Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Annuleringsverzekering groepsaccommodatie: 10% korting!

"Allianz"/

Allianz Travel Risk Insurance

Annuleringsverzekering groepsaccommodatie nu 10% korting!

Bereken hoeveel jij bespaart met de groepsannuleringsverzekering van Allianz

Je groepsreis is verzekerd bij annulering, reisafbreking en vertraging.*

Tegenover elkaar verzekerd (iedereen mag annuleren als er iemand uitvalt)*

Corona besmetting is meeverzekerd*

Dekking bij ziekte, ongeval of overlijden 1e, 2e en 3e graad familie.*

 Gekozen tot beste reisverzekeraar.

* Voor zeer grote reisgezelschappen gelden afwijkende voorwaarden.

Ga je een groepsaccommodatie boeken of heb je deze al geboekt en zoek je hiervoor een annuleringsverzekering? Hier kan je een voordelige groepsaccommodatie annuleringsverzekering van Allianz afsluiten. Je ontvangt ook nog eens 10% groepskorting op de premie!

Met deze groepsannuleringsverzekering kan je de accommodatie, de reis of vakantie annuleren als iemand van de groep door ziekte, ongeval of overlijden niet mee kan.

Als je met een vereniging, club, vriendengroep of familie een weekendje weg of op vakantie gaat, kan een groepsaccommodatie annuleringsverzekering je veel financiële ellende besparen. Een groepsaccommodatie annuleringsverzekering is een kortlopende annuleringsverzekering voor groepsreizen met kleine of grote reisgezelschappen. De exacte samenstelling van het reisgezelschap maakt niet uit, dat mogen collega’s, vrienden, familie, buren, een vereniging of andere groepen zijn. Het soort groepsreis maakt ook niet uit. Het zelfde geldt voor de groepsaccommodatie, dat mag een vakantiehuis, boerderij, villa, bungalow, appartement of een ander groepsverblijf zijn. 


Ook dekking bij Corona (Covid-19)! Als je met een groep of familie een vakantie gaat boeken in een groepsaccommodatie, wil je in deze onzekere tijd ook dekking hebben voor het geval dat een van de deelnemers aan de groepsreis, voor vertrek, corona oploopt. Dat valt bij ons onder de dekking! De hele groep* mag annuleren als één van de deelnemers een coronabesmetting oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel corona testbedrijf.

* Uitgezonderd de grote groepen annuleringsverzekering met beperkte dekking.


10% korting op de groepsaccommodatie annuleringsverzekering 

Met je gezin, opa & oma, de kinderen en kleinkinderen een weekend weg? Gezellig met z’n allen in een familiehuis voor een weekend met de hele groep. Of met een stel vrienden in een mooie groepsaccommodatie. Een bijzondere trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden kan natuurlijk ook. En er zijn zelfs groepsaccommodaties met luxe wellness faciliteiten zoals een binnenzwembad, whirlpool, sauna, jacuzzi of hottub. 

Een mooie groepsaccommodatie boeken kost natuurlijk wel wat. Je wil dan ook goed verzekerd zijn tegen annuleringskosten, maar natuurlijk niet teveel betalen. Daarom ontvang je bij ons maar liefst 10% extra online groepskorting op de premie van een groepsaccommodatie annuleringsverzekering. Dat is mooi meegenomen! Wil je weten hoeveel premie dat scheelt? Vraag een offerte aan. Wij vermelden de groepskorting apart zodat je eenvoudig kan zien hoeveel je bespaart.

Annuleringsverzekering groepsaccommodatie
Annuleringsverzekering groepsaccommodatie

Groepen en reisgezelschappen

Als je met een groep op reis gaat kan je ook een groepsaccommodatie annuleringsverzekering afsluiten. In dat geval sluit een groep gezamenlijk een verzekering af ten opzichte van elkaar. Wij hebben drie mogelijkheden voor groepen en reisgezelschappen:

  1. De standaard kortlopende annuleringsverzekering voor een reisgezelschap tot 7 personen. Deze uitgebreide annuleringsverzekering heeft een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering. Je kan deze hier zelf afsluiten: annuleringsverzekering »
  2. De eenmalige annuleringsverzekering voor maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten. Deze kent een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering.
  3. De kortlopende annuleringsverzekering speciaal voor groepen groter dan 7 personen. Deze verzekering kent een beperkte dekking, alleen vanaf 4 weken voor vertrek is men ten opzichte van elkaar verzekerd. Het moet dan gaan om overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel van één van de deelnemers.

Vraag nu een offerte met korting aan!

De laatste twee annuleringsverzekeringen voor groepen en reisgezelschappen zijn maatwerk en kan je niet zelf online afsluiten. Wil je een vrijblijvende premieopgave met 10% korting? Dat kan natuurlijk!

Groepreis en groepsaccommodatie annuleringsverzekering

De meest uitgebreide dekking (kortlopende annuleringsverzekering) kan je alleen afsluiten voor maximaal 7 personen (plus twee reisgenoten) of maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten. De groep is dan volledig en uitgebreid verzekerd. Voorbeelden van een verzekerde gebeurtenis bij deze annuleringsverzekering zijn:

  • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van jezelf of een medeverzekerde groepsreisgenoot. Je kan de reis en de accommodatie annuleren.
  • Overlijden, ernstige ziekte of levensbedreigend ongeval van een familielid in de eerste, tweede graad of derde graad.
  • Ziekte of een ongeval van een familielid in de eerste graad. Hierbij moet gelden dat alleen jij het familielid kan verzorgen (zorgplicht).
  • Als een niet-meereizend gezinslid plotseling een medisch noodzakelijke operatie moet ondergaan.
  • Medisch vastgestelde noodzaak in verband met je zwangerschap.
  • Als binnen vier weken na annulering een echtscheidingsprocedure of ontbinding van de notariële samenlevingsovereenkomst in gang wordt gezet.
  • Diefstal, verlies of vermissing van de reisdocumenten die nodig zijn voor de reis.

Bovenstaande opsomming is slechts een beknopt overzicht, bekijk voor alle vergoedingen in de voorwaarden.

Groepsaccommodatie annuleringsverzekering voor grote reisgezelschappen en groepen

Bestaat jouw reisgezelschap niet uit maximaal 4 gezinnen + 3 reisgenoten of is deze groter dan 7 personen (plus eventueel 2 reisgenoten), dan kan je de annuleringsverzekering speciaal voor groepen afsluiten. De dekking hiervan is beperkt tot overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel van één van de deelnemers aan de groepsreis binnen 4 weken voor vertrek. De annuleringskosten van de groepsaccommodatie valt daar ook onder.

Groepsreisverzekering ook mogelijk

Naast de groepsaccommodatie annuleringsverzekering, biedt Allianz Global Assistance ook een uitstekende groepsreisverzekering aan. Deze groepsreisverzekering is geschikt voor groepsreizen vanaf 10 personen, denk daarbij aan verenigingen, scholen, sportverenigingen, personeelsreizen en bedrijfsuitjes. Alle deelnemers aan de groepsreis zijn verzekerd voor S.O.S.-kosten, reisongevallen, medische kosten, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Je kan dit eventueel nog uitbreiden met reisbagage en/of (winter)sport dekking. Je hebt al een groepsreisverzekering vanaf € 0,23 per persoon per dag. Meer weten? Klik hier: Groepsreisverzekering »

Meest gestelde vragen en antwoorden over een groepsaccommodatie annuleringsverzekering (FAQ)

Lees hier vaak gestelde vragen en antwoorden over een groepsaccommodatie annuleringsverzekering.

Wat is een kortlopende groepsaccommodatie annuleringsverzekering?

Een kortlopende groepsaccommodatie annuleringsverzekering is raadzaam als je met een groep (familie, vrienden, vereniging, club, etc.) op reis gaat en je de accommodatie zonder kosten wilt annuleren als iemand uit de groep komt te overlijden, een ongeval of ernstige ziekte krijgt. Er is dus dekking ten opzichte van elkaar.

Geven jullie ook 10% korting op de groepsaccommodatie annuleringsverzekering?

Jazeker! Vraag vrijblijvend een premieofferte aan en je zal zien dat wij je de beste voorwaarden tegen de laagste premie aanbieden! De 10% korting wordt daarin vermeld zodat je het zelf kan controleren.

Welke groepsannuleringsverzekeringen zijn er zijn er?

Wij hebben 3 mogelijkheden afhankelijk van de groepsgrootte:
1. De kortlopende groepsannuleringsverzekering voor groepen tot 7 personen.
2. De eenmalige groepsannuleringsverzekering voor groepen bestaande uit: maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten.
3. De kortlopende groepsannuleringsverzekering speciaal voor grote groepen.
Bij alle varianten valt de groepsaccommodatie daar ook onder, mits deze inde reissom is opgenomen.

Wat dekt de groepsaccommodatie annuleringsverzekering?

De annuleringsverzekering biedt onder andere dekking indien de annulering van de accommodatie het gevolg is van:
• Overlijden, ongeval of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een familielid (1e, 2e en 3e graad);
• medisch noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
• zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
• echtscheiding of relatiebreuk;
• overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.
• Etc.

Wat moet ik precies verzekeren bij een groepsannuleringsverzekering ?

Je verzekert de totale reissom van de groepsreis, denk aan de groepsaccommodatie, hotelkamers, busreis, autohuur, catering, eventuele vliegtickets, etc.

Wanneer moet de groepsaccommodatie annuleringsverzekering worden afgesloten?

Dat moet zo snel mogelijk na het boeken van de groepsaccommodatie. Bij voorkeur binnen 7 dagen.

Hebben jullie ook een groepsannuleringsverzekering voor grote reisgezelschappen?

Ja, daar hebben wij ook een oplossing voor. Neem contact met ons op.

Vragen?

Heb je een vraag over de groepsaccommodatie annuleringsverzekering, wil je een premie weten of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: [email protected] je kan ons ook een Whatsappbericht sturen, dat kan ook buiten kantooruren.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.