Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Aanbieding doorlopende reisverzekering: 10 - 20% korting

Ben jij op zoek naar een voordelige aanbieding voor een doorlopende reisverzekering en/of een annuleringsverzekering met een ruime dekking? Wij bieden de beste reisverzekeringen tegen de meest gunstige premie.

 • Doorlopende reisverzekering: vanaf € 1,58 per maand (20% korting)!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een reisverzekering afsluiten. Snel, eenvoudig en goedkoop. Gereed in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt 10 – 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de doorlopende reisverzekering ontvang je direct in je mailbox! Je kan een reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten. Goed en goedkoop geregeld.

Lees hier, voor het afsluiten, eerst de voorwaarden en de verzekeringskaart

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste doorlopende reisverzekering aanbieding!

Heb je een vraag over onze doorlopende reisverzekering aanbieding? Ons telefoonteam zit voor je klaar: 055-540 04 09 of stuur een e-mail:[email protected]

Aanbieding doorlopende reisverzekering nu 10 – 20% korting op de premie!

Wij hebben een goede doorlopende reisverzekering aanbieding voor jou. Je ontvangt bij ons namelijk 10 tot 20% korting op de premie.

Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende doorlopende reisverzekering. Met ruim 60 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Aanbieding doorlopende reisverzekering
Aanbieding doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering aanbieding: 10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

Aanbieding: 10% jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren een uitstekende aanbieding: de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting van 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 20%! Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Doorlopende reisverzekering aanbieding informatie

Als je van plan bent een reisverzekering af te sluiten bij Allianz Global Assistance sta je al snel voor de keuze: een doorlopende reisverzekering of een kortlopende variant? In veel gevallen is een doorlopende reisverzekering een voordeliger aanbieding. Of dat ook voor jou geldt hangt af van je gezinssamenstelling en je reisgedrag.

In Nederland gaat ongeveer 88% van de Nederlanders met een reisverzekering op vakantie. Meer dan 75% heeft een doorlopende reisverzekering. Ongeveer 10% van de vakantiegangers sluit een kortlopende reisverzekering af voordat zij op reis gaan.

Wat is voordeliger doorlopende of kortlopend?

Of een doorlopende reisverzekering ook voor jou een betere aanbieding is hangt af van de gezinssamenstelling en het aantal vakanties per jaar. Voor een alleenstaande is een doorlopende reisverzekering voordeliger bij ten minste twee vakanties per jaar. In het algemeen geldt dat een doorlopende verzekering voor een gezin met kinderen al na twee vakantieweken per jaar voordeliger is dan een kortlopende reisverzekering. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar en bij een alleenstaande op 3 à 4 weken.

Allianz Global Assistance reisverzekering online afsluiten

Doorlopende reisverzekering heeft nog meer voordelen

Naast een premievoordeel is gemak een andere belangrijke reden om voor een doorlopende reisverzekering te kiezen. Omdat je doorlopend verzekerd bent kan je nooit vergeten een reisverzekering af te sluiten. Het is ook mogelijk bij Allianz Global Assistance om een doorlopende annuleringsdekking mee te verzekeren en dat is zeker een stuk goedkoper dan een kortlopende annuleringsverzekering.

Zijn er ook nadelen?

Een doorlopende reisverzekering kent een maximum aantal vakantiedagen per jaar. Ga je langdurig op reis? Controleer je polisvoorwaarden en kijk naar het maximale aantal dagen dat je gedekt bent. Bij Allianz Global Assistance is dat standaard 60 dagen. Dit kan je eventueel uitbreiden naar 180 dagen. Overschrijd je de maximum toegestane reisduur, dan heb je tijdens je vakantie geen dekking.

Dekkingsgebied controleren

Je zult je doorlopende reisverzekering ook regelmatig moeten nakijken. Ga je aan bijzondere sporten doen? Dan moet je jezelf daar extra voor verzekeren. Daarnaast moet je regelmatig het dekkingsgebied controleren.

Het is belangrijk te weten dat een reisverzekering verschillende dekkingsgebieden kent, namelijk Europa- of werelddekking.

Onder Europadekking valt in de regel: alle landen binnen Europa, inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, de Azoren en alle niet- Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Dit betekent dat ook Marokko, Tunesië, Algerije, Libië, Egypte, Israël, Libanon en Aziatisch Turkije onder de Europadekking vallen. Ga je naar een ander land? Dan moet je voor werelddekking kiezen en je doorlopende reisverzekering aan laten passen. Vergeet je dat, dan ben je niet verzekerd.

Waar is een doorlopende reisverzekering niet voor geschikt?

Ga je vrijwilligerswerk of betaald werk verrichtten tijdens je vakantie in het buitenland, dan is een doorlopende reisverzekering niet geschikt. Hetzelfde geldt voor een studie of stage in het buitenland. Neem in dat geval contact met ons op voor advies en de mogelijkheden. Controleer altijd ruim voordat je op reis gaat of je doorlopende reisverzekering voldoende dekking biedt en helemaal ‘up to date is’. Je kunt dan onbezorgd op vakantie.

Aanbieding doorlopende reisverzekering van Allianz

De doorlopende reisverzekering aanbieding bestaat uit twee vaste dekkingen: SOS-hulpverlening (inclusief Rechtsbijstand) en Bagage. Je hebt de keuze uit 3 pakketten:

 • Budget: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 1.500) + rechtsbijstand. Dit pakket kan je niet uitbreiden.
 • Uitgebreid: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 3.500) + medische kosten + rechtsbijstand. Je kan dan optioneel nog kiezen voor de dekkingen: ongevallen, wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.
 • Compleet: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 5.000) + medische kosten + ongevallen + rechtsbijstand. Je kan dan optioneel nog kiezen voor de dekkingen: wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.

Aanvullende dekkingen

 • Werelddekking – Standaard ben je in Europa verzekerd waaronder wordt verstaan de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Bij werelddekking: de gehele wereld.
 • Wintersport en bijzondere sporten – Voor het beoefenen van bijzondere sporten (bijv. parachutespringen, abseilen en rafting). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken).
 • SOS autohulp – Met SOS autohulp heb je recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal, pech of als de bestuurder niet meer in staat is te rijden. De hulp bestaat o.a. uit reparatie ter plaatse, transport naar de garage en eventueel transport naar Nederland als het voertuig niet gerepareerd kan worden. Daarnaast worden o.a. kosten vergoed voor vervangend vervoer, de terugreis naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand.
 • 180 dagen dekking – Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard is dit 60 dagen.
 • Ongevallen – Je ontvangt een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval.

Annuleringsverzekering

 • Doorlopende annuleringsverzekering met dekking voor samengestelde reizen – De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb  je daarvoor dekking met deze aanvulling op jouw doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid jouw reis voort te zetten.

Met de annuleringsdekking op de doorlopende reisverzekering ben je verzekerd voor annuleringskosten ten gevolge van:

 • overlijden of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een naast familielid (1e,2e en 3e graad);
 • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
 • zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
 • ernstige ziekte van een zaakwaarnemer;
 • echtscheiding;
 • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
 • ernstige schade aan jouw huis of bedrijf;
 • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband;
 • aangaan van een nieuw dienstverband na werkloosheid;
 • zorgplicht voor een familielid in 1e graad.
 • verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek.
 • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek.
 • overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.

Je kunt in de voorwaarden van de annuleringsverzekering exact nalezen welke gebeurtenissen nog meer gedekt zijn.

Ook verzekerd bij uitvallen van je reisgenoot

Met de annuleringsdekking van Allianz Global Assistance ben je ook voor annuleringskosten verzekerd, indien jouw reisgenoot de reis moet annuleren en de:

 • reisgenoot op jouw boekings- of reserveringsformulier genoemd staat;
 • reisgenoot een eigen annuleringsverzekering voor deze reis heeft afgesloten;
 • oorzaak van de annulering verzekerd is.

Deze dekking is per reis beperkt tot drie meereizende gezinnen of zes reisgenoten. Breek je de reis af? Dan is deze dekking beperkt tot één reisgenoot.

Vragen?

Heb je een vraag over de reisverzekering aanbiedingen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: [email protected]

Doorlopende reisverzekering aanbieding

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.