Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Doorlopende Reisverzekering werelddekking tot 20% korting!

Een doorlopende reisverzekering met werelddekking is hier snel en voordelig geregeld. Allianz Global Assistance heeft een uitstekend aanbod voor jou

logo Allianz Global Assista

Doorlopende reisverzekering met werelddekking nu v.a. € 1,84 per maand.

De premie berekenen en het afsluiten van een Doorlopende Reisverzekering met werelddekking, doe je hier in slechts vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je krijgt van ons tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Extra services
Stap 4: Controle en betaalwijze

De polis van de Doorlopende Reisverzekering ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste doorlopende reisverzekering met werelddekking!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055-5400409 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Doorlopende reisverzekering met werelddekking, nu tot 20% korting op de premie

Op zoek naar een goede en voordelige doorlopende reisverzekering met werelddekking? Dan heeft Allianz Global Assistance een uitstekend aanbod voor jou.

Werelddekking op je doorlopende reisverzekering

Je kan hier snel en voordelig een doorlopende reisverzekering afsluiten met werelddekking. De polis ontvang je direct per email. De premie voor de reisverzekering inclusief werelddekking is gunstig dankzij onze korting die kan oplopen tot 20% afhankelijk van jouw leeftijd. Je bent dan in de gehele wereld verzekerd.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en heeft diverse prijzen gewonnen waaronder die van ‘Beste Reisverzekeraar van Nederland ’.

De doorlopende reisverzekering met werelddekking van Allianz Global Assistance bestaat uit een basisdekking, dat zijn de zogenaamde SOS-kosten zoals hulpverlening, repatriëring en extra verblijfskosten. Je kunt deze reisverzekering op maat samenstellen door de basisdekking aan te vullen met dekkingen die je zelf belangrijk vindt, zoals een werelddekking en medische kosten.

Doorlopende reisverzekering met werelddekking
Doorlopende reisverzekering met werelddekking

Waar ga jij naar toe?

Wat is jouw bestemming? Ben jij een echte Globetrotter en reis jij de hele wereld rond? Of ga je naar verre bestemmingen op ander continenten? En hoe vaak ga je op vakantie? Een doorlopende reisverzekering met werelddekking is al snel voordeliger als je vaker op vakantie gaat of een gezin hebt.

Europa of wereld?

Allianz Global Assistance maakt onderscheid tussen Europadekking of werelddekking. Een reisverzekering met werelddekking is iets duurder, je betaald daarvoor wat meer premie. Je bent dan in alle landen van de wereld verzekerd.

Doorlopende reisverzekering al snel voordeliger

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering met werelddekking. Je bent dan het hele jaar verzekerd. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Meerdere kinderen gratis meeverzekerd

Bij de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance betaal je slechts voor 1 kind. Heb je meer kinderen? Die zijn gratis meeverzekerd. Bij Allianz Global Assistance zijn ook de meerderjarige uitwonende studerende kinderen tot 27 jaar meeverzekerd op een doorlopende reisverzekering.

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een doorlopende reisverzekering met werelddekking. Je moet dan zelf je reisverzekering online afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op de doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

Doorlopende reisverzekering: tot 10% jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting tot 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw totale korting kan dus oplopen tot 20%! Deze korting ontvang je ook over de uitbreiding werelddekking. Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Wat kost een doorlopende reisverzekering met werelddekking?

Dankzij de gunstige premies en 10 tot 20% extra korting ben je goed en voordelig verzekerd als je kiest voor Allianz Global Assistance. Een doorlopende reisverzekering met werelddekking heb je vanaf € 1,67 per maand (< jonger dan 27 jaar ). Zie onderstaande  premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Doorlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

Bij Allianz Global Assistance kan je kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
 • Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Je kunt voor Bagage kiezen uit 3 varianten:

  Verzekerd p.p.
 • Budget
Verzekerd bedrag:max. € 1.000,-
 Camera, laptop, i-pod, etc.:max. € 500,-
 Overige bagage (per item):max. € 350,-
 Eigen risico:€ 50,-
 • Uitgebreid
Verzekerd bedrag:max. € 3.500,-
 Camera, laptop, i-pod, etc.:max. € 1.750,-
 Overige bagage (per item):max. € 500,-
 Eigen risico:€ 50,-
 • Compleet
Verzekerd bedrag:max. € 5.000,-
 Camera, laptop, i-pod, etc.:max. € 3.500,-
 Overige bagage (per item):max. € 1.000,-
 Eigen risico:Geen

Kies je voor een bepaalde variant bagage, dan is deze van invloed op de keuze voor Medische kosten. Beide moeten van dezelfde variant zijn.

Tip: Neem je tijdens je reis veel sportuitrusting mee? Kies dan ook voor de dekking Uitgebreide sportuitrusting. Bij alle drie de varianten bepaal je zelf wat je wilt meeverzekeren. S.O.S. hulpverlening is de enige rubriek, die standaard in je doorlopende reisverzekering zit. De andere rubrieken kan je toevoegen of uitsluiten.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn jouw voordelen:

 • Grootste reisverzekeraar en hulperverlener ter wereld.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor hulp en advies.
 • Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.
 • Eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op je doorlopende reisverzekering met werelddekking van Allianz Global Assistance vertrouwen.

Vragen?

Na het afsluiten van de doorlopende reisverzekering met werelddekking ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 of stuur een email naar: [email protected]

Werelddekking

Doorlopende reisverzekering met werelddekking voor als je regelmatig op reis gaat

Nu 10 tot 20% korting op je doorlopende reisverzekering met werelddekking. De beste verzekering voor als je wat vaker op vakantie gaat!

De budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is in februari 2011 en februari 2012 door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

De doorlopende reisverzekering  met werelddekking is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en even een stedentripje tussendoor. Als je nu de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, kun je hier lekker mee doorgaan. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Wanneer werelddekking afsluiten?

Ga je naar een ander continent dan kan je niet volstaan met Europadekking. Je moet in dat geval voor werelddekking kiezen. Denk daarbij aan een reis of vakantie naar landen zoals:

 • Verenigde Staten
 • Australie
 • Canada
 • Brazilië
 • China
 • Indonesië
 • Thailand

Medische kosten: altijd meeverzekeren!

Wij adviseren jou om altijd medische kosten mee te verzekeren op de doorlopende reisverzekering met werelddekking. Er zijn veel landen in de wereld waar medische kosten veel hoger zijn dan in Nederland. Het verschil moet je soms zelf bijbetalen indien je alleen een basiszorgverzekering hebt. Dat bedrag kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Zo is een ziekenhuisopname in Canada, Australië en Amerika al vele malen duurder dan in Nederland.

Medische kosten Verenigde staten 10x duurder dan Nederland

In de Verenigde Staten bijvoorbeeld kunnen de kosten oplopen tot het tienvoudige van het gangbare tarief in Nederland. Een huisartsenbezoek voor een insectenbeet in de Verenigde Staten kost ongeveer € 1.400, terwijl dit in Nederland slechts € 25 kost. In de populaire vakantiebestemming de Dominicaanse Republiek betaal je voor een gebroken arm € 9.200 voor de behandeling, € 8.600 voor de ziekenhuiskosten en voor de arts bijna € 600 (totaal € 18.400). Een enorm hoog totaalbedrag als je dit vergelijkt met het Nederlandse tarief van totaal ongeveer € 3.900*.

Een reisverzekering met werelddekking en met dekking voor medische kosten is in dit soort situaties zeker van belang, omdat het verschil anders voor rekening komt van de reiziger.

Allianz Global Assistance vergoedt ook volledig het verplicht eigen risico van jouw zorgverzekering. Nog een reden om medische kosten altijd mee te verzekeren.

Reisverzekering vergoedt werkelijke kosten

Met de doorlopende reisverzekering met werelddekking van Allianz Global Assistance ben je gedekt voor de werkelijk gemaakte medische kosten. Bij het afsluiten van je reisverzekering moet je dan wel deze rubriek meeverzekeren.

Het is raadzaam om van tevoren je reisverzekeraar te informeren over een medische ingreep. Allianz Global Assistance heeft hiervoor een noodnummer. Je belt dan met de alarmcentrale en bespreekt de situatie. De alarmcentrale is 24 uur per dag bereikbaar. Het voordeel hiervan is dat je altijd in je eigen taal kunt uitleggen wat er precies aan de hand is. Er zijn op de alarmcentrale artsen en medisch geschoold personeel werkzaam die je een goed advies kunnen geven. Een telefoontje kan zo veel ongemak voorkomen.

Belangrijk: bewaar altijd al je rekeningen, voorschriften en kwitanties. Bij terugkomst in Nederland dien je deze te overleggen aan Allianz Global Assistance of je zorgverzekeraar.

Doorlopende reisverzekering Allianz Global Assistance: geheel naar wens samen te stellen

Jij bepaald zelf wat je wel en niet wilt verzekeren tijdens je reis of vakantie. Je kunt daarom de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance zelf samenstellen. Je hebt allereerst de keuze uit drie dekkingen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
 • Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Bij alle drie de varianten bepaal je zelf wat je extra wilt meeverzekeren. S.O.S. hulpverlening is de enige rubriek, die standaard in je doorlopende reisverzekering zit. S.O.S. hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Uitgebreid tot € 3.500,- en met Compleet zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af. De hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt welke variant je kiest.

Dekking Medische kosten

Wij adviseren je de dekking Medische kosten altijd mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland, bijvoorbeeld wanneer je in een privékliniek terecht komt of de repatriëringkosten. De dekking medische kosten geeft tijdens wintersport ook vergoeding voor vervoer per helikopter of ”banaan” van de piste. Allianz Global Assistance vergoedt zelfs het verplicht eigen risico van jouw zorgverzekering bij medische kosten in het buitenland.

Dekking Rechtsbijstand

Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is binnen Europa: kostprijs. Voor buiten Europa (als je ‘Werelddekking’ hebt afgesloten): tot € 50.000,-. Voor contractuele geschillen geldt dan wel een maximum van € 5.000,-.

Ongevallendekking

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is: Overlijden: € 25.000,- Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,- Heb je gekozen voor de dekking Ongevallen? Bij het beoefenen van bijzondere sporten, bijzondere wintersporten en technisch duiken is er geen recht op uitkering bij overlijden of invaliditeit als gevolg van een ongeval. Wil je dit meeverzekeren? Kies dan ook voor de dekking Ongevallen bijzondere sporten.

Werelddekking

Je bent standaard verzekerd voor geheel Europa, waaronder ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Kies je voor Werelddekking, dan ben je in de gehele wereld verzekerd.

Dekking Wintersport en bijzondere sporten

Deze optie is belangrijk wanneer je op wintersport gaat of bijzondere sporten tijdens je vakantie gaat beoefenen. Je bent dan verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken). Recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zijn zonder deze dekking al standaard meeverzekerd.

Dekking uitbreiding sportuitrusting

Met deze dekking ben je verzekerd voor je sportuitrusting tot maximaal € 2.500,-. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage en geldt voor uitrusting die gebruikt wordt bij o.a.: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport.

Dekking geld en cheques

Met deze dekking ben je verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en/of chippassen. Verzekerd is: Maximaal € 750,- per reis en maximaal € 1.500,- per jaar

Dekking SOS Autohulp

De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Zo hoef je op vakantie met het hele gezin en veel bagage niet in een kleine huurauto te stappen.

Dekking uitbreiding naar 180 dagen

Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard op een doorlopende reisverzekering is dit 60 dagen. Let op: Vrijwilligerswerk en ‘taalcursussen’ tot maximaal 60 aaneengesloten dagen zijn standaard verzekerd als ze onderdeel uitmaken van een georganiseerde reis van een touroperator. Andere vormen van werken zijn niet verzekerd. Sluit hiervoor de Zakenreisverzekering of Globetrotter verzekering af.

Dekking Annuleringsverzekering

De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar. De dekking kan je eventueel uitbreiden naar € 3.000 per reis en € 15.000 per jaar. Ben je te laat om een annuleringsverzekering af te sluiten, dan kan je deze nog als extra optie afsluiten op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering (onder voorbehoud van acceptatie).

Dekking Annuleringsverzekering samengestelde reis

Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb je daarvoor dekking met deze aanvulling op je doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid jouw reis voort te zetten.

Doorlopende reisverzekering: meest gestelde vragen

Misschien wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten, maar heb je nog een aantal vragen? Hieronder staan de meest gestelde vragen over de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Vraag: Bestaat er een Doorlopende Reisverzekering met uitsluitend Europadekking?
Antwoord: de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering biedt standaard Europadekking. De dekking is tegen een meerpremie uit te breiden naar Werelddekking.

Vraag: Is het mogelijk bijzondere sporten mee te verzekeren op de doorlopende reisverzekering?
Antwoord: Op de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is de module ‘Wintersport en bijzondere sporten’ mee te verzekeren als aanvullende dekking.

Vraag: Is werken meeverzekerd op de Doorlopende Reisverzekering?
Antwoord: Studie, stage en vrijwilligerswerk mits van administratieve, commerciële of toezichthoudende aard, zijn meeverzekerd met een maximum van 60 dagen.

Vraag: Kan een Doorlopende Reisverzekering worden afgesloten als men in Nederland geen ziektekostenverzekering heeft?
Antwoord: Nee, dit is niet mogelijk.

Vraag: Ik woon niet in Nederland. Kan ik een Doorlopende Reisverzekering afsluiten?
Antwoord: Ja, maar uitsluitend voor mensen die in België (gehele land) wonen of in Duitsland binnen 100 km van de Nederlandse grens.

Vraag: Kan ik me op een Doorlopende Reisverzekering langer dan 60 dagen verzekeren?
Antwoord: Ja, de standaard dekking is 60 dagen. Tegen een toeslag van 50% is dit uit te breiden tot 180 dagen.

Vraag: Valt een emergency evacuatie van een cruiseschip onder de dekking van de Doorlopende Reisverzekering?
Antwoord: Ja, indien medische kosten zijn meeverzekerd.

Vraag: Wat houdt Inentingsadvies van Allianz Global Assistance in?
Antwoord: Dit is een dienst die geldt voor verzekerden met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Voordat je op reis gaat, kan je bellen voor advies over de inentingen die noodzakelijk zijn voor de reisbestemming. Tevens wordt je geïnformeerd over waar deze verkrijgbaar zijn en eventueel waar deze het goedkoopst zijn. Verpleegkundigen of artsen van de Allianz Global Assistance Alarmcentrale geven op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur, advies volgens landelijke richtlijnen.

Vraag: Wat houdt Reisarts van Allianz Global Assistance in?
Antwoord: Verzekerden met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance kunnen tijdens de reis bellen met een verpleegkundige of arts van de alarmcentrale, met vragen over hun gezondheid. Verpleegkundigen of artsen van de alarmcentrale geven op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur, advies volgens de richtlijnen Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG).

Vraag: Wat is de opzegtermijn van de Doorlopende Reisverzekering?

Antwoord: Deze verzekering is na de eerste looptijd van 12 maanden, dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Vraag: Wat is het geldigheidsgebied van de Doorlopende Reisverzekering?
Antwoord: Op de Doorlopende Reisverzekering is standaard Europadekking inbegrepen. De dekking is tegen een meerpremie uit te breiden naar Werelddekking.

Vraag: Wat zijn Assistant Services?
Antwoord: De Assistant Services van Allianz Global Assistance zijn extra hulpverleningsdiensten ter ondersteuning van de reiziger. In totaal zijn er vier verschillende services:

SMS Assistant
Bij dreigend gevaar in het reisgebied word je razendsnel per SMS gewaarschuwd

Luggage Assistant
Met Luggage Assistant krijg je verloren bagage weer snel in handen

Kid Assistant
Dankzij het speciale polsbandje  worden kinderen weer snel herenigd met hun ouders

Life Assistant
Belangrijke medische gegevens direct beschikbaar voor hulpdiensten

Vraag: Welke sporten zijn meeverzekerd op de Doorlopende Reisverzekering?
Antwoord: Op de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance zijn sporten als recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zonder aanvullende dekking al standaard meeverzekerd. Indien je de module Wintersport en bijzondere sporten meeverzekerd, zijn ook alle bijzondere (winter)sporten meeverzekerd. Kijk voor een overzicht van alle verzekerde sporten in de voorwaarden.

Vraag: Welke verzekering kan aanbevolen worden voor een reis van 3 maanden?

Antwoord: De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Er moet dan wel een toeslagpremie betaald zijn voor de uitbreiding van het aantal dagen van 60 naar 180.
In sommige gevallen zoals bij werken of studeren in het buitenland kan een Globetrotter Reisverzekering van Allianz Global Assistance een beteren keuze zijn . Bel ons voor een advies.

Woonachtig in Belgie of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
 • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Goedkoper dan andere doorlopende reisverzekeringen

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is meestal goedkoper dan bij andere aanbieders. Ook de voorwaarden zoals de vergoeding bij bagage schade zijn vaak beter.

Ook op de Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons iedere jaar weer 10% extra korting op je premie!

Vragen over reisverzekeringen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons in Apeldoorn, telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen).

Waarom Allianz Global Assistance?

Een reisverzekering afsluiten van Allianz Global Assistance is een goede keuze, want:

 • Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • Allianz Global Assistance is in 2011 en 2013 gekozen tot beste reisverzekeraar van Necerland.
 • Allianz Global Assistance heeft een wereldwijd netwerk van hulpverleners en eigen alarmcentrales.
 • Je wordt altijd in het Nederlands te woord gestaan ook door de eigen reisarts.
 • Allianz Global Assistance heeft een gratis handige App voor smartphones.
 • Allianz Global Assistance geeft jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.
 • De Consumentenbond heeft de doorlopende reisverzekering (Budget) uitgeroepen tot ‘Beste Keuze’.

Vragen?

Heb je nog vragen over de doorlopende reisverzekering met werelddekking? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409 of e-mailen: [email protected]

*De Nederlandse tarieven zoals hierboven aangegeven zijn een DBC (een Diagnose Behandel Combinatie) en staan voor wat deze behandelingen in Nederland zouden kosten. Zorgverzekeraars en alarmcentrales gebruiken dit tarief om te bepalen hoeveel ze moeten vergoeden.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.