Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reis en annuleringsverzekering inclusief huisdieren nu tot 20% korting!

Nu tot 20% korting op je reis en annuleringsverzekering inclusief huisdieren!

Ben jij op zoek naar een voordelige reisverzekering en/of annuleringsverzekering voor je huisdier? Bij Allianz Global Assistance zijn huisdieren (hond, kat en paard) meeverzekerd op de reis- en annuleringsverzekering. En dat tegen een gunstige premie:

 • Kortlopende reisverzekering met bagagedekking v.a. slechts: € 1,26 per dag.
 • Doorlopende reisverzekering, nu al vanaf: € 1,39 per maand.
 • Jonger dan 27 jaar? Doorlopende reisverzekering: v.a. € 1,58 per maand!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een reisverzekering afsluiten inclusief huisdieren. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% – 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de reisverzekering met dekking voor jouw huisdier ontvang je direct in je mailbox! Je kan een reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste reisverzekering!

Vragen over reisverzekeringen voor huisdieren? Bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Reisverzekering huisdieren

Op zoek naar een reisverzekering en/of annuleringsverzekering met dekking voor huisdieren?

Dan zit je goed bij Allianz Global Assistance. De kortlopende- en doorlopende reisverzekering biedt dekking voor jouw huisdier (onder huisdier wordt verstaan: hond, kat of paard). De annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance biedt ook dekking als je een vakantie wilt annuleren wegens ziekte, letsel of overlijden van je huisdier,

Vakantie en huisdieren

Veel Nederlanders hebben een huisdier en die gaan vaak mee op vakantie naar het buitenland. Maar tijdens je vakantie kan een huisdier ook ziek worden. Kies je ervoor om je huisdier thuis te laten, maar wordt deze voor vertrek plotseling ernstig ziek? Dan is het prettig als je vakantie uitgesteld of geannuleerd kan worden.

Wat zijn huisdieren?

Onder huisdier verstaat Allianz Global Assistance in dit geval een hond, kat of paard. Ongeregistreerd dieren als cavia’s, goudvissen, konijnen etc. vallen daarom niet onder de dekking van een Allianz Global Assistance reisverzekering. Tevens moet je aan kunnen tonen dat het huisdier jouw eigendom is.

Terugreiskosten huisdier

De kosten voor het terug reizen van jouw huisdier worden door Allianz Global Assistance vergoed indien deze het gevolg zijn van een verzekerde gebeurtenis.

Medische kosten huisdier

De medische kosten voor je huisdier zijn meeverzekerd in de rubriek medische kosten van de reisverzekering. Per reis geldt er een maximum aan medische kosten voor een huisdier van € 125,-. Per polis kan er maximaal € 250,- voor alle huisdieren samen worden uitgekeerd.

Annuleringsverzekering huisdier

Wanneer je een Annuleringsverzekering hebt afgesloten bij Allianz Global Assistance, dan kan je hier in bepaalde situaties gebruik van maken als je huisdier binnen zeven dagen voor vertrek iets overkomt. Dat geldt voor de volgende situaties:

 • Bij overlijden van het huisdier.
 • Bij een levensgevaarlijke ziekte van het huisdier
 • Bij het oplopen van een levensgevaarlijk letsel van het huisdier.

In de bovenstaande situatie kan je een beroep doen op je annuleringsverzekering als je geen zin meer hebt om op vakantie te gaan.

Bij het annuleren van je vakantie wegens ziekte, letsel of overlijden van je huisdier, dien je een medische c.q. overlijdensverklaring van de dierenarts te overleggen aan Allianz Global Assistance. Hieruit moet blijken dat het huisdier ten tijde van het afsluiten van de verzekering in goede gezondheid verkeerde.

Wat is het verschil tussen een doorlopende reisverzekering en een kortlopende reisverzekering?

Als je niet vaker dan één of twee keer per jaar op vakantie gaat, dan is een kortlopende reisverzekering, ook wel dagreisverzekering of aflopende reisverzekering genoemd, de beste keuze. Je sluit deze reisverzekering af voor dezelfde periode als je reis of vakantie. Wanneer je vakantie is afgelopen stopt ook de reisverzekering. Ook de premiebetaling is eenmalig.
Een doorlopende reisverzekering is handig indien je meerdere keren per jaar op reis gaat. Denk bijvoorbeeld aan een zomervakantie, stedentrip, wintersport en een weekendje weg. Je bent dan continu het hele jaar door wereldwijd verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een reisverzekering af hoeft te sluiten. Een doorlopende reisverzekering wordt ieder jaar automatisch verlengd.

Waarom is het zinvol om een reisverzekering af te sluiten?

Misschien stel je jezelf wel eens de vraag of je wel of niet een reisverzekering moet afsluiten? Zeker als je nooit een schade hebt geclaimd. Toch is het onverstandig om zonder reisverzekering op reis te gaan.

Vooral bij een (ernstige) ziekte of een ongeval is goede hulp van groot belang. De kosten van medische hulp kunnen vaak erg hoog zijn. Een reisverzekering met dekking van medische kosten in het buitenland is de basis van een zorgeloze vakantie. Want medische voorzieningen zijn in het buitenland vaak extreem duur. Bijvoorbeeld als een helikopter je van een berghelling redt. Of als je met een gipsvlucht terug moet naar Nederland. Maar ook als je geld en paspoort zijn gestolen kan Allianz Global Assistance je snel helpen.

Daarnaast is het een fijne gedachte dat je 24-uur per dag, zeven dagen per week de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance kunt bellen voor hulp en advies. We noemen een paar risico’s waar je zelf misschien niet aan denkt en die toch door een reisverzekering worden gedekt:

 • extra kosten bij acute problemen (bijvoorbeeld langer hotelverblijf door calamiteiten);
 • kosten om je reis vroegtijdig af te breken (ziekte of ongeval);
 • bijzonder vervoer op medische indicatie (ambulance en ambulancevliegtuig, gipsvluchten);
 • een opsporings- of reddingsoperatie (bijvoorbeeld de inzet van een helikopter);
 • extra reis- en verblijfskosten wanneer de partner in het buitenland in het ziekenhuis terecht komt;
 • kosten indien je in het buitenland komt te overlijden (begrafenis- of crematiekosten ter plaatse of vervoer van het stoffelijk overschot naar Nederland).

Pak de extra 10% korting

Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je nog eens 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance! Ook op een doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% extra korting. Zo kunnen wij jou de goedkoopste reisverzekeringen aanbieden.

Op de volgende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance ontvang je 10% extra korting:

 • Doorlopende reisverzekering
 • Globetrotter reisverzekering
 • Backpackers reisverzekering
 • Kortlopende reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Au Pair Insurance
 • Adventure & survival reisverzekering
 • Pechhulp verzekering
 • Zakenreisverzekering
 • Ticket annuleringsverzekering
 • Assistant Services

De beste kwaliteit en de beste prijs

Allianz Global Assistance staat voor de beste kwaliteit en daar is iedereen het over eens. Niet voor niets is Allianz Global Assistance winnaar van: Winnaar Innovatieveer 2010 van Reisrevue en Winnaar Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar van Nederland in 2011 en 2013.

Beste keuze volgens de Consumentenbond

De hoge kwaliteit van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering wordt onderstreept door het feit dat de Budget variant voor het tweede opeenvolgende jaar door de Consumentenbond is uitgeroepen tot Beste Koop. In 2010 werd deze verzekering bekroond met het Gouden Schild. Een beter bewijs is niet denkbaar.

Unieke HelpMe app

Om hulpverlening nog efficienter te laten verlopen heeft Allianz Global Assistance de HelpMe app verder verbeterd. In geval van nood kiest de reiziger uit een helder menu welke hulp gewenst is. De alarmcentrale van Allianz Global Assistance ziet direct wie de beller is, wat zijn gegevens zijn, op welke hulp hij recht heeft en waar hij zich exact bevindt. Zo wordt hulp nog sneller ingeschakeld!

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is geheel op maat samen te stellen. Zo kan je overbodige dekkingen weglaten en betaal je minder. Je hebt al een Doorlopende reisverzekering (basisdekking) vanaf € 1,18 per maand. Je huisdier is ook meeverzekerd. Een doorlopende reisverzekering kun je zelf online afsluiten. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering hoeft af te sluiten. Zo bespaar je al op de poliskosten.

Partner en/of kinderen meeverzekeren

Het is mogelijk om ook je partner en/of kinderen mee te verzekeren op dezelfde polis. Vaak is dit goedkoper dan dat zij ieder apart een reisverzekering afsluiten. Ook wanneer zij zonder jou op vakantie gaan, kunnen zij gebruik maken van deze doorlopende reisverzekering.

De doorlopende reisverzekering is geheel aan te passen aan je eigen wensen met de aanvullende dekkingen. De basisdekking bestaat uit een aantal onderdelen die je zelf kunt kiezen. Alleen S.O.S. hulpverlening is standaard meeverzekerd. S.O.S. hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Je kunt verder nog kiezen voor:

 • Ongevallen: Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is: Overlijden:€ 25.000,- Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,-
 • Bagagedekking (drie varianten: Budget, Uitgebreid, Compleet).
 • Medische kosten: Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland.
 • Rechtsbijstand: Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is: Binnen Europa: Volledig. Buiten Europa: Tot maximaal € 50.000,-

Waarom Allianz Global Assistance?

Een reisverzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance is een goede keuze, want:

 • Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • Allianz Global Assistance heeft een wereldwijd netwerk van hulpverleners en eigen alarmcentrales.
 • Je wordt altijd in het Nederlands te woord gestaan ook door de eigen reisarts.
 • De Alarmcentrale van Allianz Global Assistance is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar
 • Allianz Global Assistance heeft een gratis handige App voor alle smartphones.
 • Allianz Global Assistance geeft jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.
 • Allianz Global Assistance heeft speciale reisverzekeringen voor studenten, backpackers, stagiaires, globetrotters, au pairs en zakenreizigers.

Waarom Reisverzekeringkorting.nl?

Reisverzekeringkorting.nl is de reisverzekeringspecialist. Profiteer direct van de volgende voordelen:

 • Je kunt ons tijdens kantooruren bellen voor advies.
 • Wij zijn specialist op het gebied van reisverzekeringen
 • Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding voor jouw veiligheid en privacy.
 • Wij geven de laagste prijsgarantie op de reisverzekeringen van Allian Global Assistance.
 • Wij hebben een Thuiswinkel en Webshop keurmerk, voor veilig online winkelen.
 • Je ontvangt bij ons 10% extra internetkorting op de toch al scherpe premie!

Vragen?

Stuur een e-mail [email protected] of bel ons: telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.