Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Woonachtig in de buurlanden België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland maar in Belgie of Duitsland, maar wil je een reisverzekering afsluiten? Of ben je een Duitser of Belg? Geen probleem. De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders die in België wonen.
 • Nederlanders die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).
 • Belgen (heel België).
 • Duitsers (die niet verder dan 100 km van de grens met Nederland wonen).
 • Nederlanders die elders in Europa of buiten Europa wonen (klik hier voor meer informatie).

Voor Nederlanders die in België of Duitsland wonen, kan het afsluiten van een reisverzekering een probleem zijn. Sommige Belgische of Nederlandse reisverzekeraars accepteren geen Nederlanders die in België wonen. Bij  ons is dit geen probleem

Wij kunnen zowel Belgen, Duitsers als Nederlanders die in België of Duitsland wonen een reisverzekering aanbieden. In dat geval wordt op de polis een aantekening gemaakt. Op de polis komt een clausule te staan waarbij “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en België of Nederland en Duitsland”

Woonachtig in Belgie of Duitsland? Ook 10% korting op je reisverzekering

Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance reisverzekeringen! Zelfs wanneer je in België of Duitsland woont, Belg of Duitser bent. Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

Allianz Global Assistance: de beste keuze!

Ook Belgen, Duitsers en Nederlanders die in België of Duitsland wonen, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 32 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Voordelige doorlopende reisverzekering

Wil je helemaal geen omkijken meer? Het is voor Nederlanders in België en Duitsland ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De premie is gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,20 per maand (inclusief 10% extra korting + poliskosten)!

Welke reisverzekeringen kunnen worden afgesloten?

De volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die in België en Duitsland wonen worden afgesloten bij Reisverzekeringkorting.nl:

 • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.
 • Kortlopende Reisverzekering: uitstekende reisverzekering voor het hele gezin.
 • Kortlopende Annuleringsverzekering: verzekerd tegen noodgedwongen annulering of voortijdige beëindiging van je vakantie.
 • Globetrotter Reisverzekering: speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.
 • Adventure & Survival Verzekering: alle risico´s van survival en extreme sporten zijn standaard verzekerd, evenals reisongevallen.
 • Au Pair Insurance: speciale reisverzekering voor buitenlandse Au Pairs die naar België of Duitsland komen.
 • Doorlopende Zakenreisverzekering: het hele jaar door verzekerd tijdens alle zakenreizen en privé reizen.
 • Ticket Annuleringsverzekering: deze verzekering dekt annuleringskosten voor los geboekt vervoer per vliegtuig, bus, trein of ferry.
 • Travel Risk Insurance: complete reis- en annuleringsverzekering voor familie of vrienden die voor hun vakantie naar België of Duitsland komen.
 • Bedrijfsreisverzekering: speciaal voor bedrijven waarvan verschillende medewerkers regelmatig naar het buitenland reizen.
 • Incoming Student Insurance: speciale reisverzekering voor internationale studenten die in België of Duitsland komen studeren.
 • Groepsreisverzekering: voor zelf georganiseerde groepsreizen binnen Europa zoals schoolreisjes.

Woon je in Belgie of Duitsland en wil je een reisverzekering afsluiten? Dat kan!

Woon je in België of in Duitsland (tot maximaal 100 km van de Nederlandse grens), maar wil je een reisverzekering afsluiten? Of ben je een Duitser of Belg? Stuur een e-mail naar [email protected] en vraag naar het aanvraag formulier voor een reisverzekering over de grens.

Of bel ons in Nederland: 0031 (0)55 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Wil je een premie indicatie? Je kunt zelf een premieberekening maken op deze website. Het afsluiten kan echter niet omdat er geen buitenlandse postcodes worden geaccepteerd. Bel ons en wij helpen je verder!


Sluit nu een reisverzekering af! Je ontvangt ook 10% korting. Bij een doorlopende reisverzekering ieder jaar weer! Je reisverzekering is dezelfde dag geregeld. De polis ontvang je digitaal per e-mail. Snel en voordelig. 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.