Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Doorlopende reisverzekering nodig? Waar moet je op letten bij het afsluiten van de verzekering? Allianz Global Assistance

Allianz Travel Risk Insurance
alli logo th

Allianz doorlopende reisverzekering met korting!

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Nu met een doorlopende korting van 10 tot 20%!

Meer informatie over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering Allianz

Heb je vragen over de doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.


Doorlopende reisverzekering: Waar moet je op letten bij het afsluiten?
Doorlopende reisverzekering: Waar moet je op letten bij het afsluiten?

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger als je vaker op reis gaat. Op deze website ontvang je ook nog eens doorlopend 10 – 20% korting op de premie, zo ben je helemaal goedkoop uit.

Als je regelmatig reist, is een doorlopende reisverzekering meestal de meest economische keuze. En het wordt nog beter op deze website, waar je standaard 10 – 20% korting krijgt op je premie. Hierdoor wordt je verzekering nog voordeliger.

Voor slechts €1,58 per maand kan je bij ons een uitmuntende doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance met dekking in heel Europa krijgen! Met deze verzekering ben je het hele jaar door gedekt voor alle soorten reizen en vakanties.

Het is wel cruciaal dat je weet waar je op moet letten bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering. In dit informatieve artikel vind je alle details en tips die je nodig hebt om een goed geïnformeerde keuze te maken.

Doorlopende reisverzekering nodig? Waar moet je op letten bij het afsluiten van de verzekering?

Bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering van Allianz, zijn er enkele belangrijke punten waar je op moet letten:

  • Dekkingsniveau: Allianz biedt verschillende niveaus van dekking aan. Het is belangrijk om de juiste dekking te kiezen die past bij je behoeften en verwachtingen. Overweeg factoren zoals de aard van de reizen die je maakt, het aantal reizen per jaar, en de specifieke risico’s die je wilt afdekken.
  • Reisduur: Verzekeringspolissen hebben vaak een maximale reisduur per reis. Als je van plan bent om langere reizen te maken, zorg er dan voor dat de verzekering deze dekt.
  • Wereld- of Europadekking: Afhankelijk van je reisbestemmingen, kun je kiezen tussen een Europadekking of werelddekking. Het is belangrijk om te controleren of de landen die je plant te bezoeken in je gekozen dekking vallen.
  • Medische Dekking: Hoewel sommige zorgverzekeringen wereldwijde dekking bieden, is dit niet altijd voldoende. Het kan verstandig zijn om een reisverzekering met medische dekking te nemen, vooral voor reizen naar landen waar medische zorg duur is.
  • Extra opties: Je kunt extra opties toevoegen aan je verzekering zoals wintersportdekking, annuleringsverzekering, autohulp of bijzondere sporten. Zorg ervoor dat je de extra kosten van deze opties in overweging neemt.
  • Voorwaarden: Lees altijd de voorwaarden goed door voordat je de verzekering afsluit. Dit helpt je om te begrijpen wat wel en niet gedekt is, en kan je helpen om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen.
  • Persoonlijke situatie: Als je bijvoorbeeld kinderen hebt, let er dan op dat sommige verzekeringen kinderen gratis meeverzekeren. Bij Allianz Global Assistance zijn zelfs uitwonende studerende kinderen meeverzekerd.

Herinner jezelf eraan dat de goedkoopste optie niet altijd de beste is. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen de prijs en de dekking die je nodig hebt. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt met de gekozen dekking.

Voordelen doorlopende reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering profiteer je van het gemak van één keer betalen voor poliskosten en hoef je je geen zorgen te maken over het afsluiten van een verzekering elke keer dat je op reis gaat. Deze verzekering kan je zelfs uitbreiden met een doorlopende annuleringsverzekering. Dit betekent dat je volledig bent voorbereid op reis, wat zowel handig als kostenbesparend is!

Het is ook mogelijk om je partner en/of kinderen op dezelfde polis mee te verzekeren. Dit is vaak voordeliger dan dat elk gezinslid afzonderlijk een reisverzekering moet afsluiten. Zelfs als ze zonder jou op vakantie gaan, zijn ze nog steeds gedekt door deze doorlopende reisverzekering. Bij Allianz Global Assistance zijn zelfs uitwonende studenten en minderjarige kinderen die bij je ex-partner wonen inbegrepen. Dit maakt de verzekering nog flexibeler en voordeliger!

Doorlopende reisverzekering is al snel voordeliger bij meerdere vakanties!

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of als je meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 31 reisdagen per jaar voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering. Dit scheelt al gauw tientallen euro´s per jaar.

Waar moet je op letten bij het afsluiten?

Wanneer je een doorlopende reisverzekering gaat afsluiten moet je goed nadenken over je huidige en toekomstige reisgedrag. Deze bepalen namelijk de dekkingen die je kan kiezen en ook de totale premie.

Maximumaantal vakantiedagen

Iedere doorlopende reisverzekering kent een maximaal aantal vakantiedagen per jaar. Bij Allianz Global Assistance is dat 60 dagen. Blijf je langer weg dan kan je dit verhogen naar 180 dagen tegen een premietoeslag.

Aanpassen aan jouw reisgedrag

De doorlopende reisverzekering is geheel aan te passen aan je eigen wensen met de keuze van aanvullende dekkingen. Indien je met de auto op vakantie gaat, is het bijvoorbeeld verstandig een aanvullende verzekering af te sluiten voor pechhulp. Neem voor dat je vertrekt altijd de polis van je reisverzekering nog eens door. Misschien dacht je bij het afsluiten van je doorlopende reisverzekering nooit op wintersport te gaan en heb je geen wintersportdekking afgesloten. Wanneer je besluit om toch op wintersportvakantie te gaan, kan je de doorlopende reisverzekering eenvoudig aanpassen.

Dekking van de doorlopende reisverzekering met keuzepakketten

Een doorlopende reisverzekering kent meestal de volgende rubrieken die je zelf kan kiezen of uitsluiten:

Annuleringsdekking meeverzekeren

Je hebt op een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ook de mogelijkheid om een annuleringsdekking mee te verzekeren. Deze annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen.

Alarmcentrale 24/7 bereikbaar

Bij problemen tijdens je vakantie kun je altijd een beroep doen op de alarmcentrale van Allianz Global Assistance. De hulpverleners staan 24/7 voor je klaar en je wordt geholpen in je eigen taal. Zorg tijdens je vakantie dus altijd dat je het telefoonnummer van de alarmcentrale binnen handbereik hebt.

Nu 10% extra online korting

Alleen bij ons krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

Ook nog 10 tot 20% jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting die kan oplopen tot 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 20%! Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Premie

De premie voor een doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Zie onderstaande premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Allianz Global Assistance biedt drie varianten van hun doorlopende reisverzekering aan: Budget, Uitgebreid en Compleet.

Het Budgetpakket is de basisoptie, met SOS-hulpverlening, bagageverzekering tot €1.500, en rechtsbijstand. Dit pakket is eenvoudig en biedt geen uitbreidingsmogelijkheden.

Het Uitgebreide pakket is een upgrade met verhoogde dekking voor bagage tot €3.500, inclusief medische kosten en rechtsbijstand. Extra opties zoals ongevallen, wintersport/risicosporten en SOS-autohulp zijn optioneel toe te voegen.

Het Complete pakket is de uitgebreidste optie. Het omvat een bagagedekking tot €5.000, medische kosten, ongevallendekking, en rechtsbijstand. Daarnaast kun je kiezen voor extra dekkingen, zoals wintersport/risicosporten en SOS-autohulp.

Elk pakket is ontworpen om je te helpen besparen en je de nodige dekking te bieden, afhankelijk van je reisbehoeften. Of je nu kiest voor het Budget, Uitgebreid of Compleet pakket, je kunt erop vertrouwen dat je met Allianz Global Assistance goed verzekerd bent tijdens je reizen.

DekkingBudgetUitgebreidCompleet
SOS-hulp
verlening
Bagage
€1.500
dekking

€3.500
dekking

€5.000
dekking
Medische
kosten
X
OngevallenXOptie
Rechts
bijstand
Winter
sport/
Risico
sport
XOptieOptie
SOS-
autohulp
XOptieOptie
Uit te
breiden
NeeJaJa
Lees altijd de verzekeringsvoorwaarden voor verzekerde bedragen eventuele uitsluitingen.

Beknopt overzicht doorlopende reisverzekering Allianz

DekkingenDetails dekkingen doorlopende reisverzekering
Soort verzekering:Doorlopende Reisverzekering van Allianz (eventueel met annuleringsdekking)
Wat is verzekerd:SOS-kosten: Je krijgt altijd hulp van de Allianz Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden Allianz vervoer naar huis en hulp aan je gezin. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
Medisch (optie):Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Allianz vergoedt ook het verplichte eigen risico van je zorgverzekering.
Bagage (optie):Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. De maximale vergoeding is afhankelijk van de gekozen variant.
Wintersport
en bijzondere
sporten (optie):
Je bent verzekerd voor hulpverlening of medische kosten als je een ongeval krijgt tijdens de beoefening ervan. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.
Pech op
reis (optie):
Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Allianz regelt en vergoedt vervangend vervoer en zorgt voor vervoer van je defecte voertuig naar huis.
Ongevallen (optie):Bij een ongeval tijdens je reis waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, heb je recht op een eenmalige uitkering.
Doorlopende
annulerings
verzekering (optie):
Allianz vergoedt de kosten die de reisorganisatie jou in rekening brengt bij een annulering.
Annulerings-
dekking
zelf samen-
gestelde reis:
Bij uitval van een onderdeel van een zelf samengestelde reis vergoedt Allianz de extra kosten tot maximaal €500 p.p.
Rechts-
bijstand:
Je bent verzekerd van juridische hulp in het buitenland.
Dekkings-
gebied:
Keuze uit Europa of Wereld
Betaling:Je kunt je premie per maand of per jaar betalen. Betalen kan via automatische incasso of zelf overmaken.
Begindatum
en einddatum
dekking:
Je verzekering begint op de datum die op de polis staat. De dekking gaat in als jij of een andere verzekerde het huisadres verlaat voor een reis en eindigt bij terugkeer op het huisadres.
Dit overzicht geeft alleen een beknopte samenvatting van de doorlopende reisverzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Waarom Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance biedt verschillende voordelen om je zekerheid en veiligheid te bieden tijdens je reizen. Allereerst is hun service altijd beschikbaar, op elk moment van de dag en elke dag van de week. Hierdoor heb je altijd de zekerheid van ondersteuning, ongeacht wanneer je deze nodig hebt. Daarnaast heeft Allianz eigen alarmcentrales in maar liefst 37 landen over de hele wereld. Hierdoor kunnen zij een snelle en efficiënte hulpverlening bieden, ongeacht waar je je bevindt.

Een ander voordeel van Allianz is hun professionele hulp in de Nederlandse taal. Dit kan vooral handig zijn als je in een vreemd land bent en hulp nodig hebt in een taal die je begrijpt en vertrouwt.

Bovendien heeft Allianz het vermogen om de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse in te schakelen. Dit geeft je de zekerheid dat je toegang hebt tot kwaliteitsvolle medische zorg als je deze nodig hebt.

Daarnaast staat Allianz bekend om hun snelle en eerlijke schadebehandeling. Dit betekent dat je erop kunt rekenen dat je claims op een rechtvaardige manier worden behandeld en dat uitbetalingen snel worden gedaan.

Ten slotte biedt Allianz overal waar je bent hun hulp aan. Of je nu in eigen land reist of in een exotisch buitenland, je kunt altijd op Allianz Global Assistance vertrouwen voor hulp en ondersteuning.

Vragen?

Heb je vragen over de doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons: 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.