Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Wintersport Reisverzekering nu 10% extra korting!

De wintersport reisverzekering van Allianz Global Assistance: voordelig en uitgebreide dekking! Ben jij op zoek naar een voordelige wintersport reisverzekering met een ruime dekking?

Je hebt al een kortlopende wintersport reisverzekering voor € 2,26 per dag. 

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een wintersport reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

 • Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
 • Stap 2: Persoonsgegevens
 • Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de wintersport reisverzekering ontvang je direct per e-mail! Je kunt de wintersport reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste wintersport reisverzekering!

Vragen over wintersport reisverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Wintersport Reisverzekering, de beste reisverzekering voor wintersporters, nu slechts: € 2,26 per dag.

Wintersport is voor vele Nederlanders een feest. Maar wat maakt wintersport zo bijzonder?

Ieder jaar gaan er duizenden wintersporters richting de sneeuwgebieden om daar te skiën. Wat is de magie van wintersport? De glinstering van verse sneeuwkristallen, de koude heldere lucht en de schoonheid van witte bergen. De hele dag buiten op de pistes in Frankrijk en Oostenrijk. De actie en het buiten bewegen in de sneeuw is natuurlijk fantastisch. Het wintersport gevoel, maakt een wintersportvakantie zo bijzonder. De combinatie van sport in een mooie omgeving met verse sneeuw.

Een wintersport reisverzekering voorkomt financiële problemen

De sneeuwomstandigheden zijn niet altijd optimaal te noemen, daarom komen er de laatste jaren steeds meer blessures en ongevallen voor. Er zijn meer botsingen en valpartijen, omdat het steeds drukker wordt op de piste. Een slechte voorbereiding en conditie van skiërs is de oorzaak van de vele blessures en ongevallen.

Juist door de toename van het aantal ongevallen is een wintersport reisverzekering belangrijk. De medische kosten bij een skiongeval zijn meestal fors. Voorbeeld: een gipsvlucht kost al snel € 2.000,-. Ook het transport vanaf de piste naar het ziekenhuis of huisarts kan flink in de papieren lopen. Wat veel mensen ook niet weten is dat deze kosten niet gedekt worden door je ziektekosten verzekeraar en dat deze dekking bij je wintersport reisverzekering onder rubriek medische kosten valt.

Een wintersport reisverzekering kan ook voordelig zijn

Een wintersport reisverzekering bij www.reisverzekeringkorting.nl is voordelig omdat je bij ons ook nog eens 10% extra korting ontvangt. Kinderen die op de ingangsdatum van de wintersport reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd, voor dezelfde risico´s als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Je wintersport reisverzekering voordelig en 10% extra korting

Bij reisverzekeringkorting ontvang je ook nog eens 10% extra korting op je reisverzekering. Het maakt niet uit of je een kortlopende reisverzekering met wintersportdekking, of een doorlopende reisverzekering met wintersportdekking afsluit. Bij een doorlopende wintersport reisverzekering van Allianz Global Assistance, ontvang je iedere jaar 10% korting op je reisverzekering.

Een kortlopende of doorlopende wintersport reisverzekering?

Als je ook in de zomer op vakantie gaat, is het beter om een doorlopende reisverzekering te nemen met wintersportdekking. Dat is goedkoper en handiger, omdat je dan altijd verzekerd bent, tevens ben je dan ook voor bijzondere zomersporten verzekerd. Je hebt al een doorlopende wintersport reisverzekering met jongerenkorting vanaf € 1,58 per maand.

Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ga je op wintersport? Zorgverzekeraars vergoeden niet altijd de kosten van het vervoer per “banaan” of helikopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Met de dekkingen Medische kosten en Wintersport ben je hiervoor wel verzekerd.

Een wintersport reisverzekering heeft een ruime dekking

Met het afsluiten van een wintersport reisverzekering ben je tevens gedekt voor bijzondere wintersporten, zoals:

 • IJsklimmen
 • Skeleton
 • Bobslederijden
 • IJshockey
 • Speedskiën
 • Speedraces
 • Skijöring
 • Skispringen
 • Skivliegen
 • Figuurspringen bij freestyle-skiën
 • Ski-alpinisme
 • Paraskiën
 • Heliskiën.

Een wintersport reisverzekering biedt ook dekking tegen verlies of diefstal van je wintersportuitrusting: eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht je door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijg je ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen, -huur en -lessen, als verzekerde tijdens de dekkingsperiode vergoedt.
Worden je ski’s gestolen dan worden de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen vergoed.

Wintersport reisverzekering Allianz Global Assistance: goede keuze

Een wintersport reisverzekering bij Allianz Global Assistance is een uitstekende keuze, omdat:

 • De wintersport reisverzekering uitstekende voorwaarden en ruime dekking kent.
 • Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar ter wereld is.
 • Allianz Global Assistance eigen alarmcentrales heeft in 29 landen.
 • Je altijd een snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen) kunt verwachten.

Je wintersport reisverzekering bij Reisverzekeringkorting voor nog meer voordeel

Ga je op wintersport en wil je goed verzekerd zijn? Dan sluit je natuurlijk een wintersport reisverzekering af bij Reisverzekeringkorting. Jouw voordelen:

 • 10% extra internetkorting op de wintersport reisverzekering van Allianz Global Assistance.
 • Binnen vijf minuten verzekerd met wintersport dekking: online je premie berekenen, polis afsluiten en je ontvangt direct je polis per email.
 • Wil je advies voor een wintersport reisverzekering? Bel ons tijdens kantooruren.
 • Wij zijn specialist op het gebied van wintersport reisverzekeringen.
 • Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding voor jouw veiligheid en privacy.
 • Wij geven de laagste prijsgarantie op de wintersport reisverzekeringen van Allianz Global Assistance.
 • Wij hebben een Thuiswinkel en Webshop keurmerk, voor veilig online winkelen.

Sluit nu een wintersport reisverzekering af

Bereken de premie en sluit zelf een wintersport reisverzekering af. Je kunt dan onbezorgd aan jouw wintersportvakantie beginnen.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over reisverzekeringen met wintersport dekking? Bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Wintersport reisverzekering

Kortlopende of doorlopende wintersportverzekering?

Een doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie afsluiten is meestal voordeliger wanneer je vaker dan eenmaal per jaar op vakantie gaat. Veel Nederlanders gaan meerdere keren op vakantie. Bijvoorbeeld drie weken zomervakantie naar Ibiza, een week wintersporten in Oostenrijk en een lang weekend naar de Belgische Ardennen. In dat geval is een doorlopende reisverzekering goedkoper dan meerdere malen een eenmalige reisverzekering afsluiten.

Reisverzekering met wintersportdekking

Op wintersport gaan is heerlijk. Lekker buiten genieten op de piste in Frankrijk of Oostenrijk. Natuurlijk gaat het wel eens mis. Daarom zorg je voor een skihelm, beschermende kleding en zorg je vooraf dat je in een goede conditie verkeerd. Mocht er daarna nog iets fout gaan dan kan je terugvallen op je kortlopende of doorlopende reisverzekering met wintersportdekking. Hiermee voorkom je hoge kosten, bijvoorbeeld als je van de piste gered moet worden met een helikopter of gerepatrieerd moet worden naar Nederland met een gipsvlucht. En vergis je niet er gaat nogal eens wat mis op besneeuwde berghellingen in de wintersportgebieden. Het letsel dat men oploopt tijdens het skiën betreft vooral:

 • Gebroken polsen.
 • Letsel aan knieën en enkels (verstuikingen en breuken).
 • Sleutelbeenbreuken.
 • Gebroken armen en ribben.

Een reisverzekering met wintersportdekking is zeker noodzakelijk wanneer je op wintersportvakantie gaat. Een wintersportverzekering is van belang, wanneer je bijvoorbeeld:

 • een been breekt op de piste;
 • je ski-uitrusting gestolen wordt;
 • je gered moet worden van een berghelling;
 • je door een lawine het dorp niet meer kunt verlaten.

Wat is belangrijk bij een wintersportverzekering?

Een reisverzekering van Allianz Global Assistance bestaat uit verschillende dekkingen. Je kunt zelf een keuze maken wat je wel en niet wilt meeverzekeren. Ga je op wintersport dan zijn de volgende twee dekkingen van belang:

 • Wintersportdekking
 • Medische kosten

Wintersportdekking

Als je bij je reisverzekering een wintersportdekking afsluit zijn jouw (gehuurde) ski’s, skiuitrusting, skipassen en de niet gevolgde skilessen meeverzekerd. Je krijgt dan de gemaakte kosten terug als er iets gebeurt wat je reisverzekering dekt. Denk hierbij aan een ziekenhuisopname door een gebroken enkel, een ongeval tijdens de wintersport of diefstal van je skiuitrusting.

Medische kosten wintersport

Geneeskundige kosten in het buitenland worden niet altijd volledig vergoed door je basis zorgverzekering. Daarom is het verstandig om een Allianz Global Assistance reisverzekering met dekking voor medische kosten af te sluiten. Je bent dan ook verzekerd als je na een val op de skipiste met een banaan naar beneden moet. Maar ook als je met een helikopter van een berghelling moet worden vervoerd. Dit soort bijzondere kosten zijn meestal alleen gedekt op je reisverzekering. Daarnaast wordt je bij een wintersportblessure vaak naar een privé-kliniek gebracht. Deze klinieken rekenen een hoger tarief dan gebruikelijk in Nederland. Jouw basisverzekering vergoedt alleen de kosten voor spoedeisende hulp tot het maximaal in Nederland geldende tarief.

Wanneer je achteraf niet met een forse nota wil worden geconfronteerd is het belangrijk dat je zowel de dekkingen ‘medische kosten’ als ‘wintersport’ meeverzekerd op je reisverzekering. Gebeurt er toch iets tijdens je wintersportvakantie dan is een telefoontje naar de alarmcentrale van Allianz Global Assistance voldoende om alles te regelen. Je komt dan achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen te staan.

Daarnaast wordt ook het verplicht eigen risico op jouw zorgverzekering volledig vergoedt. Dat scheelt jou meer dan 300 euro.

Wintersportverzekering Allianz Global Assistance: ruime dekking

Met het afsluiten van een wintersporverzekering ben je tevens gedekt voor bijzondere wintersporten. Een wintersport reisverzekering biedt ook dekking tegen verlies of diefstal van je wintersportuitrusting: eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht je door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijg je ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen, -huur en -lessen vergoedt. Worden je ski’s gestolen dan ontvang je een vergoeding voor de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen.

Wintersportdekking bij Allianz Global Assistance: beste keuze

Een wintersport reisverzekering bij Allianz Global Assistance is de beste keuze, omdat:

 • De wintersport reisverzekering uitstekende voorwaarden en ruime dekking kent.
 • Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar ter wereld is.
 • Allianz Global Assistance eigen alarmcentrales heeft in 29 landen.
 • Je altijd een snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen) kunt verwachten.

Vragen?

Heb je nog vragen over wintersport reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409 of e-mailen: [email protected]

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.