Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tot 20% korting op een doorlopende wintersport reisverzekering!

Kies hier voor een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering met wintersportdekking vanaf slechts € 1,63 p/m. Je bent dan in heel Europa verzekerd, het hele jaar door, ook tijdens je zomervakantie.

De premie berekenen inclusief korting en het afsluiten van een doorlopende wintersport reisverzekering, doe je hier in slechts vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Extra services
Stap 4: Controle en betaalwijze

De polis van de doorlopende reisverzekering met wintersportdekking ontvang je direct in je mailbox. Je kan een doorlopende reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek naar je wintersportbestemming afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Doorlopende Reisverzekering met wintersport!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Nu tot 20% korting op de doorlopende wintersport reisverzekering

Voor je op wintersport gaat, sluit je eerst een goede reisverzekering af met dekking voor wintersporten. Dat kan hier voordelig en snel bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.

Wintersport

Een wintersportvakantie brengt extra risico’s met zich mee. Jaarlijks landen er in Nederland vliegtuigen, de zogenaamde gipsvluchten, die onfortuinlijke wintersporters repatriëren vanuit de wintersportgebieden in Europa.

Tot 20% extra korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl ontvang je ook nog eens tot 20% extra korting op je wintersportreisverzekering. Bij een doorlopende wintersport reisverzekering van Allianz Global Assistance, ontvang je ieder jaar deze korting op je reisverzekering. Je ontvangt deze korting alleen wanneer je de verzekering afsluit op deze website.

Wat kost een wintersportverzekering?

Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een doorlopende wintersportverzekering vanaf € 1,63 per maand. Dat is inclusief onze 20% korting. Ben je ouder dan 27 jaar dan ontvang je 10% korting en betaal je voor dezelfde reisverzekering € 1,92 per maand.

Let op! Wij adviseren om ook medisch kosten mee te verzekeren.

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Sluit hier je wintersportreisverzekering af!

In slechts drie stappen sluit je hierboven zelf een doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie af. Een doorlopende wintersport reisverzekering kan je per maand of per jaar betalen. De polis ontvang je direct per e-mail.

Kies voor een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering met wintersportdekking: slechts € 1,63 p/m. Je bent in heel Europa verzekerd, het hele jaar door.

Korting wintersport

Wintersportdekking en medische kosten

Een reisverzekering van Allianz Global Assistance bestaat uit verschillende dekkingen. Je kunt zelf een keuze maken wat je wel en niet wilt meeverzekeren. Ga je op wintersport dan zijn de volgende twee dekkingen van belang:

 • Wintersportdekking
 • Medische kosten

Wintersportdekking

Als je bij je reisverzekering een wintersportdekking afsluit zijn jouw (gehuurde) ski’s, skiuitrusting, skipassen en de niet gevolgde skilessen meeverzekerd. Je krijgt dan de gemaakte kosten terug als er iets gebeurt wat je reisverzekering dekt. Denk hierbij aan een ziekenhuisopname door een gebroken enkel, een ongeval tijdens de wintersport of diefstal van je skiuitrusting.

Medische kosten wintersport

Geneeskundige kosten in het buitenland worden niet altijd volledig vergoed door je basis zorgverzekering. Daarom is het verstandig om een Allianz Global Assistance reisverzekering met dekking voor medische kosten af te sluiten. Je bent dan ook verzekerd als je na een val op de skipiste met een banaan naar beneden moet. Maar ook als je met een helikopter van een berghelling moet worden vervoerd. Dit soort bijzondere kosten zijn meestal alleen gedekt op je reisverzekering.

Daarnaast wordt je bij een wintersportblessure vaak naar een privé-kliniek gebracht. Deze klinieken rekenen een hoger tarief dan gebruikelijk in Nederland. Jouw basisverzekering vergoedt alleen de kosten voor spoedeisende hulp tot het maximaal in Nederland geldende tarief. Wanneer je achteraf niet met een forse nota wil worden geconfronteerd is het belangrijk dat je zowel de dekkingen ‘medische kosten’ als ‘wintersport’ meeverzekerd op je reisverzekering.

Gebeurt er toch iets tijdens je wintersportvakantie dan is een telefoontje naar de alarmcentrale van Allianz Global Assistance voldoende om alles te regelen. Je komt dan achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen te staan.

Wintersport reisverzekering voorkomt financiële problemen

De sneeuwomstandigheden zijn niet altijd optimaal te noemen, daarom komen er de laatste jaren steeds meer blessures en ongevallen voor. Er zijn meer botsingen en valpartijen, omdat het steeds drukker wordt op de piste. Een slechte voorbereiding en conditie van skiërs is de oorzaak van de vele blessures en ongevallen.

Juist door de toename van het aantal ongevallen is een wintersport reisverzekering belangrijk. De medische kosten bij een skiongeval zijn meestal fors. Voorbeeld: een gipsvlucht kost al snel € 2.000,-. Ook het transport vanaf de piste naar het ziekenhuis of huisarts kan flink in de papieren lopen. Wat veel mensen ook niet weten is dat deze kosten niet gedekt worden door je ziektekosten verzekeraar en dat deze dekking bij je wintersport reisverzekering onder rubriek medische kosten valt.

Voordelige wintersport reisverzekering

Een wintersport reisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl is voordelig omdat je bij ons ook nog eens, afhankelijk van je leeftijd tot 10% – 20% extra korting ontvangt. Heb je kinderen? Bij een deze doorlopende reisverzekering betaal je slechts voor 1 kind. Alle andere kinderen zijn gratis meeverzekerd. Het wordt al interessant voor een gezin om een Doorlopende Reisverzekering te nemen indien je langer als 14 dagen per jaar op vakantie gaat, inclusief weekendjes weg en dergelijke.

Kortlopende of doorlopende wintersport reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie afsluiten is meestal voordeliger wanneer je vaker dan eenmaal per jaar op vakantie gaat. Veel Nederlanders gaan meerdere keren op vakantie. Bijvoorbeeld drie weken zomervakantie naar Ibiza, een week wintersporten in Oostenrijk en een lang weekend naar de Belgische Ardennen. In dat geval is een doorlopende reisverzekering goedkoper dan meerdere malen een eenmalige reisverzekering afsluiten.

Wintersportreisverzekering Allianz Global Assistance: ruime dekking

Met het afsluiten van een wintersport reisverzekering ben je tevens gedekt voor bijzondere wintersporten, zoals:

 • ijsklimmen
 • skeleton
 • bobslederijden
 • ijshockey
 • speedskiën
 • speedraces
 • skijöring
 • skispringen
 • skivliegen
 • figuurspringen bij freestyle-skiën
 • ski-alpinisme
 • paraskiënheliskiën.

Een wintersport reisverzekering biedt ook dekking tegen verlies of diefstal van je wintersportuitrusting: eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht je door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijg je ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen, -huur en -lessen vergoedt. Worden je ski’s gestolen dan ontvang je een vergoeding voor de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen.

Wintersportdekking bij Allianz Global Assistance: beste keuze

Een wintersport reisverzekering bij Allianz Global Assistance is de beste keuze, omdat:

 • De wintersport reisverzekering uitstekende voorwaarden en ruime dekking kent.
 • Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar ter wereld is.
 • Allianz Global Assistance eigen alarmcentrales heeft in 29 landen.
 • Je altijd een snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen) kunt verwachten.

Vragen?

Heb je nog vragen over wintersport reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409 of e-mailen: [email protected]

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.