Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Premie berekenen van een Doorlopende reisverzekering (inclusief 10 – 20% korting)

Allianz Travel Risk Insurance
alli logo th

Allianz doorlopende reisverzekering met korting!

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Nu met een doorlopende korting van 10 tot 20%!

Meer informatie over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering Allianz

Heb je vragen over de doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.


Premie berekenen voor een reisverzekering doorlopend? De premie voor een doorlopende reisverzekering berekenen kan hier snel en eenvoudig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf € 1,58 per maand. Deze berekening is inclusief 20% korting op de premie die je bij ons ontvangt als jij jonger bent dan 27 jaar. Ben je ouder dan 27 jaar, dan ontvang je doorlopend 10% korting op de premie. De korting kun je ook berekenen en zien onderaan bij de totaalpremie.

Met deze doorlopende verzekering krijg je financiële en praktische hulp bij ziekte, ongeval of overlijden tijdens je vakantie. Je kunt de reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. De premie voor deze uitbreidingen kun je ook zelf berekenen. De budgetvariant is zelfs meerder keren door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop.

Bereken hier zelf de premie van de doorlopende reisverzekering

Alleen op deze website berekenen wij een doorlopende korting van 10% op de premie die je ontvangt. Wij geven dan ook de laagste prijsgarantie op de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance. Ben je jonger dan 27 jaar dan ontvang je ook nog eens jongerenkorting. De korting geldt in de volgende gevallen:

  • als de hoofdverzekerde jonger is dan 27 jaar;
  • als de hoofdverzekerde en partner beide jonger zijn dan 27 jaar en geen kinderen hebben.

De jongerenkorting wordt door ons systeem automatische berekend als je aanvinkt dat je jonger dan 27 jaar bent. Ben je ouder dan 27 jaar? Dan berekend het systeem 10% korting op de doorlopende reisverzekering. Wil jij de premie berekenen voor een reisverzekering doorlopend? Dan kan hieronder:

Hoe bereken ik de kosten voor een doorlopende reisverzekering?

Je kunt voor de goedkoopste doorlopende reisverzekering zelf een online premieberekening maken. Met deze premieberekening zie je direct wat de reisverzekering kost. En je bent nergens toe verplicht. De berekening kun je ook nog naar jezelf e-mailen. Je hoeft dan nog niet direct te beslissen of je de verzekering wilt afsluiten en je kunt hem eventueel nog vergelijken met andere aanbieders. Via een link in de e-mail kom je direct weer in de premieberekening en zijn de gekozen dekkingen bewaard gebleven. Wil je weten wat een doorlopende reisverzekering met korting kost, dan kun je op deze pagina de premie berekenen. Bij de berekening worden ook de poliskosten vermeld.

Premie berekenen reisverzekering doorlopend
Premie berekenen reisverzekering doorlopend

De premie voor een doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen op deze website ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Voordelen doorlopende reisverzekering

  • Gemakkelijk premie berekenen voor een reisverzekering doorlopend.
  • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
  • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
  • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
  • Kinderen meeverzekeren? Je betaalt slechts voor 1 kind, meerdere zijn gratis meeverzekerd.
  • Uitwonende (studerende) kinderen tot 27 jaar zijn ook meeverzekerd.
  • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.
  • Gunstige lage premie.

Meeste gestelde vragen en antwoorden over premie berekenen reisverzekering doorlopend

Lees hieronder veel gestelde vragen en antwoorden over premie berekenen reisverzekering doorlopend.

Kan ik hier de premie berekenen voor een reisverzekering doorlopend?

Jazeker, je kunt zelf online de premie berekenen voor de doorlopende reisverzekering. Met deze premieberekening zie je direct wat de reisverzekering voor je kost en je bent nergens toe verplicht. De berekening kun je ook nog naar jezelf e-mailen. Je hoeft dan nog niet direct te beslissen of je de verzekering wilt afsluiten en je kunt hem eventueel nog vergelijken met andere aanbieders. Via een link in de e-mail kom je direct weer in de premieberekening en zijn de gekozen dekkingen bewaard gebleven.

Geven jullie ook internetkorting en jongerenkorting op de premie?

Ja. Iedereen ontvangt 10% doorlopende korting op de premie, maar alleen via deze website. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen naar 20%. Je kunt de korting zelf berekenen.

Wat kost een doorlopende reis- en annuleringsverzekering?

Een doorlopende reis- en annuleringsverzekering met Europadekking kost hier slechts € 1,58 per maand. Dat in inclusief 20% korting op de premie die je bij ons ontvangt als je jonger bent dan 27 jaar. Ben je ouder dan 27 jaar, dan ontvang je doorlopend 10% korting op de premie.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger?

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Tot wanneer kan ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Een reisverzekering kan tot de dag voor vertrek nog afgesloten worden. Je kunt de doorlopende reisverzekering ook aanvullen met een doorlopende annuleringsverzekering, maar dan is het raadzaam om de verzekering zo snel mogelijk na het boeken van een reis af te sluiten.

Wanneer gaat de dekking van een reisverzekering in?

De dekking van de reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Europadekking of werelddekking?

De Europadekking beslaat meer dan Europa alleen. Ook de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira, de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee en Rusland (tot de Oeral en de Kaukasus) vallen onder de Europadekking. De rest valt onder werelddekking.

Voor hoeveel kinderen moet ik premie betalen?

Voor slechts 1 kind, alle andere kinderen in het gezin zijn gratis meeverzekerd.

Is mijn kind verzekerd als hij zelfstandig op reis gaat?

Kinderen zijn tot hun 27ste verjaardag meeverzekerend op de doorlopende reisverzekering van de ouders. Gaat de zoon of dochter van het gezin zelfstandig op vakantie, dan is hij of zij gewoon verzekerd. Voorwaarde is wel dat de zoon of dochter nog thuis woont, of uitwonend student is.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten mogelijk niet volledig gedekt.

Kan ik bijzondere sporten en wintersport meeverzekeren?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kun je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Vragen over premie berekenen reisverzekering doorlopend

Premie berekenen reisverzekering doorlopend niet gelukt of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.