Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Kortlopende annuleringsverzekering speciaal voor grote groepen

"Allianz"/

Allianz Travel Risk Insurance
Groepsannuleringsverzekering nu 10% korting!

Bereken hoeveel jij bespaart met de groepsannuleringsverzekering van Allianz

Je groepsreis is verzekerd bij annulering, reisafbreking en vertraging.*

Tegenover elkaar verzekerd (iedereen mag annuleren als er iemand uitvalt)*

Corona besmetting is meeverzekerd*

Dekking bij ziekte, ongeval of overlijden 1e, 2e en 3e graad familie.*

 Gekozen tot beste reisverzekeraar.

* Voor zeer grote reisgezelschappen gelden afwijkende voorwaarden.

De kortlopende annuleringsverzekering speciaal voor grote groepen (groter dan 7 personen of 4 gezinnen met maximaal 3 reisgenoten) van Allianz, is een zogenaamde groepsannuleringsverzekering. Hiermee verzeker je de gehele groep tegen annuleringskosten. Als er bijvoorbeeld 1 persoon binnen de groep ernstig ziek wordt, een ongeval krijgt of komt te overlijden dan kan de gehele groep annuleren.

Deze eenmalige annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten bij een beperkt aantal verzekerde gebeurtenissen. Deze verzekering biedt dekking voor het gedeelte dat je niet terugkrijgt van de reisorganisatie, inclusief eventuele aanvullende kosten die je moet maken.

De annuleringsverzekering voor grote groepen is geschikt voor gezelschappen die te allen tijde gezamenlijk op reis willen, denk daarbij aan:

  • familie
  • vrienden
  • collega’s
  • school of klas
  • vereniging
  • andere groepen met reisgenoten
Kortlopende annuleringsverzekering speciaal voor grote groepen
Kortlopende annuleringsverzekering speciaal voor grote groepen

De samenstelling van de groep en de groepsgrote maakt niet uit, de groepsannuleringsverzekering kent daarvoor geen beperkingen. Ook het soort groepsvakantie maakt niet uit, dat mag een vliegvakantie, busreis, op een trip met eigen vervoer zijn. Je verzekerd immers de totale reissom van de groepsreis en die kan je claimen op je groepsannuleringsverzekering als je onverhoopt moet annuleren.

De belangrijkste eigenschap van een groepsannuleringsverzekering is dat de leden van de groep tegenover elkaar verzekerd zijn. Dat is bij een individuele annuleringsverzekering namelijk niet altijd het geval. Een groepsannuleringsverzekering heeft dus alleen nut als je zeker weet, dat de hele groep wil annuleren als er iemand niet mee kan gaan wegens een ernstige situatie.

Wat is verzekerd op de kortlopende annuleringsverzekering voor grote groepen?

Je ontvangt een vergoeding voor de kosten van annulering van een reis bij overlijden, een levensgevaarlijke ziekte en levensgevaarlijk ongevalsletsel van een van de verzekerde groepsleden.

Optie: Schade aan bedrijfspand

Ga je met het personeel van je bedrijf een groepsreis maken? De verzekeraar biedt een vergoeding voor de kosten van annulering als jouw bedrijfspand ernstig is beschadigd door brand, explosie, storm, blikseminslag of overstroming. Deze optie kan je apart meeverzekeren.

Optie: Schade aan de accommodatie of groepsaccommodatie

Allianz biedt een vergoeding voor de kosten van annulering als het verblijven in de geboekte accommodatie onmogelijk is geworden door ernstige schade ontstaan door brand, explosie, storm, blikseminslag of overstroming. Deze optie kan je apart meeverzekeren.

Waar is de grote groepen annuleringsverzekering geldig?

Je bent verzekerd voor de reis die je hebt geboekt. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat.

Waarom is een groepsannuleringsverzekering belangrijk bij een groepsreis?

Je hebt dan de zekerheid dat iedereen verzekerd is tegen annuleringskosten. Wellicht hebben een aantal mensen uit de groep zelf een doorlopende annuleringsverzekering maar die biedt alleen dekking voor hunzelf en niet voor de groep. Zonder groepsannuleringsverzekering kan de gehele groep niet kosteloos annuleren, indien ze de reis niet willen laten doorgaan omdat iemand uit de groep een ongeval heeft gehad, ernstig ziek is geworden of is overleden.

Wat moet ik precies verzekeren bij een groepsannuleringsverzekering?

Je verzekert de totale reissom van de groepsreis, denk aan de groepsaccommodatie of hotelkamers, vervoer zoals busreis of autohuur, kosten voor excursies, catering, etc.

Geven jullie ook 10% korting op de groepsannuleringsverzekering voor grote groepen?

Jazeker! Vraag vrijblijvend een premieofferte aan voor jouw groep en je zal zien dat wij je de beste voorwaarden tegen de laagste premie aanbieden! De 10% korting wordt daarin vermeld zodat je het zelf kan controleren.

Vraag nu een offerte met 10% korting aan!

De kortlopende annuleringsverzekering speciaal voor grote groepen is maatwerk. De premie hangt onder andere af van de grote van de groep en de groepssamenstelling. Je ontvangt alleen bij ons altijd 10% korting op de premie.

Je kan een offerte aanvragen voor de grote groepen annuleringsverzekering door dit formulier in te vullen en te verzenden >>

Vragen?

Ga je met een grote groep op reis en heb je een vraag over een groepsannuleringsverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 of stuur een e-mail: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.