Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Premie Allianz doorlopende reisverzekering: tot 20% korting!

Premie Allianz doorlopende reisverzekering weten? Op zoek naar een voordelige doorlopende reisverzekering met een ruime dekking en tot 20% korting op de premie?

 • Doorlopende reisverzekering, nu al vanaf: € 1,75 per maand.
 • Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een doorlopende reisverzekering voor slechts € 1,58 per maand!

De premie berekenen inclusief korting en het afsluiten van een doorlopende reisverzekering, doe je hier in slechts vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de doorlopende reisverzekering ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Doorlopende Reisverzekering!

Vragen over de premie van de Allianz doorlopende reisverzekering? Bel: 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Premie Allianz doorlopende reisverzekering: Nu tot 20% korting

Je sluit hier al een uitgebreide Allianz doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance af voor slechts € 1,58 premie per maand.

Premie Allianz doorlopende reisverzekering
Premie Allianz doorlopende reisverzekering

Je bent dan het hele jaar door verzekerd voor al je reizen in Europa (SOS-kosten en hulpverlening, rechtsbijstand en bagage). De basisdekking kan je uitbreiden met de aanvullende dekkingen die voor jou belangrijk zijn.

De vernieuwde doorlopende reisverzekering kent drie varianten: Budget, Uitgebreid en Compleet. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Uitgebreid tot € 3.500,- en met Compleet zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun bij de laatste twee pakketten nog verschillende extra dekkingen toevoegen. Bijvoorbeeld als je aan een bijzondere sport gaat doen. Dan sluit je de risicosporten dekking af. Of je kiest voor werelddekking. Zo bepaal je helemaal zelf of je wel of niet een bepaalde dekking op je doorlopende reisverzekering afsluit. Op deze manier betaal je nooit teveel en heb je een doorlopende reisverzekering die helemaal past bij je manier van reizen!

Premie Allianz doorlopende reisverzekering

De premie voor een Allianz doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen op deze website ontvangt. Zo geven wij doorlopend aan iedereen 10% korting op de standaard premies van de Allianz doorlopende reisverzekering. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Voordelen Allianz doorlopende reisverzekering

 • Tot 20% korting op de premie Allianz doorlopende reisverzekering.
 • 5*****sterren beoordeling bij onderzoeksbureau Moneyview.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Ruim 60 jaar ervaring en grootste reisverzekeraar ter wereld.
 • Eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Meest gestelde vragen over de premie van de Allianz doorlopende reisverzekering (FAQ)

Lees hieronder de veel gestelde vragen en antwoorden.

Hoe hoog is de premie van Allianz een doorlopende reisverzekering?

De premie voor een doorlopende reisverzekering met Europadekking is hier slechts € 1,58 per maand. Dat in inclusief 20% korting op de premie die je bij ons ontvangt indien je jonger bent dan 27 jaar. Ben je ouder dan 27 jaar, dan ontvang je doorlopend 10% korting op de premie.

Geven jullie ook internetkorting en jongerenkorting op de premie?

Ja. Iedereen ontvangt 10% doorlopende korting op de premie, maar alleen via deze website. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen naar 20%. Je kan de korting zelf berekenen.

Voor hoeveel kinderen moet ik premie betalen?

Voor slechts 1 kind, alle andere kinderen in het gezin zijn gratis meeverzekerd.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger?

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Wat is de dekking van de doorlopende reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS hulpverlening, rechtsbijstand en bagage (Europadekking). Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kan de dekking uitbreiden naar eigen keuze. Bijvoorbeeld met werelddekking of een annuleringsdekking.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Europadekking of werelddekking?

De Europadekking beslaat meer dan Europa alleen. Ook de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira, de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee en Rusland (tot de Oeral en de Kaukasus) vallen onder de Europadekking. De rest valt onder werelddekking.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kan je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Moet ik de dekking medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten wellicht niet volledig gedekt.

Is mijn kind verzekerd als hij zelfstandig op reis gaat?

Kinderen zijn tot hun 27ste verjaardag meeverzekerend op de doorlopende reisverzekering van de ouders. Gaat de zoon of dochter van het gezin zelfstandig op vakantie, dan is hij of zij gewoon verzekerd. Voorwaarde is wel dat de zoon of dochter nog thuis woont, of uitwonend student is.

Premie Allianz doorlopende reisverzekering

Wij geven jou tot 20% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Sluit nu af in een paar stappen, je ontvangt de polis per e-mail en je bent direct verzekerd! Nergens goedkoper!

Doorlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

De reisverzekering bestaat uit twee vaste dekkingen: SOS-hulpverlening (inclusief Rechtsbijstand) en Bagage. Je hebt de keuze uit 3 pakketten:

 • Budget: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 1.500) + rechtsbijstand. Dit pakket kan je niet uitbreiden.
 • Uitgebreid: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 3.500) + medische kosten + rechtsbijstand. Je kan dan optioneel nog kiezen voor de dekkingen: ongevallen, wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.
 • Compleet: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 5.000) + medische kosten + ongevallen + rechtsbijstand. Je kan dan optioneel nog kiezen voor de dekkingen: wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.

Jongerenkorting en online korting!

Nu voor iedereen de goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Want je krijgt een jongerenkorting van 10% en ook nog eens via deze website 10% extra online korting.

Premie Allianz doorlopende reisverzekering v.a. € 1,58 per maand

Je hebt al een doorlopende reisverzekering met dekking voor S.O.S. kosten, rechtsbijstand en bagage voor € 1,58 per maand. De dekking S.O.S. kosten is voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Gebeurt er iets tijdens je reis? Ontstaat er bijvoorbeeld een geschil over een huurappartement of huisje? Dan staat Allianz je bij en worden ook de kosten door hun vergoed dankzij de rechtsbijstand dekking. Met de bagagedekking is je reisbagage voor € 1.500,- verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Jongerenkorting voor iedereen onder de 27 jaar

Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering afsluiten. Jongeren tot 27 jaar krijgen 10% korting.

10% extra online korting

Reisverzekeringkorting.nl geeft ook nog eens 10% extra korting als je op deze website een reisverzekering afsluit. Hierdoor heb je absoluut de goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Dus ben je jonger dan 27 jaar, dan kan je korting oplopen tot 20%!

Doorlopende reisverzekering afsluiten

Een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kun je zelf online afsluiten. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering hoeft af te sluiten. Zo bespaar je al op de poliskosten.

Partner en/of kinderen meeverzekeren

Het is mogelijk om ook je partner en/of kinderen mee te verzekeren op dezelfde polis. Vaak is dit gunstiger dan dat zij ieder apart een reisverzekering afsluiten. Ook wanneer zij zonder jou op vakantie gaan, kunnen zij gebruik maken van deze doorlopende reisverzekering.

Maximum aantal vakantiedagen

Iedere doorlopende reisverzekering kent een maximaal aantal vakantiedagen per jaar. Ook de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Standaard ben je voor maximaal 60 dagen aaneengesloten vakantie verzekerd. Dit kan je uitbreiden (tegen premietoeslag) naar 180 dagen aaneengesloten vakante. De doorlopende reisverzekering is geheel aan te passen aan je eigen wensen met de aanvullende dekkingen.

Woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
 • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Vragen?

Wil je meer informatie over de premie van een Allianz doorlopende reisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 (kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail naar: [email protected].

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.