Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Beste doorlopende reisverzekering volgens Moneyview nu tot 20% extra korting!

Ben jij op zoek naar de beste doorlopende reisverzekering? De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kreeg van MoneyView het predicaat ‘5 sterren beoordeling’.

LogoAlliRVK

Wij bieden jou niet alleen de allerbeste doorlopende reisverzekering, maar ook de gunstigste premie:

  • De doorlopende reisverzekering, heb je al vanaf: € 1,58 per maand.
  • Ben je jonger dan 27 jaar? Dan betaal je voor de beste doorlopende reisverzekering slechts € 1,58 per maand!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct de ‘beste koop’ verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt 10 -20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van reisverzekering ontvang je direct in je mailbox. Je kunt de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een uitstekende Doorlopende Reisverzekering!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055-5400409 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Lees hier meer informatie over de Allianz reisverzekering:

Allianz Travel Risk Insurance
alli logo th

Allianz doorlopende reisverzekering met korting!

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Nu met een doorlopende korting van 10 tot 20%!

Meer informatie over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering Allianz

Heb je vragen over de doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

De beste doorlopende reisverzekering van Allianz met een korting tot 20% op de premie sluit je hier af, want een goede reisverzekering en annuleringsverzekering kan jouw veel ellende besparen.

Deze zekerheid en kwaliteit biedt Allianz Global Assistance. De grootste reisverzekeraar ter wereld biedt niet alleen de beste zekerheid, maar ook maatwerk. Door de flexibele opbouw past de doorlopende reis- en annuleringsverzekering bij iedere reiziger. Er is keuze uit een Budget, Uitgebreid en Compleet variant. Binnen de laatste twee varianten is verder maatwerk mogelijk met behulp van verschillende optionele dekkingen.

AspectDetails
Soort verzekering:Doorlopende Reisverzekering van Allianz (eventueel met annuleringsdekking)
Wat is verzekerd:SOS-kosten: Je krijgt altijd hulp van de Allianz Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden Allianz vervoer naar huis en hulp aan je gezin. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
Keuze – Medisch:Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Allianz vergoedt ook het verplichte eigen risico van je zorgverzekering.
Keuze – Bagage:Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. De maximale vergoeding is afhankelijk van de gekozen variant.
Keuze – Wintersport en bijzondere sporten:Je bent verzekerd voor hulpverlening of medische kosten als je een ongeval krijgt tijdens de beoefening ervan. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.
Keuze – Pech op reis:Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Allianz regelt en vergoedt vervangend vervoer en zorgt voor vervoer van je defecte voertuig naar huis.
Keuze – Ongevallen:Bij een ongeval tijdens je reis waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, heb je recht op een eenmalige uitkering.
Keuze – Doorlopende annuleringsverzekering:Allianz vergoedt de kosten die de reisorganisatie jou in rekening brengt bij een annulering.
Annuleringsdekking zelf samengestelde reis:Bij uitval van een onderdeel van een zelf samengestelde reis vergoedt Allianz de extra kosten tot maximaal €500 p.p.
Rechtsbijstand:Je bent verzekerd van juridische hulp in het buitenland.
Dekkingsgebied:Keuze uit Europa of Wereld
Betaling:Je kunt je premie per maand of per jaar betalen. Betalen kan via automatische incasso of zelf overmaken.
Begindatum en einddatum dekking:Je verzekering begint op de datum die op de polis staat. De dekking gaat in als jij of een andere verzekerde het huisadres verlaat voor een reis en eindigt bij terugkeer op het huisadres.
Dit overzicht geeft alleen een beknopte samenvatting van de doorlopende reisverzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Budgetvariant Goedkoop en goed

Je kunt hier al een uitstekende doorlopende reisverzekering afsluiten vanaf € 1,58 per maand. Dus dat is goed en goedkoop, wat wil je nog meer?

10% extra online korting op de beste doorlopende reisverzekering

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

Beste doorlopende reisverzekering
Beste doorlopende reisverzekering

Meer over de beste reisverzekering

Er zijn vele goede reisverzekeringen op de markt, dus het is moeilijk om één specifieke reisverzekering aan te raden als beste, zonder meer informatie te krijgen over jouw specifieke reisbehoeften. In het algemeen is het belangrijk om de beste reisverzekering te kiezen die goed aansluit bij jouw specifieke reisbehoeften, zodat je goed verzekerd bent tijdens je reis.

Bij het kiezen van de beste reisverzekering is het belangrijk om na te gaan wat voor soort dekking je nodig hebt. Er zijn verschillende soorten dekkingen, zoals dekking voor medische kosten, annulering van de reis, verlies of diefstal van bagage, en rechtsbijstand. Bepaal welke van deze dekkingen voor jou belangrijk zijn en zoek vervolgens naar de beste reisverzekering die deze dekkingen biedt.

Het is ook belangrijk om na te gaan wat voor soort activiteiten je tijdens je reis gaat ondernemen. Sommige reisverzekeringen bieden bijvoorbeeld extra dekking voor avontuurlijke activiteiten zoals skiën of duiken, dus als je van plan bent om deze activiteiten te ondernemen, is het verstandig om naar de beste reisverzekering te zoeken die deze dekking biedt.

Verder is het is belangrijk om altijd de voorwaarden goed door te lezen voordat je de beste reisverzekering afsluit.

Veelgestelde vragen en antwoorden over de beste doorlopende reisverzekering (FAQ)

Lees hier de vaak gestelde vragen antwoorden.

Waarom hebben jullie de beste doorlopende reisverzekering?

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft diverse prijzen gewonnen en is daarom de beste keuze:
– Uitgeroepen tot “Beste koop” door de Consumentenbond in 2011 en 2012.
– De prestigieuze Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar tijdens de vakantiebeurs in Utrecht.
– In 2016, 2018 en 2021 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.
Jij kan daarom altijd de beste doorlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance vinden.

Krijg ik bij jullie 10-20% korting op de premie?

Ja, de doorlopende reisverzekering is extra voordelig dankzij de korting van 10-20% die je alleen bij ons doorlopend ontvangt. En je betaalt voor slecht 1 kind premie.

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

De premie voor de doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering met Europadekking vanaf € 1,58 per maand (inclusief 10% extra korting en 10% jongerenkorting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening. De korting die je van ons ontvangt staat onderaan vermeld.

Wat is voordeliger, de kortlopende of de doorlopende reisverzekering?

In veel gevallen is de doorlopende reisverzekering goedkoper dan een kortlopende reisverzekering. Dat begint al bij het feit dat je bij een doorlopende reisverzekering slechts één keer poliskosten hoeft te betalen. Het omslagpunt is van vier situaties afhankelijk:
– Jouw gezinssamenstelling (alleenstaand, stel of gezin).
– Hoeveel korting je krijgt. Ben je jonger dan 27 jaar dan kun je bij ons tot 10% extra korting op de premie van een doorlopende reisverzekering krijgen.
– Het aantal keren dat je op vakantie gaat. Maak je veel korte tripjes dan kunnen de poliskosten die je iedere keer moet betalen bij een kortlopende reisverzekering aardig oplopen.
– De duur van je vakantie. Ga je voor een langere periode, meer dan drie weken, op vakantie dan loont het om de premies te vergelijken.

Wat is de standaarddekking van de doorlopende reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS-hulpverlening, rechtsbijstand en bagage. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten als gevolg van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kunt de dekking uitbreiden naar eigen keuze, zoals met werelddekking, maar bijvoorbeeld ook met een annuleringsdekking.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kun je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Kan ik ook een annuleringsdekking afsluiten?

Jazeker, aanvullend op de doorlopende reisverzekering kun je een annuleringsdekking afsluiten. Hiermee krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Een samengestelde reis is standaard gedekt. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de doorlopende reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Moet ik de dekking medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten mogelijk niet volledig gedekt. Kies je voor werelddekking? Dan adviseren wij altijd één van de varianten van de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekeraar vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ook zijn medische kosten buiten Europa vaak hoger dan in Nederland.

Vragen?

Heb je vragen over de reisverzekeringen? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Beste reisverzekering

Beste doorlopende reisverzekering volgens MoneyView

Doorlopende reisverzekering voor als je regelmatig op vakantie gaat. Ben je op zoek naar de beste doorlopende reisverzekering? De Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is al drie keer door onderzoeksbureau MoneyView gekozen met een 5***** sterren beoordeling.

Beste doorlopende reisverzekering

De titel ‘Beste Doorlopende reisverzekering’ ontvang je niet zomaar. Elk jaar onderzoekt MoneyView de prijs en kwaliteit van reisverzekeringen. Net als eerdere jaren krijgt onze Doorlopende Reisverzekering met vijf sterren de hoogste waardering. In totaal onderzocht MoneyView 38 verzekeraars.

Beste prijs-kwaliteitverhouding door keuzevrijheid

Keuzevrijheid en flexibiliteit zijn het uitgangspunt van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Een consument verzekert hierbij alleen wat ook echt nodig is. In het testoordeel van de Consumentenbond worden deze aspecten sterk meegewogen. Reizigers kennen zelf als geen ander de waarde van hun bagage. Hoeveel contant geld ze meenemen en de risico’s die ze wel of niet willen nemen. Op basis daarvan kiest de klant de geschikte variant: Budget, Uitgebreid of Compleet. Het verschil zit in de hoogte van de verzekerde bedragen van Bagage. Vervolgens kunnen daar bij Uitgebreid en Compleet nog verschillende dekkingen aan toegevoegd worden.

Kies de juiste reisverzekering

Ga je vaker per jaar op vakantie of wat langer (meer dan 18 dagen), dan is een doorlopende reisverzekering een voordelige keuze. In dat geval adviseren wij je de ‘budget variant’ van Allianz Global Assistance. Dit is de goedkoopste reisverzekering in ons assortiment. Ondanks de lage premie, ben je toch uitstekend verzekerd.

Voorkom dubbele dekkingen

De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance bestaan uit verschillende rubrieken. Je kunt zelf kiezen welke rubrieken je belangrijk vindt en wilt meeverzekeren. Hiermee voorkom je dubbele dekkingen en bespaar je op de premie. Eigenlijk kun je zelf bepalen hoe duur of hoe goedkoop je de reisverzekering maakt. Zo stel je zelf eenvoudig jouw reisverzekering samen.

Jongerenkorting tot 10%

Ben je jonger dan 27 jaar? Dan ontvang je ook nog eens een flinke jongerenkorting! Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering kiezen. Jongeren tot 27 jaar ontvangen nog eens extra 10% korting.

Totaal 10% tot 20% extra korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je direct online reisverzekeringen van Allianz Global Assistance afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je nog eens 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance! Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% extra korting. Zo kunnen wij jou de beste en goedkoopste reisverzekeringen aanbieden.

De jongerenkorting en de online korting kunnen gecombineerd worden. Zo ontvang je in totaal, maar liefst 20% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering.

Woonachtig in het buitenland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je ook een reisverzekering afsluiten? Geen probleem. De volgende groepen kunnen bij ons ook een doorlopende reisverzekering afsluiten:

– Nederlanders die in België wonen.
– Nederlanders die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).
– Belgen (heel België).
– Duitsers (die niet verder dan 100 km van de grens met Nederland wonen).

Wil je een reisverzekering afsluiten?

Stuur een email naar [email protected] en vraag naar het aanvraagformulier voor een reisverzekering over de grens. Of bel ons in Nederland: 0031 (0)55 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Wil je een premie-indicatie? Je kunt zelf een premieberekening maken op deze website. Het afsluiten kan echter niet omdat er geen buitenlandse postcodes worden geaccepteerd. Bel ons en wij helpen je verder!

Wil je een andere reisverzekering afsluiten, ook geen probleem. Neem contact met ons op.

Wacht niet langer en kies voor de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance!

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.