Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tot 20% Jongerenkorting op de Doorlopende Reisverzekering!

Ben jij jonger dan 27 jaar en op zoek naar een voordelige Doorlopende Reisverzekering met een ruime dekking?

logo Allianz Global Assista

 • Hier een doorlopende reisverzekering met jongerenkorting voor € 1,58 per maand of € 19,- per jaar!

De premie berekenen en het afsluiten van een Doorlopende Reisverzekering met jongerenkorting, doe je hier in slechts 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt hier 10 – 20% korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Doorlopende Reisverzekering met jongerenkorting ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Doorlopende Reisverzekering met korting voor jongeren!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055-5400409 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Ontvang jongerenkorting op de doorlopende reisverzekering van Allianz. Voor slechts € 19,- per jaar in heel Europa verzekerd.

Wil jij ook 10 tot 20% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting.nl Iedereen ontvangt 10% online korting, maar ben je jonger dan 27 jaar dan krijg je ook jongerenkorting. Zo kan jouw voordeel zelfs oplopen tot 20%! 

jongerenkorting op de doorlopende reisverzekering
Ontvang jongerenkorting op de doorlopende reisverzekering van Allianz!

Doorlopende reisverzekering: beste kwaliteit volgens Moneyview

Je kunt hier al een uitstekende doorlopende reisverzekering afsluiten vanaf € 1,58 per maand. In 2021 heeft MoneyView de doorlopende reisverzekering beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit. Dus goed en goedkoop, wat wil je nog meer?

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

10% Jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting van 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 20%! Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Voordelen doorlopende reisverzekering

 • Keuzevrijheid; door jou op maat te maken.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Unieke extra Assistant services; alleen bij Allianz Global Assistance.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.
 • Gunstige lage premie.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 37 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Bereken zelf de premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Meest gestelde vragen en antwoorden over een reisverzekering voor jongeren (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wat is een doorlopende reisverzekering voor jongeren?

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting die kan oplopen tot 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 20%! Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Krijg ik bij jullie 10-20% korting op de premie?

Ja, de doorlopende reisverzekering is extra voordelig dankzij de korting van 10-20% die je alleen bij ons doorlopend ontvangt. In 2021 heeft MoneyView de doorlopende reisverzekering beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.

Wat kost een doorlopende reisverzekering met jongerenkorting?

De premie voor de doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering met Europadekking vanaf € 1,58 per maand (inclusief 10% extra korting en 10% jongerenkorting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger?

Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering voordeliger is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. 

Wat is de standaarddekking van de doorlopende reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS hulpverlening, bagage en rechtsbijstand. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kan de dekking uitbreiden naar eigen keuze, bijvoorbeeld met een sportdekking of met werelddekking.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kan je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Kan ik ook een annuleringsdekking afsluiten?

Jazeker, aanvullend op de doorlopende reisverzekering kun je een annuleringsdekking afsluiten. Hiermee krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Een samengestelde reis is standaard gedekt. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de doorlopende reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Moet ik de dekking medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten wellicht niet volledig gedekt. Kies je voor werelddekking? Dan adviseren wij altijd één van de varianten van de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekeraar vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ook zijn medische kosten buiten Europa vaak hoger dan in Nederland.

Jongerenkorting

Ben je op zoek naar een goede en goedkope doorlopende reisverzekering? En ben je jonger dan 27 jaar? Dan moet je verder lezen.

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting van 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Doorlopende reisverzekering: € 19,- per jaar

Je hebt al een doorlopende reisverzekering met dekking voor S.O.S. kosten, rechtsbijstand en bagage voor € 19,- per jaar. S.O.S. kosten geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Wel goed verzekert maar niet teveel betalen? Dat kan!

Een doorlopende reisverzekering is voor jongeren erg handig. Je bent altijd verzekerd tijdens je reis of vakantie. Dat is vooral gemakkelijk wanneer je meerdere keren per jaar op reis gaat. De doorlopende reisverzekering is ook voordelige als je meer dan 18 dagen per jaar op vakantie gaat.

Jongerenkorting voor iedereen onder de 27 jaar

Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering afsluiten. Jongeren tot 27 jaar krijgen 10% korting.

Reisverzekeringkorting.nl: ook nog 10% extra internetkorting

Ben je gek op korting? Dan zit je hier goed. Reisverzekeringkorting.nl geeft ook nog eens 10% extra korting als je op deze website een reisverzekering afsluit. Hierdoor heb je absoluut de goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Doorlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

Bij Allianz Global Assistance kunnen jongeren kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
 • Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Bij de laatste twee varianten bepaal je zelf wat je wilt meeverzekeren. S.O.S. hulpverlening, rechtsbijstand en bagage is de enige rubriek, die standaard in je doorlopende reisverzekering zit. De andere rubrieken kan je toevoegen of uitsluiten.

Hieronder een tabel met het overzicht van de premies per rubriek met de drie verschillende dekkingen. De premies zijn inclusief de jongerenkorting en de internetkorting:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting. Wil je de doorlopende reisverzekering uitbreiden naar 180 dagen aaneengesloten, dan geldt er een toeslag.

Allianz Global Assistance: de grootste reisverzekeraar ter wereld

Natuurlijk wil je wel de garantie dat alles goed geregeld is. Maak je geen zorgen. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De eigen alarmcentrales in 37 landen en de 10.000 medewerkers staan klaar om jou te helpen als dat noodzakelijk is.

Reisarts voor jongeren

Zodra je een doorlopende reisverzekering hebt afgesloten, heb je ook een reisarts ter beschikking. Deze kan je raadplegen, door je vraag online te stellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie. Ook is er een mogelijkheid om te bellen met de reisarts. Bij acute hulp zijn ze 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via de alarmcentrale.

Bereken zelf je voordeel!

Bovenaan deze pagina kun je zelf een premieberekening maken. Alle kortingen, ook de jongerenkorting en de internetkorting, zijn in de premies verwerkt. Vul je gegevens in en kies de juiste doorlopende reisverzekering. Bevalt de premie je? Dan kun je de reisverzekering direct afsluiten.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.