Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Doorlopende reisverzekering afsluiten na boeken vakantie

Wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten na het boeken van een vakantie? Dat kan hier, snel en voordelig, want je krijgt ook nog eens 10-20% korting op de premie.

Doorlopende reisverzekering afsluiten na boeken vakantie

Als je de doorlopende reis- en annuleringsverzekering verzekering afsluit ben je in heel Europa verzekerd. De Europadekking is inclusief alle landen aan de Middellandse Zee, zoals Israël, Egypte en Marokko. In Nederland ben je verzekerd als je minimaal één betaalde overnachting hebt geboekt. Natuurlijk kan je ook werelddekking afsluiten.

Een doorlopende reisverzekering afsluiten na het boeken van je vakantie kan nu extra voordelig dankzij onze jongeren- en internetkorting van 10 – 20%! Je hebt hier al een Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering v.a. slechts € 1,58 per maand.

Vakantie geboekt en een doorlopende reisverzekering afsluiten

Een doorlopende reisverzekering afsluiten kan in principe vlak voordat je op vakantie gaat. Dit gaat volledig geautomatiseerd, de polis ontvang je direct per e-mail. Het afsluiten van een annuleringsverzekering kan echter niet op het laatste moment. Voor het afsluiten van een doorlopende reisverzekering na het boeken van je vakantie, neem je de volgende stappen:

  1. Kies de doorlopende reisverzekering en maak een premieberekening.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Betaal.

De polis ontvang je per e-mail en je kan verzekerd op vakantie.

Doorlopende reisverzekering afsluiten na boeken vakantie
Doorlopende reisverzekering afsluiten na boeken vakantie

Nu 10% extra online korting en 10% jongerenkorting

Op deze website krijg je 10% extra korting op de premie van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Je moet dan zelf online de verzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie. Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 10% korting op de totale premie van de doorlopende reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. 

Wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten na boeken vakantie? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

Tot wanneer kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Als je ook een annuleringsdekking op je doorlopende reisverzekering wilt afsluiten, kan dat niet vlak voor vertrek. Doe dat zo snel mogelijk na het boeken van een vakantie of reis. Bij de meeste verzekeraars ben je verplicht om binnen 7 dagen na het boeken van een vakantie ook een annuleringsverzekering af te sluiten, dat geldt ook bij Allianz Global Assistance.

Annuleringsdekking voor samengestelde reizen

De dekking samengestelde reis is standaard opgenomen in de dekking. Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb je daarvoor dekking met jouw doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid jouw reis voort te zetten.

Dekking Terreuraanslagen & natuurrampen

Deze dekking is ook standaard opgenomen in de doorlopende annuleringsverzekering. Vertrek je binnen een bepaalde periode na de gebeurtenis naar een gebied waar recent een aanslag of ramp heeft plaatsgevonden? Dan vergoedt Allianz Global assistance de kosten van annulering van je reis.

Meeste gestelde vragen en antwoorden over de doorlopende reisverzekering afsluiten na boeken vakantie (FAQ)

Lees hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden over een doorlopende reisverzekering afsluiten na boeken vakantie.

Een doorlopende reisverzekering afsluiten na het boeken van een vakantie, kan dat?

Jazeker. Bij ons kan je een doorlopende reisverzekering afsluiten na het boeken van een vakantie. Je kan de doorlopende reisverzekering ook aanvullen met een doorlopende annuleringsverzekering, maar dan is het raadzaam om de verzekering zo snel mogelijk na het boeken van een reis af te sluiten.

Geven jullie ook internetkorting en jongerenkorting op de premie?

Ja. Iedereen ontvangt 10% doorlopende korting op de premie, maar alleen via deze website. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen naar 20%. Je kan de korting zelf berekenen.

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

Een doorlopende reis- en annuleringsverzekering met Europadekking kost hier slechts € 1,58 per maand. Dat in inclusief 20% korting op de premie die je bij ons ontvangt indien je jonger bent dan 27 jaar. Ben je ouder dan 27 jaar, dan ontvang je doorlopend 10% korting op de premie.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Wat is de dekking van de doorlopende reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS-hulpverlening, Europadekking, rechtsbijstand en bagage. SOS kosten geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Europadekking of werelddekking?

De Europadekking beslaat meer dan Europa alleen. Ook de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira, de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee en Rusland (tot de Oeral en de Kaukasus) vallen onder de Europadekking. De rest valt onder werelddekking.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kan je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Moet ik de dekking medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten wellicht niet volledig gedekt.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger?

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Voor hoeveel kinderen moet ik premie betalen?

Voor slechts 1 kind, alle andere kinderen in het gezin zijn gratis meeverzekerd.

Is mijn kind verzekerd als hij zelfstandig op reis gaat?

Kinderen zijn tot hun 27ste verjaardag meeverzekerend op de doorlopende reisverzekering van de ouders. Gaat de zoon of dochter van het gezin zelfstandig op vakantie, dan is hij of zij gewoon verzekerd. Voorwaarde is wel dat de zoon of dochter nog thuis woont, of uitwonend student is.

Vragen over doorlopende reisverzekering afsluiten na boeken vakantie?

Heb je nog vragen over een doorlopende reisverzekering afsluiten na boeken vakantie? Neem contact met ons op. Per e-mail [email protected] of bel: 055 5400409 (op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur).

Ronald Heesters

Over de auteur: Ronald Heesters

Ronald Heesters is al jarenlang een deskundige op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen. Met enige regelmaat schrijft hij interessante artikelen over verschillende soorten verzekeringen. Ronald is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft Schade particulier, die zijn uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Ronald »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.