Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Doorlopende wintersport verzekering ontvang tot 20% korting!

Ben jij op zoek naar een voordelige doorlopende wintersport reisverzekering? Sluit hier de doorlopende reisverzekering met wintersportdekking af. Je bent dan het hele jaar door in heel Europa verzekerd voor zomer- en wintervakantie. Je ontvangt ook nog eens 10 – 20% korting op de premies van Allianz Global Assistance.

logo Allianz Global Assista

Doorlopende wintersport verzekering, nu al vanaf: € 1,63 per maand.

De premie berekenen en het afsluiten van een Doorlopende reisverzekering met wintersport, doe je hier in slechts vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10 – 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Extra services
Stap 4: Controle en betaalwijze

De polis van de Doorlopende Reisverzekering met wintersportdekking ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek naar je wintersportvakantie afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Doorlopende Reisverzekering met wintersportdekking!

Vragen over reisverzekeringen met wintersportdekkingen? Bel: 055-5400409 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Tot 20% korting op een doorlopende wintersport reisverzekering. Budget variant = Beste keuze volgens de Consumentenbond!

beste-koop-Allianz

Budgetvariant doorlopende reisverzekering: beste koop volgens Consumentenbond

Een doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie afsluiten is meestal voordeliger wanneer je vaker dan eenmaal per jaar op vakantie gaat.

Je kunt hier al een uitstekende Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering met wintersportdekking afsluiten vanaf € 1,63 per maand (SOS-kosten en wintersport). Je bent dan in geheel Europa verzekerd. Wij adviseren wel om ook medische kosten af te sluiten. Dan ben je tijdens wintersport ook gedekt voor vervoer per helikopter of ”banaan” van de piste.

Beste doorlopende wintersport verzekering

De premium variant van de “Doorlopende Reisverzekering” heeft de 5 star rating gekregen van Moneyview voor de beste kwaliteit. Hierbij zijn 52 doorlopende reisverzekeringen onderzocht op flexibiliteit en voorwaarden. Daarnaast is de budget variant van de Doorlopende Reisverzekering voor het tweede achtereenvolgende jaar door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Doorlopende reisverzekering goedkoper

Veel Nederlanders gaan meerdere keren op vakantie. Bijvoorbeeld drie weken zomervakantie naar Turkije, een week wintersporten in Frankrijk en een lang weekend naar de Belgische Ardennen. In dat geval is een doorlopende reisverzekering goedkoper dan meerdere malen een eenmalige reisverzekering afsluiten.

Wintersportvakantie zonder zorgen

Bij de voorbereiding op een wintersportvakantie denk je na over je uitrusting, je conditie maar ook over veiligheid. Je draagt een helm en beschermende kleding. Je laat niets aan het toeval over en sluit daarom ook een goede (doorlopende) reisverzekering met wintersportdekking en geneeskundige kosten af. Deze verzekering komt van pas wanneer bijvoorbeeld:

 • je een been breekt op de piste;
 • jouw ski-uitrusting gestolen wordt;
 • je door een blessure niet meer kan skiën en de kosten voor je skipas terug wilt ontvangen;
 • je door een lawine het dorp niet meer kunt verlaten.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, een goede doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je veel problemen voorkomen. Maar nog belangrijker: je zorgt er voor dat jouw wintersportvakantie niet een financiële ramp wordt.

Wintersportdekking

Als je op wintersport- of langlaufvakantie gaat, moet je bij een doorlopende reisverzekering een aanvullende wintersportdekking afsluiten. Dit heeft als reden dat wintersport specifieke risico’s met zich meebrengt.

Wintersport verzekering: ruime dekking

Met het afsluiten van een doorlopende reisverzekering met wintersport ben je tevens gedekt voor bijzondere wintersporten, zoals:

 • IJsklimmen
 • Skeleton
 • Bobslederijden
 • IJshockey
 • Speedskiën
 • Speedraces
 • Skijöring
 • Skispringen
 • Skivliegen
 • Figuurspringen bij freestyle-skiën
 • Ski-alpinisme
 • ParaskiënHeliskiën.

Dekking uitgebreid sportuitrusting

Materialen voor een wintersport zijn vaak vrij prijzig. Kies daarom ook voor de dekking uitgebreide sportuitrusting. Met deze dekking ben je verzekerd voor je wintersportuitrusting tot maximaal € 2.500,-. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage.

Een wintersport reisverzekering met dekking voor sportuitrusting biedt dekking tegen verlies of diefstal van je wintersportuitrusting: eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht je door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijg je ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen vergoedt. Dat geldt ook voor skihuur en skilessen. Worden je ski’s gestolen dan worden de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen vergoedt.

Ga je in de zomer sporten? Dan is o.a. ook jouw duik-, (kite)surf-, golf-, en fietssport uitrusting verzekerd.

Doorlopende reisverzekering afsluiten

Ga je een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dan moet je een dekkingsgebied kiezen. Reisverzekeraars hebben de wereld in de volgende dekkingsgebieden ingedeeld:

 • Europadekking – Alle landen binnen Europa. Inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, de Azoren en alle niet- Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Dit houdt in dat ook Marokko, Tunesië, Algerije, Libië, Egypte, Israël, Libanon en Aziatisch Turkije onder de dekking vallen.
 • Werelddekking – Alle landen en werelddelen.

Wintersport reisverzekering bij Allianz Global Assistance: beste keuze

Een wintersport reisverzekering bij Allianz Global Assistance is de beste keuze, omdat:

 • De wintersport reisverzekering uitstekende voorwaarden en ruime dekking kent.
 • Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar ter wereld is.
 • Allianz Global Assistance eigen alarmcentrales heeft in 36 landen.
 • Je altijd een snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen) kunt verwachten.

Partner en/of kinderen meeverzekeren

Het is mogelijk om ook je partner en/of kinderen mee te verzekeren op dezelfde polis. Vaak is dit gunstiger dan dat zij ieder apart een reisverzekering afsluiten. Ook wanneer zij zonder jou op vakantie gaan, kunnen zij gebruik maken van deze doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Premies aanvullende dekkingen

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten. Je bent het hele jaar door verzekerd ook tijdens al jouw zomer- en wintervakanties.

Bereken zelf de premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt op de doorlopende wintersport verzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Hulp nodig?

Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 of stuur een email naar: [email protected]

Wintersport verzekering

Op zoek naar een goede doorlopende- of kortlopende wintersport verzekering, maar wil je niet teveel betalen? Wij geven je 10 tot 20% korting op wintersport verzekering van Allianz Global Assistance.

Je hebt hier al een goede doorlopende wintersportverzekering vanaf € 1,63 per maand. Daar kan je toch geen risico voor lopen?

10 tot 20% korting op een wintersport verzekering

Op deze website ontvang je altijd 10% extra online korting. Het enige wat je daarvoor hoeft toe doen is via deze website de wintersport verzekering afsluiten. Kies je voor een doorlopende wintersport verzekering en ben je jonger dan 27 jaar, dan kom je in aanmerking voor jongerenkorting die kan oplopen tot 10%. In totaal kan de korting op de premie daarom 20% bedragen.

Kortlopende of doorlopende wintersport verzekering?

Een doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie afsluiten is meestal voordeliger wanneer je vaker dan eenmaal per jaar op vakantie gaat. Veel Nederlanders gaan meerdere keren op vakantie. Bijvoorbeeld drie weken zomervakantie naar Ibiza, een week wintersporten in Oostenrijk en een lang weekend naar de Belgische Ardennen. In dat geval is een doorlopende reisverzekering goedkoper dan meerdere malen een eenmalige reisverzekering afsluiten.

Wat kost een wintersport verzekering?

Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een doorlopende wintersportverzekering vanaf € 1,63 per maand. Dat is inclusief onze 20% korting. Ben je ouder dan 27 jaar dan ontvang je 10% korting en betaal je voor dezelfde reisverzekering € 1,92 per maand. Een kortlopende wintersportverzekering kost € 2,26 per dag en is vooral handig als je niet zo vaak op vakantie gaat.

Let op! Wij adviseren om ook medisch kosten mee te verzekeren.

Doorlopende reisverzekering Allianz Global Assistance

Bij Allianz Global Assistance kunnen jongeren kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

Budget: basisdekking – goed en goedkoop
Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Je kunt voor Bagage kiezen uit 3 varianten:

Verzekerd p.p.
 • Budget
Verzekerd bedrag: max. € 1.000,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 500,-
Overige bagage (per item): max. € 350,-
Eigen risico: € 50,-
 • Uitgebreid
Verzekerd bedrag: max. € 3.500,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 1.750,-
Overige bagage (per item): max. € 500,-
Eigen risico: € 50,-
 • Compleet
Verzekerd bedrag: max. € 5.000,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 3.500,-
Overige bagage (per item): max. € 1.000,-
Eigen risico: Geen

Kies je voor een bepaalde variant Bagage, dan is deze van invloed op de keuze voor Medische kosten. Beide moeten van dezelfde variant zijn. Tip: Neem je tijdens je reis veel wintersportsportuitrusting mee? Kies dan ook voor de dekking Uitgebreide sportuitrusting. Bij alle drie de varianten bepaal je zelf wat je wilt meeverzekeren. S.O.S. hulpverlening is de enige rubriek, die standaard in je doorlopende reisverzekering zit. De andere rubrieken kan je toevoegen of uitsluiten.

Reisverzekering met wintersportdekking

Op wintersport gaan is heerlijk. Lekker buiten genieten op de piste in Frankrijk of Oostenrijk. Natuurlijk gaat het wel eens mis. Daarom zorg je voor een skihelm, beschermende kleding en zorg je vooraf dat je in een goede conditie verkeerd. Mocht er daarna nog iets fout gaan dan kan je terugvallen op je kortlopende of doorlopende reisverzekering met wintersportdekking. Hiermee voorkom je hoge kosten, bijvoorbeeld als je van de piste gered moet worden met een helikopter of gerepatrieerd moet worden naar Nederland met een gipsvlucht. Er vergis je niet er gaat nogal eens wat mis op besneeuwde berghellingen in de wintersportgebieden. Het letsel dat men oploopt tijdens het skiën betreft vooral:

 • Gebroken polsen.
 • Letsel aan knieën en enkels (verstuikingen en breuken).
 • Sleutelbeenbreuken.
 • Gebroken armen en ribben.

Een reisverzekering met wintersportdekking is zeker noodzakelijk wanneer je op wintersportvakantie gaat. Een wintersportverzekering is van belang, wanneer je bijvoorbeeld:

 • een been breekt op de piste;
 • je ski-uitrusting gestolen wordt;
 • je gered moet worden van een berghelling;
 • je door een lawine het dorp niet meer kunt verlaten.

Wat is belangrijk bij een wintersport verzekering?

Een reisverzekering van Allianz Global Assistance bestaat uit verschillende dekkingen. Je kunt zelf een keuze maken wat je wel en niet wilt meeverzekeren. Ga je op wintersport dan zijn de volgende twee dekkingen van belang:

 • Wintersportdekking
 • Medische kosten

Wintersportdekking

Als je bij je reisverzekering een wintersportdekking afsluit zijn jouw (gehuurde) ski’s, skiuitrusting, skipassen en de niet gevolgde skilessen meeverzekerd. Je krijgt dan de gemaakte kosten terug als er iets gebeurt wat je reisverzekering dekt. Denk hierbij aan een ziekenhuisopname door een gebroken enkel, een ongeval tijdens de wintersport of diefstal van je skiuitrusting.

Medische kosten wintersport

Geneeskundige kosten in het buitenland worden niet altijd volledig vergoed door je basis zorgverzekering. Daarom is het verstandig om een Allianz Global Assistance reisverzekering met dekking voor medische kosten af te sluiten. Je bent dan ook verzekerd als je na een val op de skipiste met een banaan naar beneden moet. Maar ook als je met een helikopter van een berghelling moet worden vervoerd. Dit soort bijzondere kosten zijn meestal alleen gedekt op je reisverzekering.

Daarnaast wordt je bij een wintersportblessure vaak naar een privé-kliniek gebracht. Deze klinieken rekenen een hoger tarief dan gebruikelijk in Nederland. Jouw basisverzekering vergoedt alleen de kosten voor spoedeisende hulp tot het maximaal in Nederland geldende tarief. Wanneer je achteraf niet met een forse nota wil worden geconfronteerd is het belangrijk dat je zowel de dekkingen ‘medische kosten’ als ‘wintersport’ meeverzekerd op je reisverzekering. Gebeurt er toch iets tijdens je wintersportvakantie dan is een telefoontje naar de alarmcentrale van Allianz Global Assistance voldoende om alles te regelen. Je komt dan achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen te staan.

Wintersportverzekering Allianz Global Assistance: ruime dekking

Met het afsluiten van een wintersporverzekering ben je tevens gedekt voor bijzondere wintersporten waaronder iJsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme en paraskiënheliskiën.

Een wintersport reisverzekering biedt ook dekking tegen verlies of diefstal van je wintersportuitrusting: eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht je door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijg je ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen, -huur en -lessen vergoedt. Worden je ski’s gestolen dan ontvang je een vergoeding voor de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen.

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering (Uitgebreid)

Doorlopende reisverzekering Allianz

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering Allianz (Uitgebreid)*
SOS HULPVERLENING
Opsporing en reddingsactiesKostprijs
Repatriëring Kostprijs
Extra reiskosten bij ziekte, ongeval, overlijdenKostprijs
Extra verblijfskosten bij ziekte, ongeval, overlijden€ 100,- per dag (max. 5 dagen)
Extra reiskosten bij overlijden/levensgevaar
familie
Kostprijs
Telecommunicatiekosten alarmcentrale Kostprijs
Telecommunicatiekosten overig€ 150,-
BAGAGE
Max. totaal verzekerd bedrag€ 3.500,-
Max. digitale/elektrische apparatuur € 1.750.-
Max. overige bagage€ 500,-
Max. tijdens reis aangeschafte goederen,
per item
€ 350,-
Schade aan logies/verblijf€ 500,-
Eigen risico bagage€ 50,-
MEDISCHE KOSTEN
Dokters- en ziekenhuiskosten buitenlandKostprijs
Tandheelkundige kosten buitenland€ 750,-
Dokters- en ziekenhuiskosten NederlandMax. € 1.000,-
Telefonische advies van Nederlandse ReisartsGratis
RECHTSBIJSTAND
Binnen EuropaKostprijs
Buiten EuropaMax. € 50.000,- met een maximum van € 5.000,- voor contractuele verschillen.
*Alle bedragen in deze dekking zijn per persoon, per reis.
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De verzekeraar bepaalt of je voor vergoeding in aanmerking komt. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Wintersportdekking bij Allianz Global Assistance: beste keuze

Een wintersport reisverzekering bij Allianz Global Assistance is de beste keuze, omdat:

 • De wintersport reisverzekering uitstekende voorwaarden en ruime dekking kent.
 • Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar ter wereld is.
 • Allianz Global Assistance eigen alarmcentrales heeft in 36 landen.
 • Je altijd een snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen) kunt verwachten.

Woonachtig in het buitenland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende personen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
 • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Bereken de premie en sluit zelf een doorlopende wintersport reisverzekering af. Je kunt dan onbezorgd aan jouw wintersportvakantie beginnen.

Vragen?

Heb je nog vragen over wintersport reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409 of e-mailen: [email protected]

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.