Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering autopech € 12,37 (10% korting)

Een reisverzekering met autopech dekking nodig? Hier ontvang je nu 10% extra premiekorting op de kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp. Zo ben je zelf en je auto goed en voordelig verzekerd tijdens jouw reis of vakantie, inclusief vervangend vervoer.

logo Allianz Global Assista

De reisverzekering met automobilistenhulp voor autopech van Allianz Global Assistance ben je in heel Europa verzekerd voor o.a. autopech, een ongeval met je auto of het uitvallen van de bestuurder van de auto. Deze verzekering is ook geldig binnen Nederland, als je op reis bent naar je buitenlandse vakantiebestemming of daarvan terugkomt.

 • Nu je auto meeverzekerd op de kortlopende reisverzekering voor eenmalig € 12,37 met dekking voor pech, ongeval, uitval bestuurder en vervangend vervoer!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een kortlopende reisverzekering met pechhulp voor je auto afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp ontvang je direct per e-mail! Je kan de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een uitstekende kortlopende autopech reisverzekering!

Vragen over reisverzekeringen? Stuur een e-mail: [email protected] of bel: 055 540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Lees hier meer informatie over de Allianz reisverzekering:

Voordelige reisverzekering met autopech dekking van Allianz

Een reisverzekering met autopech (automobilistenhulp) van Allianz voor heel Europa kost hier slechts eenmalig € 12,37 extra dankzij de 10% korting die je alleen op deze website krijgt. Een reisverzekering met bagagedekking to € 4.000,- voor Europa heb je hier al voor € 1,26 per dag.

Reisverzekering autopech
Reisverzekering autopech

Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelen en vergoed Allianz vervangend vervoer. Ook zorgen ze voor vervoer van je defecte auto naar huis. Schade aan of diefstal van je auto is niet verzekerd, dat valt onder je autoverzekering. Deze dekking is geldig in de landen op het internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) van je auto.

Autovakantie? Zorg voor een reisverzekering met autopechhulp!

Een reisverzekering voor autopech en vervangend vervoer is een uitstekende keuze als je op autovakantie gaat. Of je nu naar Belgie, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk of Spanje gaat, pech of een ongeval met je auto kan je vakantie behoorlijk verpesten. Een reisverzekering met autopech dekking (automobilistenhulp) zorgt ervoor dat je altijd snelle hulp krijgt bij pech met je voertuig of andere problemen. Wordt je auto gestolen, zwaar beschadigd of kan deze niet spoedig gerepareerd worden? Dan heb je recht op vervangend vervoer.

Reisverzekering autopech

Ieder jaar gaan er meer dan vier miljoen Nederlanders met de wagen op vakantie. Maar liefst één op de vijf automobilisten krijgt in het buitenland met autopech te maken. De reisverzekering met automobilistenhulpverzekering van Allianz Global Assistance biedt dekking bij het uitvallen van de bestuurder of het uitvallen van je auto of aanhanger door pech of ongeval.

Top 10 autopech

Ieder jaar stranden er tijdens de vakantie automobilisten met hun voertuig in het buitenland. De top 10 van meest voorkomende autopech is:

 1. Lekke band of klapband.
 2. Lege accu.
 3. Buitensluiten.
 4. Verkeerde brandstof tanken.
 5. Kapotte startmotor.
 6. Een oververhitte motor.
 7. Defecte remmen (bijvoorbeeld door te laag remvloeistofniveau).
 8. Elektrische storingen (bijvoorbeeld door intensiever gebruik van de airco).
 9. Problemen met de brandstoftoevoer.
 10. Overige motorproblemen.

En of je nu rijdt in een Skoda, Volkswagen, Ford, Toyota, Opel of Kia, pech of een ongeval tijdens je vakantie kan iedereen overkomen en is extra vervelend tijdens je vakantie. Je wilt dan kunnen vertrouwen op een reisverzekering met pechhulp. Dat kan! Je kan altijd terugvallen op de snelle en adequate hulp van Allianz Global Assistance. Wist je dat elk jaar ruim 2,5 miljoen auto’s rekenen op de hulp van Allianz bij pech en ongevallen.

Wat valt er onder de dekking van de autopech reisverzekering?

Bij Allianz Global Assistance ben je met een reisverzekering voor autopech in het buitenland, verzekerd voor de kosten van vervangend vervoer indien jouw auto uitvalt tijdens je vakantie bijvoorbeeld door pech, ongeval of diefstal. Met de basisdekking verzeker jij je van berging en vervoer naar Nederland, maar ook plaatselijke sleepkosten worden vergoed door de reisverzekeraar. De aanvullende module automobilistenhulp verzeker jij je voor bijvoorbeeld reparatiekosten aan je auto en een extra overnachting die je moet maken vanwege de reparatie. Moet je langer dan twee dagen wachten? Dan heb je recht op gelijkwaardig vervangend vervoer.

Voordelen van een reisverzekering autopech voor je vakantie

Ga je met je auto op vakantie dan wil je geen zorgen aan je hoofd bij bijvoorbeeld pech of een ongeval. Daarom ben je onder andere verzekerd als je auto verloren gaat of defect raakt door een mechanisch/elektrisch mankement en wanneer deze niet binnen twee werkdagen gerepareerd kan worden. In dat geval vergoedt Allianz Global Assistance:

 • De kosten van huur van een soortgelijk vervangende auto bij een officieel verhuurbedrijf (neem altijd je creditcard mee).
 • De reiskosten per trein vanaf de plek van pech/ongeval naar de vakantiebestemming en de treinreis terug naar de woonplaats in Nederland.
 • De noodzakelijke extra verblijfkosten in de plaats waar de auto gerepareerd wordt. Deze vergoeding wordt ook verleend bij het uitvallen gedurende een kortere periode of indien een vervangend auto niet op de dag van het uitvallen van de wagen beschikbaar is.
 • De kosten van vervoer van en naar het logiesverblijf, het officiële verhuurbedrijf en/of het bedrijf waar de auto gerepareerd wordt.

Met de extra automobilistenhulp dekking ben je ook verzekerd bij het:

 • Uitvallen van de auto door pech of ongeval.
 • Uitvallen van de bestuurder.
 • Toezending vervangende auto onderdelen en onderdelen zelf.
 • Repatriëring van de auto en/of aanhanger.
 • Bewaking van de auto en/of aanhanger.
 • Rechtsbijstand.

Waarom een autopech reisverzekering van Allianz?

Met meer dan 21.500 medewerkers wereldwijd is Allianz Global Assistance internationaal marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening. Door de aanwezigheid met eigen vestigingen in 41 landen spreken zij samen 70 talen. Ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan. Samen met 900.000 medische dienstverleners én een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar ze geen eigen vestiging hebben, staan ze dag en nacht voor je klaar. Binnen Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders. Ook rekenen elk jaar ruim 2,5 miljoen auto’s op hulp bij pech en ongevallen.

Meest gestelde vragen en antwoorden over een reisverzekering autopech (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden over een reisverzekering met autopech dekking.

Hebben jullie een reisverzekering autopech voor een vakantie in het buitenland?

Jazeker, de dekking automobilistenhulp op de kortlopende reisverzekering biedt dekking bij het uitvallen van de bestuurder, maar ook bij het uitvallen van je auto (of aanhanger) door pech of ongeval tijdens jouw vakantie. Je bent ook verzekerd voor de kosten van een vervangende auto als deze uitvalt tijdens je vakantie, bijvoorbeeld door pech, een ongeval of diefstal.

Welke hulp krijg ik bij autopech?

Bij pech of een ongeval met je auto krijg je direct snelle hulp, bijvoorbeeld noodhulp langs de kant van de weg. Lukt reparatie niet dan wordt je auto weggesleept naar de dichtstbijzijnde garage. Als reparatie niet spoedig lukt dan regelt en vergoed Allianz vervangend vervoer. Ook zorgen ze voor vervoer van je defecte auto naar huis. Schade aan je auto is niet verzekerd want dat valt onder je autoverzekering.

Wat kost de extra dekking voor de reisverzekering met autopech en geven jullie korting?

Ja, je ontvangt, alleen op deze website 10% korting op de reisverzekering en op de automobilistenhulp voor pech onderweg. Deze kost daarom maar eenmalig € 12,37 extra. Je auto tijdens je vakantie in heel Europa verzekerd tegen autopech. Met deze dekking ben je o.a. verzekerd voor:
– Autopech.
– Repatriëring van je auto en/of aanhanger.
– Noodreparatie langs de weg, berging en vervoer.
– Bewaking van de auto en/of aanhanger.
– Toezending vervangende auto onderdelen.

Waar is de reisverzekering met autopech (automobilistenhulp) geldig?

Deze dekking is geldig in de landen op het internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) van het voertuig. Dat zijn: Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroätie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië,, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden en Zwitserland.

Wat valt er allemaal onder de reisverzekering?

S.O.S. hulpverlening, dat geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Verlies of diefstal van of schade aan je bagage. Daarnaast kan je de reisverzekering uitbreiden. Bijvoorbeeld voor bijzondere sporten/wintersport, medische kosten of automobilistenhulp.

Is bagage ook meeverzekerd op de kortlopende reisverzekering?

Ja, je reisbagage is verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging tot max. € 4.000,- ook kostbaarheden en de reisdocumenten zijn meeverzekerd.

Tot wanneer kan je de auto reisverzekering afsluiten?

Een auto reisverzekering afsluiten kan in principe vlak voordat je op reis gaat. Dit gaat volledig geautomatiseerd, de polis ontvang je direct per e-mail. Het afsluiten van een annuleringsverzekering kan echter niet op het laatste moment.

Vragen?

Heb je een vraag over het online afsluiten van een reisverzekering met autopech dekking of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400409 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: [email protected]

Autopech tijdens vakantie voorkomen? Lees onze 5 tips!

Tip 1. File? Denk aan de motortemperatuur!

Pechhulp Auto vanaf € 1,85 per maand

Wanneer je tijdens de zomer in een file terechtkomt, kan de motortemperatuur flink oplopen. Airconditioning is dan aangenaam, maar belast de motor nog meer en werkt mogelijke oververhitting in de hand. Zorg daarom dat je de temperatuurmeter regelmatig checkt.

Als de temperatuurmeter in het rode gebied loopt, dan moet je snel handelen. Zoek een veilige parkeerplaats op en zet de motor uit. De motor moet zo snel mogelijk afkoelen. Dat betekent geduld hebben. Wel is het verstandig om te kijken of er genoeg koelvloeistof water in de radiator zit. Let er op dat je niet achteloos de dop van je radiateur open schroeft. De koelvloeistof kan tot 140 °C heet zijn. Wachten dus.

Tip 2. Bandenspanning op peil

Gek genoeg wordt aan de bandenspanning weinig of geen aandacht besteed bij het voorbereiden van een reis. Klapbanden kunnen echter heel wat ellende veroorzaken en niet alleen aan de band zelf. Doorgaans is de extra bagage en dus het extra gewicht de oorzaak van een kapotte band.

Als de bandenspanning te laag is, loop je meer risico op bandenpech, maar verbruik je ook veel meer dure brandstof.

Tip 3. Reservesleutel binnen bereik

Veel vakantiegangers slagen erin zichzelf buiten te sluiten tijdens de autoreis. Misschien komt het door de warmte of de afleiding tijdens de vakantie. Het dichtgooien van een autodeur, terwijl de sleutel nog in het contact zit is een vervelende kwestie. Daarom is het goed om continu een reservesleutel op zak te houden.

Tip 4. Ramen sluiten

Een auto die in de zon staat, betekent een hoge binnentemperatuur. Het raampje op een kier zetten lijkt dan een goed idee, maar dat is het niet. Niet alleen is het effect op de temperatuur in de wagen maar gering, het is tevens een uitnodiging voor dieven om er met je wagen of de inhoud ervan aan de haal te gaan. Raampjes altijd sluiten dus.

Tip 5. Sluit reisverzekering met autopech af

Met de dekking automobilistenhulp op de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance blijf je altijd mobiel bij autopech, ongeval en het uitvallen van de bestuurder. Mocht je tijdens je reis naar het buitenland pech krijgen dan kun je contact opnemen met de alarmcentrale (24 uur per dag en altijd in de Nederlandse taal). Zij zorgen voor snelle en adequate hulp. Met deze reisverzekering heb je ook recht op vervangend vervoer. Met de extra dekking automobilistenhulp ben je onder andere verzekerd voor:

 • Het inzetten van een vervangende chauffeur of het gebruik maken van een autotransporter, indien de verzekerde bestuurder door ziekte, ongeval het voertuig niet kan of mag besturen.
 • Het terugbrengen (repatriëring) van het motorrijtuig en/of aanhanger naar Nederland.
 • Noodreparatie langs de weg, berging en vervoer.
 • Bewaking van het motorrijtuig en/of aanhanger.
 • Toezending vervangende onderdelen.

Wat te doen bij autopech in het buitenland?

Pech in het buitenland kan gevaarlijk situaties opleveren zowel voor jezelf als voor medeweggebruikers. Het is goed bij autopech een aantal regels in acht te nemen:

 • Ga altijd op een veilige plek staan (zo ver mogelijk van de rijstroken).
 • Draai de voorwielen van de geparkeerde auto in de richting van de weg af.
 • Zorg dat je de overige weggebruikers voldoende duidelijk maakt dat je met pech stilstaat.
 • Plaats je gevarendriehoek en schakel je alarmlichten in (controleer voor je vertrek wat in het land van jouw bestemming verplicht of verboden is in dergelijke situaties).
 • Zorg dat iedereen het voertuig zo snel mogelijk verlaat en achter de vangrail plaatsneemt.
 • Meld je autopech bij de alarmcentrale van Allianz Global Assistance (mits je verzekerd bent).
 • Zorg dat je het kenteken en je polisnummer van je reisverzekering bij de hand hebt.
 • Geef de locatie waar je staat zo nauwkeurig mogelijk door.
 • Wacht altijd buiten de auto en achter de vangrail op de hulpverlener.
 • Zorg dat alle passagiers een reflecterend veiligheidsvestje dragen.
 • Zorg ervoor dat je na jouw melding bereikbaar bent voor de alarmcentrale.

Heb je een vraag over het online afsluiten van een autopech reisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400409 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: [email protected]

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.