Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Gratis korting op je annuleringsverzekering!

Gratis korting op je annuleringsverzekering!

Gratis korting op je annuleringsverzekering!

Gratis korting op je annuleringsverzekering? Wie wil dat niet? Alleen op deze website ontvang je 10% korting op verschillende annuleringsverzekeringen die je zelf kan afsluiten. En voor deze gratis korting geldt, er zijn geen addertjes onder het gras. 

Waarom geven wij je gratis korting op annuleringsverzekeringen? Dat is vrij eenvoudig. Op deze website sluit je zelf een annuleringsverzekering af. Voor deze zelfwerkzaamheid hoort een beloning en dat is een extra korting op de verzekeringspremie.

Gratis korting op je annuleringsverzekering

Je kan op deze website online een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je 10% extra korting op de normale premies! Ook op de doorlopende annuleringsverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10 – 25% korting! De gratis korting* die wij geven staat onderaan bij de premieberekening, dus je kan altijd zelf controleren of onze belofte ook klopt.

Hoe is de gratis korting opgebouwd?

De gratis korting die kan oplopen tot 25% bestaat uit twee delen. Allereerst geven wij je 10% internetkorting op alle annuleringsverzekeringen op onze website die je zelf kan afsluiten. Ben je jonger dan 27 jaar dan kom je ook in aanmerking voor jongerenkorting als je kiest voor een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. De jongerenkorting verdwijnt wel als je ouder bent geworden dan 27 jaar, maar de 10% extra internetkorting blijf je altijd ontvangen.

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 15% korting op de totale premie van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Ook als je niet meer thuis woont, maar vanwege je studie op kamers woont. Sluit je de Comfort of Premium variant af? Dan ontvang je 15% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting.

Wat zijn de annuleringsverzekering premies met kortingen?

Om je een indicatie te geven van de premies inclusief de gratis korting die wij geven bij Reisverzekeringkorting.nl, hieronder de vanaf premies:

Laagste prijs garantie!

Wij garanderen dat je via deze website de laagste prijs betaalt voor je Allianz Global Assistance annuleringsverzekering.

Elders goedkoper?

Dat kan bijna niet! Mocht het toch voorkomen dat elders dezelfde annuleringsverzekering goedkoper blijkt te zijn, dan betalen wij je het prijsverschil plus € 25,- retour!

Geen beperkingen qua dekking!

De gratis 10% korting gaat niet ten koste van de dekking en/of de door Allianz Global Assistance gehanteerde voorwaarden.

*De korting wordt berekend over de Allianz Global Assistance basispremie. Er wordt geen korting gegeven over de assurantiebelasting en/of eventuele toeslagen.

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »