Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tot 20% korting op de jaarpolis reisbijstandverzekering: nu v.a. € 1,58 per maand

voordelige jaarpolis reisbijstandverzekering

Woon je in Belgie? Met de voordelige jaarpolis reisbijstandverzekering van Allianz Global Assistance zijn al je vakantiereizen het hele jaar door verzekerd. Je ontvangt namelijk 10 tot 20% korting, ieder jaar weer. Je kan de jaarpolis uitbreiden met een annulatieverzekering.

Je hebt hier al een reisbijstandverzekering jaarpolis met Europadekking vanaf slechts € 1,58 per maand. Met de uitgebreide jaarpolis reisbijstandverzekering van Allianz Global Assistance krijg je altijd hulp bij problemen. Bij een ongeluk of ziekte regelt jouw reisbijstandpolis vervoer naar huis en hulp aan je gezin. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen. Zo heb je met de dekking medische kosten recht op vergoeding van geneeskundige kosten in het buitenland.

Het hele jaar verzekerd met de jaarpolis reisbijstandverzekering

Nog even een aantal voordelen op een rijtje:

  • Internetkorting en jongerenkorting: 10 tot 20% op de premie, ook voor Belgen.
  • Betaal voor maximaal 1 kind premie.
  • Wereldwijd eigen alarmcentrales en gratis medisch advies en altijd in de Nederlandse taal
  • Ideale aanvulling: Doorlopende Annulatieverzekering.
  • Verzekerd bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.

10% extra online korting

Alleen op deze website krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reisbijstandverzekering. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs voor een uitstekende reisbijstandpolis, ook als je in Belgie woont. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijven ook Belgen profiteren van de laagste premie.

10% jongerenkorting

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance ook voor Belgen tot 10% korting op de totale premie van de jaarpolis voor een reisbijstandverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting.

Gunstige premie jaarpolis reisbijstand

De uiteindelijke prijs van je jaarpolis reisbijstandverzekering hangt af van de dekkingen die je kiest. En je zit nergens aan vast want de verzekering sluit je eerst af voor een jaar, maar is daarna maandelijks opzegbaar. De onderstaande tabel geeft een indruk van de premies. Je maakt zelf eenvoudig een premieberekening om te zien hoeveel je gaat betalen:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

In België woonachtig en een reisbijstandverzekering afsluiten?

Inwoners van België kunnen eenvoudig en snel de voordelige jaarpolis afsluiten op deze website. Neem hiervoor contact op met ons. Stuur een e-mail naar [email protected] en vraag naar de instructie voor inwoners van België. Bellen kan natuurlijk ook: 0031 (0)55 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Je ontvangt dan van ons een korte instructie hoe je online de premie van de jaarpolis reisbijstandverzekering kan berekenen en online afsluiten (dat kan niet zonder instructie omdat het systeem geen Belgische postcodes herkent).

Jaarpolis vaak voordeliger dan eenmalige reisbijstand

Een jaarpolis is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de jaarpolis reisbijstandverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een eenmalige reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Annulatiedekking op je jaarpolis

Je kan, als je in Belgie woont, je jaarpolis reisbijstandverzekering eenvoudig uitbreiden met annulatieverzekering. Met deze verzekering krijg je bij annulatie vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500,- per polis per jaar). Is de reissom hoger? Dan is het verstandig het verzekerd bedrag te verhogen tot € 3.000,- p.p. per reis (maximaal € 15.000,- per polis per jaar). Moet je onverwachts de reis afbreken? Dan worden de kosten voor de niet gebruikte dagen vergoed. Met de Dubbel-Zeker variant speel je helemaal op safe. Moet je eerder terug naar Belgie, dan krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie.

Vragen?

Na het afsluiten van de jaarpolis reisbijstandverzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 0031 55-5400409 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.