Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering
Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance

Adventure & Survival is niet meer af te sluiten!

De Adventure & Survival verzekering is per 1 januari 2024 uit het productassortiment van Allianz verdwenen.

Je kunt in plaats hiervan de reguliere kortlopende reisverzekering met dekking voor bijzondere sporten afsluiten en ook met 10% korting op de premie!

Reisverzekering voor bijzondere sporten: de Adventure & Survival Verzekering – hier v.a. € 1,62 per dag

Je gaat een avontuurlijke reis maken of bijzondere sporten beoefenen tijdens jouw vakantie? De Adventure & Survival van Allianz Global Assistance is de ideale outdoor verzekering voor de avontuurlijke vakantieganger.

Alle risico’s die survivals en het beoefenen van outdoor extreme sporten met zich meebrengen, zijn gedekt. De Adventure & Survival Verzekering kan zowel individueel als voor groepen worden afgesloten.

Let op: De Adventure & Survival biedt geen dekking voor wintersporten. Sluit hiervoor een kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering met wintersportdekking af.

Ontvang nu 10% extra korting

Je ontvangt bij Reisverzekeringkorting.nl maar liefst 10% extra online korting op de premie van de kortlopende reisverzekering. Dat is mooi meegenomen! Je kunt deze eenmalige reisverzekering eenvoudig uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Premie

De premie is erg gunstig voor slechts € 1,62 per dag ben je in heel Europa verzekerd. Zelfs voor SOS- kosten (opsporing, redding, repatriëring en hulpverlening), medische kosten, ongevallen en aansprakelijkheid (let op: de minimumpremie per polis bedraagt € 10,40).

Bijzondere, extreme en gevaarlijke sporten

Wanneer je tijdens je reis bijzondere sporten gaat beoefenen of jouw vakantie geheel in het teken staat van extreme sporten dan kan je daar een speciale reisverzekering voor afsluiten: de Adventure & Survival Verzekering van Allianz Global Assistance.

Deze speciale reisverzekering voor o.a. extreme sporten is voordeliger en geeft een beter dekking dan een normale reisverzekering met sportdekking. Zo is er een uitgebreide dekking voor jouw sportuitrusting, standaard een reisongevallendekking en zelfs een aansprakelijkheidsdekking.

Waarom de Adventure & Survival Verzekering?

Een Adventure & Survival Verzekering is beter geschikt als je gaat sporten tijdens je vakantie. Daarnaast biedt een normale standaard reisverzekering geen of onvoldoende dekking bij bijzondere sporten die meer gevaar met zich meebrengen zoals wintersport, luchtsport, bergsport en watersport.

Je kan eventueel ook kiezen voor een (kortlopende of doorlopende) reisverzekering met een extra sportdekking. Maar dan ben je nog niet verzekerd voor de ongevallendekking en aansprakelijkheid. Met een Adventure & Survival Verzekering loop je geen risico tijdens het sporten. Deze verzekering is ook geschikt voor extreme en gevaarlijk sporten en dekt onder andere:

 • SOS-kosten;
 • reddingskosten;
 • repatriëring;
 • vervangend vervoer en verblijf;
 • beschadiging, verlies of diefstal van bagage;
 • ongevallendekking;
 • medische kosten;
 • aansprakelijkheidsdekking voor de deelnemer(s).

De verzekering is speciaal ontwikkeld voor mensen die tijdens hun vakantie in Europa aan bijzondere sporten doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld parachutespringen, bergbeklimmen, raften, abseilen en hanggliding. Maar deze reisverzekering is ook geschikt voor volwassenen en kinderen die naar een survivalkamp gaan of een outdoorweekend hebben geboekt.

Standaard reisongevallen- en aansprakelijkheidsdekking

De standaard reisongevallen- en aansprakelijkheidsdekking maken deze reisverzekering zeer compleet. Hierdoor zijn namelijk alle risico´s die survivals en extreme outdoor sporten met zich meebrengen gedekt. Nog een prettige bijkomstigheid is dat de verzekering zowel individueel als voor een groep is af te sluiten. De verzekering is geldig in Europa (ook op de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee), inclusief Nederland.

Let op. De verzekering is niet van kracht tijdens de beoefening van wintersport en bijzondere wintersporten. 

Verschil reisverzekering en Adventure & Survival verzekering

Het verschil tussen de gewone kortlopende reisverzekering en de Adventure & Survival verzekering is dat bij de laatste een reisongevallen- en aansprakelijkheidsdekking is opgenomen. Deze dekkingen zijn niet standaard gedekt op de kortlopende reisverzekering, maar heb je wel echt nodig als je outdoor activiteiten gaat ondernemen.

Voordelen van de Adventure & Survival Verzekering

De Adventure & Survival Verzekering heeft een uitgebreide dekking: repatriëring, vervangend vervoer en verblijf, beschadiging, verlies of diefstal van bagage, ongevallendekking en medische kosten zijn standaard gedekt. Daarnaast zijn alle risico’s die survivals en het beoefenen van extreme sporten met zich meebrengen, gedekt (met uitzondering van  bungee-jumpen voor de rubriek Reisongevallen).

Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 34 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt met Allianz Global Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten

Als je kosten hebt gemaakt voor schade, wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk na je reis weer terug ontvangen. En dat je aanvraag eerlijk wordt bekeken. Allianz Global Assistance bekijkt altijd de situatie waarin de schade is ontstaan om schade zo eerlijk mogelijk te behandelen. Wij streven ernaar je schade aangifte binnen 10 werkdagen af te handelen. Je schade online melden gaat nog sneller. Allianz Global Assistance zorgt er dan voor dat je schade aangifte binnen 5 werkdagen is afgehandeld.

Aansprakelijkheidsdekking is meeverzekerd

Als extra is er ook een Aansprakelijkheidsdekking voor de deelnemer(s) van de reis meeverzekerd. De Adventure & Survival Verzekering kan zowel individueel als voor groepen worden afgesloten.

Europadekking

Bij de Adventure & Survival verekering is alleen Europadekking mogelijk. Onder Europa wordt verstaan: alle Europese landen inclusief de Azoren, Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Ga je buiten Europa aan bjzondere sporten doen? Sluit dan een kortlopende- of doorlopende reisverzekering met sportdekking af.

Automobilistenhulpverzekering

De Automobilistenhulpverzekering biedt dekking bij het uitvallen van de bestuurder of het uitvallen van het motorrijtuig of aanhanger door pech of ongeval. De verzekering biedt alleen dekking in Europa. De verzekering is niet geldig binnen Nederland, tenzij de reis door Nederland één geheel uitmaakt met de reis vanuit Nederland naar de buitenlandse bestemming en omgekeerd.

Kies voor Allianz Global Assistance

Bij de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering.

Dit betekent een verzekering van Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend.
 • Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering.

Vragen?

Stuur een e-mail [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Adventure & Survival

Adventure & Survival Verzekering de speciale reisverzekering voor de avontuurlijke vakantieganger

Nu 10% korting op je Adventure & survival reisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor outdoor en extreme sporten!

Stel je bent een avontuurlijk persoon en je gaat een reis maken. Is dan een normale reisverzekering voldoende? Nee. In dat geval heb je een speciale reisverzekering nodig die is afgestemd is op de extra risico’s die je loopt. Zo’n speciale reisverzekering is de Adventure & Survival verzekering van Allianz Global Assistance. Ideaal voor liefhebbers van outdoor sporten en avontuurlijke vakanties. Alle risico’s die survivals en het beoefenen van outdoor extreme sporten met zich meebrengen, zijn gedekt. Je kunt de Adventure & Survival Verzekering voor jezelf afsluiten, maar ook voor een hele groep.

De Adventure & Survival Verzekering heeft een uitgebreide dekking: repatriëring, vervangend vervoer en verblijf, beschadiging, verlies of diefstal van bagage, ongevallendekking en medische kosten zijn standaard gedekt. Daarnaast zijn alle risico’s die survivals en het beoefenen van extreme sporten met zich meebrengen, gedekt(met uitzonderring van Bungee-jumpen voor de rubriek Reisongevallen).

Meer informatie over de Adventure & Survival Verzekering

Lees hieronder de uitgebreide informatie en de meest gestelde vragen en antwoorden.

Waarom een speciale reisverzekering voor bijzondere sporten?

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een actieve vakantie. Een aantal gaat nog een stapje verder en besluiten een bijzondere of gevaarlijke sport te gaan uitoefenen. Denk daarbij aan parachutespringen, zweefvliegen, raften of hiken. Je dient er in dat geval rekening mee te houden dat bijzondere sporten, maar ook survival niet standaard zijn meeverzekerd op een normale (doorlopende) reisverzekering.

Wat zijn normale sporten?

Sporten zoals voetbal, volleybal, tafeltennis en badminton zijn vrijwel altijd standaard meeverzekerd op vrijwel iedere reisverzekering. De reisverzekeraar gaat er van uit dat er sprake is van recreatief sporten. Staat jouw reis echter in het teken van sport (voetbalkamp, wedstrijden, etc.) dan moet je eerst goed de voorwaarden van je reisverzekering nalezen, want sporten in wedstrijdverband is vaak weer uitgesloten.

Wat zijn bijzondere of gevaarlijk sporten?

Sporten die een extra risico meebrengen zijn niet standaard meeverzekerd op een (doorlopende) reisverzekering. Denk daarbij aan de meer extreme outdoor sporten, zoals: wintersport, bergsport (o.a. bergbeklimmen, hiking, abseilen), luchtsport (o.a. parachutespringen, ballonvaren, zweefvliegen en parapente), watersport (zoals rafting, canyoning flottage, hydrospeed, skyboot, wildwaterkanoën en wedstrijdzeilen op zee). Een ander voorbeeld is duiken. Wanneer het gaat om recreatief duiken, is dit op de meeste reisverzekeringen meeverzekerd. Ga je echter dieper dan 40 meter of grot- en wrakduiken? Dan wordt het door sommige reisverzekeraars als gevaarlijke sport gezien. Check daarom altijd eerst de polisvoorwaarden.

Ik ga een bijzondere/gevaarlijk sport beoefenen, welke reisverzekering is het meest geschikt?

De Adventure & Survival Verzekering van Allianz Global Assistance is de ideale outdoor verzekering voor de avontuurlijke vakantieganger. Alle risico’s die survival en het beoefenen van outdoor extreme sporten met zich meebrengen, zijn gedekt. De Adventure & Survival Verzekering kan zowel individueel als voor groepen worden afgesloten.

Voor wie is de Adventure & Survival Verzekering bestemd? De Adventure & Survival Verzekering is bestemd voor iedereen die in Europa een gevaarlijk sport gaat beoefenen en daarvoor goed verzekerd wil zijn.

Wat zijn de bijzonderheden van een Adventure & Survival Verzekering?

De Adventure & Survival Verzekering kent Europadekking. Het is een kortlopende verzekering. De verzekering is maximaal af te sluiten voor 180 dagen.

Wat zit in de standaarddekking van een Adventure & Survival Verzekering en wat kan ik kiezen?

De Adventure & Survival Verzekering heeft een uitgebreide dekking. Deze verzekering voor bijzondere sporten dekt onder andere:

 • SOS-kosten;
 • reddingskosten;
 • repatriëring;
 • vervangend vervoer en verblijf;
 • beschadiging, verlies of diefstal van bagage;
 • ongevallendekking;
 • medische kosten;
 • aansprakelijkheidsdekking voor de deelnemer(s).

Daarnaast zijn alle risico’s die survival en het beoefenen van extreme sporten met zich meebrengen, gedekt. Alleen voor bungeejumpen is er geen ongevallendekking.

Je kunt als extra optie ook de Automobilistenhulpverzekering meeverzekeren. De Automobilistenhulpverzekering biedt dekking bij het uitvallen van de bestuurder of het uitvallen van het motorrijtuig of aanhanger door pech of ongeval. De verzekering biedt alleen dekking in Europa. De verzekering is niet geldig binnen Nederland, tenzij de reis door Nederland één geheel uitmaakt met de reis vanuit Nederland naar de buitenlandse bestemming en omgekeerd.

Welke bijzondere sporten vallen er onder de Adventure & Survival verzekering?

Vrijwel alle extreme en/of gevaarlijk sporten en oudoor activiteiten zijn gedekt (zie het onderstaande overzicht). Staat jouw sport er niet bij? Dat kan. Er verschijnen steeds meer outdoor sporten en varianten op bestaande sporten, met nieuwe namen, maar je kunt ons altijd bellen als je een sport wil gaan beoefenen die niet op de lijst staat.

Bijzondere sporten verzekerd op een

Adventure & Survival verzekering

Abseilen Barefoot
Berg- en Rotsklimmen Bodyrafting Bodysurfen
Canapeing Canyoning Cascading
Catapulting Catcrawl Cave-rafting
Cliffjumping Deltavliegen Downhill-biking
Duiken (technisch) Duosprong Flottage
Flottielje varen Flowrider Fly by Wire
Formatie springen Free style kajakken Grotduiken
Hanggliding Hiking Hydrospeed
Indoor wandklimmen Inline skaten Jetskiën
Kajakken Kanoën Karting
Kite catamaran Kite surfen Klettern
Kneeboarden Mountainbiken Motorzweven
Paardrijden Parachute springen Paragliding
Parapente Parasailing Powerboot
Raften Scubadiving Skateboarden
Skatewingen Skeeleren Skimboarding
Skyboat Solovaren Squad
Speleologie Stuntvliegen Survival Track
Tandem springen Tokkelen Trial
Trike Ultralight Vlottentocht Wakeboard
Waterscooter Waterskien Wildwaterkanon
Wrakduiken Zandskien Zeilvleugelvliegen
Zweefvliegen

Is de Adventure & Survival Verzekering ook geschikt voor bijzondere wintersporten?

Nee, de Adventure & Survival biedt geen dekking voor wintersporten. Sluit hiervoor een kortlopende of doorlopende reisverzekering met wintersportdekking af.

Wat is het dekkingsgebied van de Adventure & Survival Verzekering

Je kunt alleen een Adventure & Survival Verzekering afsluiten als je gaat sporten in Europa. Onder Europa wordt verstaan: de Europese landen inclusief de Azoren, Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Ga je buiten Europa bijzondere sporten beoefenen? Neem dan contact op met Reisverzekeringkorting.nl, telefoon 055-5400409.

Wat kost een Adventure & Survival Verzekering?

Een Adventure & Survival Verzekering kost € 1,62 per persoon per dag. Je bent dan verzekerd voor vrijwel alle bijzondere, gevaarlijke en extreme sporten.

Hoe kan ik een Adventure & Survival Verzekering afsluiten?

Dat kan eenvoudig bij ons. Bovenaan deze pagina kan je de premie berekenen en de verzekering afsluiten. Je ontvangt de polis direct per e-mail. Wil je eerst het dekkingsoverzicht en de voorwaarden lezen? Dat kan hier: Adventure & Survival Voorwaarden

Ik ga met een groep op reis, hoeveel personen kunnen er worden meeverzekerd?

Je kunt zelf voor maximaal 9 personen de verzekering afsluiten. Is de groep groter, dan moet je even contact met ons opnemen.

Ik heb elders al een doorlopende reisverzekering maar deze dekt geen gevaarlijke sporten, wat nu?

In dat geval kan je voor de Adventure & Survival Verzekering van Allianz Global Assistance kiezen. Denk er aan dat je deze verzekering voor de gehele vakantie moet afsluiten. Ook al ga je bijvoorbeeld 14 dagen op vakantie en maar 5 dagen gevaarlijk sporten beoefenen.

Allianz Global Assistance: de zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld

Allianz Global Assistance opereert wereldwijd, 24 uur per dag en zeven dagen per week. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 3,5 miljoen Nederlanders. Allianz Global Assistance behoort tot de internationale Allianz Group. Deze organisatie is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance Group opereert met bijna 9.300 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 28 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep.

10% extra korting op jouw Adventure & Survival Verzekering

Je wilt tijdens je avontuurlijke vakantie goed verzekerd zijn. Maar natuurlijk wil je ook niet teveel betalen. Wel in dat geval kunnen we aan al je wensen voldoen. Als je nu een Adventure & Survival reisverzekering afsluit bij www.reisverzekeringkorting.nl ontvang je een extra korting van 10% op de normale premies. Zonder dat dit ten koste gaat van de voorwaarden en/of dekking. Mocht je nog vragen hebben? Bel of mail ons.

Een Adventure & Survival reisverzekering sluit je af bij Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail: [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (kantooruren op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.