlijke bezittingen of bagage gedekt. Je bepaalt zelf voor welk bedrag je jouw bagage verzekert.

Medische kosten

Deze dekking behoedt je voor torenhoge kosten in het buitenland. Alle medische kosten in het buitenland worden volledig vergoed. Ook heb je recht op gratis telefonisch medisch advies van onze Reisarts. En voor de reis helpen we je met inentingsadvies.

Aanvullende dekkingen

Behalve de algemene dekkingen bieden we aanvullingen. Afhankelijk van je reisgedrag kun je deze aan je verzekering toevoegen. Zo ga je goed verzekerd op reis en kun je onbezorgd genieten van je vakantie.

Ongevallen

Deze dekking biedt een éénmalige uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval tijdens je reis in het buitenland.

Wintersport en Risicosporten

Als je op wintersportvakantie gaat of een andere risicovolle sport gaat beoefenen tijdens je reis, is het noodzakelijk de dekking Wintersport en Risicosporten toe te voegen aan je verzekering. Daarbij is ook je (winter) sportuitrusting verzekerd.

Werelddekking

Standaard ben je verzekerd in Europa en het Middellandse Zeegebied. Ga je verder weg? Dan kun je de verzekering uitbreiden met werelddekking.

SOS autohulp

Wanneer je de dekking SOS autohulp toevoegt aan je verzekering, kun je rekenen op hulp bij pech onderweg.

Uitbreiding naar 180 dagen

Standaard ben je 60 dagen aaneengesloten verzekerd. Tegen een toeslag kun je dit uitbreiden naar 180 dagen.

Doorlopende Annuleringsverzekering

Je reis moeten annuleren, dat is al vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Daarom kun je de Doorlopende Annuleringsverzekering aan je Doorlopende Reisverzekering toevoegen*. Je krijgt dan bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. En moet je de reis onverwachts afbreken? Dan worden de niet gebruikte dagen vergoed. Vertrek je binnen een bepaalde periode naar een gebied waar recent een aanslag of ramp heeft plaatsgevonden? Ook dan vergoeden wij de kosten van annulering van je reis.

Quarantainedekking

Als je voor vlak voor vertrek besmet raakt met Covid-19 en hierdoor niet op reis kan, dan worden de annuleringskosten vergoed. En als je door een besmetting met Covid-19 in quarantaine moet in het buitenland, dan heb je dankzij de quarantainedekking, die standaard op je verzekering zit, nergens omkijken naar. We vergoeden je langere verblijf tot 5 dagen. En dat nieuwe vliegticket regelen we ook voor je.

*Je kunt alleen een annuleringsverzekering aan je reisverzekering toevoegen, als je de dekking Medische kosten hebt afgesloten.

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering (Uitgebreid)

Doorlopende reisverzekering Allianz

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering Allianz (Uitgebreid)*
SOS HULPVERLENING
Opsporing en reddingsactiesKostprijs
Repatriëring Kostprijs
Extra reiskosten bij ziekte, ongeval, overlijdenKostprijs
Extra verblijfskosten bij ziekte, ongeval, overlijden€ 100,- per dag (max. 5 dagen)
Extra reiskosten bij overlijden/levensgevaar
familie
Kostprijs
Telecommunicatiekosten alarmcentrale Kostprijs
Telecommunicatiekosten overig€ 150,-
BAGAGE
Max. totaal verzekerd bedrag€ 3.500,-
Max. digitale/elektrische apparatuur € 1.750.-
Max. overige bagage€ 500,-
Max. tijdens reis aangeschafte goederen,
per item
€ 350,-
Schade aan logies/verblijf€ 500,-
Eigen risico bagage€ 50,-
MEDISCHE KOSTEN
Dokters- en ziekenhuiskosten buitenlandKostprijs
Tandheelkundige kosten buitenland€ 750,-
Dokters- en ziekenhuiskosten NederlandMax. € 1.000,-
Telefonische advies van Nederlandse ReisartsGratis
RECHTSBIJSTAND
Binnen EuropaKostprijs
Buiten EuropaMax. € 50.000,- met een maximum van € 5.000,- voor contractuele verschillen.
*Alle bedragen in deze dekking zijn per persoon, per reis.
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De verzekeraar bepaalt of je voor vergoeding in aanmerking komt. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Woonachtig in Belgie of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een doorlopende reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
 • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Ook op de Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons iedere jaar weer 10% extra korting op je premie!

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons in Apeldoorn, telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.